市場調査レポート
商品コード
1197912

エンドウ豆市場- 成長、動向、および予測(2023年-2028年)

Peas Market - Growth, Trends, and Forecasts (2023 - 2028)

出版日: | 発行: Mordor Intelligence | ページ情報: 英文 86 Pages | 納期: 2~3営業日

● お客様のご希望に応じて、既存データの加工や未掲載情報(例:国別セグメント)の追加などの対応が可能です。  詳細はお問い合わせください。

価格
価格表記: USDを日本円(税抜)に換算
本日の銀行送金レート: 1USD=157.36円
エンドウ豆市場- 成長、動向、および予測(2023年-2028年)
出版日: 2023年01月23日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 86 Pages
納期: 2~3営業日
ご注意事項 :
本レポートは最新情報反映のため適宜更新し、内容構成変更を行う場合があります。ご検討の際はお問い合わせください。
  • 全表示
  • 概要
  • 目次
概要

エンドウ豆市場は、予測期間中(2022-2027年)にCAGR4.3%で成長すると予測されています。

COVID-19は、投入資材や輸送施設の利用ができないため、エンドウ豆の生産を含む農業商品への影響が乏しいです。ウイルスの蔓延により、国内および国境を越えて、市場や消費者への農産物の供給が妨げられました。

新興国を中心とした世界人口の増加は、エンドウ豆の消費需要を継続的に押し上げており、エンドウ豆市場の成長を支える主要な原動力にもなっています。豆類の世界生産量は、大豆、落花生、乾燥豆に次いで第4位です。イエローピースとグリーンピースが商業的に栽培されており、世界の生産量はイエローピースが圧倒的に多いです。

北米は気候の良い地域であることから最大の市場であり、ドライエンドウ、イエローエンドウ、グリーンエンドウ、メープル、グリーンマローファット、オーストリア産ウインターエンドウなど、さまざまな商業品種が栽培されています。国連食糧農業機関(FAO)によると、北米では、2021年に米国がグリーンピースの最大の生産国となっています。

エンドウ豆の市場動向

エンドウたんぱく原料の需要拡大が市場を牽引

エンドウタンパク成分市場の拡大は、予防ヘルスケアの利点に関する消費者の意識の高まりに起因しています。このため、先進国と発展途上国の両方で消費者が健康的な植物性タンパク質を選ぶようになっています。したがって、これは市場のエンドウ豆市場を牽引しています。黄色いエンドウ豆から抽出されたエンドウ豆のタンパク質は、食品業界を支配しています。それは、ベジバーガー、エネルギーバー、ポップコーン、牛乳、ヨーグルト、アイスクリームに追加されます。加工食品でも、エンドウ豆タンパク質が分離大豆タンパク質の代わりとなっているケースもあります。フィットネス志向の高まりと、肉製品の摂取からビーガンタンパク食への漸進的な移行が、市場におけるエンドウ豆の需要を促進する要因となっています。高い栄養品質と西洋の影響力の増加により、エンドウ豆のタンパク質は発展途上国でも人気を博しています。新興国市場の開拓により、市場のプレーヤーは消費者の需要に応えるために新製品を発売しています。例えば、2020年12月、世界有数の成分ソリューションプロバイダーであるIngredionは、初のタンパク質分離物を発売し、植物由来の成分ソリューションの範囲を拡大しました。VITESSENCE Pulse 1803エンドウ豆タンパク質は、EMEA全域の飲食品メーカーが、幅広い動向のカテゴリーでタンパク質豊富な製品に対する消費者需要の増加に対応することを可能にします。このため、エンドウ豆市場は前述の要因によって世界的に拡大し、予測期間中も成長が見込まれています。

米国が北米地域を支配

北米では、米国、カナダ、メキシコが主要なエンドウ豆の生産国です。ミネソタ州は米国最大のグリーンピース生産州です。ミネソタ州に続くグリーンピース生産州は、ワシントン州、ニューヨーク州、ウィスコンシン州、オレゴン州です。しかし、モンタナ州、ノースダコタ州、アイダホ州が主要な乾燥エンドウ豆の生産州です。ドライエンドウの国内での最大の用途は、全粒子を粉砕し、穀物種子と混合して飼料を製造する配合飼料産業です。ITC Trade Mapによると、米国は2020年に5,120万9,000米ドルとなり、世界輸出の約13.4%を占めています。国連食糧農業機関(FAO)によると、米国におけるドライエンドウの生産量は2017年の64万3,000トンから2020年には101万3,000トンに増加しました。このように、栽培面積の拡大や植物性タンパク質への関心の高まりといった要因が、エンドウ豆の生産に有利な条件と相まって市場を牽引しており、予測期間中に成長することが予想されます。

その他の特典

  • エクセル形式の市場予測(ME)シート
  • アナリストによる3ヶ月間のサポート

目次

第1章 イントロダクション

  • 調査の前提条件と市場の定義
  • 調査対象範囲

第2章 調査手法

第3章 エグゼクティブサマリー

第4章 市場力学

  • 市場概要
  • 市場促進要因
  • 市場抑制要因
  • バリューチェーン/サプライチェーン分析

第5章 市場のセグメンテーション

  • 地域別(生産分析、数量・金額別消費分析、数量・金額別輸入分析、数量・金額別輸出分析、価格動向分析)
    • 北米
      • 米国
      • カナダ
    • 欧州
      • ロシア
      • 英国
      • フランス
      • ウクライナ
    • アジア太平洋地域
      • 中国
      • オーストラリア
      • インド
    • 南米
      • ブラジル
      • アルゼンチン
    • アフリカ
      • 南アフリカ
      • エジプト

第6章 市場機会と今後の動向

第7章 COVID-19が市場に与える影響についての評価

目次
Product Code: 51991

The peas market is projected to register a CAGR of 4.3% during the forecast period (2022-2027).

