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市場調査レポート
商品コード
1772434

米国の調味料ブレンド市場規模、シェア、動向分析レポート:製品別、ブランド別、流通チャネル別、セグメント別予測、2025~2030年

U.S. Seasoning Blends Market Size, Share & Trend Analysis Report By Product (BBQ Rubs, Cajun Rubs), By Brand (National Brand, Private Label Brand), By Distribution Channel (Foodservice, Retail), And Segment Forecasts, 2025 - 2030


出版日
ページ情報
英文 90 Pages
納期
2~10営業日
カスタマイズ可能
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米国の調味料ブレンド市場規模、シェア、動向分析レポート:製品別、ブランド別、流通チャネル別、セグメント別予測、2025~2030年
出版日: 2025年06月13日
発行: Grand View Research
ページ情報: 英文 90 Pages
納期: 2~10営業日
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  • 図表
  • 目次
概要

米国の調味料ブレンド市場動向

米国の調味料ブレンド市場規模は2024年に52億8,000万米ドルと推定され、2025~2030年にかけてCAGR 4.4%で成長すると予測されます。

米国の調味料ブレンド産業は、大規模で多様な人口と、風味と利便性の両方を重視する活気ある食文化に後押しされて拡大しています。

消費者の嗜好が進化し、料理探求への関心が高まるにつれ、着実な成長が見込まれます。より多くのアメリカ人が、大胆でうま味に富み、世界的にインスパイアされた味を好むようになっており、メキシコ、アジア、地中海のブレンドが大きな人気を集めています。

米国の消費者がクリーンラベル、オーガニック、減塩の調味料を好むようになっていることから、健康とウェルネスの動向は市場に強い影響を与えています。このシフトは、オーガニックや特殊スパイスブレンドの売上高の力強い伸びに反映されており、近年は従来型製品を上回っています。FDA(米国食品医薬品局)によるナトリウム摂取量削減の推進を含む規制上の取り組みが、各ブランドに健康的な製剤の開発を促し、高級調味料ブレンドの需要を後押ししています。

米国のフードサービス産業は市場成長を牽引する重要な役割を担っており、レストラン、ミールキットプロバイダ、調理済み食品メーカーは、大胆で安定した風味を確保するために高品質の調味料ブレンドに注目しています。植物性とタンパク質中心の食生活の台頭が、セイボリーブレンドの需要をさらに押し上げており、セイボリーブレンドは現在、進化する食生活の嗜好に合わせるため、肉料理と植物性料理の両方で一般的に使用されています。例えば、2023年、クラフト・ハインツ・カンパニーは、前年に株式の過半数を取得した消費者直接販売のスパイスブランド、ジャストスパイスの米国での発売を発表しました。ジャストスパイスは、様々な食事シーンに合わせた170種類以上のブレンド調味料を提供しました。米国での最初のラインナップは、チキン、ベジタブル、パスタ、バーベキュー、サーモン、カプレーゼオランダー、エッグ&アボカドトッピング、ファヒータ&エンチラーダシーズニングなど10種類の人気商品でした。

目次

第1章 調査手法と範囲

第2章 エグゼクティブサマリー

第3章 米国の調味料ブレンド市場の変数と動向

  • 市場のイントロダクション
  • 産業バリューチェーン分析
    • 原料の動向と展望
    • 小売/流通チャネル分析
  • 市場力学
    • 市場促進要因分析
    • 市場抑制要因分析
    • 市場機会
    • 市場課題
  • 産業分析ツール
    • ポーターのファイブフォース分析
  • 市場参入戦略

