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市場調査レポート
商品コード
1273634
サフラワー種子市場の2028年までの予測- タイプ別(一価不飽和脂肪酸、多価不飽和脂肪酸)、性質別、用途別、地域別の世界分析Safflower Seeds Market Forecasts to 2028 - Global Analysis By Type (Monounsaturated Fatty Acid and Polyunsaturated Fatty Acids ), Nature, Application and By Geography |
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カスタマイズ可能
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サフラワー種子市場の2028年までの予測- タイプ別(一価不飽和脂肪酸、多価不飽和脂肪酸)、性質別、用途別、地域別の世界分析 |
出版日: 2023年05月01日
発行: Stratistics Market Research Consulting
ページ情報: 英文 175+ Pages
納期: 2~3営業日
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Stratistics MRCによると、世界のサフラワー種子市場は、予測期間中に7.7%のCAGRで成長すると予想されています。
サフラワーは元々、その花を食用や衣服の色付けに使用するために栽培されていました。しかし、最近では、その種子が工業用油、料理用油、鳥の餌に使用されています。また、サフラワー種子は、栄養補助食品、化粧品、医薬品の分野でも注目されています。この種の種子は、食用油脂製品であるマーガリンやサラダ油の製造に使用されています。サフラワー種子油は、乾燥または半乾燥油として工業用途やその他の種類の表面コーティングに使用されています。油の製造過程で生じる製品別であるフットは、石鹸の製造に使用されます。サフラワー種子から作られたオイルを使用することで、心臓の問題を回避することができます。さらに、呼吸の問題、体の痛み、咳、発熱の治療にも使用することができます。このように、サフラワー種子にはさまざまな利点があり、さまざまな分野で応用されていることから、同市場は安定した成長軌道を描くと予想されます。
FAO(国連食糧農業機関)によると、カザフスタン、インド、米国、メキシコ、アルゼンチン、オーストラリアは、米、小麦、トウモロコシと並んで、主に油抽出用の輪作用サフラワー種子の主要生産国です。
サフラワー種子市場は、消費者の間でサフラワー油の健康効果に関する認識が高まっています。Agricultural Marketing Resource Centre(AgMRC)によると、一価不飽和および多価不飽和のサフラワー油は、ベビーミルク、化粧品、サラダ油、食用油に使用されているとのことです。サフラワーは植物油の生産に欠かせない作物となっており、どちらの油も健康上の利点があることが一般に知られるようになったことで、「高品質な」食用油とみなされています。従来の抽出油と比較すると、超臨界CO2を用いた最近の抽出方法の革新により、より高品質な油が得られる傾向にあります。
人によっては、このオイルを摂取することで、胃痛、嘔吐、けいれんなどのネガティブな反応を示す場合があります。このような反応は、市場全体の成長を妨げると思われます。ここ数年、世界的に健康志向の消費者が急増しています。アクティブで健康的なライフスタイルを追求する人が増え、健康を促進する食品への需要が高まっています。肥満、食物過敏症、その他の病気は依然として増加傾向にあり、健康的なライフスタイルを送ることが伝統的な生活様式になりつつあります。
人々のライフスタイルや低脂肪食品への嗜好の変化に伴い、サフラワー油の人気が高まっています。サフラワー油は、動物性油脂を使用する工業分野での塗料の製造など、調理以外のさまざまな工程で使用されています。サフラワー油の消費は、急速に拡大する化粧品ビジネス、有機食品への需要の高まり、世界の健康志向の高まりにも大きく影響されています。
サフラワーは厳寒期(ラビ期)に栽培される作物です。理想的な発芽温度は約15.5度です。開花期には、日中の気温が24~32度が収量アップに好適です。海面から海抜1000メートルの間で、栽培されます。標高が上がると、油分の含有量や種子の生産量も上がります。しかし、苗の段階では、この作物はさらに低い温度(-12~-10℃)にも耐えることができます。開花期には高温になり、作物に害を及ぼします。過度の湿度や降雨は、すべての成長段階において、菌類による病害の侵入を促進させる。アンビバレントな植物なのです。しかし、ベニバナでは、光周期よりも気温の方が重要です。日照時間が短いとロゼット期が長くなります。雨量が多い地域には適さない作物です。また、霜は作物、特に種子形成時に有害です。
COVID-19の壊滅的な流行により、2020年の第1学期には消費財の世界の生産が停止していました。生産者は、一部で封鎖が緩和された後も、製造の合理化に難儀していました。世界のサプライチェーンの好ましくない混乱により、多数の製品の取引が一時的に停止されました。パンデミックの結果、多くのサフラワー種子市場セグメントで操業が困難になることが予想されます。サフラワー種子市場は、最良のシナリオによれば、回復の遅れが予想されるもの、静的な軌道で発展し続けるでしょう。
医薬品は、花と種子の油から作られます。サフラワーシードオイルは、心臓病や脳卒中の主な原因である「動脈硬化」(アテローム性動脈硬化症)を止めるために使用されます。さらに、外傷、発熱、腫瘍、咳、呼吸の問題、血栓の問題、痛みの治療にも使用されます。また、痰を出すための去痰剤、下剤、興奮剤、制汗剤、発汗剤として使用される方もいらっしゃいます。また、女性は生理痛や生理不順にサフラワーオイルを使用することがあります。
健康的な食事脂肪の種類のひとつに一価不飽和脂肪酸(オレイン酸)があります。より良い脂肪を摂ることで、あなたの健康はより良くなります。室温では、飽和脂肪酸とトランス脂肪酸は固体です。これらの悪い脂肪を摂ることで、心臓病やその他の健康問題のリスクが上昇する可能性があります。ナッツ、アボカド、植物油などは、一価不飽和脂肪酸を含む植物性食品の一例です。一価不飽和脂肪酸を飽和脂肪酸やトランス脂肪酸の代わりに適度に摂取することで、健康に役立つ可能性があります。脂肪は1グラムあたり9キロカロリーです。これは、タンパク質や炭水化物に含まれるカロリーの2倍以上です。すでに有害な食品や脂肪を多く含む食事に、不飽和脂肪酸を多く含む食品を追加するのは不十分です。その代わりに、飽和脂肪酸やトランス脂肪酸を、より健康的な不飽和脂肪酸に置き換えました。このような要因が、この分野の成長を後押ししています。
予測期間中の世界市場では、中東とアフリカが最も大きな収益を上げると予想されています。消費者におけるサフラワー油の健康効果に関する意識の高まり。サフラワーオイルは、低脂肪食品の消費へのシフトや個人のライフスタイルの変化により、ますます拡大しており、市場の予想収益成長に寄与すると予想されます。サフラワー油の需要を促進する主な要因として、化粧品業界の急成長、オーガニック食品への需要の増加、健康意識の高まりが挙げられ、これらはサフラワー種子市場の収益面での発展に貢献しています。
北米の市場は、リノール酸を75%以上含む高濃度のサフラワー種子が、オリーブオイル、大豆、綿実、トウモロコシよりもかなり高いため、予測期間中、着実に上昇すると予想されます。サフラワー種子の医薬品や栄養補助食品としての特性への関心から、最も成長率の高い市場であると予想されます。このように、サフラワー種子にはさまざまな利点があり、さまざまな分野で応用されていることから、同市場は安定した成長軌道を描くと予想されます。
2021年3月、コンノイルズは、さまざまな製品のための食品およびコスメシューティカルグレードのオイルおよびオイルパウダーの作成を支援する企業とのコラボレーションを発表しました。そして、製品の機能に特化した活性剤の制御放出を可能にするマイクロカプセル化技術。
2020年4月、カナダのペット用品製造・販売のリーダーであるRolf C. Hagen Inc.は、必須食品であるCOVID-19の需要急増に対応するために消耗品の在庫を増やし、製品、情報、または簡単な手助けを求めるカナダのすべてのペットペアレントや趣味人に電話線を開放すると発表しました。
2018年4月、油糧種子の粉砕・精製施設を所有・運営するルイ・ドレフュス・カンパニーは、特殊植物油の製造、供給を行うOil Seeds International Inc.に買収されました。
製品ポートフォリオ、地域的プレゼンス、戦略的提携に基づく主要プレイヤーのベンチマーキング
According to Stratistics MRC, the Global Safflower Seeds Market is expected to grow at a CAGR of 7.7% during the forecast period. Safflower was originally grown for its blooms, which were used to make colours for food and clothes. More recently, though, the crop's seeds have been used to make industrial oil, culinary oils, and bird feed. Safflower seeds are also sprouting in the nutraceutical, cosmetic, and pharmaceutical industries. These kinds of seeds are used to produce margarine and salad oils, which are edible oil products. Safflower seed oil is used in industrial applications and other kinds of surface coatings as a drying or semi-drying oil. The foot, a byproduct of the oil production process, is used to make soap. Heart problems can be avoided by using the oil made from safflower seeds. Additionally, it can be used to treat breathing issues, body aches, coughs, and fevers. Thus, owing to the seeds' multiple benefits and application in different fields, the market is expected to project a steady growth trajectory.
According to the Food and Agriculture Organization (FAO), Kazakhstan, India, the United States of America, Mexico, Argentina, and Australia are the primary producers of safflower seed mainly for oil extraction rotational crops along with rice, wheat, and corn.
The safflower seeds market is increased awareness regarding the health benefits of safflower oil among consumers. Safflower oil, which is monounsaturated and polyunsaturated, is used in baby formula, cosmetics, salad and cooking oils, according to the Agricultural Marketing Resource Centre (AgMRC). Safflower has become a crucial crop for the production of vegetable oil, and both types of oil are regarded as "high-quality" food oils thanks to growing public knowledge of their health advantages. When compared to conventionally extracted oil, a recent innovation in the oil extraction method that uses supercritical CO2 tends to produce oil of higher quality.
Some people's ingestion of this oil may result in negative reactions such stomach pain, vomiting, and cramps. These responses are probably going to prevent the overall market from growing. There has been an upsurge in the number of health-conscious consumers worldwide during the last several years. The demand for food products that promote good health has increased as more people pursue active, healthy lifestyles. Obesity, food sensitivity, and other ailments are still on the rise, thus living a healthy lifestyle is becoming a traditional way of life.
