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市場調査レポート
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1235869

食物繊維の世界市場:2028年までの予測 - 原料別、タイプ別、用途別、加工処理別、地域別

Dietary Fibers Market Forecasts to 2028 - Global Analysis By Source, Type, Application, Processing Treatment, and Geography

出版日: | 発行: Stratistics Market Research Consulting | ページ情報: 英文 175+ Pages | 納期: 2~3営業日

● お客様のご希望に応じて、既存データの加工や未掲載情報(例:国別セグメント)の追加などの対応が可能です。  詳細はお問い合わせください。

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食物繊維の世界市場:2028年までの予測 - 原料別、タイプ別、用途別、加工処理別、地域別
出版日: 2023年03月03日
発行: Stratistics Market Research Consulting
ページ情報: 英文 175+ Pages
納期: 2~3営業日
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  • 目次
概要

Stratistics MRCによると、世界の食物繊維市場は2022年に68億米ドルを占め、2028年には154億米ドルに達すると予測され、予測期間中に14.6%のCAGRで成長すると予想されています。

食物繊維は、湿式処理、乾式処理、化学的処理、重量測定、物理的処理、酵素的処理、微生物学的処理など、さまざまな技術を使用してさまざまな供給源から分離されます。前述の技術は、単独で、あるいは組み合わせて、望ましい効果をもたらすことができます。食物繊維の組成に対する様々な処理技術の効果は様々です。需要は、製造プロセスの改善と、食物繊維がさまざまな食品に採用される大きな可能性によって牽引されると予想されます。

WHOによると、慢性疾患の有病率は2020年までに57%増加すると予想されています。ハーバード大学公衆衛生大学院によると、大人も子供も1日あたり少なくとも20~30gの食物繊維が必要です。

市場力学

促進要因

促進要因:食物繊維補助食品への需要の高まり

機能性繊維とは、IOMによると「ヒトにおいて好ましい生理的利益をもたらす、分離した難消化性の炭水化物」のことです。その結果、多くのサプリメントに栄養補助食品と機能性繊維の両方が含まれていることが指摘されています。栄養補助食品業界は、ここ数年で大きく拡大しました。世界の消費者の健康意識の高まりと栄養豊富な製品への感度が、栄養補助食品市場の拡大を後押しする主要な要因のひとつとなっています。

抑制要因

飽和水の安定性と反応性

食物繊維は、人間の消化器官には必要な酵素がないため、消化することができません。特に食物繊維は加水分解されにくい性質を持っています。食物繊維は、ほとんど消化されずに体内を通過するため、エネルギー源として利用することができません。このような食物繊維の特性は、食物繊維が果たす生理的機能にとって有利なものです。食物繊維を成分として利用する場合、同じ飽和水溶性で反応性が低いにもかかわらず、バリアが形成されます。この特性は、生産者が食物繊維を製品に添加することを促す可能性があり、市場の拡大を妨げると予想されます。

機会

強化スナックとしての用途拡大

スナック菓子は、最も頻繁に消費される食品群の一つです。多様な機能性成分を含む多種多様な製品が販売されていますが、栄養と実用的な利点を併せ持つ健全なスナックを顧客が選択することが確認されています。そのため、食物繊維の市場は、今後数年間、この分野から大きな恩恵を受けると予想されます。さらに、ヨーグルトやチーズなどの乳製品や小麦粉を使った製品が、世界中の健康志向の高い消費者に好評であることも指摘されています。

脅威

各地域の規制当局別基準やガイドラインの変更

現地の法律により、食物繊維の定義は国によって異なります。米国では、大腸で発酵できる物質が食物繊維とみなされますが、英国では、食物繊維は化学的特性と消化率によって特徴付けられます。フランスでは、食物繊維はcodexと整合性のある方法で定義されています。これは、炭水化物の生理学的特徴だけでなく、その組成や重合も考慮されています。世界の規模での販売・マーケティングを目指す海外の食品・素材メーカーにとって、これはハードルになり得ます。

