![]() |
市場調査レポート
商品コード
1269732
ミセルカゼインの世界市場規模調査&予測、タイプ別、用途別、地域別分析、2022-2029年Global Micellar Casein Market Size study & Forecast, by Type, By Application, and Regional Analysis, 2022-2029 |
||||||
カスタマイズ可能
|
ミセルカゼインの世界市場規模調査&予測、タイプ別、用途別、地域別分析、2022-2029年 |
出版日: 2023年05月05日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
|
ミセルカゼインの世界市場は、2021年に約7億3,600万米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には6.1%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。
ミセルカゼインは、ベータ、ガンマ、デルタ、アルファ、カッパの5つの必須タンパク質を含む高タンパク源です。変化または排除されたタンパク質は、本来のミセルタンパク質が消滅してしまいます。自然な状態でアクセスでき、体内に素早く吸収されます。最大12時間筋肉にタンパク質を供給するため、満腹感を促し、回復を早める。また、ミセルカゼインは、傷を治すための筋肉を刺激します。ミセルカゼインはアミノ酸を筋肉細胞に運ぶことができるため、スポーツ栄養学でよく使用されます。さらに、このタンパク質は体の総脂肪率を下げるために使用されます。市場の需要は、天然素材やオーガニック製品への需要の高まりや、ミセルカゼインの健康効果に対する意識の高まりなどの要因によって、主に牽引されています。
さらに、プロテインパウダー、バー、飲料などのスポーツ栄養製品の需要も増加傾向にあります。ミセルカゼインは、その徐放性により、運動中の持続的なエネルギー供給や運動後の筋肉回復を助けることができるため、これらの製品によく使用されており、それが市場成長の主要な促進要因となっています。Statistaによると、2021年の世界のスポーツ栄養・サプリメント市場は444億3,000万米ドルで、年間成長率は7.5%であり、したがって、これらの要因が世界市場におけるミセルカゼインの需要をエスカレートさせると考えられます。さらに、植物性タンパク質の代替品に対する需要も高まっています。天然素材や機能性素材を求める食品メーカーが増える中、ミセルカゼインの需要は今後数年間、市場成長の好機となることが予想されます。しかし、ミセルカゼインの市場拡大は、様々な環境要因によって引き起こされるミルクコストの変動によって制約を受けると予想されます。ミセルカゼインは、主に脱脂乳を原料とし、メンブレンフィルターを用いて製造されます。その結果、乳の価格はすべての原料の供給と価格に大きな影響を及ぼし、2022年から2029年の予測期間における市場の成長を制約しています。
ミセルカゼインの世界市場調査において考慮された主要地域は、アジア太平洋地域、北米、欧州、中南米、その他ラテンアメリカです。北米は、タンパク質サプリメント、機能性食品、スポーツ栄養製品の需要の高まりにより、売上高で市場を独占しています。また、この地域はミセルカゼインの利点に関する認知度が高いことも特徴で、健康志向の高い消費者の需要を牽引しています。一方、欧州は予測期間中、最も高い成長率で成長すると予想されています。天然・有機のタンパク質サプリメントや機能性食品に対する需要の高まりなどの要因が挙げられます。ドイツ、フランス、英国などの国々は、欧州におけるミセルカゼインの最大消費国です。また、ミセルカゼイン製品の主要なメーカーやサプライヤーが複数存在することも市場の特徴であり、予測される数年間で市場の成長を急拡大させるでしょう。
本調査の目的は、近年における様々なセグメントと国の市場規模を明らかにし、今後数年間の市場規模を予測することにあります。本レポートは、調査対象国の産業の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。
また、市場の将来的な成長を規定する促進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競合情勢や製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場での潜在的な機会も組み込んでいます。.
List of tables and figures and dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
List of figures
List of tables and figures and dummy in nature, final lists may vary in the final deliverable
Global Micellar Casein Market is valued at approximately USD 736 million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 6.1% over the forecast period 2022-2029. Micellar casein is a high-protein source that contains five essential proteins: beta, gamma, delta, alpha, and kappa Any protein that is changed or eliminated causes the native micelle protein to disappear. It is accessible in its natural condition and quickly absorbed by the body. It promotes a sense of fullness and speeds up recovery since it provides muscles with protein for up to 12 hours. Micellar casein also stimulates the muscles that help wounds heal. Micellar casein is often used in sports nutrition because it can transport amino acids to the muscle cells. Additionally, this protein is used to lower the body's total fat percentage. The market demand is primarily driven by the factors such as the growing demand for natural and organic products, coupled with the growing awareness of the health benefits of micellar casein.
In addition, the demand for sports nutrition products, such as protein powders, bars, and beverages, is also on the rise. Micellar casein is a popular ingredient in these products because of its slow-release properties, which can help provide sustained energy during workouts and aid in muscle recovery after exercise which in return acts as a major driving factor for market growth. According to Statista, the worldwide sports nutrition and supplements market was valued at 44.43 billion US dollars in 2021, with a 7.5% annual growth rate, thus, in turn, these factors are likely to escalate the demand for micellar casein in the global market. Furthermore, there is a growing demand for plant-based protein alternatives. As more food manufacturers look for natural and functional ingredients, the demand for micellar casein is expected to increase are presenting lucrative opportunities for market growth over the forthcoming years. However, Micellar casein's market expansion is anticipated to be constrained by fluctuating milk costs that are caused by a variety of environmental factors. Micellar casein is primarily made from skimmed milk using membrane filtering. As a result, the price of milk has a significant impact on the supply and price of all ingredients which is restricting the market growth over the forecast period of 2022-2029.
The key regions considered for the Global Micellar Casein Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World. North America dominated the market in terms of revenue, owing to the growing demand for protein supplements, functional foods, and sports nutrition products. The region is also characterized by a high level of awareness about the benefits of micellar casein, which has driven demand among health-conscious consumers. Whereas, Europe is also expected to grow at the highest growth rate over the forecasting period. Factors such as growing demand for natural and organic protein supplements and functional foods. Countries such as Germany, France, and the UK are the largest consumers of micellar casein in Europe. The market is also characterized by the presence of several major manufacturers and suppliers of micellar casein products are burgeoning market growth in the forecasting years.
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.
The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below.