![]() |
市場調査レポート
商品コード
1381809
食用内臓の世界市場規模調査・予測:由来別、用途別、流通チャネル別、地域別分析、2023-2030年Global Edible Offal Market Size study & Forecast, by Source (Cattle, Goat, Pig, Sheep, Poultry, Horse, Others), by Application (Fresh, Processed), by Distribution Channel (Food Service, Retail) and Regional Analysis, 2023-2030 |
||||||
カスタマイズ可能
|
食用内臓の世界市場規模調査・予測:由来別、用途別、流通チャネル別、地域別分析、2023-2030年 |
出版日: 2023年10月20日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
|
世界の食用内臓市場は2022年に約415億3,000万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には4.3%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。
食用内臓はしばしば「内臓肉」と呼ばれ、食用として消費される動物の様々な部位が含まれます。これらの部位には、肝臓、心臓、腎臓、舌、トライプ(胃の粘膜)などが含まれます。食用内臓は、世界中の様々な文化や料理で食されており、貴重な栄養素の供給源として知られています。食用内臓の市場は、その優れた栄養価の高さと、他の肉に比べて価格が安いことから拡大しています。牛肉の特選部位は、食用内臓よりも高価です。食用内臓は手頃な価格なので、手頃なタンパク質源を探している顧客にとって望ましい選択です。食用内臓は、食肉コストや経済状況が常に変化する環境において、栄養価を犠牲にすることなく、費用対効果の高い選択肢を提供します。食用内臓を他の赤身肉と比較すると、栄養密度が高く、鉄分やビタミンB12が多く含まれていることがわかります。
さらに、食品業界は加工食品に食用内臓を加える新しい創意工夫を常に模索しています。内臓肉はミートボール、ソーセージ、パテ、その他の調理済み肉の構成要素となりうる。成長する食品・飲料産業が市場成長の原動力となります。EU域外諸国への輸出額は1,660億2,000万米ドル、貿易黒字は776億9,000万米ドルで、EUは食品・飲料品目の世界最大の輸出国です。しかし、食品の安全性と動物の健康に関する規制が、2023~2030年の予測期間を通じて市場の成長を阻害しています。
食用内臓の世界市場調査で考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、ラテンアメリカ、中東・アフリカなどです。2022年には、アジア太平洋地域が圧倒的な収益シェアを占めました。人口増加、豊かさの向上、都市化の結果、内臓を含む様々な食品への需要が拡大しています。小売業者やサプライヤーは、この新興国市場のおかげで、同地域における内臓肉需要の拡大に対応する機会を得ています。さらに、アジア太平洋地域の食用内臓市場は、予測期間を通じて最も急速に成長している地域です。同国における食用内臓の需要は、政府の好意的な措置や、持続可能な形で入手される畜産製品別に対する消費者の需要の増加によって後押しされています。
本調査の目的は、近年のさまざまなセグメントと国の市場規模を明らかにし、今後数年間の市場規模を予測することです。本レポートは、調査対象国における業界の質的・量的側面を盛り込むよう設計されています。
また、市場の将来的な成長を規定する促進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競合情勢や製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。
List of tables and figures are dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
List of tables and figures are dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
Global Edible Offal Market is valued at approximately USD 41.53 billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 4.3% over the forecast period 2023-2030. Edible offal, often referred to as "organ meats," includes various parts of animals that are consumed as food. These parts caninclude the liver, heart, kidneys, tongue, tripe (stomach lining), and more. Edible offal has been consumed in various cultures and cuisines around the world and is known for being a source of valuable nutrients. The market for edible offal is expanding because of its excellent nutritional content and lower price compared to other meat cuts. Prime pieces of beef are more expensive than edible offal. Because of its affordability, it is a desirable choice for customers looking for affordable protein sources. Edible offal offers a cost-effective option without sacrificing nutritional content in an environment where meat costs and economic conditions are constantly changing. Comparing edible offals to other types of lean muscle meat, it can be shown that they have a higher nutrient density and include more iron and vitamin B12.
Additionally, the food industry is constantly looking for new and inventive ways to add edible offal to processed food items. Offal can be a component of meatballs, sausages, pates, and other prepared meats. The Growing Food and Beverage Industry drives the market growth. As With USD 166.02 billion in exports to countries outside the EU and a trade surplus of USD 77.69 billion , the EU is the world's top exporter of food and drink items. However, regulations regarding food safety and animal health stifle market growth throughout the forecast period of 2023-2030.
The key regions considered for the Global Edible Offal Market study includes Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Middle East & Africa. In 2022, the Asia Pacific region commanded a dominant revenue share. The demand for a variety of food products, including offal, has expanded as a result of the growing population, rising affluence, and urbanization. Retailers and suppliers have the opportunity to meet the growing demand for offal in the area thanks to this developing market. Additionally, the edible offal market in the Asia Pacific is the fastest growing region throughout the projection period. The demand for edible offal in the country is being boosted by favourable government measures as well as increased consumer demand for animal byproducts obtained sustainably.
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.
The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below: