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市場調査レポート
商品コード
1516056

ベーカリープレミックスの市場規模:タイプ別、用途別、カテゴリー別、予測、2024年~2032年

Bakery Premixes Market Size - By Type (Complete Mix, Dough Base, Dough Concentrate), By Application (Bread Products, Cakes and Pastries, Muffins, Donuts, Pancakes, Other Bakery Products), By Category & Forecast, 2024 - 2032


出版日
ページ情報
英文 350 Pages
納期
2~3営業日
カスタマイズ可能
価格
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ベーカリープレミックスの市場規模:タイプ別、用途別、カテゴリー別、予測、2024年~2032年
出版日: 2024年04月02日
発行: Global Market Insights Inc.
ページ情報: 英文 350 Pages
納期: 2~3営業日
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概要

ベーカリープレミックスの市場規模は、2024年から2032年にかけてCAGR 6.2%以上で成長すると予測されています。

多忙なライフスタイルや食習慣の変化により、風味豊かで質の高い料理を確保するため、コンビニエンスフードの需要が高まっています。報告書によると、2022年においても、調理済みコンビニエンスフードは大多数の人々の食生活に影響力を持ち続け、88%が消費していると報告しています。

より健康的なベーカリーオプションに対する消費者の強い需要も、グルテンフリーや低糖処方のような特定の食生活の嗜好に対応した製品で、ベーカリープレミックスの技術革新を促進しています。これは、食物アレルギーや不耐性に関する懸念に対応するものであり、一方、都市化と所得の増加は、ベーカリーメーカーに成長と新市場進出の機会をもたらしています。

タイプ別では、ベーカリープレミックス市場は、その汎用性と利便性により、生地ベースセグメントが2032年まで持続的な成長率を示すと予想されます。生地ベースは、様々な焼き菓子のための汎用性の高い土台を提供することで、商業ベーカリーとホームベーカリーの両方に便利なソリューションを提供します。生産工程を合理化し、コストを削減し、安定した品質を確保するため、企業やホームベーカリーに人気の選択肢となっています。

パンケーキ用途セグメントのベーカリープレミックス業界は、その人気と利便性を背景に、2024年から2032年にかけてまずまずの成長率を記録すると思われます。パンケーキミックスは、家庭で短時間でおいしいパンケーキを作るための便利な選択肢を提供します。この便利な食材は、味や品質に妥協することなく便利な朝食やスナックを求める忙しい消費者にアピールします。また、消費者の好みに合わせて、様々な材料やフレーバーでカスタマイズすることもできます。

アジア太平洋地域のベーカリープレミックス業界の市場規模は、2024年から2032年にかけて急速に拡大します。

都市化の進展とライフスタイルの変化により、便利ですぐに使える食品の需要が高まっています。これは中国、インド、東アジア諸国のような急成長経済圏で顕著であり、都市部の消費者は手早く手間のかからない食品の選択肢を求めています。西洋の食文化の影響とベーカリープレミックスの人気は、可処分所得の上昇と高品質で特殊なベーカリーアイテムへの消費者の嗜好の変化によって後押しされています。メーカーが現地の嗜好や好みに合わせた新鮮な製品を投入する機会が増えていることも、この地域の市場成長に拍車をかけています。

目次

第1章 調査手法と調査範囲

第2章 エグゼクティブサマリー

第3章 業界洞察

  • エコシステム分析
  • エコシステム分析
    • バリューチェーン
    • 主要メーカー
    • 市場参入ルート
    • 主要流通業者
      • 新しい流通チャネル
    • 業界全体の利益率
  • 業界への影響要因
    • 促進要因
    • 市場の課題
    • 市場機会
      • 新市場/アプリケーション
      • 成長可能性分析
  • 原材料情勢
    • 製造動向
      • 技術の進化
      • 持続可能な製造
        • グリーンプラクティス
        • 脱炭素化
    • 新原料
    • 原材料価格動向(米ドル/トン)
      • 米国
      • 欧州連合
      • 英国
      • 中国
      • 東南アジア
      • GCC
  • 規制と市場への影響
  • 貿易統計
  • アンメットニーズ
  • ポーター分析
  • PESTEL分析

