市場調査レポート
商品コード
1368697
バーベキューグリル市場- 製品別、流通チャネル別、用途別、2023~2032年予測Barbeque Grill Market - By Product (Gas, Charcoal, Electric), By Distribution Channel (Supermarkets & Hypermarkets, Specialty Stores, Online Retail), By Application (Household, Commercial), Forecast 2023 - 2032 |
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バーベキューグリル市場- 製品別、流通チャネル別、用途別、2023~2032年予測 |
出版日: 2023年08月24日
発行: Global Market Insights Inc.
ページ情報: 英文 256 Pages
納期: 2~3営業日
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バーベキューグリルの市場規模は、エネルギー効率が高く環境に優しいグリルソリューションへの消費者志向の高まりにより、2023年から2032年にかけてCAGR 4%以上で拡大するとみられます。
環境意識の高まりと持続可能な慣行への嗜好の高まりにより、電気グリルと持続可能なグリルのバリエーションが急増しています。急速加熱、正確な温度制御、無煙運転などの高度な機能を備えた電気グリルと持続可能なグリルは、環境意識の高い消費者の間で絶大な支持を得ています。
さらに、多くの業界関係者は、最先端の機能と持続可能な技術を備えた電気グリルをリーズナブルな価格で提供する研究開発投資を通じて、電気グリルの可用性を高めることに注力しています。一例を挙げると、ナポレオンは2022年4月、IoTコネクティビティを導入したフルサイズの屋外用電気グリルの新ポートフォリオ「ローグEQTMコネクテッド・グリル」を発表しました。
バーベキューグリル市場は、製品、流通チャネル、用途、地域に区分されます。
タイプ別では、電気バーベキューグリル産業は、便利で環境に優しいグリルソリューションの需要増を燃料に、2023年から2032年の間に顕著な牽引力を獲得すると予想されます。電気バーベキューグリルは、手間のかからない操作、素早い加熱、正確な温度制御を提供し、ユーザーフレンドリーで煙の出ない調理体験を求める消費者に応えます。携帯性やメンテナンスの容易さといった利点に加え、初心者やベテランのグリル愛好家による製品採用が増加していることも、同セグメントの成長に有利に働くと思われます。
用途別では、家庭用セグメントのバーベキューグリル市場は、アウトドア料理やレジャー活動の増加傾向に牽引され、2032年まで力強い成長を記録すると予測されます。社交的な集まりや家族のイベントを家庭で開催することへの嗜好が高まる中、消費者は料理の経験を高めるためにバーベキューグリルに投資する傾向が強まっています。さらに、温度調節や簡単な洗浄などの革新的な機能によって補完された、コンパクトで使いやすいモデルの開発は、製品採用をさらに推進すると思われます。
アジア太平洋地域のバーベキューグリル業界は、屋外での料理や食事の人気の高まりに牽引され、2023年から2032年にかけて有利な拡大が見られると予測されます。同地域の様々な国々における多様な料理嗜好が、幅広いバーベキューグリル需要を煽っています。そのため、レストランやホテル経営者が、進化する消費者の需要に応えるためにバーベキューグリルに投資する取り組みが急増しており、この地域の市場成長を支えています。一例を挙げると、2022年5月、バーベキュー・カンパニーは、世界の料理と伝統的なインド料理をフィーチャーした新しいライブグリルとビュッフェメニューを導入しました。
Barbeque Grill Market size is set to expand at over 4% CAGR from 2023 to 2032 owing to the increasing consumer inclination towards energy-efficient and eco-friendly grilling solutions. Increasing environmental consciousness and the rising preference for sustainable practices have led to the surging adoption of electric and sustainable grill variants. With advanced features, such as rapid heating, precise temperature control, as well as smokeless operations, electric and sustainable grills have gained immense traction among eco-conscious consumers.
Furthermore, numerous industry participants are concentrating on increasing the availability of electric grills through R&D investments with cutting-edge features and sustainable technologies at reasonable prices. To cite an instance, in April 2022, Napoleon introduced the Rogue EQTM Connected Grill, its new portfolio of full-size outdoor electric grills deployed with IoT connectivity.
The barbeque grill market is segmented into product, distribution channel, application, and region.
Based on type, the electric barbeque grill industry is expected to gain notable traction between 2023-2032 fueled by the increasing demand for convenient and eco-friendly grilling solutions. Electric barbeque grills offer hassle-free operations, quick heating, and precise temperature control to cater to consumers seeking user-friendly and smoke-free cooking experiences. Advantages, such as portability and easy maintenance along with increasing product adoption by novice and seasoned grill enthusiasts will favor the segment growth.
In terms of application, the barbeque grill market from the household segment is projected to record robust growth through 2032 driven by the increasing trend of outdoor cooking and leisure activities. With the growing preference for hosting social gatherings and family events at home, consumers are increasingly investing in barbeque grills to elevate their culinary experiences. Moreover, the development of compact and user-friendly models, complemented by innovative features, such as temperature control and easy cleaning will further propel the product adoption.
Asia Pacific barbeque grill industry is poised to witness lucrative expansion between 2023 and 2032 driven by the growing popularity of outdoor cooking and dining. The diverse culinary preferences across various countries in the region are fueling the demand for wide range of barbeque grills. To that end, the surging efforts led by restaurants and hoteliers on investing in barbeque grills to cater to the evolving consumer demands will support the regional market growth. To cite an instance, in May 2022, the Barbeque Company introduced a new live grill and buffet menu featuring world cuisines as well as traditional Indian dishes.