COVID-19 has poorly impacted agriculture commodities, including pea production, due to the unavailability of input and transport facilities. The spread of the virus had disrupted the supply of agro-products to markets and consumers, both within and across borders of countries.

The increasing world population, mainly in the developing regions, is continuously driving the consumption demand for peas, which also acts as a major driving force behind the growth of the peas market. Peas are ranked fourth in terms of world production of legumes below soybeans, peanuts, and dry beans. Yellow peas and green peas are commercially grown varieties, with yellow peas dominating global production.

North America is the largest market due to the favorable climatic regions, where various commercial varieties of peas such as dry peas, yellow, green, maple, green marrowfat, and Austrian winter peas are grown. According to Food and Agriculture Organisation (FAO), in North America, the United States was the largest producer of green peas in 2021.

Peas Market Trends

Growing Demand for Pea Protein Ingredients Driving the Market

Expansion of the pea protein ingredients market is attributed to increasing consumer awareness regarding the benefits of preventive healthcare. Due to this, consumers in both developed and developing countries are opting for a healthy plant-based protein. Hence, this is driving the market peas market. Pea proteins extracted from yellow peas dominate the food industry. It is added to veggie burgers, energy bars, popcorn, milk, yogurt, and ice cream. Even in some cases, pea protein is replacing soy protein isolates in processed foods. The increasingly fitness-conscious population and a gradual shift to vegan protein diets from consuming meat products are the factors driving the demand for peas in the market. Owing to their high nutritional qualities and increased western influence, pea proteins have gained popularity even in developing countries. Due to the development in developing regions/countries, players in the market are launching new products to meet consumer demand. For instance, in December 2020, Ingredion, a leading global ingredient solutions provider, expanded its range of plant-based ingredient solutions by launching the first-ever protein isolate. VITESSENCE Pulse 1803 pea protein enables food and beverage manufacturers across EMEA to meet increasing consumer demand for protein-rich products in a broad range of on-trend categories. Therefore, due to aforementioned factors drive the peas market globally and is anticipated to grow during the forecast period.

United States Dominates the North American Region

The United States, Canada, and Mexico are the leading producer of peas in North America. Minnesota is the largest pea-producing state in the United States. Other green pea-producing states following Minnesota are Washington, New York, Wisconsin, and Oregon. However, Montana, North Dakota, and Idaho are the major dry pea production states. The largest use of dry peas in the country is in the compound feed industry, whereby whole seeds are ground and mixed with ground cereal seeds to produce feeds. According to the ITC Trade Map, the United States represented about 13.4% of the global exports, with USD 51,209.0 thousand in 2020. According to Food and Agriculture Organisation (FAO), dry peas production in the United States increased from 643.0 thousand metric tons in 2017 to 1,013 thousand metric tons in 2020. Thus, the factors such as expanding the area under cultivation and an increase in concerns toward plant-based proteins, coupled with favorable conditions for the production of peas, are driving the market and are anticipated to grow during the forecast period.

Additional Benefits:

  • The market estimate (ME) sheet in Excel format
  • 3 months of analyst support

TABLE OF CONTENTS

1 INTRODUCTION

  • 1.1 Study Assumptions and Market Definition
  • 1.2 Scope of the Study

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 MARKET DYNAMICS

  • 4.1 Market Overview
  • 4.2 Market Drivers
  • 4.3 Market Restraints
  • 4.4 Value Chain / Supply Chain Analysis

5 MARKET SEGMENTATION

  • 5.1 Geography (Production Analysis, Consumption Analysis by Volume and Value, Import Analysis by Volume and Value, Export Analysis by Volume and Value, and Price Trend analysis)
    • 5.1.1 North America
      • 5.1.1.1 United States
      • 5.1.1.2 Canada
    • 5.1.2 Europe
      • 5.1.2.1 Russia
      • 5.1.2.2 United Kingdom
      • 5.1.2.3 France
      • 5.1.2.4 Ukraine
    • 5.1.3 Asia-Pacific
      • 5.1.3.1 China
      • 5.1.3.2 Australia
      • 5.1.3.3 India
    • 5.1.4 South America
      • 5.1.4.1 Brazil
      • 5.1.4.2 Argentina
    • 5.1.5 Africa
      • 5.1.5.1 South Africa
      • 5.1.5.2 Egypt

6 MARKET OPPORTUNITIES AND FUTURE TRENDS

7 AN ASSESSMENT OF COVID-19 IMPACT ON THE MARKET