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市場調査レポート
世界のグルテンフリー食品市場の将来動向:2017〜2021年Global Gluten-Free Food Market 2017-2021 |
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発行 | TechNavio (Infiniti Research Ltd.) | 商品コード | 302349 | ||||
出版日 | ページ情報 | 英文 77 Pages ![]() |
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世界のグルテンフリー食品市場の将来動向:2017〜2021年 Global Gluten-Free Food Market 2017-2021 | ||
出版日: 2017年02月15日 | ページ情報: 英文 77 Pages |
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グルテンは小麦・大麦・ライ麦・ライ小麦などに含まれているタンパク質の複合体です。グルテンフリー食品とは、グルテンを含む食品成分が入っていないか、グルテンが豊富な穀物を使用していない食品のことを指します。グルテンフリーは、セアリック病(小児性肪便症)の患者向けの食事療法として唯一、医学的に認知されています。また、グルテンフリー食品は健康的であり、消化器系にとって良いものと言えます。そのため、世界各地の健康意識の高い消費者の間で、グルテンフリー食品の需要が拡大しています。世界のグルテンフリー食品市場の2017〜2021年の年平均成長率(CAGR)は11.62%に達する、と予想されています。
当レポートでは、全世界のグルテンフリー食品市場について分析し、市場の概要・構造や市場動向(今後5年間の予測値)、地域別の詳細動向、市場の促進・抑制要因とその影響力、主要企業のプロファイル、今後の市場機会などを調査・考察して、その結果をお届けします。
Gluten is a protein composite primarily found in wheat, barley, rye, triticale, and some oats. Foods made with these grains also contain gluten, which include bread, bagels, cereals, crackers, cakes, cookies, pasta, and pizza. Gluten-free food products do not contain gluten-rich grains such as spelt wheat. A gluten-free diet is prescribed for people with celiac disease. Gluten-free food products are easier to digest and healthier.
Technavio's analysts forecast the global gluten-free food market to grow at a CAGR of 11.62% during the period 2017-2021.
The report covers the present scenario and the growth prospects of the global gluten-free food market for 2017-2021. To calculate the market size, the report considers the volume of gluten-free food products across key regions.
The market is divided into the following segments based on geography:
Technavio's report, Global Gluten-Free Food Market 2017-2021, has been prepared based on an in-depth market analysis with inputs from industry experts. The report covers the market landscape and its growth prospects over the coming years. The report also includes a discussion of the key vendors operating in this market.
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