市場調査レポート
商品コード
1215398
プロバイオティクス原料の世界市場規模調査・予測:原料別(細菌、酵母)、形態別(乾燥、液体)、用途別(食品・飲料、栄養補助食品、動物飼料)、最終用途別(ヒト、動物)、地域別分析、2022-2029年Global Probiotic Ingredients Market Size study & Forecast, by Source (Bacteria, Yeast), by Form (Dry, Liquid), by Application (Foods and Beverages, Dietary Supplements, Animal Feed), by End-Use (Human, Animal) and Regional Analysis, 2022-2029 |
● お客様のご希望に応じて、既存データの加工や未掲載情報(例:国別セグメント)の追加などの対応が可能です。 詳細はお問い合わせください。
プロバイオティクス原料の世界市場規模調査・予測:原料別(細菌、酵母)、形態別(乾燥、液体)、用途別(食品・飲料、栄養補助食品、動物飼料)、最終用途別(ヒト、動物)、地域別分析、2022-2029年 |
出版日: 2023年02月08日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
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プロバイオティクスの原料は、健康に役立つように摂取される細菌や酵母などの生きた微生物です。
一般的に、腸内細菌叢の回復または改善に役立ちます。プロバイオティクス強化食品の利点の上昇、優れた品質の飼料製品へのニーズの高まり、および可処分所得の増加は、世界中で市場の需要を促進している主要な要因です。
プロバイオティクスサプリメントは、予防的な健康維持に役立ち、免疫系を強化します。Statistaによると、胃腸の健康に使用されるプロバイオティクス・サプリメントの世界市場は、9億4700万米ドルを占めると推定されています。また、需要は常に成長しており、2025年までに約18億6800万米ドルを評価する可能性が高いと予想されています。健康効果を高めるために、プロバイオティクスを配合した栄養補助食品の消費が増加していることが、市場の成長を後押ししています。さらに、さまざまなeコマース・プラットフォームで製品が入手可能になりつつあることや、研究開発活動が活発化していることも、今後数年間における市場のさまざまな成長見通しを後押ししています。しかし、厳しい品質基準の賦課や、機能性食品にプロバイオティクスを組み込む際の複雑さが、2022年から2029年の予測期間を通じて市場成長を阻害しています。
プロバイオティクス原料の世界市場調査の対象とした主要地域は、アジア太平洋地域、北米、欧州、中南米、その他の世界地域です。北米は、消化器系の健康増進への関心の高まり、人口の高い購買力、栄養補助食品の採用増加により、収益面で市場を独占しています。一方、アジア太平洋地域は、予測期間中に最も高い成長率で成長すると予想されています。ヘルスケア志向の高まり、機能性製品や栄養補助食品への需要の高まり、対象疾患の増加などの要因が、予測期間中の市場成長を急拡大させています。
本調査の目的は、近年における様々なセグメントと国の市場規模を明らかにし、今後数年間の市場規模を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的な側面を取り込むように設計されています。
また、市場の将来的な成長を規定する促進要因や課題などの重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、主要企業の競合情勢や製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場の潜在的な機会も組み込んでいます。
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List of figures
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Global Probiotic Ingredients Market is valued at approximately USD XX billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX% over the forecast period 2022-2029. Probiotic ingredients are the living microorganisms such as bacteria and yeast that are consumed to benefit health. It generally helps in restoring or improving the gut microbiota. The rising advantages of probiotic-fortified food, the growing need for superior-quality feed products, and increasing disposable income are the key factors that are fostering market demand across the globe.
The probiotic supplements help in maintaining preventive health and boost the immune system. According to Statista, the global market for probiotic supplements used for gastrointestinal health was estimated to account for USD 947 million. Also, it is anticipated that the demand is constantly growing and likely to value around USD 1,868 million by 2025. Thereby, the increasing consumption of probiotic-infused dietary supplements in order to enhance health benefits is reinforcing the market growth. In addition, the rising availability of products on various e-commerce platforms, as well as growing R&D activities are leveraging various growth prospects for the market in the foreseen years. However, the imposition of stringent quality standards, as well as complexities in integrating probiotics in functional food stifle market growth throughout the forecast period of 2022-2029.
The key regions considered for the Global Probiotic Ingredients Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and the Rest of the World. North America dominated the market in terms of revenue, owing to the rising focus on improving digestive health, the high purchasing capacity of the population, and the increasing adoption of nutraceuticals. Whereas, the Asia Pacific is expected to grow at the highest growth rate over the forecasting period. Factors such as rising inclination towards health care, growing demand for functional and dietary products, as well as growing incidences of target diseases are burgeoning the market growth in the forecasting years.
Major market players included in this report are:
Kerry Inc.
Chr. Hansen Holding AS
Koninklijke DSM NV
DuPont de Nemours Inc.
Lallemand Inc.
Associated British Foods PLC
Nutris
Deerland Probiotics & Enzymes Inc.
Advanced Enzyme Technologies
Orffa
Recent Developments in the Market:
Global Probiotic Ingredients Market Report Scope:
Historical Data: 2019-2020-2021
Base Year for Estimation: 2021
Forecast period: 2022-2029
Report Coverage: Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
Segments Covered: Source, Form, Application, End-Use, Region
Regional Scope: North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Rest of the World
Customization Scope: Free report customization (equivalent up to 8 analyst's working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.
The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Source:
Bacteria
Yeast
By Form:
Dry
Liquid
By Application:
Foods and Beverages
Dietary Supplements
Animal Feed
By End-Use:
Human
Animal
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE
Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
ROLA
Rest of the World