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市場調査レポート
商品コード
1137032

食品カプセル化市場:アプリケーション別、技術別、芯材別、壁材別、地域別- 規模、シェア、展望、機会分析、2022年~2030年

Food Encapsulation Market, by Application, by Technology, by Core Material, by Wall Material, and by Region - Size, Share, Outlook, and Opportunity Analysis, 2022 - 2030

出版日: | 発行: Coherent Market Insights | ページ情報: 英文 120 Pages | 納期: 2~3営業日

● お客様のご希望に応じて、既存データの加工や未掲載情報(例:国別セグメント)の追加などの対応が可能です。  詳細はお問い合わせください。

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食品カプセル化市場:アプリケーション別、技術別、芯材別、壁材別、地域別- 規模、シェア、展望、機会分析、2022年~2030年
出版日: 2022年09月13日
発行: Coherent Market Insights
ページ情報: 英文 120 Pages
納期: 2~3営業日
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  • 概要
  • 目次
概要

食品カプセル化は、食品成分を安定化させ、より良い風味を保持し、食品から悪臭を除去するために使用される高度な技術の一種です。飲食品業界では、食品の風味、色、栄養を維持し、保存することが課題となっています。食品カプセル化は、そのような脂肪、フレーバーだけでなく、ナッツ、ドライフルーツやレーズンなどの全体の成分として、食品成分や粒子の容易なコーティングを可能にします。

市場力学

世界の食品カプセル化市場は、世界中の消費者の健康意識の高まりを背景に、ここ数年大きな成長を遂げています。有機食品、健康食品、便利な食品に対する消費者の嗜好の変化が、飲食品産業における食品カプセル化技術の需要を促進しています。保存期間が長く、食品の風味や色を維持する必要がある調理済み食品の動向が高まっています。

コア材料に基づき、世界の食品カプセル化市場は、香料、酸、塩基および緩衝剤、脂質、酵素および微生物、アミノ酸およびペプチド、ビタミンおよびミネラル、酸化防止剤、その他に区分されます。食品カプセル化は、栄養補助食品、機能性食品、ベーカリー製品、菓子類、飲食品、冷凍製品、動物栄養、乳製品、その他に応用されていることがわかります。

食品カプセル化技術により、さまざまな製品プロセスおよび保管中の風味の劣化や喪失を抑えることができます。また、食品カプセル化技術は、水(フレーバーティーの場合)、口(固形食品:キャンディー、歯磨き粉)、スプレーなどの所定の環境における芳香分子の放出制御などの機能特性を提供することも可能です。天然フレーバーやクリーンラベル製品への需要の高まりは、メーカーにとって重要な関心事です。このため、高品質、安全性、天然由来、長い保存期間、効果的な後味を伴う心地よい外観など、消費者の特定のニーズに対応する斬新な製品の開発が進んでいます。

本調査の主な特徴

  • 本レポートでは、世界の食品カプセル化市場を詳細に分析し、2021年を基準年とした予測期間(2022-2030年)の市場規模(10億米ドル)と複合年間成長率(CAGR %)を提供しています。
  • また、異なるセグメントにわたる潜在的な収益機会を解明し、この市場の魅力的な投資提案マトリックスについて説明しています。
  • また、市場の促進要因、抑制要因、機会、新製品の発売または承認、地域の展望、主要企業が採用する競合戦略などに関する重要な考察を提供しています。
  • 以下のパラメータに基づいて、世界の食品カプセル化市場の主要企業をプロファイルします-企業概要、財務実績、製品ポートフォリオ、地理的存在感、流通戦略、主要な発展および戦略、将来計画。
  • この調査の一部としてカバーされている主要企業は、TasteTech Ltd., Givaudan SA ADR, Sensient Technologies Corporation, Balchem Corporation, International Flavors & Fragrances Inc., BASF SE(ADR), Symrise AG, Appvion, Inc., AVEKA Group, Firmenich International SA, and Koninklijke DSM N.V.
  • このレポートからの洞察は、企業のマーケティング担当者や経営陣が将来の製品の発売、技術のアップグレード、市場の拡大、およびマーケティング戦術に関する情報に基づいた意思決定を行うことができると思われます。
  • 世界の食品カプセル化市場のレポートは、投資家、サプライヤー、食品カプセル化メーカー、流通業者、新規参入者、財務アナリストなど、この業界の様々な利害関係者に対応しています。
  • 利害関係者は、世界の食品カプセル化市場の分析に使用される様々な戦略マトリクスを通じて、意思決定を容易にすることができます。