第4章 米国の調味料ブレンド市場:消費者行動分析

  • 人口統計分析
  • 消費者の動向と嗜好
  • 購入決定に影響を与える要因
  • 消費者製品の採用
  • 観察と推奨事項

第5章 米国の調味料ブレンド市場:製品別、推定・動向分析

  • 米国の調味料ブレンド市場(製品別):主要ポイント
  • 製品変動分析と市場シェア、2023年と2030年
  • 製品別、2018~2030年
    • バーベキュー用ラブ
    • ケイジャンラブ
    • クレオールブレンド
    • タコス/ファヒータの調味料
    • イタリア/地中海ブレンド
    • ステーキ/グリル用ラブ
    • ガーリック&ハーブブレンド
    • その他

第6章 米国の調味料ブレンド市場:ブランド別、推定・動向分析

  • 米国の調味料ブレンド市場(ブランド別):主要ポイント
  • ブランド変動分析と市場シェア、2023年と2030年
  • ブランド別、2018~2030年
    • ナショナルブランド
    • プライベートブランド

第7章 米国の調味料ブレンド市場:流通チャネル別、推定・動向分析

  • 米国の調味料ブレンド市場(流通チャネル別):主要ポイント
  • 流通チャネル変動分析と市場シェア、2023年と2030年
  • 流通チャネル別、2018~2030年
    • フードサービス
    • 小売

第8章 米国の調味料ブレンド市場:競合分析

  • 主要市場参入企業による最近の動向と影響分析
  • 企業分類
  • 参入企業概要
  • 企業市場シェア分析、2024年(%)
  • 企業ヒートマップ分析、2024年
  • 戦略マッピング
  • 企業プロファイル
    • Ajinomoto Co., Inc.
    • McCormick & Company, Inc.
    • Badia Spices
    • Spiceology
    • B& G Foods, Inc.
    • PS Seasoning
    • Baron Spices & Seasonings
    • The Spice House, LLC
    • House of Q
    • Tastefully Simple, Inc
    • The Kraft Heinz Company
    • The Campbell's Company
    • Siete foods(PepsiCo)
    • KindersBBQ
    • Trader Joe's
    • Olam Group(Olde Thompson)
図表

List of Tables

  • Table 1. U.S. Seasoning Blends Market - Key market driver analysis
  • Table 2. U.S. Seasoning Blends Market - Key market restraint analysis
  • Table 3. U.S. Seasoning Blends Market estimates and forecast, by product, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Table 4. U.S. Seasoning Blends Market estimates and forecast, by brand, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Table 5. U.S. Seasoning Blends Market estimates and forecast, by distribution, channel 2018 - 2030 (USD Million)
  • Table 6. U.S. Seasoning Blends Market revenue estimates and forecast, by region, 2018 - 2030 (USD Million)

List of Figures

  • Fig. 1 U.S. seasoning blends market snapshot
  • Fig. 2 U.S. seasoning blends market segmentation & scope
  • Fig. 3 U.S. seasoning blends market penetration & growth prospect mapping
  • Fig. 4 U.S. seasoning blends market value chain analysis
  • Fig. 5 U.S. seasoning blends market dynamics
  • Fig. 6 U.S. seasoning blends market Porter's Five Forces analysis
  • Fig. 7 U.S. seasoning blends market: Product movement analysis, 2024 & 2030 (%)
  • Fig. 8 BBQ Rubs market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Fig. 9 Cajun Rubs market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Fig. 10 Creole Blends market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Fig. 11 Taco/Fajita Seasonings market estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Fig. 12 Italia/Mediterrranean Blends market estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Fig. 13 Steak/Grill Rubs market estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Fig. 14 Garlic & Herb Blends U.S. seasoning blends market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Fig. 15 Others U.S. seasoning blends market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Fig. 16 U.S. seasoning blends market: Brand movement analysis, 2023 & 2030 (%)
  • Fig. 17 U.S. seasoning blends market estimates and forecast, through National brand, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Fig. 18 U.S. seasoning blends market estimates and forecast, through Private label brand, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Fig. 19 U.S. seasoning blends market: Distribution Channel movement analysis, 2023 & 2030 (%)
  • Fig. 20 U.S. seasoning blends market estimates and forecast, through Food service, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Fig. 21 U.S. seasoning blends market estimates and forecast, through Retail, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Fig. 22 U.S. seasoning blends market estimates and forecast, through Supermarkets and Hypermarkets, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Fig. 23 U.S. seasoning blends market estimates and forecast, through Convenience Store, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Fig. 24 U.S. seasoning blends market estimates and forecast, through Online, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Fig. 25 U.S. seasoning blends market estimates and forecast, through Others, 2018 - 2030 (USD Million)
  • Fig. 26 U.S. seasoning blends market: Regional movement analysis, 2024 & 2030 (%)
目次
Product Code: GVR-4-68040-621-1

