市場調査レポート
商品コード
1441376
乾燥スパイスの世界市場規模調査・予測:製品タイプ別、流通経路別、最終用途別、供給源別、製品形態別、地域別分析、2023-2030年Global Dried Spices Market Size study & Forecast, by Product Type, by Distribution Channel, by End-Use, by Source, by Product Form and Regional Analysis, 2023-2030 |
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乾燥スパイスの世界市場規模調査・予測:製品タイプ別、流通経路別、最終用途別、供給源別、製品形態別、地域別分析、2023-2030年 |
出版日: 2024年02月20日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
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世界の乾燥スパイス市場は2022年に約57億6,000万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には4.6%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。
乾燥調味料は、料理に使用するために乾燥させたハーブ、種子、果物、野菜などの天然物です。このようなスパイスは、多くの料理の味、香り、見た目を改善するために一般的に使用され、乾燥工程はアイテムの耐久性を高めると同時に、その風味をより際立たせるのに役立ちます。スパイスの乾燥は、風乾、天日乾燥、脱水装置など様々な方法を用いて新鮮な食材から水分を除去するプロセスです。乾燥スパイス市場は、乾燥スパイスの消費に関連する健康上の利点に関する知識の増加、リモートワークや家庭での調理活動の増加、オレガノなどのすぐに使えるスパイスの組み合わせの高い人気をもたらす料理動向の増加などの要因によって拡大しています。
さらに、リモートワークや家庭での料理活動が普及するにつれ、乾燥スパイスは料理に欠かせない要素となっています。Forbes Advisorによると、現在の動向は仕事の原動力の変化を示しており、フルタイム従業員の12.7%がリモートワークを選択し、バーチャルワーク環境の急速な普及を示しています。さらに、28.2%の専門家たちが、リモートワークとオフィスワークを組み合わせたミックスワークアプローチを選択しています。在宅勤務の利便性の結果、人々は食事の準備により多くの時間と労力を割くことができるようになり、その結果、多様で風味豊かな家庭料理への関心が高まっています。さらに、McCormickが2022年に実施した調査によると、ミレニアル世代の63%が料理のヒントを得るためにオンライン・リソースを利用し、41%が独自のスパイス・ブレンドを特徴とすることが多い食事宅配キットを利用しています。さらに、各地の政治・規制機関が有機農法の使用を積極的に支持・支援しています。このため、乾燥スパイスメーカーが有機乾燥スパイスを生産・商品化するのに有利な規制環境が整うと予想されます。例えば、米国農務省の全米農業統計局(NASS)が2021年に発表したオーガニック調査データによると、オーガニック製品の総売上高は112億米ドルで、2019年より12億8,000万米ドル、13%増加しています。その結果、オーガニックの乾燥スパイスは人工的な農薬や肥料、遺伝子組み換え作物(GMO)を使用せずに栽培されているため、より健康的な代用品として顧客の間で大きな人気を獲得しています。しかし、乾燥スパイス業界では、偽造品が有名ブランドや品種の乾燥スパイスを模倣することがあり、製品の正当性や品質について購入者に誤解を与えていることもあります。これらの要因は、2023-2030年の予測期間を通じて市場成長の妨げとなっています。
乾燥スパイスの世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、ラテンアメリカ、中東・アフリカなどです。欧州は、欧州料理における乾燥スパイスの使用の増加や、乾燥スパイスの健康上の利点に関する消費者の意識の高まりなどの要因により、2022年に市場を独占しました。アジア太平洋は予測期間2023-2030年にかけて大きく成長すると予想されます。この地域は人口が増加しており、乾燥スパイスの需要を押し上げています。膨大な消費者ベースと豊かな料理の伝統により、スパイスは日常料理に広く使用されています。さらに、乾燥スパイスは多くのアジア諸国で重要な文化的価値を持っています。料理の伝統、儀式、お祭りの中にスパイスが強く組み込まれていることが多く、その結果、家庭や商業的な食品販売店からの需要が絶えないです。さらに、インド、中国、インドネシア、ベトナム、タイなど、この地域のいくつかの国はスパイス栽培に最適な条件を備えており、乾燥スパイスの大規模生産が可能です。
本調査の目的は、近年における様々なセグメントと国の市場規模を明らかにし、今後数年間の市場規模を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面を盛り込むよう設計されています。
また、市場の将来的な成長を規定する促進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競合情勢や製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。
List of tables and figures are dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
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Global Dried Spices Market is valued at approximately USD 5.76 billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 4.6% during the forecast period 2023-2030. Dehydrated seasonings are natural goods such as herbs, seeds, fruits, and vegetables that have been dried for use in cooking. Such spices are commonly used to improve the taste, aroma, and look of many cuisines, and the drying process helps to boost the durability of the items while also making their flavors more prominent. Spice drying is the process of removing water from fresh ingredients using a variety of methods such as air-drying, sun-drying, or dehydration equipment. The Dried Spices Market is expanding because of factors such as increasing knowledge of the health advantages connected with dried spice consumption, an increase in remote work and home-based cooking activities and growing cuisine trends resulting in high popularity of ready-to-use spice combinations such as oregano.
Furthermore, as remote work and home-based culinary activities become more prevalent, dried spices have become an essential component of the cooking experience. According to Forbes Advisor, the present trend indicates a shift in work dynamics, with 12.7% of full-time employees choosing remote work, showing the rapid adoption of virtual work settings. Moreover, 28.2% of professionals choose a mixed work approach, which combines remote and in-office work. As a result of the convenience of working from home, people have been able to devote more time and effort to meal preparation, resulting in an increased interest in diverse and savory home-cooked meals. Furthermore, according to a survey conducted by McCormick in 2022, 63% of millennials use online resources for cooking inspiration, and 41% rely on meal delivery kits that often feature unique spice blends. In addition, political and regulatory agencies in many locations actively endorse and support the use of organic farming practices. This is expected to create a favorable regulatory environment for dried spice makers to produce and commercialize organic dried spices. For instance, according to the Organic Survey data issued by the United States Department of Agriculture's National Agricultural Statistics Service (NASS) in 2021, total sales of organic products are USD 11.2 billion, up by USD 1.28 billion, or 13% more than 2019. As a result, the idea of organic dried spices as healthier substitutes has acquired substantial popularity among customers since they are grown without the use of artificial pesticides, fertilizers, or Genetically Modified Organisms (GMOs). However, in the dried spice industry, counterfeit products can replicate well-known brands or varieties of dried spices, misinforming buyers about the product's legitimacy and quality. These factors hamper the market growth throughout the forecast period 2023-2030.
The key regions considered for the Global Dried Spices Market study includes Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Middle East & Africa. Europe dominated the market in 2022, owing to factors such as the rising use of dried spice in European cuisine and growing consumer awareness regarding the health benefits of dried spices. Asia Pacific is expected to grow significantly over the forecast period 2023-2030. The region's growing population drives up demand for dried spices. With a vast consumer base and a rich culinary tradition, spices are widely used in everyday cooking. Furthermore, dried spices have a major cultural value in many Asian countries. They are frequently strongly embedded in culinary traditions, rituals, and festivities, resulting in continual demand from homes and commercial food outlets. Additionally, some countries in the region, such as India, China, Indonesia, Vietnam, and Thailand, have optimal conditions for spice cultivation, enabling for large-scale production of dried spices.
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.
The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below: