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市場調査レポート
商品コード
1511601
植物由来の代替肉および代替魚介類の動向と需要動向Industry Insights: Top Trends and Demand Spaces in Plant-Based Meat and Seafood Alternatives |
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カスタマイズ可能
適宜更新あり
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植物由来の代替肉および代替魚介類の動向と需要動向 |
出版日: 2024年04月30日
発行: GlobalData
ページ情報: 英文 49 Pages
納期: 即納可能
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2024年、植物性食品市場は岐路に立たされています。しかし、食品技術の革新という点では、製品ごとに投資を検討する機会があります。
当レポートでは、植物由来の代替肉および代替魚介類市場について調査し、消費者心理、市場開拓、技術革新の状況、植物由来の肉や魚介類が直面している問題、各傾向の中で起きているブランドの行動を明らかにしています。
This report is part of a series on the top trends and key demand spaces for consumers sectors to focus on in 2024. This report explains how and why these trends are happening using GlobalData's TrendSights and demand space analytical frameworks. The report identifies the consumer sentiment, market development, innovation landscape, the issues facing plant-based meat and seafood, and brand actions happening within each trend.
The plant-based market finds itself at a crossroads in 2024 as it faces consolidation and backlash from consumers who no longer perceive the category to be healthy or sustainable. However, there are opportunities to consider investing in on a product by product basis in terms of food technology innovations.