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市場調査レポート
商品コード
1361788
メープルシロップの世界市場レポートGlobal Maple Syrup Market Report |
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カスタマイズ可能
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メープルシロップの世界市場レポート |
出版日: 2023年10月01日
発行: Value Market Research
ページ情報: 英文 129 Pages
納期: 即日から翌営業日
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メープルシロップ市場の世界需要は、2023年~2030年の調査期間中にCAGR8.32%で成長し、2022年の47億1,000万米ドルから2030年までに96億7,000万米ドル近い市場規模に達すると推定されます。
メープルシロップは、カエデの樹液を濃縮して作られる、甘くて粘り気のある褐色の液体です。メープルシロップはパンケーキと一緒に食べたり、デザートに使ったりすることができます。メープルシロップはベーカリー業界では砂糖の代用品で、ケーキ、ワッフル、パンケーキ、パイ、ペストリーなどの風味付けに使われます。メープルシロップには、ビタミン、アミノ酸、有機酸、全乳と同量のカルシウムが含まれています。
消費者は健康志向を強めており、メープルシロップの様々な利点が世界のメープルシロップ市場の成長を後押しすると予想されます。また、メープルシロップに含まれる高濃度のミネラルとビタミンは、家庭用セグメントにおける主要な成長要因であり、間もなく世界のメープルシロップ市場で大きく成長すると予想されます。さらに、所得水準の上昇、消費者の経済状況の改善、世界中でバランスの取れた栄養価の高い食品の消費の高まりが、市場の成長を後押ししています。さらに、ワッフル、ケーキ、フレンチトースト、パンケーキ、ロールパンなどの製パン食品に対する需要の高まりが市場成長を促進しています。これに加えて、メープルシロップは天然甘味料として様々な食品に使用されており、これが市場成長をさらに加速させています。さらに、クラフトビールや蒸留所産業によるメープル風味のアルコール飲料の製造にも使用されています。しかし、不安定な原料価格と他の天然甘味料の入手可能性が市場成長の妨げになる可能性があります。
本レポートでは、ポーターのファイブフォースモデル、市場魅力度分析、バリューチェーン分析を取り上げています。これらのツールは、業界の構造を明確に把握し、世界レベルでの競合の魅力を評価するのに役立ちます。さらに、これらのツールはメープルシロップの世界市場における各セグメントを包括的に評価することもできます。メープルシロップ産業の成長と動向は、この調査に全体的なアプローチを提供します。
このセクションでは、北米、欧州、アジア太平洋、ラテンアメリカ、中東・アフリカにおけるメープルシロップ市場の現在と将来の需要を強調する地域展望をカバーしています。さらに、すべての主要地域における個々のアプリケーションセグメントの需要、推定・予測に焦点を当てています。
カスタム要件がある場合は、お問い合わせください。当社の調査チームは、お客様のニーズに応じてカスタマイズしたレポートを提供することができます。
The global demand for Maple Syrup Market is presumed to reach the market size of nearly USD 9.67 BN by 2030 from USD 4.71 BN in 2022 with a CAGR of 8.32% under the study period of 2023 - 2030.
Maple syrup is a brown liquid that is sweet and sticky and made by concentrating the sap of maple trees. Maple syrup can be eaten with pancakes and used to make desserts. Maple syrup is a sugar substitute in the bakery industry and is used to flavour cakes, waffles, pancakes, pies, pastries, and other products. Maple syrup contains vitamins, amino acids, organic acids, and the same amount of calcium as whole milk.
The consumers are becoming more health conscience and the various benefits of maple syrup are expected to push the growth of the global maple syrup market. Besides, a high concentration of minerals and vitamins in maple syrup is the key growth driver in the household segment and is expected to grow vastly in the global maple syrup market soon. Moreover, rising income levels, improving consumer economic conditions, and rising consumption of balanced and nutritious food products across the globe are propelling the market growth. Furthermore, the rising demand for baking food items such as waffles, cakes, french toast, pancakes, and bread rolls are driving the market growth. In addition to this, maple syrup is also used as a natural sweetener in various food products, which in turn further accelerates the market growth. Additionally, it is being used to produce maple-flavoured alcoholic beverages by the craft beer and distillery industries. However, unstable raw materials prices and the availability of other natural sweeteners may hamper the market growth.
The report covers Porter's Five Forces Model, Market Attractiveness Analysis, and Value Chain analysis. These tools help to get a clear picture of the industry's structure and evaluate the competition attractiveness at a global level. Additionally, these tools also give an inclusive assessment of each segment in the global market of maple syrup. The growth and trends of Maple Syrup Industry provide a holistic approach to this study.
This section of the maple syrup market report provides detailed data on the segments by analyzing them at country and regional level, thereby assisting the strategist in identifying the target demographics for the respective product or services with the upcoming opportunities.
This section covers the regional outlook, which accentuates current and future demand for the Maple Syrup market across North America, Europe, Asia-Pacific, Latin America, and Middle East & Africa. Further, the report focuses on demand, estimation, and forecast for individual application segments across all the prominent regions.
The research report also covers the comprehensive profiles of the key players in the market and an in-depth view of the competitive landscape worldwide. The major players in the maple syrup market include B&G Foods Inc., The J.M. Smucker Co., Federation of Quebec Maple Syrup Producers, Les Industries Bernard et Fils Ltee, LB Maple Treat, Bascom Maple Farms Inc, Butternut Mountain Farm, Ferguson Farm Vermont Maple Syrup, Conagra Brands Inc., Coombs Family Farms. This section consists of a holistic view of the competitive landscape that includes various strategic developments such as key mergers & acquisitions, future capacities, partnerships, financial overviews, collaborations, new product developments, new product launches, and other developments.
In case you have any custom requirements, do write to us. Our research team can offer a customized report as per your need.