市場調査レポート
商品コード
1390918
脂質市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2023-2028年 予測Lipids Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2023-2028 |
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脂質市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2023-2028年 予測 |
出版日: 2023年11月24日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 149 Pages
納期: 2~3営業日
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世界の脂質市場規模は2022年に97億米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、2022年から2028年にかけて8.92%の成長率(CAGR)を示し、2028年までに162億米ドルに達すると予測しています。
脂質は、アミン、エーテル、ケトン、メタノールなどの有機溶媒に可溶な油状、脂肪状、ワックス状の微小生体分子です。バター、オイル、チーズ、オリーブ、トウモロコシ、ナッツ、アボカド、その他の食品に由来します。脂質は主に3種類に分類され、ホルモンの生成を助けるステロール、細胞の周囲に保護膜を作り維持を助けるリン脂質、炎症を抑えるトリグリセリドなどがあります。脂質は、細胞膜の構造成分として、エネルギーの貯蔵所として、重要なシグナル伝達分子として機能します。生物学的機能以外にも、脂質は農薬、油圧作動油、インク、溶剤、化粧品、医薬品の生産に使用されています。
急速な都市化、座りがちなライフスタイル、ファストフードの消費量の増加に伴い、肥満やその他の健康関連問題の有病率が大幅に上昇しています。その結果、個人の健康意識が高まり、世界中で栄養脂質の需要が高まっています。さらに、いくつかの食品製造会社は、製品の味と香りを維持するために、合成香料キャリアの代用品として脂質を利用しています。この背景には、濃縮、水素添加、乳化などの優れた機能性があります。さらに、コロナウイルス病(COVID-19)の発生により、脂質ベースのサプリメントに対する需要は、その健康上の利点を理由に著しく高まっています。これとは別に、主要企業は食品・飲料(F&B)や製薬業界への進出を拡大するために栄養成分を開発しています。彼らはまた、全体的な売上を増加させるために、有名人の推薦を含む広告キャンペーンにかなり依存しています。さらに、菜食主義者やベジタリアン人口の増加、毎日の食事に十分な栄養を加える必要性の高まりが、世界中の脂質サプリメントの需要にプラスの影響を与えています。
The global lipids market size reached US$ 9.7 Billion in 2022. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 16.2 Billion by 2028, exhibiting a growth rate (CAGR) of 8.92% during 2022-2028.
Lipids are oily, fatty, and waxy micro biomolecules that are soluble in organic solvents like amines, ethers, ketones, and methanol. They are derived from butter, oil, cheese, olives, corn, nuts, avocados, and other food products. They are mainly categorized into three variants, which include sterols that help in the production of hormones; phospholipids that make a protective layer around the cells to aid maintenance; and triglycerides that reduce inflammation. Lipids assist in serving as structural components of cell membranes, functioning as energy storehouses, and serving as important signaling molecules. Apart from their biological functions, lipids are employed in the production of agrichemicals, hydraulic fluids, inks, solvents, cosmetics and pharmaceutical products.
With rapid urbanization, sedentary lifestyles and the increasing consumption of fast food, there is a considerable rise in the prevalence of obesity and other health-related issues. This is resulting in the growing health consciousness among individuals and the escalating demand for nutritional lipids across the globe. Additionally, several food manufacturing companies are utilizing lipids as a substitute for synthetic flavoring carriers to maintain the taste and smell in their products. This can also be accredited to their excellent functional properties, which include density, hydrogenation, and emulsification. Furthermore, due to the outbreak of coronavirus disease (COVID-19), the demand for lipid-based supplements is significantly rising on account of their health benefits. Apart from this, key players are coming up with nutritional ingredients to expand their reach in the food and beverage (F&B) and pharmaceutical industries. They are also considerably relying on advertisement campaigns, including celebrity endorsements, to increase the overall sales. Moreover, the rising vegan and vegetarian population and the emerging need to add sufficient nutrition to the daily diet are positively influencing the demand for lipid supplements around the world.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global lipids market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2023-2028. Our report has categorized the market based on type, source, form and application.
Omega-3 and Omega-6
Phospholipids
Medium Chain Triglycerides
Sterols
Plant
Animal
Powder
Liquid
Dietary Supplements and Nutraceuticals
Infant Formula
Pharmaceutical
Food Fortification
Animal Nutrition
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Archer Daniels Midland Company, BASF SE, Cargill Incorporated, Clover Corporation Limited, Croda International Plc, FrieslandCampina Ingredients, Kerry Group plc, Koninklijke DSM N.V., Nordic Naturals Inc., Omega Protein Corporation (Cooke Inc.) and Polaris.