市場調査レポート
商品コード
1435001
アガベシロップ市場:タイプ、カテゴリー、流通チャネル別-2024-2030年の世界予測Agave Syrup Market by Type (Dark Agave Syrup, Light Agave Syrup, Raw Agave Syrup), Category (Conventional, Organic), Distribution Channel - Global Forecast 2024-2030 |
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アガベシロップ市場:タイプ、カテゴリー、流通チャネル別-2024-2030年の世界予測 |
出版日: 2024年01月15日
発行: 360iResearch
ページ情報: 英文 199 Pages
納期: 即日から翌営業日
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アガベシロップ市場規模は、2023年に3億2,848万米ドルと推定され、2024年には3億5,646万米ドルに達し、CAGR 8.94%で2030年には5億9,842万米ドルに達すると予測されています。
アガベシロップの世界市場
主な市場の統計 | |
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基準年[2023] | 3億2,848万米ドル |
予測年 [2024] | 3億5,646万米ドル |
予測年 [2030] | 5億9,842万米ドル |
CAGR(%) | 8.94% |
リュウゼツラン由来の甘味料であるアガベシロップは、果糖とブドウ糖を主成分とし、食卓糖の約1.5倍の甘さを持つため、砂糖の代替品として効果的です。アガベシロップのような砂糖代替食品は、通常の食卓糖に比べて栄養価が高く、自然な甘みがあるため、日々の食生活に取り入れる健康志向の消費者が世界中で増えています。アガベシロップは、特に加工砂糖の代替品を求める健康志向の消費者の間で、飲食品甘味料として広く使用されています。砂糖代替物に対する政府の厳しい規制や規則、アガベシロップに関連する潜在的な健康への影響により、世界中でその使用が制限されています。しかし、メーカー各社は製品のパッケージングや加工の先進化に伴い、製品の保管、輸送、保存期間を改善する方法を模索しています。さらに、リュウゼツラン蜜に天然フレーバーを混ぜたフレーバー付きアガベシロップの登場は、アガベシロップ市場に今後数年にわたる成長機会をもたらすと期待されています。
地域別インサイト
EMEA(欧州・中東・アフリカ)地域は、アガベおよびアガベベースの生産量の増加とエンドユーザー産業によるアガベシロップの使用量の増加により、アガベシロップ市場が急速に開拓されている地域です。アガベシロップを生産・輸出している主な国は、メキシコ、グアテマラ、ペルー、コスタリカ、コロンビア、エクアドル、ホンジュラスであり、南北アメリカにおけるアガベシロップの利用可能性を拡大しています。さらに、エンドユーザー産業の継続的な拡大が、ベーカリー、菓子類、飲料製品の加工におけるアガベシロップの必要性を高めています。米国農務省によると、2020年には、食品・飲料製造業、食品・飲料店、外食・飲食店など、農業・食品・関連産業が米国の国内総生産(GDP)に1兆550億米ドル貢献しました。欧州の一部の国では、砂糖代替食品に対する消費者の嗜好が急増していることもあり、砂糖代替食品が主流となっています。さらに、アジア太平洋の新興経済圏における飲食品加工産業の大幅な拡大が、アガベシロップ市場に活路をもたらすと予想されます。
FPNVポジショニング・マトリックス
FPNVポジショニングマトリックスはアガベシロップ市場を評価する上で極めて重要です。事業戦略や製品満足度に関連する主要指標を調査し、ベンダーの包括的な評価を提供します。この綿密な分析により、ユーザーは各自の要件に沿った十分な情報に基づいた意思決定を行うことができます。評価に基づき、ベンダーは成功の度合いが異なる4つの象限に分類されます:フォアフロント(F)、パスファインダー(P)、ニッチ(N)、バイタル(V)です。
市場シェア分析
市場シェア分析は、アガベシロップ市場におけるベンダーの現状について、洞察に満ちた詳細な調査を提供する包括的なツールです。全体的な収益、顧客基盤、その他の主要指標についてベンダーの貢献度を綿密に比較・分析することで、企業の業績や市場シェア争いの際に直面する課題について理解を深めることができます。さらに、この分析により、調査対象基準年に観察された累積、断片化の優位性、合併の特徴などの要因を含む、この分野の競合特性に関する貴重な考察が得られます。このような詳細レベルの拡大により、ベンダーはより多くの情報に基づいた意思決定を行い、市場で競争優位に立つための効果的な戦略を考案することができます。
1-市場の浸透度:主要企業が提供する市場に関する包括的な情報を提示しています。
2-市場の開拓度:有利な新興市場を深く掘り下げ、成熟市場セグメントにおける浸透度を分析しています。
3-市場の多様化:新製品の発売、未開拓の地域、最近の開発、投資に関する詳細な情報を提供します。
4-競合の評価と情報:市場シェア、戦略、製品、認証、規制状況、特許状況、主要企業の製造能力などを網羅的に評価します。
5-製品開発およびイノベーション:将来の技術、研究開発活動、画期的な製品開発に関する知的洞察を提供します。
1-アガベシロップ市場の市場規模および予測は?
2-アガベシロップ市場の予測期間中に投資を検討すべき製品、セグメント、用途、分野は何か?
3-アガベシロップ市場における技術動向と規制の枠組みは?
4-アガベシロップ市場における主要ベンダーの市場シェアは?
5-アガベシロップ市場への参入に適した形態や戦略的手段は?
