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市場調査レポート
商品コード
1687213
キャンディ-市場シェア分析、産業動向と統計、成長予測(2025~2030年)Candy - Market Share Analysis, Industry Trends & Statistics, Growth Forecasts (2025 - 2030) |
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適宜更新あり
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キャンディ-市場シェア分析、産業動向と統計、成長予測(2025~2030年) |
出版日: 2025年03月18日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 152 Pages
納期: 2~3営業日
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キャンディ市場規模は2025年に718億4,000万米ドルと推定され、2030年には866億5,000万米ドルに達すると予測され、市場推定・予測期間(2025~2030年)のCAGRは3.82%です。
昨年、コロナウイルスは、短期的ではあるが菓子類キャンディ産業を含むあらゆる産業に影響を与えました。世界中のキャンディ市場の初期の販売データでは、COVID-19の影響でガムやミントのカテゴリーが急減した一方、チョコレートキャンディやチョコレート以外のキャンディは力強い成長を続けた。COVID-19はキャンディ産業の小売サイドにも大きな変化をもたらしました。より多くの消費者が、クリック・アンド・コレクトから宅配まで、食料品のオンライン注文を始めたのです。Hershey Companyは、eコマースの売上が大幅に増加し、2020年1月と2月の60%に対し、2020年3月は120%以上の伸びを示したと述べています。
キャンディ製品は、COVID-19のロックダウンの実施とロックダウンの拡大により、世界中の家庭で目立つ位置を獲得しています。自宅で仕事をする消費者が増えたため、甘い嗜好品への嗜好が高まり、消費者はちょっとした間食としてキャンディを選ぶようになりました。さらに、伝統的食品消費パターンの変化は、各国が世界的大流行の影響から回復しつつあることから、世界中のキャンディ市場全体にイノベーションの道を開く可能性もあります。
このようなキャンディ市場規模の増加は、主要企業による製品イノベーションの増加、増え続ける幼児・児童人口、個人の可処分所得の増加など、多くの原因と関連している可能性があります。菓子類市場の拡大を促進する主要要素は、西洋化の進展、近代化、個人の可処分所得の増加です。その他の間接的な菓子市場の成長変数には、増え続ける若年人口、菓子類の成長と拡大、ダークチョコレートの人気の高まりなどがあります。消費者の衝動的な行動により、生産者は市場で様々なキャンディを大規模に提供するようになりました。
健康志向の高まりとノンシュガー/低シュガーのチョコレート/菓子類への欲求により、砂糖不使用のキャンディが近年商業的に勢いを増しています。国際糖尿病連合(International Diabetes Federation)のデータによると、現在、糖尿病患者は5億3,700万人(20~79歳)です。2030年には全世界で6億4,300万人、2045年には7億8,300万人の糖尿病患者が発生すると予測されています。これらの憂慮すべき数字は、世界的に無糖キャンディの売上を押し上げると予想されます。
砂糖不使用のキャンディは、キャンディのフレーバー、外観、口当たりの最近の動向のおかげで、世界市場で高い成長を観察しています。大半のメーカーは、世界中のオーガニック食文化に沿った製品開発に注力しています。さらに、クリーンラベルの製品が常に重視され、食品中の砂糖含有量に関する政府の規制が厳しくなっているため、オーガニック、ヴィーガン、遺伝子組み換え食品不使用、コーシャ食品の着色料、甘味料、その他の原料が砂糖不使用のキャンディの製造に使用されており、このカテゴリーの成長に貢献する可能性が高いです。
アジア太平洋はキャンディ市場を独占しており、予測期間中もその傾向が続くと予想され、中国とインドがキャンディの主要市場として台頭しています。これは、チョコレートをベースとする菓子類の人気が高まっていること、大手企業が存在すること、主要企業が製品導入を増やしていることによる。
この地域の人口増加は、消費者の衝動的な購買行動に後押しされ、キャンディの高い需要につながっています。インド、中国、日本のような多くの国では、革新的な菓子類に関するキャンペーンやメディア広告が行われており、それが砂糖ベースの菓子類の販売率に直接影響を与えています。企業は、これらの新興市場の消費者を引きつけるために、生マンゴー、タマリンド、ストロベリーなどの革新的な風味の製品を発売することが増えています。インドのキャンディ市場は、この地域で最も速いペースで成長しており、メーカーが新技術を統合し、生産設備を拡大していることが、総需要の成長に好影響を及ぼしています。
市場の性質上、世界のキャンディ市場は非常に競合が激しく、多数の国内企業が市場で大きなシェアを占めていることが特徴です。著名な企業には、Perfetti Van Melle Group BV、Mondelez International Inc.、Mars Incorporated、The Hershey Companyなどがあります。市場が急速に開拓されているため、新製品の発売は競争優位を獲得するための最も重要な戦略の一つとなっています。市場の参入企業はまた、主要な戦略として拡大を採用しており、それに続いてM&Aも行っています。こうした戦略的な動きは、同市場でのプレゼンス強化を目指す世界企業にとって成功を収めていることが証明されています。
The Candy Market size is estimated at USD 71.84 billion in 2025, and is expected to reach USD 86.65 billion by 2030, at a CAGR of 3.82% during the forecast period (2025-2030).