U.S. Seasoning Blends Market Trends:

The U.S. seasoning blends market size was estimated at USD 5.28 billion in 2024 and is projected to grow at a CAGR of 4.4% from 2025 to 2030. The U.S. seasoning blends industry is expanding, fueled by the country's large, diverse population and a vibrant food culture that values both flavor and convenience.

Steady growth is expected as consumer tastes evolve and interest in culinary exploration rises. More Americans are gravitating toward bold, umami-rich, and globally inspired flavors, with Mexican, Asian, and Mediterranean blends gaining significant popularity.

Health and wellness trends are strongly influencing the market, as U.S. consumers increasingly prefer clean-label, organic, and low-sodium seasoning options. This shift is reflected in the strong sales growth of organic and specialty spice blends, which have surpassed those of traditional products in recent years. Regulatory initiatives, including the FDA's push to reduce sodium intake, have encouraged brands to develop healthier formulations, helping to drive demand for premium seasoning blends.

The U.S. foodservice sector plays a key role in driving market growth, with restaurants, meal kit providers, and ready-to-eat food manufacturers turning to high-quality seasoning blends to ensure bold, consistent flavors. The rise of plant-based and protein-focused diets has further boosted demand for savory blends, which are now commonly used in both meat and plant-based dishes to align with evolving dietary preferences. For instance, in 2023, The Kraft Heinz Company announced the U.S. launch of Just Spices, a direct-to-consumer spice brand in which it had acquired a majority stake the previous year. Just Spices offered over 170 seasoning blends tailored for various meal occasions. The initial U.S. lineup featured ten popular products, including Chicken, Vegetable, Pasta, BBQ, Salmon, and Caprese Allrounders, along with Egg and Avocado Toppings, and Fajita and Enchilada Seasonings.

U.S. Seasoning Blends Market Report Segmentation

This report forecasts revenue growth at the regional and country levels and provides an analysis of the latest industry trends and opportunities in each of the sub-segments from 2018 to 2030. For this study, Grand View Research has segmented the U.S. seasoning blends market report based on the product, brand, distribution channel, and region.

  • Product Outlook (Revenue, USD Million, 2018 - 2030)
  • BBQ Rubs
  • Cajun Rubs
  • Creole Blends
  • Taco/Fajita Seasonings
  • Italia/Mediterrranean Blends
  • Steak/Grill Rubs
  • Garlic & Herb Blends
  • Others
  • Brand Outlook (Revenue, USD Million, 2018 - 2030)
  • National Brand
  • Private Label Brand
  • Distribution Channel Outlook (Revenue, USD Million, 2018 - 2030)
  • Foodservice
  • Retail
    • Supermarkets and Hypermarkets
    • Convenience Store
    • Online
    • Others

Table of Contents

Chapter 1. Methodology and Scope

  • 1.1. Market Segmentation & Scope
  • 1.2. Market Definition
  • 1.3. Information Procurement
    • 1.3.1. Purchased Database
    • 1.3.2. GVR's Internal Database
    • 1.3.3. Secondary Materials & Third-Party Perspectives
    • 1.3.4. Primary Research
  • 1.4. Information Analysis
    • 1.4.1. Data Analysis Models
  • 1.5. Market Formulation & Data Visualization
  • 1.6. Data Validation & Publishing