第4章 競合情勢

  • 企業シェア分析
  • 競合のポジショニングマトリックス
  • 戦略展望マトリックス

第5章 市場規模・予測:タイプ別、2018年~2032年

  • 主要動向
  • コンプリートミックス
  • 生地ベース
  • 生地濃縮物

第6章 市場規模・予測:カテゴリー別、2018年~2032年

  • 主要動向
  • 従来型
  • グルテンフリー
  • オーガニック
  • ヴィーガン
  • 特殊

第7章 市場規模・予測:用途別、2018~2032年

  • 主要動向
  • パン製品
  • ケーキ・ペストリー
  • マフィン
  • ドーナツ
  • パンケーキ
  • その他

第8章 市場規模・予測:地域別、2018年~2032年

  • 主要動向
  • 北米
    • 米国
    • カナダ
  • 欧州
    • ドイツ
    • 英国
    • フランス
    • イタリア
    • スペイン
    • その他欧州
  • アジア太平洋
    • 中国
    • インド
    • 日本
    • 韓国
    • オーストラリア
    • その他アジア太平洋地域
  • ラテンアメリカ
    • ブラジル
    • メキシコ
    • アルゼンチン
    • その他ラテンアメリカ
  • 中東・アフリカ
    • サウジアラビア
    • アラブ首長国連邦
    • 南アフリカ
    • その他の中東・アフリカ

第9章 企業プロファイル

  • Bakels Group
  • Caravan Ingredients(now Corbion)
  • Dawn Foods
  • General Mills
  • Kerry Group
  • Lesaffre
  • LFI Tolling(Lamex Foods)
  • Puratos
  • PreGel
  • Zeelandia
  • AB Mauri
  • Watson Inc.
目次
Product Code: 8820

Bakery premixes market size is anticipated to grow at over 6.2% CAGR between 2024 and 2032, as they offer convenience with pre-measured ingredients and standard recipes for commercial and home cooks seeking quick and easy baking solutions. The demand for convenience foods is increasing for ensuring flavorful and quality dishes due to busy lifestyles and changing eating habits . As per the reports, in 2022, ready convenience foods remained influential in the diets of the majority, with 88% reporting consumption.

Strong consumer demand for healthier bakery options is also driving innovations in bakery premixes, with products catering to specific dietary preferences like gluten-free and low-sugar formulations. This addresses the concerns about food allergies and intolerances, while urbanization and rising incomes are creating opportunities for bakery manufacturers to grow and expand into new markets.

The overall industry is segmented into type, category, application and region.

Based on type, the bakery premixes market from the dough base segment is anticipated to witness sustained growth rate through 2032, due to their versatility and convenience. Dough bases offer a convenient solution for both commercial and home bakers by providing a versatile foundation for a range of baked goods. They streamline production processes, reduce costs, and ensure consistent quality, emerging a popular choice for businesses and home bakers.

Bakery premixes industry from the pancake application segment will record decent growth rate during 2024-2032, backed by their popularity and convenience. Pancake mix provides a convenient option for making delicious pancakes at home in a short amount of time. This convenient ingredient appeals to busy consumers looking for a convenient breakfast or snack without compromising on taste or quality. It also allows customization with various ingredients and flavors to suit consumer preferences.

Asia Pacific bakery premixes industry size will witness rapid expansion between 2024 and 2032.

Increased urbanization and changing lifestyles have led to the rising demand for convenient and ready-to-use food products. This is prominent in fast-growing economies like China, India, and East Asian countries, where urban consumers seek quick and hassle-free food options. The influence of western food culture and the popularity of bakery premixes is fueled by the rising disposable incomes and shifting consumer preferences for high-quality and specialty bakery items. The rising opportunities for manufacturers to introduce fresh products tailored to local tastes and preferences will add to the regional market growth.

