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市場調査レポート
商品コード
1547777
朝食用シリアルの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測Global Breakfast Cereals Market Research Report - Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends and Forecast 2024 to 2032 |
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カスタマイズ可能
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朝食用シリアルの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測 |
出版日: 2024年07月01日
発行: Value Market Research
ページ情報: 英文 128 Pages
納期: 即日から翌営業日
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朝食用シリアル市場の世界需要は、2023年の401億9,000万米ドルから2032年には約583億5,000万米ドルの市場規模に達し、調査期間2024~2032年のCAGRは4.23%に達すると推定されます。
朝食用シリアルは、便利な朝食として消費するためにフレーク状、パフ状、細断状、押出成形された穀物です。これらは、調理、成形、乾燥の順次作業によって製造され、包装前に甘味料、ビタミン・ミネラル強化、香料、微粒子添加のオプションが加えられます。これらの加工シリアルは、全粒穀物またはトウモロコシ、小麦、米、大麦、オート麦の一部から作られます。一般に歯ごたえがあり、糖分が多く含まれています。シリアルには、調理が必要なホットシリアルと、生で食べたり牛乳やヨーグルトと混ぜたりできるコールドシリアルの2種類があります。
多忙なライフスタイルに起因する、すぐに食べられる包装朝食への需要の高まりは、この市場の成長を促進する重要な兆候です。大規模でダイナミックな食品業界におけるマーケティングとeコマースの浸透が市場の成長を後押しします。味や食感の選択における頻繁な技術革新、栄養価の高い朝食にするためのビタミンやミネラルの添加技術は、市場を後押しすると考えられます。便利な食品として幼児たちの間で人気が高まっているシリアルと、食習慣に対する西洋文化の影響は、市場の成長をさらに促進すると考えられます。これらのシリアルの賞味期限を延ばすために添加される高糖分と保存料が、この市場開拓を大きく後退させる主要因となると考えられます。
調査レポートは、ポーターのファイブフォースモデル、市場の魅力分析、バリューチェーン分析をカバーしています。これらのツールは、業界の構造を明確に把握し、世界レベルでの競合の魅力を評価するのに役立ちます。さらに、これらのツールは朝食用シリアルの世界市場における各セグメントを包括的に評価することもできます。朝食用シリアル産業の成長と動向は、この調査に全体的なアプローチを記載しています。
朝食用シリアル市場レポートのこのセクションでは、国別と地域別のセグメントに関する詳細なデータを提供し、それによって戦略家が今後のビジネス機会とともに、それぞれの製品やサービスの対象層を特定するのに役立ちます。
このセクションでは、北米、欧州、アジア太平洋、ラテンアメリカ、中東・アフリカにおける朝食用シリアル市場の現在と将来の需要を強調する地域展望をカバーしています。さらに、すべての主要地域における個々の用途セグメントの需要、推定・予測にも焦点を当てています。
ご要望がございましたら、弊社までご連絡ください。当社の調査チームは、お客様のニーズに応じてカスタマイズしたレポートを提供することができます。
The global demand for Breakfast Cereals Market is presumed to reach the market size of nearly USD 58.35 Billion by 2032 from USD 40.19 Billion in 2023 with a CAGR of 4.23% under the study period 2024-2032.
Breakfast cereals are cereal grains that are flaked, puffed, shredded, or extruded for consumption as a convenient breakfast. They are produced by sequential operations of cooking, shape-forming, and drying, with the following options of sweeteners, vitamin and mineral fortification, flavorings, and particulate additions before packaging. These processed cereals are made from whole grains or parts of corn, wheat, rice, barley, or oats. They are generally crisp and are made with high sugar content. There are two different kinds of cereal: hot, which needs to be cooked, and cold cereals that can be eaten raw or mixed with milk or yogurt.
Growing demand for ready to eat packaged breakfast due to busy lifestyles is the vital signs promoting this market's growth. Increased marketing and penetration of e-commerce in the large and dynamic food industry will boost the market growth. Frequent innovations in the choice of flavors, textures, and technologies to add vitamins and minerals to make them a nutritious breakfast will be a market booster. The cereals gaining popularity among kids as a convenience food and western culture influence on food habits will further propel market growth. The high sugar content and preservatives added to increase these cereals' shelf life will be the leading causes of a significant setback in this market's development.
The research report covers Porter's Five Forces Model, Market Attractiveness Analysis, and Value Chain analysis. These tools help to get a clear picture of the industry's structure and evaluate the competition attractiveness at a global level. Additionally, these tools also give an inclusive assessment of each segment in the global market of Breakfast Cereals. The growth and trends of Breakfast Cereals industry provide a holistic approach to this study.
This section of the Breakfast Cereals market report provides detailed data on the segments at country and regional level, thereby assisting the strategist in identifying the target demographics for the respective product or services with the upcoming opportunities.
This section covers the regional outlook, which accentuates current and future demand for the Breakfast Cereals market across North America, Europe, Asia-Pacific, Latin America, and Middle East & Africa. Further, the report focuses on demand, estimation, and forecast for individual application segments across all the prominent regions.
The research report also covers the comprehensive profiles of the key players in the market and an in-depth view of the competitive landscape worldwide. The major players in the Breakfast Cereals market include PepsiCo, Nestle, Marico, Calbee, Bagrry India Pvt. Ltd., General Mills Inc., Kellogg Co., B&G Foods Inc., Nature'S Path Foods., Bob'S Red Mill Natural Foods. This section consists of a holistic view of the competitive landscape that includes various strategic developments such as key mergers & acquisitions, future capacities, partnerships, financial overviews, collaborations, new product developments, new product launches, and other developments.
In case you have any custom requirements, do write to us. Our research team can offer a customized report as per your need.