Chapter 2. Executive Summary

  • 2.1. Market Snapshot
  • 2.2. Product Outlook
  • 2.3. Brand Outlook
  • 2.4. Distribution Channel Outlook
  • 2.5. Regional Outlook
  • 2.6. Competitive Landscape Snapshot

Chapter 3. U.S. Seasoning Blends Market Variables and Trends

  • 3.1. Market Introduction
  • 3.2. Industry Value Chain Analysis
    • 3.2.1. Raw Material Trends & Outlook
    • 3.2.2. Retail/Sales Channel Analysis
  • 3.3. Market Dynamics
    • 3.3.1. Market Driver Analysis
    • 3.3.2. Market Restraint Analysis
    • 3.3.3. Market Opportunities
    • 3.3.4. Market Challenges
  • 3.4. Industry Analysis Tools
    • 3.4.1. Porter's Five Forces Analysis
  • 3.5. Market Entry Strategies

Chapter 4. U.S. Seasoning Blends Market: Consumer Behavior Analysis

  • 4.1. Demographic Analysis
  • 4.2. Consumer Trends & Preferences
  • 4.3. Factors Affecting Buying Decisions
  • 4.4. Consumer Product Adoption
  • 4.5. Observations & Recommendations

Chapter 5. U.S. Seasoning Blends Market: Product Estimates & Trend Analysis

  • 5.1. U.S. Seasoning Blends Market, By Product: Key Takeaways
  • 5.2. Product Movement Analysis & Market Share, 2023 & 2030
  • 5.3. Market Estimates & Forecasts, by Product, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 5.3.1. BBQ Rubs
      • 5.3.1.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 5.3.2. Cajun Rubs
      • 5.3.2.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 5.3.3. Creole Blends
      • 5.3.3.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 5.3.4. Taco/Fajita Seasonings
      • 5.3.4.1. Market estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 5.3.5. Italia/Mediterranean Blends
      • 5.3.5.1. Market estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 5.3.6. Steak/Grill Rubs
      • 5.3.6.1. Market estimates and forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 5.3.7. Garlic & Herb Blends
      • 5.3.7.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 5.3.8. Others
      • 5.3.8.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 6. U.S. Seasoning Blends Market: Brand Estimates & Trend Analysis

  • 6.1. U.S. Seasoning Blends Market, By Brand: Key Takeaways
  • 6.2. Brand Movement Analysis & Market Share, 2023 & 2030
  • 6.3. Market Estimates & Forecasts, by Brand, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 6.3.1. National Brand
      • 6.3.1.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 6.3.2. Private Label Brand
      • 6.3.2.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 7. U.S. Seasoning Blends Market: Distribution Channel Estimates & Trend Analysis

  • 7.1. U.S. Seasoning Blends Market, By Distribution Channel: Key Takeaways
  • 7.2. Distribution Channel Movement Analysis & Market Share, 2023 & 2030
  • 7.3. Market Estimates & Forecasts, by Distribution Channel, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.1. Foodservice
      • 7.3.1.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.2. Retail
      • 7.3.2.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
        • 7.3.2.1.1. Supermarkets and Hypermarkets
          • 7.3.2.1.1.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
        • 7.3.2.1.2. Convenience Store
          • 7.3.2.1.2.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
        • 7.3.2.1.3. Online
          • 7.3.2.1.3.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
        • 7.3.2.1.4. Others
          • 7.3.2.1.4.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 8. U.S. Seasoning Blends Market: Competitive Analysis

