市場調査レポート
商品コード
1370326
ヴィーガンヨーグルト市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2023-2028年予測Vegan Yogurt Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2023-2028 |
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ヴィーガンヨーグルト市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2023-2028年予測 |
出版日: 2023年10月15日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 138 Pages
納期: 2~3営業日
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世界のヴィーガンヨーグルト市場規模は2022年に25億米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2023年から2028年の間に18%の成長率(CAGR)を示し、2028年までに66億米ドルに達すると予測しています。
ヴィーガンヨーグルトはクリーミーでヘルシーな非乳製品のヴィーガン食品であり、ヴィーガンの人々の栄養要件を満たすのに役立ちます。アーモンド、大豆、ココナッツ、亜麻、麻、オート麦、エンドウ豆、カシューナッツなどの植物源を使用して調製されます。ビタミン、ミネラル、アミノ酸、必須脂肪を豊富に含み、炎症を抑え、新陳代謝を高める。現在、ヴィーガンヨーグルトの需要は、ヴィーガニズムの普及と、バニラ、ストロベリー、ラズベリー、ミックスベリーなど、さまざまなフレーバーが簡単に入手できることから高まっています。
オックスフォード大学をはじめとする複数の研究機関の研究によると、肉や乳製品をさまざまな植物性食品に置き換えることで、人間の健康を改善し、温室効果ガスの排出を最小限に抑えることができます。さらに、数多くの非政府組織(NGO)が家畜の福祉を推進し、家畜を使わない食生活の栄養面での利点についての認識を広めており、これが市場の成長を強めています。これとは別に、低脂肪ヴィーガンチーズは血糖値を維持し、肥満、脳卒中、コレステロール、がんのリスクを軽減するのに役立つため、慢性疾患の有病率の増加は、低脂肪ヴィーガンチーズの売上にプラスの影響を与えています。さらに、大手企業は既存の消費者基盤を拡大するため、魅力的なパッケージング・ソリューションに投資しています。市場の成長を後押しすると予想されるその他の要因としては、乳糖不耐症の人の増加や、ヴィーガン食の採用を奨励するために有名人やその他の公人によって行われる大規模なキャンペーンが挙げられます。
The global vegan yogurt market size reached US$ 2.5 Billion in 2022. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 6.6 Billion by 2028, exhibiting a growth rate (CAGR) of 18% during 2023-2028.
Vegan yogurt is a creamy and healthy non-dairy vegan food product that assists in meeting the nutritional requirements of the vegan population. It is prepared using plant sources, such as almonds, soy, coconuts, flax, hemp, oats, peas and cashews. It is a rich source of vitamins, minerals, amino acids and essential fats, owing to which it assists in minimizing inflammation and increasing the metabolism. Currently, the demand for vegan yogurt is escalating due to the growing adoption of veganism and its easy availability in a wide array of flavors, such as vanilla, strawberry, raspberry, mixed berry, etc.
According to studies by several institutes, including the University of Oxford, replacing meat and dairy products with a variety of plant-based foods can help improve human health and minimize greenhouse gas emissions. Moreover, numerous non-government organizations (NGOs) are promoting the welfare of farm animals and spreading awareness about the nutritional benefits of an animal-free diet, which in turn is strengthening the market growth. Apart from this, the increasing prevalence of chronic conditions is positively influencing the sales of low-fat vegan cheese as it helps maintain the blood glucose levels and reduce the risks of obesity, stroke, cholesterol and cancer. Furthermore, the leading players are investing in attractive packaging solutions to expand their existing consumer base. Other factors anticipated to bolster the market growth include the growing number of lactose-intolerant individuals and extensive campaigns undertaken by celebrities and other public figures to encourage the adoption of a vegan diet.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global vegan yogurt market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2023-2028. Our report has categorized the market based on source, flavor, application and distribution channel.
Almond
Soy
Coconut
Others
Vanilla
Strawberry
Mixed Berry
Raspberry
Peach
Others
Frozen Dessert
Food
Beverages
Others
Hypermarkets and Supermarkets
Convenience Stores
Online Stores
Others
North America
United States
Canada
Asia Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The report has also analysed the competitive landscape of the market with some of the key players being Barambah Organics Pty Ltd., Blue Diamond Growers, Daiya Foods Inc. (Otsuka Pharmaceutical Co. Ltd.), Dean Foods (Dairy Farmers of America), General Mills Inc., Granarolo S.p.A., The Hain Celestial Group Inc., Vitasoy, White Wave Foods (Danone), etc.