COVID-19の影響

世界のパンデミックの始まりは、世界市場の運営をうまく混乱させることができたので、大きな心配の種となっています。COVID-19パンデミックのイントロダクションは、食物繊維の市場にわずかな影響を与えただけです。食物繊維の最も一般的な用途は栄養補助食品であり、次いで医薬品、そして飼料のような他の商品です。食物繊維を含む世界の食物繊維市場の製品は、筋肉量を増やし、人々の免疫力を高めるためにも利用されています。このような市場開拓の側面から、食物繊維製品への需要が大きくなっています。

予測期間中、水溶性セグメントが最も大きくなると予想される

水溶性セグメントは、有利な成長を遂げると推定されます。水溶性タイプの効果的な供給源としては、果物、ナッツ、野菜、穀物、全粒粉、種子を含む食品が挙げられます。これらの食品は、人間も動物も食べることができます。野菜に含まれるイヌリンやフラクトオリゴ糖(FOS)などの繊維は腸の機能を整えるのに役立ち、梨やリンゴなどの果物に含まれるペクチンは酸逆流の治療や腸の健康増進に役立ちます。水溶性食物繊維は、焼菓子、冷菓、菓子類など様々な飲食品において、風味を向上させる成分として頻繁に利用されています。また、様々な食品用途において、脂肪や砂糖の代替としても頻繁に使用されています。

予測期間中、飲食品分野のCAGRが最も高くなると予想される

飲食品分野は、毎日の食事に含まれる食物繊維の価値に関する消費者の知識の高まりにより、予測期間中に最も速いCAGR成長を遂げると予想されます。また、一人当たりの所得が増加し、消費者の購買力が高まった結果、機能性食品ビジネスが飛躍的に拡大したことも、用途別セグメントの優位性を高める要因となっています。

最もシェアの高い地域

予測期間中、アジア太平洋地域が最大の市場シェアを占めると予測されます。アジア太平洋地域の飲食品業界における有望な動向は、予測期間を通じて製品需要を増加させると予想されます。消費者の健康意識の高まりと、インドにおけるフィットネス施設の増加が、今後数年間にわたり市場を牽引すると予想されます。また、インド政府が採択した国家食糧安全保障法も、食生活を変える上で不可欠なものでした。消費者の消費意欲の高まりにより、繊維質を多く含む健康的で実用的な食事への需要が高まると予測されます。

CAGRが最も高い地域

北米は、予測期間中最もCAGRが高いと予測されています。パッケージ食品に含まれる成分に対する消費者の意識が、この地域の栄養ケア産業の大きな進化につながったからです。北米の人々が実践している新しい一般的な食生活やライフスタイルにより、食物繊維の摂取は現在非常に重要となっています。米国における食物繊維の需要は、オーツ麦、全粒粉、ライ麦、トウモロコシ、ポップコーン、大麦、玄米、野生米、ソバ、ライ小麦、ブルガー、キビなどの穀物やシリアルへのアクセスによってもたらされると予想されます。また、肥満、高コレステロール、がんなど、さまざまな健康状態に対する懸念の高まりから、果物や野菜の摂取が食物繊維の米国市場の成長にプラスの影響を与えると予想されています。

主な発展

2020年9月、バトリーフーズは、特許保護された独自のBio農業技術開発企業であるBio Harvest Sciences Inc.と合意しました。この契約は、バトリーフーズの製品ポートフォリオを戦略的に多様化するために、米国食用CBD市場および米国栄養補助食品市場に参入するために独占的に締結されました。

私たちのレポートが提供するもの

  • 地域別・国別セグメントの市場シェア評価
  • 新規参入企業への戦略的提言
  • 2020年、2021年、2022年、2025年、2028年の市場データを網羅
  • 市場促進要因(市場動向、制約要因、機会、脅威、課題、投資機会・推奨事項など)
  • 市場推定に基づく主要なビジネスセグメントにおける戦略的な提言
  • 競合情勢とその動向
  • 詳細な戦略、財務、最近の動向を含む企業プロファイル
  • サプライチェーンの動向は、最新の技術進歩をマッピングしています。

無料カスタマイズの提供

本レポートをご購入いただいたお客様には、以下のいずれかの無料カスタマイズをご提供いたします。

  • 企業プロファイル
    • 追加市場プレイヤーの包括的なプロファイリング(最大3名まで)
    • 主要プレイヤーのSWOT分析(3名まで)
  • 地域別セグメント
    • お客様のご希望により、主要国の市場推計・予測・CAGRを提供(注:フィージビリティチェック別)
  • 競合ベンチマーキング
    • 製品ポートフォリオ、地理的プレゼンス、戦略的提携に基づく主要プレイヤーのベンチマーキング

目次

第1章 エグゼクティブサマリー

第2章 序文

  • 概要
  • ステークホルダー
  • 調査範囲
  • 調査手法
    • データマイニング
    • データ分析
    • データ検証
    • 調査アプローチ
  • 調査情報源
    • 1次調査情報源
    • 2次調査情報源
    • 仮定

第3章 市場動向分析

  • 促進要因
  • 抑制要因
  • 機会
  • 脅威
  • 用途分析
  • 新興市場
  • COVID-19の影響

第4章 ポーターのファイブフォース分析

  • 供給企業の交渉力
  • 買い手の交渉力
  • 代替品の脅威
  • 新規参入業者の脅威
  • 競争企業間の敵対関係

第5章 世界の食物繊維市場:原料別

  • 果物と野菜
    • バナナ
    • グレープフルーツ
    • りんご
    • ラズベリー
    • オクラ
    • にんじん
    • ニンニク
    • ビート
    • じゃがいも
  • 豆類
    • 大豆
  • ナッツ&シード
    • ピーナッツ
    • オオバコ
    • アーモンド
    • ひまわり
    • 亜麻仁
  • 穀物と穀物
    • 小麦
    • トウモロコシ
    • オーツ麦
    • オオムギ
  • その他の情報源

第6章 世界の食物繊維市場:タイプ別

  • 不溶性
    • キチン&キトサン
    • セルロース
    • リグニン
    • ヘミセルロース
    • 繊維/ふすま
    • レジスタントスターチ
  • 可溶性
    • ペクチン
    • ポリデキストロース
    • イヌリン
    • フラクトオリゴ糖(FOS)
    • ベータグルカン
    • 難消化性デキストリン
    • ガラクトオリゴ糖(GOS)
    • 耐性マルトデキストリン
  • その他のタイプ

第7章 世界の食物繊維市場:用途別

  • 医薬品
  • 栄養
  • 機能性食品・飲料
    • ベーカリー&菓子類製品
    • 乳製品
    • 朝食用シリアル
    • おやつ
    • 肉製品
    • 飲料
  • その他の用途

第8章 世界の食物繊維市場:加工処理別

  • 研削
  • 押し出し調理
  • 揚げる
  • 缶詰
  • 沸騰

第9章 世界の食物繊維市場:地域別

  • 北米
    • 米国
    • カナダ
    • メキシコ
  • 欧州
    • ドイツ
    • 英国
    • イタリア
    • フランス
    • スペイン
    • その他欧州
  • アジア太平洋地域
    • 日本
    • 中国
    • インド
    • オーストラリア
    • ニュージーランド
    • 韓国
    • その他アジア太平洋地域
  • 南米
    • アルゼンチン
    • ブラジル
    • チリ
    • その他南米
  • 中東とアフリカ
    • サウジアラビア
    • アラブ首長国連邦
    • カタール
    • 南アフリカ
    • その他中東

第10章 主な発展

  • 契約、パートナーシップ、コラボレーション、合弁事業
  • 買収と合併
  • 新製品の発売
  • 事業拡大
  • その他の主要戦略

第11章 企業プロファイル

  • DuPont de Nemours, Inc.
  • Tate & Lyle
  • BENEO
  • Farbest Brands
  • Lonza
  • J. RETTENMAIER & SOHNE GmbH+Co KG
  • Batory Foods
  • Archer Daniels Midland Company(ADM)
  • Cargill, Incorporated
  • Ingredion Incorporated
  • AGT Food and Ingredients
  • Emsland Group
  • Roquette Freres
  • The Green Labs LLC
  • Kerry Inc.
  • PURIS
  • Taiyo International
  • Nexira
図表

List of Tables

  • Table 1 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Region (2020-2028) ($MN)
  • Table 2 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Source (2020-2028) ($MN)
  • Table 3 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Fruits & Vegetables (2020-2028) ($MN)
  • Table 4 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Banana (2020-2028) ($MN)
  • Table 5 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Grapefruit (2020-2028) ($MN)
  • Table 6 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Apple (2020-2028) ($MN)
  • Table 7 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Pear (2020-2028) ($MN)
  • Table 8 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Raseberry (2020-2028) ($MN)
  • Table 9 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Okra (2020-2028) ($MN)
  • Table 10 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Carrot (2020-2028) ($MN)
  • Table 11 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Garlic (2020-2028) ($MN)
  • Table 12 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Beet (2020-2028) ($MN)
  • Table 13 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Potato (2020-2028) ($MN)
  • Table 14 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Legumes (2020-2028) ($MN)
  • Table 15 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Soy (2020-2028) ($MN)
  • Table 16 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Peas (2020-2028) ($MN)
  • Table 17 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Beans (2020-2028) ($MN)
  • Table 18 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Nuts & Seeds (2020-2028) ($MN)
  • Table 19 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Peanuts (2020-2028) ($MN)
  • Table 20 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Psyllium (2020-2028) ($MN)
  • Table 21 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Almond (2020-2028) ($MN)
  • Table 22 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Sunflowers (2020-2028) ($MN)
  • Table 23 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Flaxseeds (2020-2028) ($MN)
  • Table 24 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Cereals & Grains (2020-2028) ($MN)
  • Table 25 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Wheat (2020-2028) ($MN)
  • Table 26 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Corn (2020-2028) ($MN)
  • Table 27 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Oats (2020-2028) ($MN)
  • Table 28 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Barley (2020-2028) ($MN)
  • Table 29 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Rice (2020-2028) ($MN)
  • Table 30 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Other Sources (2020-2028) ($MN)
  • Table 31 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Type (2020-2028) ($MN)
  • Table 32 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Insoluble (2020-2028) ($MN)
  • Table 33 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Chitin & Chitosan (2020-2028) ($MN)
  • Table 34 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Cellulose (2020-2028) ($MN)
  • Table 35 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Lignin (2020-2028) ($MN)
  • Table 36 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Hemicellulose (2020-2028) ($MN)
  • Table 37 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Fiber/Bran (2020-2028) ($MN)
  • Table 38 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Resistant Starch (2020-2028) ($MN)
  • Table 39 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Soluble (2020-2028) ($MN)
  • Table 40 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Pectin (2020-2028) ($MN)
  • Table 41 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Polydextrose (2020-2028) ($MN)
  • Table 42 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Inulin (2020-2028) ($MN)
  • Table 43 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Fructooligosaccharides (FOS) (2020-2028) ($MN)
  • Table 44 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Beta-Glucan (2020-2028) ($MN)
  • Table 45 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Resistant Dextrin (2020-2028) ($MN)
  • Table 46 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Galactooligosaccharides (GOS) (2020-2028) ($MN)
  • Table 47 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Resistant Maltodextrin (2020-2028) ($MN)
  • Table 48 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Other Types (2020-2028) ($MN)
  • Table 49 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Application (2020-2028) ($MN)
  • Table 50 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Pharmaceuticals (2020-2028) ($MN)
  • Table 51 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Nutrition (2020-2028) ($MN)
  • Table 52 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Feed (2020-2028) ($MN)
  • Table 53 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Functional Food & Beverages (2020-2028) ($MN)
  • Table 54 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Bakery & Confectionery Products (2020-2028) ($MN)
  • Table 55 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Dairy Products (2020-2028) ($MN)
  • Table 56 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Breakfast Cereals (2020-2028) ($MN)
  • Table 57 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Snacks (2020-2028) ($MN)
  • Table 58 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Meat Products (2020-2028) ($MN)
  • Table 59 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Beverages (2020-2028) ($MN)
  • Table 60 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Other Applications (2020-2028) ($MN)
  • Table 61 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Processing Treatment (2020-2028) ($MN)
  • Table 62 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Grinding (2020-2028) ($MN)
  • Table 63 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Extrusion cooking (2020-2028) ($MN)
  • Table 64 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Frying (2020-2028) ($MN)
  • Table 65 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Canning (2020-2028) ($MN)
  • Table 66 Global Dietary Fibers Market Outlook, By Boiling (2020-2028) ($MN)

Note: Tables for North America, Europe, APAC, South America, and Middle East & Africa Regions are also represented in the same manner as above.

目次
Product Code: SMRC22465

According to Stratistics MRC, the Global Dietary Fibers Market is accounted for $6.8 billion in 2022 and is expected to reach $15.4 billion by 2028 growing at a CAGR of 14.6% during the forecast period. Dietary fibres are isolated from various sources using a variety of techniques, including wet processing, dry processing, chemical, gravimetric, physical, enzymatic, and microbiological procedures. The aforementioned techniques alone or in combination can produce the desired effects. The effects of various treatment techniques on the composition of dietary fibres are variable. Demand is expected to be driven by improvements in the production process and the enormous potential for dietary fibres to be employed in a variety of food products.

According to WHO, Chronic disease prevalence was expected to rise 57% by the year 2020. According to the Harvard School of Public Health, adults and children need at least 20-30 grams of dietary fiber per day.

Market Dynamics:

Driver:

Growing demand for dietary fiber supplements

Functional fibres are "isolated, non-digestible carbohydrates that have favourable physiological benefits in humans," according to IOM. It has been noted that many supplements contain both dietary and functional fibres as a result. The dietary supplement industry has expanded greatly during the last few years. The global consumer population's rising health consciousness and sensitivity to nutrient-rich products have been some of the key drivers boosting the expansion of the dietary supplement market.

Restraint:

Saturated water stability and reactivity

Food fibres cannot be digested by humans because their digestive systems lack the necessary enzymes. Dietary fibres, specifically, are resistant to hydrolysis. Dietary fibres cannot be used as a source of energy since they pass through the body nearly undigested. These characteristics of fibres are advantageous for the physiological functions they perform. When dietary fibres are utilised as components, a barrier is created despite the same saturated water stability and least reactivity. This attribute may prompt producers to add dietary fibres to their products, which is anticipated to impede the market's expansion.

Opportunity:

Growing applications in the form of fortified snacks

Snacks are one of the most often consumed food groups. A broad variety of products with diverse functional components are available, but it has been seen that customers choose wholesome snacks that offer both nutrition and practical advantages. As a result, the market for dietary fibres is anticipated to benefit greatly from this area over the coming years. Additionally, it has been noted that dairy goods like yoghurt and cheese, as well as products made from flour, have been well received by health-conscious consumers all over the world.

Threat:

Changing standards and guidelines across regional regulatory bodies

Depending on local laws, the definition of dietary fibres varies from one country to the next. In the United States, substances that can be fermented in the colon are regarded as dietary fibre, whereas in the United Kingdom, dietary fibre is characterised by chemical characteristics and digestibility. Dietary fibre is defined in France in a way that is consistent with codex. It takes into account the physiological features of carbohydrates as well as their composition and polymerization. For foreign food and ingredient producers looking to sell and market their goods on a worldwide scale, this could be a hurdle.

COVID-19 Impact

The beginning of the worldwide pandemic has been a huge source of worry since it has been able to successfully disrupt the operation of the global market. The COVID-19 pandemic's introduction has had a marginal effect on the market for dietary fibres. The most common uses of dietary fibres are in dietary supplements, followed by medications and other goods like animal feed. Products from the global dietary fibre market that contain dietary fibres are also utilised to increase muscle mass and boost immunity in people. The market has experienced significant demand for dietary fibre products as a result of this developing market aspect.

The soluble segment is expected to be the largest during the forecast period

The soluble segment is estimated to have a lucrative growth. Effective sources of soluble type include foods including fruits, nuts, vegetables, cereals, whole grains, and seeds. These foods can be eaten by both humans and animals. While fibres like inulin and fructooligosaccharide (FOS) found in vegetables help to regulate bowel function, pectin, which is found in fruits like pears and apples, helps to treat acid reflux and improve gut health. In many different foods and beverages, including baked products, frozen dairy desserts, and confectionery items, the soluble dietary fibres are frequently utilised as a flavour-enhancing component. They are also frequently employed as a fat and sugar replacement in a variety of food applications.

The food & beverages segment is expected to have the highest CAGR during the forecast period

The food & beverages segment is anticipated to witness the fastest CAGR growth during the forecast period, due to growing consumer knowledge of the value of dietary fibre in every day meals. The amazing expansion of the functional food business as a result of an increase in per capita income, which has increased consumer buying power, is another factor contributing to the application segment's dominance.

Region with highest share:

Asia Pacific is projected to hold the largest market share during the forecast period. Promising trends in the Asia Pacific food and beverage industry are expected to increase product demand throughout the forecasted period. Rising consumer health consciousness and the growth of fitness facilities in India are expected to drive the market over the next years. The National Food Security Act, which the Indian government adopted, was also essential in changing dietary practises. It is projected that increased consumer spending power will increase demand for wholesome, practical meals that are high in fibre.

Region with highest CAGR:

North America is projected to have the highest CAGR over the forecast period; owing to consumer awareness of the components in packaged food products has led to a significant evolution in the region's nutritional care industry. Consuming dietary fibres is now extremely important due to the new popular diets and lifestyles being practised by people in North America. Demand for dietary fibres in the United States is anticipated to be driven by the accessibility of grains and cereals such oats, whole wheat, rye, corn, popcorn, barley, brown rice, wild rice, buckwheat, triticale, bulgur, and millet. In addition, intake of fruits and vegetables is anticipated to positively affect the growth of the U.S. market for dietary fibres due to growing worries about a number of health conditions, including as obesity, high cholesterol, and cancer.

Key players in the market

Some of the key players profiled in the Dietary Fibers Market include: DuPont de Nemours, Inc., Tate & Lyle, BENEO, Farbest Brands, Lonza, J. RETTENMAIER & SOHNE GmbH + Co KG, Batory Foods, Archer Daniels Midland Company (ADM), Cargill, Incorporated, Ingredion Incorporated, AGT Food and Ingredients, Emsland Group, Roquette Freres, The Green Labs LLC, Kerry Inc., PURIS, Taiyo International and Nexira.

Key Developments:

In September 2020, Batory Foods agreed with Bio Harvest Sciences Inc., a patent-protected and proprietary Bio farming technology developer. The agreement was signed exclusively to enter the US Edible CBD Market and US Nutraceuticals Market to strategically diversify Batory Foods' product portfolio strategically

Sources Covered:

  • Fruits & Vegetables
  • Legumes
  • Nuts & Seeds
  • Cereals & Grains
  • Other Sources

Types Covered:

  • Insoluble
  • Soluble
  • Other Types

Applications Covered:

  • Pharmaceuticals
  • Nutrition
  • Feed
  • Functional Food & Beverages
  • Other Applications

Processing Treatments Covered:

  • Grinding
  • Extrusion cooking
  • Frying
  • Canning
  • Boiling

Regions Covered:

  • North America
    • US
    • Canada
    • Mexico
  • Europe
    • Germany
    • UK
    • Italy
    • France
    • Spain
    • Rest of Europe
  • Asia Pacific
    • Japan
    • China
    • India
    • Australia
    • New Zealand
    • South Korea
    • Rest of Asia Pacific
  • South America
    • Argentina
    • Brazil
    • Chile
    • Rest of South America
  • Middle East & Africa
    • Saudi Arabia
    • UAE
    • Qatar
    • South Africa
    • Rest of Middle East & Africa

What our report offers:

  • Market share assessments for the regional and country-level segments
  • Strategic recommendations for the new entrants
  • Covers Market data for the years 2020, 2021, 2022, 2025, and 2028
  • Market Trends (Drivers, Constraints, Opportunities, Threats, Challenges, Investment Opportunities, and recommendations)
  • Strategic recommendations in key business segments based on the market estimations
  • Competitive landscaping mapping the key common trends
  • Company profiling with detailed strategies, financials, and recent developments
  • Supply chain trends mapping the latest technological advancements

Free Customization Offerings:

All the customers of this report will be entitled to receive one of the following free customization options:

  • Company Profiling
    • Comprehensive profiling of additional market players (up to 3)
    • SWOT Analysis of key players (up to 3)
  • Regional Segmentation
    • Market estimations, Forecasts and CAGR of any prominent country as per the client's interest (Note: Depends on feasibility check)
  • Competitive Benchmarking
    • Benchmarking of key players based on product portfolio, geographical presence, and strategic alliances

Table of Contents

1 Executive Summary

2 Preface

  • 2.1 Abstract
  • 2.2 Stake Holders
  • 2.3 Research Scope
  • 2.4 Research Methodology
    • 2.4.1 Data Mining
    • 2.4.2 Data Analysis
    • 2.4.3 Data Validation
    • 2.4.4 Research Approach
  • 2.5 Research Sources
    • 2.5.1 Primary Research Sources
    • 2.5.2 Secondary Research Sources
    • 2.5.3 Assumptions

3 Market Trend Analysis

  • 3.1 Introduction
  • 3.2 Drivers
  • 3.3 Restraints
  • 3.4 Opportunities
  • 3.5 Threats
  • 3.6 Application Analysis
  • 3.7 Emerging Markets
  • 3.8 Impact of Covid-19

4 Porters Five Force Analysis

  • 4.1 Bargaining power of suppliers
  • 4.2 Bargaining power of buyers
  • 4.3 Threat of substitutes
  • 4.4 Threat of new entrants
  • 4.5 Competitive rivalry

5 Global Dietary Fibers Market, By Source

  • 5.1 Introduction
  • 5.2 Fruits & Vegetables
    • 5.2.1 Banana
    • 5.2.2 Grapefruit
    • 5.2.3 Apple
    • 5.2.4 Pear
    • 5.2.5 Raseberry
    • 5.2.6 Okra
    • 5.2.7 Carrot
    • 5.2.8 Garlic
    • 5.2.9 Beet
    • 5.2.10 Potato
  • 5.3 Legumes
    • 5.3.1 Soy
    • 5.3.2 Peas
    • 5.3.3 Beans
  • 5.4 Nuts & Seeds
    • 5.4.1 Peanuts
    • 5.4.2 Psyllium
    • 5.4.3 Almond
    • 5.4.4 Sunflowers
    • 5.4.5 Flaxseeds
  • 5.5 Cereals & Grains
    • 5.5.1 Wheat
    • 5.5.2 Corn
    • 5.5.3 Oats
    • 5.5.4 Barley
    • 5.5.5 Rice
  • 5.6 Other Sources

6 Global Dietary Fibers Market, By Type

  • 6.1 Introduction
  • 6.2 Insoluble
    • 6.2.1 Chitin & Chitosan
    • 6.2.2 Cellulose
    • 6.2.3 Lignin
    • 6.2.4 Hemicellulose
    • 6.2.5 Fiber/Bran
    • 6.2.6 Resistant Starch
  • 6.3 Soluble
    • 6.3.1 Pectin
    • 6.3.2 Polydextrose
    • 6.3.3 Inulin
    • 6.3.4 Fructooligosaccharides (FOS)
    • 6.3.5 Beta-Glucan
    • 6.3.6 Resistant Dextrin
    • 6.3.7 Galactooligosaccharides (GOS)
    • 6.3.8 Resistant Maltodextrin
  • 6.4 Other Types

7 Global Dietary Fibers Market, By Application

  • 7.1 Introduction
  • 7.2 Pharmaceuticals
  • 7.3 Nutrition
  • 7.4 Feed
  • 7.5 Functional Food & Beverages
    • 7.5.1 Bakery & Confectionery Products
    • 7.5.2 Dairy Products
    • 7.5.3 Breakfast Cereals
    • 7.5.4 Snacks
    • 7.5.5 Meat Products
    • 7.5.6 Beverages
  • 7.6 Other Applications

8 Global Dietary Fibers Market, By Processing Treatment

  • 8.1 Introduction
  • 8.2 Grinding
  • 8.3 Extrusion cooking
  • 8.4 Frying
  • 8.5 Canning
  • 8.6 Boiling

9 Global Dietary Fibers Market, By Geography

  • 9.1 Introduction
  • 9.2 North America
    • 9.2.1 US
    • 9.2.2 Canada
    • 9.2.3 Mexico
  • 9.3 Europe
    • 9.3.1 Germany
    • 9.3.2 UK
    • 9.3.3 Italy
    • 9.3.4 France
    • 9.3.5 Spain
    • 9.3.6 Rest of Europe
  • 9.4 Asia Pacific
    • 9.4.1 Japan
    • 9.4.2 China
    • 9.4.3 India
    • 9.4.4 Australia
    • 9.4.5 New Zealand
    • 9.4.6 South Korea
    • 9.4.7 Rest of Asia Pacific
  • 9.5 South America
    • 9.5.1 Argentina
    • 9.5.2 Brazil
    • 9.5.3 Chile
    • 9.5.4 Rest of South America
  • 9.6 Middle East & Africa
    • 9.6.1 Saudi Arabia
    • 9.6.2 UAE
    • 9.6.3 Qatar
    • 9.6.4 South Africa
    • 9.6.5 Rest of Middle East & Africa

10 Key Developments

  • 10.1 Agreements, Partnerships, Collaborations and Joint Ventures
  • 10.2 Acquisitions & Mergers
  • 10.3 New Product Launch
  • 10.4 Expansions
  • 10.5 Other Key Strategies

11 Company Profiling

  • 11.1 DuPont de Nemours, Inc.
  • 11.2 Tate & Lyle
  • 11.3 BENEO
  • 11.4 Farbest Brands
  • 11.5 Lonza
  • 11.6 J. RETTENMAIER & SOHNE GmbH + Co KG
  • 11.7 Batory Foods
  • 11.8 Archer Daniels Midland Company (ADM)
  • 11.9 Cargill, Incorporated
  • 11.10 Ingredion Incorporated
  • 11.11 AGT Food and Ingredients
  • 11.12 Emsland Group
  • 11.13 Roquette Freres
  • 11.14 The Green Labs LLC
  • 11.15 Kerry Inc.
  • 11.16 PURIS
  • 11.17 Taiyo International
  • 11.18 Nexira