Over the last year, the coronavirus has impacted every industry, including the confectionery and candy industry, although only for the short term. Early sales data of the candy market across the globe registered a steep decline in the gums and mint category as a result of COVID-19 while chocolate candy, as well as non-chocolate candy, continued to attain strong growth. COVID-19 also brought massive changes to the retail side of the candy industry. More consumers started online ordering for groceries, ranging from click-and-collect to home delivery. The Hershey Company stated that its e-commerce sales were up significantly, with a growth of over 120% in March 2020, versus 60% in January 2020 and February 2020.
Candy products have acquired a prominent place in households across the globe due to COVID-19 lockdown implementations and lockdown extensions. The preference for sweet indulgence has increased due to more consumers working from home, with consumers opting for candies as a small snack. Furthermore, the change in traditional patterns of food consumption may also open a pathway for innovation across the candy market across the globe as countries are recovering from the impact of the global pandemic.
This increase in candy market value may be linked to a number of causes, including increased product innovation by key companies, an ever-increasing population of young and children, and rising personal disposable income. The key elements driving the expansion of the confectionery market are rising westernisation, modernisation, and personal disposable income. Other indirect candy market growth variables include an ever-increasing youthful population, the growth and expansion of the confectionery sector, and the growing popularity of dark chocolate. Consumers' impulsive behaviour has pushed producers to increase the availability of various candies on a huge scale in the market.
Due to increased health consciousness and desire for non/low-sugar chocolates/confectionery items, sugar-free candies have gained commercial momentum in recent years. The main explanation for the rise in demand for sugar-free confectionery among the general public is an increase in the number of diabetic people, According to data from the International Diabetes Federation, currently, 537 million individuals (20-79 years old) have diabetes. By 2030, there will be 643 million diabetics worldwide, and by 2045, there will be 783 million. These alarming numbers are expected to push the sales of Sugar-free candies globally.
Sugar-free candies are observing high growth in the global market, owing to the recent developments in the candy flavors, their appearance, and their mouthfeel. The majority of the manufacturers are focusing on product development in line with the organic food culture across the world. Further, due to constant emphasis on clean-labeled products and stricter government regulations on the amount of sugar content in food products, organic, vegan, GMO-free, and kosher food colors, sweeteners, and other ingredients are being used to manufacture sugar-free candies, which are likely to contribute to the growth of the category.
The Asia Pacific region dominates the candy market and is expected to continue to do so over the projected period, with China and India emerging as the major markets for candy. This is due to the increased popularity of chocolate-based confectionery goods, the existence of significant players, and the main companies' increasing product introductions.
The growing population in the region has led to a high demand for candies, fueled by the impulsive purchase behavior of consumers. Many countries like India, China and Japan are witnessing campaigns and media advertisements related to innovative candy products, which are directly impacting the sales rate of sugar-based confectionery. Companies are increasingly launching products with innovative flavors such as raw mango, tamarind, and strawberry, among others, to attract consumers in these emerging markets. The candy Market in India is growing at the fastest rate in the region, where manufacturers are integrating new technologies and expanding production facilities have had a favorable influence on total demand growth.
Based on the nature of the market, the global candy market is very competitive and is marked by the presence of a large number of domestic companies capturing a prominent share in the market. Some of the prominent players include Perfetti Van Melle Group BV, Mondelez International Inc., Mars Incorporated, and The Hershey Company, among others. Owing to the rapidly developing nature of the market, launching a new product has become one of the most important strategies to gain a competitive edge. The players in the market have also been adopting expansion as a key strategy, followed by mergers and acquisitions. These strategic moves have proven to be successful for global players seeking to strengthen their presence in the market.