市場調査レポート
商品コード
1395046
リコンスティテューテッドミルク市場規模:由来別、タイプ別、包装別、流通チャネル別、用途別、地域別展望・予測、2023~2032年Reconstituted Milk Market Size - By Source, By Type, By Packaging, Distribution Channel, Application, Regional Outlook & Forecast, 2023 - 2032 |
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リコンスティテューテッドミルク市場規模:由来別、タイプ別、包装別、流通チャネル別、用途別、地域別展望・予測、2023~2032年 |
出版日: 2023年10月11日
発行: Global Market Insights Inc.
ページ情報: 英文 210 Pages
納期: 2~3営業日
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リコンスティテューテッドミルク場規模は、消費者の健康と栄養への関心の高まりに後押しされ、2023年から2032年にかけてCAGR 8.3%で拡大すると予測されます。
粉ミルクは、液体ミルクや粉末プロテイン飲料とともに、健康的な老化防止食として広く普及しています。機能性食品に対する消費者の嗜好の高まりが、ビタミンやミネラルを強化したリコンスティテューテッドミルクの需要を牽引しています。
さらに、多様な消費者の嗜好や嗜好に対応するための風味をつけた特殊なリコンスティテューテッドミルク製品の開発など、現在進行中の技術革新が業界の拡大に寄与しています。一例を挙げると、ネスレは2023年12月にN3粉乳を発表し、特許取得済みの酵素溶液から生産された乳を利用することで機能的な利点を提供し、乳糖を食物繊維に自然に変換することができます。
業界は由来、タイプ、包装、用途、流通チャネル、地域に区分されます。
タイプ別では、多様で革新的な乳製品に対する消費者の嗜好の変化により、フレーバー入りリコンスティテューテッドミルク市場は2023年から2032年にかけてCAGR 7.9%を達成すると予測されます。フレーバー入り調製乳は、チョコレート、ストロベリー、バニラなど幅広い選択肢を提供し、さまざまな味の嗜好に合わせることができます。さらに、斬新で口当たりの良い乳製品を求める消費者ニーズの高まりに対応するため、メーカーが新しく魅力的なフレーバーを導入する努力を続けていることも、同分野の成長を後押しすると思われます。
用途別では、栄養補助食品分野のリコンスティテューテッドミルク市場規模は、2023~2032年のCAGRが7.4%になると予測されます。消費者は、その利便性、栄養価、保存期間の長さに惹かれて、リコンスティテューテッドミルクを食生活に取り入れるようになってきています。さらに、リコンスティテューテッドミルクを粉末や液体のサプリメント製剤に簡単に組み込むことができるため、消費者と生産者の両方からその魅力が高まっています。さらに、食事制限や嗜好に対応するための無乳糖代替品や植物性代替品に対する意識の高まりが、このセグメントの拡大を後押ししています。
地域別では、北米のリコンスティテューテッドミルク産業は、消費者の嗜好の進化とライフスタイルの変化に起因して、2023年から2032年にかけて8.5%の成長率を示すとみられています。リコンスティテューテッドミルクが提供する利便性、手頃な価格、および保存期間の延長に対する意識の高まりが、この地域全体でのその採用に拍車をかけています。さらに、様々な料理用途における汎用性の高い乳製品への需要の高まりと、より健康的な飲料オプションへのパラダイムシフトが、この地域の産業拡大を加速させるであろう。
Reconstituted Milk Market size is projected to expand at 8.3% CAGR from 2023-2032 propelled by the increasing focus on health and nutrition among consumers. Milk powders, along with liquid milk and powdered protein drinks, have emerged widely popular as healthy aging dietary solutions. The rising consumer preference for functional food options is driving the demand for reconstituted milk fortified with vitamins and minerals.
Furthermore, the ongoing innovations, such as the development of flavored and specialty reconstituted milk products for catering to diverse consumer tastes and preferences will contribute to the industry expansion. To cite an instance, in December 2023, Nestle introduced N3 milk powders to provide functional advantages by utilizing milk produced from its patented enzyme solution, that can naturally convert lactose to dietary fiber.
The industry is segmented into source, type, packaging, application, distribution channel, and region.
Based on type, the flavored reconstituted milk market is anticipated to attain 7.9% CAGR between 2023 and 2032, owing to the shifting consumer preference towards diverse and innovative dairy options. Flavored reconstituted milk offers a wide range of choices, including chocolate, strawberry, and vanilla to match the varying taste preferences. Additionally, the ongoing efforts by manufacturers to introduce new and enticing flavors to address the growing consumer needs for novel and palatable dairy products will boost the segment growth.
As per application, the reconstituted milk market size from the dietary and nutritional supplements segment is projected to witness 7.4% CAGR from 2023-2032. Consumers are increasingly incorporating reconstituted milk into their diets, drawn by its convenience, nutritional value, and extended shelf life. Additionally, the easy integration of reconstituted milk into powdered and liquid supplement formulations is enhancing its appeal amongst both consumers and producers. Moreover, the growing awareness of lactose-free and plant-based alternatives for addressing dietary restrictions and preferences will fuel the segment expansion.
Regionally, the North America reconstituted milk industry is set to exhibit 8.5% growth rate from 2023-2032 attributed to the evolving consumer preferences and lifestyle changes. Rising awareness of the convenience, affordability, and extended shelf life offered by reconstituted milk is fueling its adoption across the region. Moreover, the growing demand for versatile dairy products in various culinary applications and the paradigm shift towards healthier beverage options will accelerate the regional industry expansion.