目次

第1章 調査目的と前提条件

  • 調査目的
  • 前提条件
  • 略語の説明

第2章 市場の展望

  • レポート内容
    • 市場の定義と範囲
  • エグゼクティブサマリー
    • 市場内訳:アプリケーション別
    • 市場内訳:技術別
    • 市場内訳:コア材別
    • 市場内訳:壁材別
    • 市場内訳、地域別
  • コヒーレントオポチュニティマップ(COM)

第3章 市場力学、規制、動向分析

  • 市場力学
    • 促進要因
    • 抑制要因
    • PEST分析
    • PORTERのファイブフォース分析
    • 市場機会
    • 規制のシナリオ
    • 主な発展状況
    • 産業動向

第4章 食品カプセル化の世界市場-コロナウイルス(COVID-19)パンデミックの影響

  • 食品カプセル化の世界市場に影響を与える要因-COVID-19
  • 影響分析

第5章 食品カプセル化の世界市場:用途別、2017年~2030年

  • 栄養補助食品
  • 機能性食品
  • ベーカリー製品
  • 菓子類
  • 飲料
  • 冷凍食品
  • 動物栄養
  • 乳製品
  • その他

第6章 食品カプセル化の世界市場:技術別、2017年~2030年

  • 物理的
  • 乳化
  • スプレードライ
  • スプレー冷却
  • 流動層塗布
  • 遠心分離機別押し出し
  • その他
  • ケミカル
  • サブセグメント動向

第7章 食品カプセル化の世界市場:コア材別、2017年~2030年

  • 香味剤
  • 酸、塩基、および緩衝剤
  • 脂質
  • 酵素、微生物
  • アミノ酸・ペプチド
  • ビタミン・ミネラル
  • 酸化防止剤
  • その他(人工甘味料、膨張剤)

第8章 食品カプセル化の世界市場:壁材別、2017年~2030年

  • 炭水化物
  • タンパク質
  • 脂質とワックス

第9章 食品カプセル化の世界市場:地域別、2017年~2030年

  • 北米
  • 米国
  • カナダ
  • ラテンアメリカ
  • ブラジル
  • メキシコ
  • その他ラテンアメリカ
  • 欧州
  • EU 5
  • 北欧
  • ベネルクス
  • その他の欧州地域
  • アジア太平洋地域
  • 中国
  • インド
  • 日本
  • オーストラリア・ニュージーランド
  • その他アジア太平洋地域
  • 中東・アフリカ地域
  • GCC
  • 南アフリカ
  • その他中東地域

第10章 競合情勢

  • ヒートマップ分析
  • マーケットシェア分析(3x3マトリクス)
  • 企業プロファイル
    • Abbott Laboratories
    • Givaudan SA ADR
    • Sensient Technologies Corporation
    • Balchem Corporation
    • International Flavors & Fragrances Inc.
    • BASE SE(ADR)
    • Symrise AG
    • Appvion, Inc.
    • AVEKA Group
    • Firmenich International SA
    • Koninklijke DSM N.V.

第11章 セクション

  • 参考文献
  • 調査手法のご紹介
  • 世界の食品カプセル化市場」-2030年までの予測-に関する45の市場データ表*および30の図表*をご覧いただけます。
目次
Product Code: CMI3673

Food Encapsulation is a type of advanced technology which is used to stabilize food ingredients for allowing better flavor retention and removal of bad taste from food product. Players in food and beverages industry face challenges to maintain flavor, colors and nutrition of food product and their preservation. Food encapsulation allows easy coating of food ingredients and particles such as fats, flavors as well as whole ingredients such as nuts, dried fruits and raisins.

Market Dynamics

The global food encapsulation market has witnessed significant growth in recent past years, owing to the rising health awareness among consumers across the globe. Shifting consumer preferences for organic, healthy and convenient food products which is fuelling the demand for food encapsulation technology in food & beverages industry. Rising trend of ready-to-eat foods require considerable shelf life and should maintain flavors and color of the food.

On the basis of core material, global food encapsulation market is segmented into flavoring agents, acids, bases & buffers, lipids, enzymes and microorganisms, amino acids and peptides, vitamins and minerals, antioxidants, and others. Food encapsulation finds its application in dietary supplements, functional food, bakery products, confectionery, beverages, frozen products, animal nutrition, dairy products, and others.

Food encapsulation technology can limit degradation or loss of flavor during various product processes and storage. Food encapsulation techniques can also provide functional properties such as a controlled release of aromatic molecules in a given environment such as water (if flavored tea), mouth (solid food: candy, toothpaste) and spray. Increasing demand for natural flavors and clean label products is a key concern for manufacturers. This has led to the development of novel products to cater to the specific needs of consumers such as high quality, safety, natural origin, long shelf life and pleasant appearance with an effective after-taste.

Key features of the study:

  • This report provides an in-depth analysis of the global food encapsulation market, and provides market size (US$ Billion) and compound annual growth rate (CAGR %) for the forecast period (2022-2030), considering 2021 as the base year.
  • It elucidates potential revenue opportunity across different segments and explains attractive investment proposition matrix for this market
  • This study also provides key insights about market drivers, restraints, opportunities, new product launches or approvals, regional outlook, and competitive strategies adopted by key players
  • It profiles key players in the global food encapsulation market based on the following parameters - company overview, financial performance, product portfolio, geographical presence, distribution strategies, key developments and strategies, and future plans
  • Key companies covered as a part of this study include TasteTech Ltd., Givaudan SA ADR, Sensient Technologies Corporation, Balchem Corporation, International Flavors & Fragrances Inc., BASF SE (ADR), Symrise AG, Appvion, Inc., AVEKA Group, Firmenich International SA, and Koninklijke DSM N.V.
  • Insights from this report would allow marketers and management authorities of companies to make informed decision regarding future product launches, technology up gradation, market expansion, and marketing tactics.
  • The global food encapsulation market report caters to various stakeholders in this industry including investors, suppliers, Food Encapsulation manufacturers, distributors, new entrants, and financial analysts
  • Stakeholders would have ease in decision-making through various strategy matrices used in analyzing the global food encapsulation market

Detailed Segmentation:

  • Global Food Encapsulation Market, By Application:
    • Dietary Supplements
    • Functional Food
    • Bakery Products
    • Confectionery
    • Beverages
    • Frozen Products
    • Animal Nutrition
    • Dairy Products
    • Others
  • Global Food Encapsulation Market, By Technology :
    • Physical
      • Emulsification
      • Spray Drying
      • Spray Chilling/ Cooloing
      • Fluidized-bed Coating
      • Centrifugal Extrusion
      • Others
    • Chemical
      • Coacervation
      • Freeze Drying
      • Supercritical Fluid Technique
      • Nanoprecipitation
      • Liposomes
      • Others
  • Global Food Encapsulation Market, By Core Material:
    • Flavoring Agents
    • Acids, Bases, and Buffers
    • Lipids
    • Enzymes & Microorganisms
    • Amino Acids & Peptides
    • Vitamins & Minerals
    • Antioxidants
    • Others (Artificial Sweeteners, and Leavening Agents)
  • Global Food Encapsulation Market, By Wall Material:
    • Carbohydrates
    • Proteins
    • Lipids & Waxes
  • Global Food Encapsulation Market, By Region:
    • North America
      • By Country
    • U.S.
    • Canada
    • Latin America
      • By Country
    • Brazil
    • Mexico
    • Rest of Latin America
    • Europe
      • By Country
    • EU 5
    • Benelux
    • Nordic
    • Rest of Europe
    • Asia Pacific
      • By Country
    • China
    • Japan
    • India
    • Australia & New Zealand
    • Rest of Asia Pacific
    • Middle East & Africa
      • By Country
    • GCC
    • South Africa
    • Rest of Middle East & Africa
  • Company Profiles
    • TasteTech Ltd.*
      • Company Overview
      • Product Portfolio
      • Key Strategies
      • Recent Developments
      • Future Plans
    • Givaudan SA ADR
    • Sensient Technologies Corporation
    • Balchem Corporation
    • International Flavors & Fragrances Inc.
    • BASF SE (ADR)
    • Symrise AG
    • Appvion, Inc.
    • AVEKA Group
    • Firmenich International SA
    • Koninklijke DSM N.V

