市場調査レポート
商品コード
1407994
ベーカリー受託製造の世界市場規模調査・予測:サービス別・地域別分析、2023-2030年Global Bakery Contract Manufacturing Market Size Study & Forecast, by Service (Manufacturing, Packaging, Custom Formulation and R&D) and Regional Analysis, 2023-2030 |
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ベーカリー受託製造の世界市場規模調査・予測:サービス別・地域別分析、2023-2030年 |
出版日: 2023年12月20日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
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世界のベーカリー受託製造市場は、2022年に約211億3,000万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には9.5%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。
ベーカリー受託製造とは、ベーカリーや食品製造会社がベーカリー製品の製造・生産を第三者メーカーに委託するビジネスの取り決めを指します。請負製造業者としても知られる第三者製造業者は、請負会社が提供する仕様、レシピ、品質基準に従ってベーカリー製品を製造する責任を負う。さらに、消費者の嗜好やライフスタイルの動向の変化と相まって、ベーカリー製品に対する需要の高まりは、効率的でスケーラブルな生産プロセスの必要性を生み出しています。製造業者や受託製造業者であるベーカリー企業は、製品の革新と市場の拡大に注力しながら、この需要に確実に応えています。
ファストフードや包装食品に対する需要の増加が予測されるため、メーカーは生産能力を拡大し、その結果、ベーカリー製品に対する需要が高まると予想されます。さらに、Packaging Machinery Manufacturers Instituteは、米国の食品包装セクターが2022年のCAGR(年間平均成長率)2.9%で繁栄すると予測しています。さらに、ユニークなフレーバーと強化されたテクスチャーと味を持つクリーンラベル製品の出現、および焼かれた食品の調製における技術の進歩もあります。こうした動向はベーカリー受託製造市場に成長機会をもたらします。しかし、一貫した製品品質の維持、複数の製造拠点にまたがる複雑なロジスティクスの管理に関する課題は、2023年から2030年の予測期間を通じて市場の成長を阻害します。
ベーカリー受託製造の世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、ラテンアメリカ、中東・アフリカです。消費者の健康意識の高まり、食生活のシフト、栄養価の高い飲食品への嗜好の変化などの要因により、2022年には欧州が市場を独占しました。欧州の飲食品業界で見られるこうした動向は、同地域におけるベーカリー受託製造サービスの需要を促進すると予測されます。アジア太平洋地域は、中間層の増加、彼らの購買力の上昇、加工食品に対するミレニアル世代の嗜好の進化などの要因により、予測期間中に大きく成長すると予想されます。これらの要因は、同地域におけるベーカリー受託製造サービスの需要を促進すると予想されます。
本調査の目的は、近年のさまざまなセグメントと国の市場規模を明らかにし、今後数年間の市場規模を予測することです。本レポートは、調査対象国における業界の質的・量的側面を盛り込むよう設計されています。
また、市場の将来的な成長を規定する促進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競合情勢や製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。
List of tables and figures are dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
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Global Bakery Contract Manufacturing Market is valued at approximately USD 21.13 billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 9.5% over the forecast period 2023-2030. Bakery contract manufacturing refers to a business arrangement in which a bakery or food production company outsources the manufacturing and production of its bakery products to a third-party manufacturer. The third-party manufacturer, also known as a contract manufacturer, is responsible for producing the bakery items according to the specifications, recipes, and quality standards provided by the contracting company. Moreover, the increasing demand for bakery products coupled with changing consumer preferences and lifestyle trends has created a need for efficient and scalable production processes. manufacturers and contract manufacturers, bakery companies ensure to meet this demand while focusing on product innovation and market expansion.
The projected increase in demand for fast food and packaged food is expected to drive manufacturers to expand their production capacities, resulting in a rising demand for baked goods. Furthermore, the Packaging Machinery Manufacturers Institute has predicted the food packaging sector in the United States is flourish with the CAGR (Compound Annual Growth Rate) of 2.9 percent in 2022. Additionally, the emergence of clean-label products with unique flavors and enhanced texture and taste as well as technological advancements in the preparation of baked food items. These trends present growth opportunities for the Bakery Contract Manufacturing Market. However, the challenges related to maintaining consistent product quality, and managing logistical complexities across multiple manufacturing locations stifle market growth throughout the forecast period of 2023-2030.
The key regions considered for the Global Bakery Contract Manufacturing Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Middle East & Africa. Europe dominated the market in 2022 owing to factors such as growing health consciousness among consumers, dietary shifts, and changing preferences for nutritious food and beverages. These trends observed in the European food and beverages industry are anticipated to drive the demand for bakery contract manufacturing services in the region. Asia Pacific is expected to grow significantly over the forecast period, owing to factors including the increasing middle-class population, their rising purchasing power, and the evolving preferences of the millennial population towards processed food products. These factors are expected to drive the demand for bakery contract manufacturing services in the region.
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.
The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below: