市場調査レポート
商品コード
1210976
スペルト小麦の世界市場規模調査・予測:性質(有機・在来)、エンドユーザー(食品産業・飼料産業)、流通チャネル(直接・間接)別、地域別分析、2022-2029年Global Spelt Wheat Market Size study & Forecast, by Nature (Organic and Conventional), End User (Food Industry and Feed Industry), and Distribution Channel (Direct and Indirect) and Regional Analysis, 2022-2029 |
● お客様のご希望に応じて、既存データの加工や未掲載情報(例:国別セグメント)の追加などの対応が可能です。 詳細はお問い合わせください。
スペルト小麦の世界市場規模調査・予測:性質(有機・在来)、エンドユーザー(食品産業・飼料産業)、流通チャネル(直接・間接)別、地域別分析、2022-2029年 |
出版日: 2023年01月25日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
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スペルト小麦は、ディンケル小麦や殻付き小麦とも呼ばれ、南欧州原産の古代穀物です。
スペルト小麦は、従来の小麦よりも健康的な穀物と考えられています。スペルト小麦は、必須アミノ酸、ビタミン、鉄、マンガン、亜鉛などのミネラルの優れた供給源と見なされています。パン・シリアル製品の消費量の増加、醸造業界からの需要の増加、スペルト小麦に関連する栄養面での利点は、市場成長を加速させる主要因となっています。
パンやシリアル製品の消費の増加は、世界のスペルト小麦市場の成長に寄与しています。例えば、Statistaによると-2022年現在、世界のパン・ベーカリー製品セグメントの収益は1兆850億米ドルと推定され、市場は毎年7.70%(CAGR 2022-2027)成長して2027年末には1兆5,722億米ドルに達すると予測されます。また、2022年には世界全体で中国(2,319億米ドル)の売上が最も多く、パン・ベーカリー製品の1人当たり平均販売量は142.7kgに達すると予測されます。また、食品加工産業への投資の増加や健康志向の高まりは、予測期間中に同市場に有利な成長見通しをもたらすでしょう。しかし、スペルト小麦の不足によって生じる需給ギャップは、2022年から2029年の予測期間を通して市場成長を阻害します。
スペルト小麦の世界市場調査のために考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、ラテンアメリカ、世界のその他の地域が含まれます。北米は、スペルト小麦の分野で活動する主要な市場プレイヤーの存在と、スペルト小麦の原産地かつ最高生産地であることから、収益面で市場を独占しています。北米は、穀物ベースのパンやベーカリー製品の消費の増加、植物ベースの食品や飲料製品の人気の高まりなどの要因から、予測期間中に最高のCAGRで成長することが期待されます。
本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を明らかにし、今後数年間の市場規模を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的な側面を取り込むように設計されています。
また、市場の将来的な成長を規定する促進要因や課題などの重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、主要企業の競合情勢や製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場の潜在的な機会も組み込んでいます。
性質別
有機栽培
コンベンショナル
エンドユーザー別
食品産業
飼料産業
流通経路別
直接販売
間接的
List of tables and figures and dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
List of figures
List of tables and figures and dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
Global Spelt Wheat Market is valued approximately USD XX billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX% over the forecast period 2022-2029. Spelt Wheat also known as dinkel wheat or hulled wheat is an ancient cereal grain native to southern Europe. Spelt wheat is considered healthier than other conventional wheat species. Spelt Wheat are considered good source of essential amino acids, vitamins, and minerals such as iron, manganese, and zinc among others. The increasing consumption of bread & cereals products and growing demand from brewery industry as well as nutritional benefits associated with Spelt wheat are key factors accelerating the market growth.
The increasing consumption of bread & cereals products is contributing to the growth of the Global Spelt Wheat Market. For instance, according to Statista - as of 2022, revenue in the Bread & Bakery Products segment worldwide is estimated at USD 1,085 billion, and the market is projected to grow annually by 7.70% (CAGR 2022-2027) to reach to USD 1572.20 billion by end of 2027. In addition, in 2022 globally most revenue is generated in China (USD 231.90 billion), and average volume per person in the Bread & Bakery Products segment is expected to amount to 142.7kg. Also, rising investment in food processing industry and growing number of health-conscious individuals would create lucrative growth prospectus for the market over the forecast period. However, the supply demand gap arising due to shortage of Spelt Wheat stifles the market growth throughout the forecast period of 2022-2029.
The key regions considered for the Global Spelt Wheat Market study includes Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World. North America dominated the market in terms of revenue, owing to the presence of leading market players operating in the Spelt Wheat space and the region being the origin and highest producer of Spelt Wheat. Whereas North America is expected to grow with a highest CAGR during the forecast period, owing to factors such as rising consumption of cereal based bread and bakery products coupled with increasing popularity of plant based food & beverage products in the region.
Major market players included in this report are:
Arnreiter Muhle GmbH
Pfahnl Backmittel GmbH
European Flour Millers
Blattmann Schweiz AG
Einbrunger Muhle Karl Rolkens
Ardent Mills
Bob's Red Mill Natural Foods
Healthy Hildegard
Montana Flour & Grains
The Spelt Company Somerset Ltd
Recent Developments in the Market:
Global Spelt Wheat Market Report Scope:
Historical Data: 2019-2020-2021
Base Year for Estimation: 2021
Forecast period: 2022-2029
Report Coverage: Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
Segments Covered: Nature, End User, Distribution Channel, Region
Regional Scope: North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Rest of the World
Customization Scope: Free report customization (equivalent up to 8 analyst's working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.
The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Nature
Organic
Conventional
By End User
Food Industry
Feed Industry
By Distribution Channel
Direct
Indirect
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE
Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
RoLA
Rest of the World