"*" marked represents similar segmentation in other categories in the respective section

Table of Contents

1. Research Objectives and Assumptions

  • Research Objectives
  • Assumptions
  • Abbreviations

2. Market Purview

  • Report Description
    • Market Definition and Scope
  • Executive Summary
    • Market Snippet, By Application
    • Market Snippet, By Technology
    • Market Snippet, By Core Material
    • Market Snippet, By Wall Material
    • Market Snippet, By Region
  • Coherent Opportunity Map (COM)

3. Market Dynamics, Regulations, and Trends Analysis

  • Market Dynamics
    • Drivers
    • Restraints
    • PEST Analysis
    • PORTER's Five Forces Analysis
    • Market Opportunities
    • Regulatory Scenario
    • Key Developments
    • Industry Trend

4. Global Food Encapsulations Market - Impact of Coronavirus (COVID-19) Pandemic

  • Overview
  • Factors Affecting Global Food Encapsulations Market - COVID-19
  • Impact Analysis

5. Global Food Encapsulations Market, By Application, 2017-2030 (US$ Billion)

  • Introduction
    • Market Share Analysis, 2022, 2025, and 2030 (%)
    • Y-o-Y Growth Analysis, 2017 - 2030
    • Segment Trends
  • Dietary Supplements
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Functional Food
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Bakery Products
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Confectionery
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Beverages
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Frozen Products
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Animal Nutrition
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Dairy Products
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Others
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)

6. Global Food Encapsulations Market, By Technology, 2017-2030 (US$ Billion)

  • Introduction
    • Market Share Analysis, 2022, 2025, and 2030 (%)
    • Y-o-Y Growth Analysis, 2017 - 2030
    • Segment Trends
  • Physical
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
    • Sub-Segment Trends
  • Emulsification
  • Spray Drying
  • Spray Chilling/Cooling
  • Fluidized-bed Coating
  • Centrifugal Extrusion
  • Others
  • Chemical
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Sub-Segment Trends
    • Coacervation
    • Freeze Drying
    • Supercritical Fluid Technique
    • Nanoprecipitation
    • Liposomes
    • Others

7. Global Food Encapsulations Market, By Core Material, 2017-2030 (US$ Billion)

  • Introduction
    • Market Share Analysis, 2022, 2025, and 2030 (%)
    • Y-o-Y Growth Analysis, 2017 - 2030
    • Segment Trends
  • Flavoring Agents
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Acids, Bases, and Buffers
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Lipids
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Enzymes & Microorganisms
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Amino Acids & Peptides
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Vitamins & Minerals
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Antioxidants
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Others (Artificial Sweeteners, and Leavening Agents)
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)

8. Global Food Encapsulations Market, By Wall Material, 2017-2030 (US$ Billion)

  • Introduction
    • Market Share Analysis, 2022, 2025, and 2030 (%)
    • Y-o-Y Growth Analysis, 2017 - 2030
    • Segment Trends
  • Carbohydrates
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Proteins
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)
  • Lipids & Waxes
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017 - 2030, (US$ Billion)

