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市場調査レポート
商品コード
1444472
大麦:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024-2029)Barley - Market Share Analysis, Industry Trends & Statistics, Growth Forecasts (2024 - 2029) |
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適宜更新あり
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大麦:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024-2029) |
出版日: 2024年02月15日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 105 Pages
納期: 2~3営業日
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大麦市場規模は2024年に246億2,000万米ドルと推定され、2029年までに310億2,000万米ドルに達すると予測されており、予測期間(2024年から2029年)中に4.73%のCAGRで成長します。
2021年の大麦の主要輸出国はオーストラリアで、その量は870万トン、次いでフランスが650万トンでした。全粒穀物の摂取の栄養面に対する意識の高まりが、大麦市場を牽引する主な要因の1つです。さらに、スナックに天然成分を含めたいという需要の急増が大麦市場の成長を支えています。ノンアルコール飲料の製造にも好ましいです。これらの要因が世界中の大麦市場の成長を推進しています。
伝統的に、白大麦は動物の飼料として好まれてきました。それは圧倒的に家畜の飼料中の炭水化物およびタンパク質源と考えられています。輸入された大麦の約80%は、それ以上の加工を施されることなく、緑飼料と組み合わせて中東の羊、ラクダ、ヤギに与えられています。残りは主に乳製品飼料加工の原料として使用されます。酪農場では、飼料配合物に限られた量の大麦が使用されています。大麦は、競争力のある価格で容易に入手できるため、多くの国で飼料の代わりによく使用されます。
アルコール飲料の大麦麦芽の需要の増加は、大麦市場に大きな影響を与えています。さまざまな種類のインスタント食品に対する需要の高まり、F&B業界での新たな用途、クリーンラベルの動向、天然原料に対する需要の高まりもこの市場を推進しています。したがって、これらの要因により、フランス、ロシア、オーストラリア、ウクライナなどの国々から世界中で大麦の輸出が増加しています。したがって、これらの要因は、予測期間中に市場を牽引すると予想されます。
北米の大麦収穫面積は、2018年から2022年の間に18.7%増加しました。カナダは、北米最大の大麦生産国です。経済成長を続ける国々では、食品・飲料業界における大麦の採用率が高まっています。この要因は、今後数年間の大麦市場の拡大に寄与する可能性があります。
米国は世界第7位の大麦生産国です。現在、米国で栽培される大麦の約4分の3が麦芽製造に使用されています。同国の生産者は2020年に220万エーカーの大麦を収穫しました。大麦はスープや植物性たんぱく質の増量剤として広く使われ、製粉して小麦粉にされます。大麦粉にはグルテンが含まれているため、グルテンフリー用途には使用できません。米国では離乳食に使われています。大麦から製造される麦芽は、食品業界で焼き菓子や香料として広く使用されています。
消費者の健康志向が高まるにつれ、アルコールや蒸留酒の摂取量が減り、大麦麦芽の需要が抑制され、大麦全体の需要が阻害されています。その他のマイナス要因としては、土壌肥沃度の低下、害虫や病気の蔓延、大麦の収量に影響を与えている気候の急激な変化などが挙げられます。
The Barley Market size is estimated at USD 24.62 billion in 2024, and is expected to reach USD 31.02 billion by 2029, growing at a CAGR of 4.73% during the forecast period (2024-2029).
In 2021, Australia was the major exporter of barley, with a volume of 8.7 million metric ton in 2021, followed by France, with 6.5 million metric ton. Rising awareness about the nutritional aspect of the consumption of whole grains is one of the major factors driving the barley market. Besides, the surging demand for including natural ingredients in snacks supports the barley market's growth. It is also preferred for the manufacture of non-alcoholic beverages. These factors are propelling the growth of the barley market across the world.
Traditionally, white barley has been the preferred animal feed. It is overwhelmingly considered a carbohydrate and protein source in livestock feed. Approximately 80% of imported barley is fed to sheep, camels, and goats in the Middle East without further processing in combination with green forage. The remainder is largely used as an ingredient in dairy feed processing. Dairy farms use limited quantities of barley in their feed formulations. When it is readily available at competitive prices, barley is often used in the place of forage in many countries.
An uptick in barley malt demand for alcoholic beverages is acting as a high-impact driver for the barley market. The heightened demand for different kinds of convenience food products, emerging applications in the F&B industry, clean-label trends, and escalating demand for natural ingredients also propels this market. Thus, these factors have led to increased barley exports across the globe from countries such as France, Russia, Australia, and Ukraine. Hence, these factors are anticipated to drive the market during the forecast period.
The North American barley harvest area increased by 18.7% between 2018 and 2022. Canada is the largest producer of barley in North America. Growing economies are witnessing a high adoption rate of barley in the food and beverage industry. This factor may contribute to the expansion of the barley market in the coming years.
The United States is the world's seventh-largest producer of barley. About three-quarters of the barley grown in the United States is currently used for malt production. The country's producers harvested 2.2 million acres of barley in 2020 as it is widely used in soups, as an extender for vegetable proteins, and milled into flour. Barley flour contains gluten and cannot be used in gluten-free applications. It is used in the United States in baby food. Malt produced from barley is also widely used in the food industry in baked goods and flavorings.
With consumers becoming more health conscious, they are cutting back on the consumption of alcohol and spirits, restraining the demand for barley malt, which, in turn, is hindering the overall demand for barley. Other negative factors include declining soil fertility, pest and disease infestation, and drastic changes in the climate, which are affecting barley yields.