Safflower oil is becoming more and more popular as people's lifestyles and preferences for low-fat foods change. Safflower oil is used in a variety of non-cooking procedures, including as the production of paints in the industrial sector using animal oil. Safflower oil consumption is also significantly influenced by the fast expanding cosmetic business, rising demand for organic foods, and a rise in global health consciousness.
Safflower is a crop grown in the frigid (rabi) season. The ideal germination temperature is approximately 15.5 degree Celsius. When the plant is in the flowering stage, daytime temperatures between 24 and 32 degree Celsius are favorable for better yields. Between sea level and 1000 meters above sea level, it is grown. As elevation rises, so do the oil content and seed output. However, during the seedling stage, the crop can withstand even lower temperatures (between -12 and -10 degree C). The crop is harmed by high temperatures when it is flowering. Excessive humidity or rainfall boosts the invasion of fungal diseases at all growth stages. It is an ambivalent plant. However, in safflower, temperatures matter more than photoperiod. Short days lengthen the rosette phase. The crop is not fit for tracts of heavy rainfall. Frost is also harmful to the crop, especially at seed formation.
Global production of consumer products had been halted in the first trimester of 2020 due to the devastating COVID-19 epidemic. The producers were having trouble streamlining their manufacturing even after the lockdown was loosened in some places. The trade of numerous products was temporarily halted due to the unfavourable disruption of the global supply chain. Many safflower seed market segments are anticipated to experience operations difficulties as a result of the pandemic. The safflower seed market will continue to develop at a static trajectory despite the delayed recovery that is anticipated, according to the best-case scenario.
Medicine is made from the flower and seed oil. Safflower seed oil is used to stop the "hardening of the arteries" (atherosclerosis), which is a major cause of heart disease, as well as stroke. Additionally, it is used to treat traumatic injuries, fever, tumors, coughing, breathing issues, clotting issues, and pain. Some individuals take it as an expectorant to assist loosen phlegm, a laxative, a stimulant, an antiperspirant, and to induce sweating. Women occasionally use safflower oil for painful or irregular periods; they also use safflower flowers to induce abortions, which could be a major contributor in this segment's revenue growth.
One of the healthier types of dietary fat is monounsaturated fat (oleic acid). Your health will benefit from eating better fats. At room temperature, saturated and Trans fats are solid. Your risk of heart disease and other health issues may rise as a result of these bad fats. Nuts, avocados, and vegetable oils are examples of plant foods that include monounsaturated fats. Your health may benefit from substituting monounsaturated fats for saturated and Trans fats in moderation. Every gram of fat contains 9 calories. This is more than twice as much as what is present in protein and carbs. Adding foods high in unsaturated fats to a diet that is already loaded with harmful foods and fats is insufficient. Instead, replace saturated or Trans fats with healthier, unsaturated fats. These factors are fuelling the segment's growth.
In the global market over the forecast period, the Middle East and Africa are anticipated to have the greatest revenue share. Increased awareness regarding the health benefits of safflower oil among consumers. Safflower oil is experiencing an increasingly growing shift toward the consumption of low-fat foods and the changing lifestyles of individuals, which is anticipated to contribute to the market's expected revenue growth. Major factors driving the demand for safflower oil are a rapidly growing cosmetic industry, increased demand for organic food, and rising health consciousness, which help the market for safflower seeds develop in terms of revenue.
The market in North America is anticipated to rise steadily over the course of the forecast period as a result of safflower seeds with a high concentration of linoleic acid containing over 75% linoleic acid, which is considerably higher than olive oils, soybeans, cottonseed, or corn. It is expected to be the fastest-growing market owing to its interest in the pharmaceutical and nutraceutical properties of safflower seeds. Thus, owing to the seeds' multiple benefits and applications in different fields, the market is expected to project a steady growth trajectory.
Some of the key players in Safflower Seeds market include: Adams Group, Aktivv LLP, Asa Agrotech Pv Ltd, BioNutrition, Ciaberia International Inc., Connoils, Deve Herbes, GalpDistribuicion Oil Espana, Greenwood Essential, Henry Lamotte OILS GmbH, Los Charitos, Louis Dreyfus Company, Oil Seeds International Inc., Rolf C. Hagen Inc., Spectrum Culinary and Wagner's
In March 2021, Connoils announced collaborations with companies that help create food and cosmeceutical grade oils and oil powders for a variety of products. And microencapsulation techniques that allow for the controlled release of active agents specific to product function.
In April 2020, Rolf C. Hagen Inc., a Canadian leader in pet product manufacturing and distribution, announced that it is increasing inventory of its consumables to satisfy the surge in demand for essential food amid COVID-19, and opening its phone lines to all Canadian pet parents and hobbyist looking for product, information, or a simple helping hand.
In April 2018, Louis Dreyfus Company, which owns and runs oilseeds crushing and refining facilities, was acquired by Oil Seeds International Inc., a manufacturer, and supplier of specialty vegetable oil.
Benchmarking of key players based on product portfolio, geographical presence, and strategic alliances