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市場調査レポート
商品コード
1448763
ケフィアの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測Global Kefir Market Research Report - Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends and Forecast 2024 to 2032 |
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カスタマイズ可能
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ケフィアの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測 |
出版日: 2024年02月01日
発行: Value Market Research
ページ情報: 英文 281 Pages
納期: 即日から翌営業日
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ケフィア市場の世界需要は、2023年の31億8,000万米ドルから2032年には59億8,000万米ドル近くの市場規模に達し、2024~2032年の調査期間中のCAGRは7.26%に達すると推定されます。
ケフィアはコーカサス地方を起源とする発酵乳飲料で、そのプロバイオティクス特性で有名です。ケフィアの製造には、ケフィア粒を牛乳に投入し、発酵プロセスを引き起こすことが含まれます。ケフィア粒は細菌と酵母の共生培養体(SCOBY)を構成し、両方の微生物を結合させる。発酵中、牛乳に含まれる乳糖はこれらの微生物によって代謝され、乳酸、二酸化炭素、微量のアルコールが生成されます。
ケフィア市場は、消費者の健康動向に沿った様々な要因によって大きな成長を遂げています。プロバイオティクスの認知度が高まり、消化器系の健康に良い影響を与えることから、有益なバクテリアを豊富に含む発酵乳飲料であるケフィアの需要が高まっています。腸の健康に焦点が当てられ、バランスの取れたマイクロバイオームの重要性が広く理解されるようになったことで、消費者はケフィアのような、栄養面でのメリットと総合的な健康増進に寄与する機能性食品を求めています。市場は、健全で機能的であると認識される製品を提供することで、自然で加工度の低い食品へのシフトに対応しています。風味、製剤、パッケージングにおける革新と、代替乳製品の多様化がケフィアの魅力に貢献しています。プロバイオティクスの含有量と健康上の利点を強調する効果的なマーケティングと相まって、小売で入手できる利便性が市場の成長をさらに後押ししています。植物由来のライフスタイルの台頭も、乳製品以外のケフィア代替品に市場を拡大しています。
本レポートでは、ポーターのファイブフォースモデル、市場魅力度分析、バリューチェーン分析を取り上げています。これらのツールは、業界の構造を明確に把握し、世界レベルでの競合の魅力を評価するのに役立ちます。さらに、これらのツールは、ケフィアの世界市場における各セグメントを包括的に評価することもできます。ケフィア産業の成長と動向は、この調査に全体的なアプローチを提供します。
ケフィア市場レポートのこのセクションでは、国別と地域別にセグメントを分析することで、セグメントに関する詳細なデータを提供し、それによって戦略家がそれぞれの製品やサービスの対象層を特定する上で、今後のビジネスチャンスを支援します。
本セクションでは、北米、欧州、アジア太平洋、ラテンアメリカ、中東・アフリカにおけるケフィア市場の現在と将来の需要について、地域別の展望を取り上げます。さらに、すべての主要地域における個々の用途セグメントの需要、推定・予測にも焦点を当てています。
カスタム要件がある場合は、お問い合わせください。当社の調査チームは、お客様のニーズに応じてカスタマイズしたレポートを提供することができます。
The global demand for Kefir Market is presumed to reach the market size of nearly USD 5.98 BN by 2032 from USD 3.18 BN in 2023 with a CAGR of 7.26% under the study period of 2024 - 2032.
Kefir, a fermented milk beverage with origins in the Caucasus region, is renowned for its probiotic attributes. The production of kefir involves introducing kefir grains into milk, instigating a fermentation process. These grains constitute a symbiotic culture of bacteria and yeast (SCOBY), combining both microorganisms. During fermentation, the lactose present in the milk is metabolized by these microorganisms, resulting in the production of lactic acid, carbon dioxide, and trace amounts of alcohol.
The Kefir market is experiencing significant growth driven by various factors aligned with consumer health trends. Increased awareness of probiotics and their positive impact on digestive health has led to a rising demand for kefir, a fermented milk drink rich in beneficial bacteria. With a focus on gut health and a broader understanding of the importance of a balanced microbiome, consumers seek functional foods like kefir that offer both nutritional benefits and contribute to overall well-being. The market responds to the shift towards natural, minimally processed foods by providing a product perceived as wholesome and functional. Innovations in flavors, formulations, and packaging, as well as the diversification of dairy alternatives, contribute to the appeal of kefir. The convenience of retail availability, coupled with effective marketing highlighting probiotic content and health benefits, further fuels the market's growth. The rise in plant-based lifestyles has also expanded the market to include non-dairy kefir alternatives.
The report covers Porter's Five Forces Model, Market Attractiveness Analysis, and Value Chain analysis. These tools help to get a clear picture of the industry's structure and evaluate the competition attractiveness at a global level. Additionally, these tools also give an inclusive assessment of each segment in the global market of kefir. The growth and trends of Kefir Industry provide a holistic approach to this study.
This section of the kefir market report provides detailed data on the segments by analyzing them at country and regional level, thereby assisting the strategist in identifying the target demographics for the respective product or services with the upcoming opportunities.
This section covers the regional outlook, which accentuates current and future demand for the Kefir market across North America, Europe, Asia-Pacific, Latin America, and Middle East & Africa. Further, the report focuses on demand, estimation, and forecast for individual application segments across all the prominent regions.
The research report also covers the comprehensive profiles of the key players in the market and an in-depth view of the competitive landscape worldwide. The major players in the kefir market include Lifeway Foods Inc., Nestle SA, Danone SA, The Hain Celestial Group Inc., Green Valley Creamery, Muller, Biotiful Dairy Ltd., Nourish Kefir, Redwood Hill Farm & Creamery, OSM Krasnystaw. This section consists of a holistic view of the competitive landscape that includes various strategic developments such as key mergers & acquisitions, future capacities, partnerships, financial overviews, collaborations, new product developments, new product launches, and other developments.
In case you have any custom requirements, do write to us. Our research team can offer a customized report as per your need.