9. Global Food Encapsulations Market, By Region, 2017-2030 (US$ Billion)

  • Introduction
    • Market Share Analysis, By Region, 2022, 2025, and 2030 (%)
    • Y-o-Y Growth Analysis, For Region, 2017 - 2030
  • North America
    • Market Share Analysis, By Country, 2022, 2025 and 2030 (%)
    • Y-o-Y Growth Analysis, By Country, 2017 - 2030
    • Market Size and Forecast, By Application , 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Market Size and Forecast, By Technology , 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Market Size and Forecast, By Core Material, 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Market Size and Forecast, By Wall Material, 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Countries
  • U.S.
  • Canada
  • Latin America
    • Market Share Analysis, By Country, 2022, 2025 and 2030 (%)
    • Y-o-Y Growth Analysis, By Country, 2017 - 2030
    • Market Size and Forecast, By Application , 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Market Size and Forecast, By Technology , 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Market Size and Forecast, By Core Material, 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Market Size and Forecast, By Wall Material, 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Countries
  • Brazil
  • Mexico
  • Rest of Latin America
  • Europe
    • Market Share Analysis, By Country, 2022, 2025 and 2030 (%)
    • Y-o-Y Growth Analysis, By Country, 2017 - 2030
    • Market Size and Forecast, By Application , 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Market Size and Forecast, By Technology , 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Market Size and Forecast, By Core Material, 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Market Size and Forecast, By Wall Material, 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Countries
  • EU 5
  • Nordic
  • Benelux
  • Rest of Europe
  • Asia Pacific
    • Market Share Analysis, By Country, 2022, 2025 and 2030 (%)
    • Y-o-Y Growth Analysis, By Country, 2017 - 2030
    • Market Size and Forecast, By Application , 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Market Size and Forecast, By Technology , 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Market Size and Forecast, By Core Material, 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Market Size and Forecast, By Wall Material, 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Countries
  • China
  • India
  • Japan
  • Australia & New Zealand
  • Rest of Asia Pacific
  • Middle East & Africa
    • Market Share Analysis, By Country, 2022, 2025 and 2030 (%)
    • Y-o-Y Growth Analysis, By Country, 2017 - 2030
    • Market Size and Forecast, By Application , 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Market Size and Forecast, By Technology , 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Market Size and Forecast, By Core Material, 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Market Size and Forecast, By Wall Material, 2017- 2030 (US$ Billion)
    • Sub-Regions
  • GCC
  • South Africa
  • Rest of Middle East & Africa

10. Competitive Landscape

  • Heat Map Analysis
  • Market Share Analysis (3x3 Matrix)
  • Company Profiles
    • Abbott Laboratories
  • Company Overview
  • Product Portfolio
  • Recent Developments/Updates
    • Givaudan SA ADR
  • Company Overview
  • Product Portfolio
  • Recent Developments/Updates
    • Sensient Technologies Corporation
  • Company Overview
  • Product Portfolio
  • Recent Developments/Updates
    • Balchem Corporation
  • Company Overview
  • Product Portfolio
  • Recent Developments/Updates
    • International Flavors & Fragrances Inc.
  • Company Overview
  • Product Portfolio
  • Recent Developments/Updates
    • BASE SE (ADR)
  • Company Overview
  • Product Portfolio
  • Recent Developments/Updates
    • Symrise AG
  • Company Overview
  • Product Portfolio
  • Recent Developments/Updates
    • Appvion, Inc.
  • Company Overview
  • Product Portfolio
  • Recent Developments/Updates
    • AVEKA Group
  • Company Overview
  • Product Portfolio
  • Recent Developments/Updates
    • Firmenich International SA
  • Company Overview
  • Product Portfolio
  • Recent Developments/Updates
    • Koninklijke DSM N.V.
  • Company Overview
  • Product Portfolio
  • Recent Developments/Updates

11. Section

  • References
  • Research Methodology
  • About Us and Sales Contact
  • Browse 45 market data tables* and 30 figures* on "Global Food Enapsulations Market" - forecast to 2030.