[199 Pages Report] The Agave Syrup Market size was estimated at USD 328.48 million in 2023 and expected to reach USD 356.46 million in 2024, at a CAGR 8.94% to reach USD 598.42 million by 2030.
Global Agave Syrup Market
KEY MARKET STATISTICS | |
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Base Year [2023] | USD 328.48 million |
Estimated Year [2024] | USD 356.46 million |
Forecast Year [2030] | USD 598.42 million |
CAGR (%) | 8.94% |
Agave syrup, a sweetener derived from several species of the agave plant, is primarily composed of fructose and glucose and is approximately 1.5 times sweeter than table sugar, making it an effective sugar alternative. Health-conscious consumers worldwide are increasingly adopting sugar substitutes such as agave syrup for their daily dietary needs due to its nutritional benefits and natural sweetness compared to regular table sugar. Agave syrup is widely used in food preparation and as a beverage sweetener, especially among health-minded consumers looking for alternatives to processed sugars. The stringent government regulations and rules for sugar substitutes and the potential health impacts associated with agave syrup limits their usage across the globe. However, manufacturers are looking for ways to improve the product's storage, transportation, and shelf life with ongoing advancements in the packaging and processing of products. Moreover, introducing flavored agave syrups by infusing agave nectar with natural flavors is expected to provide growth opportunities for the agave syrup market in the coming years.
Regional Insights
EMEA region represents rapidly developing agave syrup markets owing to the rising production of agave and agave-based products and the end-user industries' growing usage of agave syrup. Major countries producing and exporting agave syrup are Mexico, Guatemala, Peru, Costa Rica, Colombia, Ecuador, and Honduras, expanding the availability of agave syrup in the Americas. In addition, the ongoing expansion of end-user industries is bolstering the need for agave syrups in processing bakery, confectionery, and beverage products. According to the USDA, in 2020, Agriculture, food, and related industries, including food & beverage manufacturing, food & beverage stores, food service & eating places, and many others, contributed USD 1.055 trillion to the U.S. gross domestic product (GDP). Sugar substitutes have become mainstream in some European countries, partly because of the burgeoning consumer preference for sugar alternatives. Moreover, the significant expansion of food & beverage processing industries in emerging economies of the Asia-Pacific is expected to provide scope for the agave syrup market.
FPNV Positioning Matrix
The FPNV Positioning Matrix is pivotal in evaluating the Agave Syrup Market. It offers a comprehensive assessment of vendors, examining key metrics related to Business Strategy and Product Satisfaction. This in-depth analysis empowers users to make well-informed decisions aligned with their requirements. Based on the evaluation, the vendors are then categorized into four distinct quadrants representing varying levels of success: Forefront (F), Pathfinder (P), Niche (N), or Vital (V).
Market Share Analysis
The Market Share Analysis is a comprehensive tool that provides an insightful and in-depth examination of the current state of vendors in the Agave Syrup Market. By meticulously comparing and analyzing vendor contributions in terms of overall revenue, customer base, and other key metrics, we can offer companies a greater understanding of their performance and the challenges they face when competing for market share. Additionally, this analysis provides valuable insights into the competitive nature of the sector, including factors such as accumulation, fragmentation dominance, and amalgamation traits observed over the base year period studied. With this expanded level of detail, vendors can make more informed decisions and devise effective strategies to gain a competitive edge in the market.
Key Company Profiles
The report delves into recent significant developments in the Agave Syrup Market, highlighting leading vendors and their innovative profiles. These include AGAVE CANADA, Best Ground International, Ciranda, Inc., Colibree Company, Cumberland Packing Corp., Dandy Lions Ltd., DIPASA INTERNACIONAL DE MEXICO SA DE CV, Domino Foods Inc. by ASR Group International, Inc., eSutras Organics, Global Organics, Ltd., Le Gavia, MADHAVA LTD., Malt Products Corporation, Maretai Organics, NATURAL SUBSTITUTE DE MEXICO, S.A. DE C.V., Naturalever de Mexico, Nature's Agave, Navitas Organics, NBF Distribution Inc., Nobazul by Grupo Solave, NOW Health Group, Inc., Organic Nectars, Inc., Sisana Sweeteners, The Agave Sweetener Company by GRUPO PSA, The Canadian Wild Rice Mercantile. Ltd, The Groovy Food Company, The Hain Celestial Group, Inc., The IIDEA Company, THE SIMPLE SYRUP CO., The Tierra Group, and Wholesome Sweeteners, Inc. by Whole Earth Brands, Inc..
Market Segmentation & Coverage
1. Market Penetration: It presents comprehensive information on the market provided by key players.
2. Market Development: It delves deep into lucrative emerging markets and analyzes the penetration across mature market segments.
3. Market Diversification: It provides detailed information on new product launches, untapped geographic regions, recent developments, and investments.
4. Competitive Assessment & Intelligence: It conducts an exhaustive assessment of market shares, strategies, products, certifications, regulatory approvals, patent landscape, and manufacturing capabilities of the leading players.
5. Product Development & Innovation: It offers intelligent insights on future technologies, R&D activities, and breakthrough product developments.
1. What is the market size and forecast of the Agave Syrup Market?
2. Which products, segments, applications, and areas should one consider investing in over the forecast period in the Agave Syrup Market?
3. What are the technology trends and regulatory frameworks in the Agave Syrup Market?
4. What is the market share of the leading vendors in the Agave Syrup Market?
5. Which modes and strategic moves are suitable for entering the Agave Syrup Market?