Table of Contents

Chapter 1 Methodology & Scope

  • 1.1 Market scope & definition
  • 1.2 Base estimates & calculations
  • 1.3 Forecast calculation
  • 1.4 Data sources
    • 1.4.1 Primary sources
    • 1.4.2 Data mining sources
      • 1.4.2.1 Paid sources
      • 1.4.2.2 Public sources

Chapter 2 Executive Summary

  • 2.1 Industry 360 degree synopsis
  • 2.2 Type trends
  • 2.3 Category trends
  • 2.4 Application trends
  • 2.5 Regional trends

Chapter 3 Industry Insights

  • 3.1 Industry ecosystem analysis
  • 3.2 Industry ecosystem analysis
    • 3.2.1 Value chain
    • 3.2.2 Key manufacturers
    • 3.2.3 Go to market routes
    • 3.2.4 Key distributors
      • 3.2.4.1 New distribution channels
    • 3.2.5 Profit margins across the industry
  • 3.3 Industry impact forces
    • 3.3.1 Growth drivers
    • 3.3.2 Market challenges
    • 3.3.3 Market opportunities
      • 3.3.3.1 New markets/applications
      • 3.3.3.2 Growth potential analysis
  • 3.4 Raw material landscape
    • 3.4.1 Manufacturing trends
      • 3.4.1.1 Technology evolution
      • 3.4.1.2 Sustainable manufacturing
        • 3.4.1.2.1 Green practices
        • 3.4.1.2.2 Decarbonization
    • 3.4.2 New raw materials
    • 3.4.3 Raw material pricing trends (USD/Ton)
      • 3.4.3.1 U.S.
      • 3.4.3.2 European Union
      • 3.4.3.3 UK
      • 3.4.3.4 China
      • 3.4.3.5 Southeast Asia
      • 3.4.3.6 GCC
  • 3.5 Regulations & market impact
  • 3.6 Trade statistics
  • 3.7 Unmet needs
  • 3.8 Porter's analysis
  • 3.9 PESTEL analysis

Chapter 4 Competitive Landscape, 2023

  • 4.1 Company market share analysis
  • 4.2 Competitive positioning matrix
  • 4.3 Strategic outlook matrix

Chapter 5 Market Size and Forecast, By Type, 2018-2032 (USD Million, Kilo Tons)

  • 5.1 Key trends
  • 5.2 Complete mix
  • 5.3 Dough base
  • 5.4 Dough concentrate

Chapter 6 Market Size and Forecast, By Category, 2018-2032 (USD Million, Kilo Tons)

  • 6.1 Key trends
  • 6.2 Conventional baking premixes
  • 6.3 Gluten free baking premixes
  • 6.4 Organic baking premixes
  • 6.5 Vegan baking premixes
  • 6.6 Specialty baking premixes

Chapter 7 Market Size and Forecast, By Application, 2018-2032 (USD Million, Kilo Tons)

  • 7.1 Key trends
  • 7.2 Bread products
  • 7.3 Cakes and pastries
  • 7.4 Muffins
  • 7.5 Donuts
  • 7.6 Pancakes
  • 7.7 Other bakery products

Chapter 8 Market Size and Forecast, By Region, 2018-2032 (USD Million, Kilo Tons)

  • 8.1 Key trends
  • 8.2 North America
    • 8.2.1 U.S.
    • 8.2.2 Canada
  • 8.3 Europe
    • 8.3.1 Germany
    • 8.3.2 UK
    • 8.3.3 France
    • 8.3.4 Italy
    • 8.3.5 Spain
    • 8.3.6 Rest of Europe
  • 8.4 Asia Pacific
    • 8.4.1 China
    • 8.4.2 India
    • 8.4.3 Japan
    • 8.4.4 South Korea
    • 8.4.5 Australia
    • 8.4.6 Rest of Asia Pacific
  • 8.5 Latin America
    • 8.5.1 Brazil
    • 8.5.2 Mexico
    • 8.5.3 Argentina
    • 8.5.4 Rest of Latin America
  • 8.6 MEA
    • 8.6.1 Saudi Arabia
    • 8.6.2 UAE
    • 8.6.3 South Africa
    • 8.6.4 Rest of MEA

Chapter 9 Company Profiles

  • 9.1 Bakels Group
  • 9.2 Caravan Ingredients (now Corbion)
  • 9.3 Dawn Foods
  • 9.4 General Mills
  • 9.5 Kerry Group
  • 9.6 Lesaffre
  • 9.7 LFI Tolling (Lamex Foods)
  • 9.8 Puratos
  • 9.9 PreGel
  • 9.10 Zeelandia
  • 9.11 AB Mauri
  • 9.12 Watson Inc.