市場調査レポート
商品コード
1210898
スターターカルチャーの世界市場規模調査・予測:用途別、微生物別、形態別、形態別、組成別、地域別分析、2022-2029年Global Starter Cultures Market Size study & Forecast, by Application by Microorganism, by Form, by Composition and Regional Analysis, 2022-2029 |
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スターターカルチャーの世界市場規模調査・予測:用途別、微生物別、形態別、形態別、組成別、地域別分析、2022-2029年 |
出版日: 2023年01月25日
発行: Bizwit Research & Consulting LLP
ページ情報: 英文
納期: 2~3営業日
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世界のスターターカルチャー市場は、2021年に約10億4000万米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には1.5%を超える健全な成長率で成長すると予想されています。
スターターカルチャーは、1種類または2種類以上の微生物の組み合わせで、その代謝または酵素活性から得られる物質または製品の恩恵を受けるために食品に添加される、相当数の細胞を持つ調製物として説明されます。スターターカルチャーの市場は、乳製品や肉・魚介類の生産量の増加や機能性飲料の消費拡大などの要因から拡大しています。しかし、スターターカルチャーの使用に関する厳しい規制や、スターターカルチャーの生育条件の厳しい監視が、市場の成長を止める可能性があります。
Statistaによると、2017年の機能性飲料の総市場額は832億2000万米ドルで、2019年には936億8000万米ドルに増加しました。その結果、機能性飲料の需要の高まりが、スターターカルチャーの成長をエスカレートさせています。さらに、Ready to Drink飲料の販売と消費の増加は、市場に有利な成長をもたらしています。また、生産方法の改善や技術的なブレークスルーによって、市場参入企業に機会がもたらされると予想されます。しかし、原材料の価格変動やスターターカルチャーの選択に関する認識不足が、2022年から2029年の予測期間を通じて市場成長を阻害します。
スターターカルチャーの世界市場調査のために考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、ラテンアメリカ、および世界のその他の地域が含まれます。これらの地域のうち、欧州はアルコール飲料の高い需要やターゲット人口の増加といった要因から、予測期間において最も高いシェアを占めています。さらに、アジア太平洋地域は、最終用途産業からの需要増加などの要因により、最も速い速度で成長すると予想されます。
本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を明らかにし、今後数年間の市場規模を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的な側面を盛り込むよう設計されています。
また、市場の将来的な成長を規定する促進要因や課題などの重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境とアプリケーション情勢の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場の潜在的な機会も組み入れています。
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Global Starter Cultures Market is valued approximately USD 1.04 billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 1.5% over the forecast period 2022-2029. Sarter cultures are described as preparations with a significant number of cells, either of one kind or a combination of two or more microorganisms, that are added to foods in order to benefit from the substances or products obtained from their metabolism or enzymatic activity. The Starter Cultures market is expanding because of factors such as increasing production of dairy-based products and meat and seafood and growing consumption of functional drinks. However, stringent regulations concerning the use of starter cultures and strict monitoring of conditions for the growth of starter cultures may halt market growth.
According to Statista in year 2017 the total market value for functional drinks stood at USD 83.22 billion which increased to USD 93.68 billion in year 2019. As a result, rising demand for functional drinks is escalating the growth of starter cultures. Furthermore, rising sales and consumption of ready to drink beverages is creating a lucrative growth to the market. In addition, opportunities are expected to be presented to market participants by improvements in production methods and technical breakthroughs. However, fluctuations in the prices of raw materials and lack of awareness regarding the selection of starter cultures stifles market growth throughout the forecast period of 2022-2029.
The key regions considered for the Global Starter Cultures Market study includes Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World. Among these region, Europe holds the highest share in the projected period owing to factors such as high alcoholic beverage demand and rising target population. Further, Asia Pacific is anticipated to grow at a fastest rate owing to factors such as rising demand from end use industries.
Major market players included in this report are:
Chr. Hansen Holding A/S(Denmark)
IFF (US), DSM (Netherlands)
LB Bulgaricum (Bulgaria)
Bio chem SRL (Italy)
Dalton Biotecnologie Srl (Italy)
Mediterranea Biotecnologie Srl (Italy)
Genesis Laboratories (Bulgaria)
Bioprox (France)
Codex-ing Biotech Ingredients (US)
Sacco System (Italy)
Recent Developments in the Market:
Global Starter Cultures Market Report Scope:
Historical Data: 2019-2020-2021
Base Year for Estimation: 2021
Forecast period: 2022-2029
Report Coverage: Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
Segments Covered: Application, Microorganism, form, Composition, Region
Regional Scope: North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Rest of the World
Customization Scope: Free report customization (equivalent up to 8 analyst's working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.
The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and Application offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Application:
Dairy & dairy products
Meat & seafood
Alcoholic & non-alcoholic beverages
Other applications
By Microorganism:
Yeast
Thermophilic
Mesophilic Bacteria
Mold
By Form:
Frozen
Freeze-Dried
By Composition:
Single Strain
Multi Strain
Multi Strain Mix
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE
Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World