  • 8.1. Recent Developments & Impact Analysis by Key Market Participants
  • 8.2. Company Categorization
  • 8.3. Participant's Overview
  • 8.4. Financial Performance
  • 8.5. Product Benchmarking
  • 8.6. Company Market Share Analysis, 2024 (%)
  • 8.7. Company Heat Map Analysis, 2024
  • 8.8. Strategy Mapping
  • 8.9. Company Profiles
    • 8.9.1. Ajinomoto Co., Inc.
      • 8.9.1.1. Company Overview
      • 8.9.1.2. Financial Performance
      • 8.9.1.3. Product Portfolios
      • 8.9.1.4. Strategic Initiatives
    • 8.9.2. McCormick & Company, Inc.
      • 8.9.2.1. Company Overview
      • 8.9.2.2. Financial Performance
      • 8.9.2.3. Product Portfolios
      • 8.9.2.4. Strategic Initiatives
    • 8.9.3. Badia Spices
      • 8.9.3.1. Company Overview
      • 8.9.3.2. Financial Performance
      • 8.9.3.3. Product Portfolios
      • 8.9.3.4. Strategic Initiatives
    • 8.9.4. Spiceology
      • 8.9.4.1. Company Overview
      • 8.9.4.2. Financial Performance
      • 8.9.4.3. Product Portfolios
      • 8.9.4.4. Strategic Initiatives
    • 8.9.5. B&G Foods, Inc.
      • 8.9.5.1. Company Overview
      • 8.9.5.2. Financial Performance
      • 8.9.5.3. Product Portfolios
      • 8.9.5.4. Strategic Initiatives
    • 8.9.6. PS Seasoning
      • 8.9.6.1. Company Overview
      • 8.9.6.2. Financial Performance
      • 8.9.6.3. Product Portfolios
      • 8.9.6.4. Strategic Initiatives
    • 8.9.7. Baron Spices & Seasonings
      • 8.9.7.1. Company Overview
      • 8.9.7.2. Financial Performance
      • 8.9.7.3. Product Portfolios
      • 8.9.7.4. Strategic Initiatives
    • 8.9.8. The Spice House, LLC
      • 8.9.8.1. Company Overview
      • 8.9.8.2. Financial Performance
      • 8.9.8.3. Product Portfolios
      • 8.9.8.4. Strategic Initiatives
    • 8.9.9. House of Q
      • 8.9.9.1. Company Overview
      • 8.9.9.2. Financial Performance
      • 8.9.9.3. Product Portfolios
      • 8.9.9.4. Strategic Initiatives
    • 8.9.10. Tastefully Simple, Inc
      • 8.9.10.1. Company Overview
      • 8.9.10.2. Financial Performance
      • 8.9.10.3. Product Portfolios
      • 8.9.10.4. Strategic Initiatives
    • 8.9.11. The Kraft Heinz Company
      • 8.9.11.1. Company Overview
      • 8.9.11.2. Financial Performance
      • 8.9.11.3. Product Portfolios
      • 8.9.11.4. Strategic Initiatives
    • 8.9.12. The Campbell's Company
      • 8.9.12.1. Company Overview
      • 8.9.12.2. Financial Performance
      • 8.9.12.3. Product Portfolios
      • 8.9.12.4. Strategic Initiatives
    • 8.9.13. Siete foods (PepsiCo)
      • 8.9.13.1. Company Overview
      • 8.9.13.2. Financial Performance
      • 8.9.13.3. Product Portfolios
      • 8.9.13.4. Strategic Initiatives
    • 8.9.14. KindersBBQ
      • 8.9.14.1. Company Overview
      • 8.9.14.2. Financial Performance
      • 8.9.14.3. Product Portfolios
      • 8.9.14.4. Strategic Initiatives
    • 8.9.15. Trader Joe's
      • 8.9.15.1. Company Overview
      • 8.9.15.2. Financial Performance
      • 8.9.15.3. Product Portfolios
      • 8.9.15.4. Strategic Initiatives
    • 8.9.16. Olam Group (Olde Thompson)
      • 8.9.16.1. Company Overview
      • 8.9.16.2. Financial Performance
      • 8.9.16.3. Product Portfolios
      • 8.9.16.4. Strategic Initiatives