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市場調査レポート
商品コード
1542607
キャラメル原料の世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測Global Caramel Ingredients Market Research Report - Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends and Forecast 2024 to 2032 |
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カスタマイズ可能
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キャラメル原料の世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測 |
出版日: 2024年07月01日
発行: Value Market Research
ページ情報: 英文 167 Pages
納期: 即日から翌営業日
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キャラメル原料市場の世界需要は、2023年の42億7,000万米ドルから2032年には83億4,000万米ドル近くの市場規模に達すると推定され、調査期間2024~2032年のCAGRは7.72%です。
キャラメルは、さまざまな食品や飲食品の風味付けに使われる甘い菓子類です。特定タイプの砂糖を特定の温度まで加熱することによって作られます。キャラメル原料にはいくつかの形態やサイズがあります。キャラメル原料は、フィリング、トッピング、アイシング、コーティングなど、飲食品事業でさまざまな用途に使用されます。菓子類、パン製品、デザート、炭酸飲料、アルコール飲料などにキャラメル原料が使用されています。
飲食品セグメントでは、キャラメル原料はさまざまな用途に使用されます。キャラメル原料は、その用途の中でも菓子類で最もよく見られます。顧客の嗜好、菓子類へのニーズ、菓子類に含まれるキャラメル成分のため、キャラメル成分の市場は世界的に拡大しています。世界のキャラメル原料市場を牽引するその他の要因としては、可処分所得の増加や都市型ライフスタイルの採用などが挙げられます。アルコール飲料とノンアルコール飲料を含む飲料セクターは大きく拡大しています。液体や粉末のキャラメル色素やキャラメル化糖シロップなどのキャラメル原料は、紅茶、レモネード、フルーツ飲料、粉末ドリンクミックスビールなどのノンアルコール飲料やアルコール飲料の製造に使用され、キャラメル原料市場を押し上げています。菓子類では粒状や粉末のキャラメル原料の人気が高まっています。包装食品の人気が高まっているため、保存期間が長い粉末や粒状のキャラメル原料が選ばれています。さらに、外食の人気が高まるにつれて、食品メーカーは、消費者にとってより魅力的で魅惑的な商品にするため、キャラメルの使用に力を入れ始めています。さらに、消費者は多忙なライフスタイルのため、従来のスロークッカーよりも冷凍ベーカリー製品や調理済み製品を選んでいます。こうした要因がキャラメル原料市場の成長を後押ししています。しかし、原材料価格の上昇がキャラメル原料の価格上昇に寄与し、市場の成長を妨げています。
調査レポートは、ポーターのファイブフォースモデル、市場の魅力分析、バリューチェーン分析をカバーしています。これらのツールは、業界の構造を明確に把握し、世界レベルでの競合の魅力を評価するのに役立ちます。さらに、これらのツールはキャラメル原料の世界市場における各セグメントを包括的に評価することもできます。キャラメル色素業界の成長と動向は、この調査への全体的なアプローチを記載しています。
キャラメル原料市場レポートのこのセクションでは、国別と地域別のセグメントに関する詳細なデータを提供し、それによって戦略家は、今後のビジネス機会とそれぞれの製品やサービスの対象層を特定するのに役立ちます。
このセクションでは、北米、欧州、アジア太平洋、ラテンアメリカ、中東・アフリカにおけるキャラメル原料市場の現在と将来の需要を強調する地域展望をカバーしています。さらに、すべての主要地域における個々の用途セグメントの需要、推定・予測に焦点を当てています。
カスタム要件がある場合は、お問い合わせください。当社の調査チームは、お客様のニーズに応じてカスタマイズしたレポートを提供することができます。
The global demand for Caramel Ingredients Market is presumed to reach the market size of nearly USD 8.34 Billion by 2032 from USD 4.27 Billion in 2023 with a CAGR of 7.72% under the study period 2024-2032.
Caramel is a sweet confectionery product used to flavour a wide range of foods and beverages. It's made by heating a specific type of sugar to a specific temperature. Caramel ingredients are available in several shapes and sizes. Caramel ingredients are used in a variety of ways in the food and beverage business, including filling, topping, icing, and coating. Confectioneries, bread products, desserts, carbonated beverages, alcoholic beverages, and other products contain caramel ingredients.
In the food and beverage sector, caramel ingredients can be used in various ways. The caramel ingredients are most commonly found in confectionery among all its uses. Because of customer preferences, the need for confectionery products, and caramel ingredients in confectionery products, the market for caramel ingredients is growing globally. Other factors driving the worldwide caramel ingredient market include increased disposable income and the adoption of an urban lifestyle. The beverage sector, which includes alcoholic and non-alcoholic products, has seen significant expansion. Caramel ingredients like liquid and powdered caramel hues and caramelized sugar syrups are used to produce non-alcoholic and alcoholic beverages such as tea, lemonade, fruit drinks, and powdered drink mix beer, which boosts the market for caramel ingredients. Granular and powdered caramel ingredients are becoming increasingly popular in confectioneries. Because packaged foods are becoming increasingly popular, powdered and granular caramel ingredients are chosen over others due to their longer shelf life. Furthermore, as the popularity of dining outside has grown, food manufacturers have begun to focus on using caramel to make their products more appealing and seductive to consumers. In addition, consumers choose frozen bakery products and ready-to-eat products over conventional slow cookers due to their busy lifestyles. These factors are boosting the caramel ingredients market growth. However, rising raw material prices contribute to an increase in the price of caramel ingredients, hindering market growth.
The research report covers Porter's Five Forces Model, Market Attractiveness Analysis, and Value Chain analysis. These tools help to get a clear picture of the industry's structure and evaluate the competition attractiveness at a global level. Additionally, these tools also give an inclusive assessment of each segment in the global market of Caramel Ingredients. The growth and trends of Caramel Ingredients industry provide a holistic approach to this study.
This section of the Caramel Ingredients market report provides detailed data on the segments at country and regional level, thereby assisting the strategist in identifying the target demographics for the respective product or services with the upcoming opportunities.
This section covers the regional outlook, which accentuates current and future demand for the Caramel Ingredients market across North America, Europe, Asia-Pacific, Latin America, and Middle East & Africa. Further, the report focuses on demand, estimation, and forecast for individual application segments across all the prominent regions.
The research report also covers the comprehensive profiles of the key players in the market and an in-depth view of the competitive landscape worldwide. The major players in the Caramel Ingredients market include Cargill Inc., Nestle S.A., Mars Inc., Kerry Group, Ferrero SpA, Sensient Technologies Corporation, Goetze'S Candy Company Inc., Frito-Lay, DDW The Color House, Sethness-Roquette Caramel Color, Bakels Worldwide, Alvin Caramel Colours, Metarom. This section consists of a holistic view of the competitive landscape that includes various strategic developments such as key mergers & acquisitions, future capacities, partnerships, financial overviews, collaborations, new product developments, new product launches, and other developments.
In case you have any custom requirements, do write to us. Our research team can offer a customized report as per your need.