表紙:食品押出機市場- 世界の規模、シェア、動向分析、機会、予測レポート、2019-2029年
市場調査レポート
商品コード
1364738

食品押出機市場- 世界の規模、シェア、動向分析、機会、予測レポート、2019-2029年

Food Extruder Market - Global Size, Share, Trend Analysis, Opportunity and Forecast Report, 2019-2029, Segmented By Extruder ; By Process ; By Product Type ; By Region


出版日
ページ情報
英文 400 Pages
納期
2~3営業日
価格
価格表記: USDを日本円(税抜)に換算
本日の銀行送金レート: 1USD=146.82円
食品押出機市場- 世界の規模、シェア、動向分析、機会、予測レポート、2019-2029年
出版日: 2023年10月09日
発行: Blueweave Consulting
ページ情報: 英文 400 Pages
納期: 2~3営業日
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概要

世界の食品押出機市場規模は安定したCAGR 6%で拡大し、2029年までに1,090億米ドルに達する

世界の食品押出機市場は、加工食品の需要拡大と新製品の開発により牽引力を増しています。

大手戦略コンサルティング・市場調査会社のBlueWeave Consultingは最近の調査で、2022年の世界の食品押出機市場規模を770億9,000万米ドルと推定しました。2023年から2029年の予測期間中、BlueWeaveは世界の食品押出機市場規模がCAGR 5.92%で成長し、2029年には1,088億6,000万米ドルに達すると予測しています。ライフスタイルの変化や可処分所得の増加に伴い、加工食品や簡便食品に対する消費者の需要が高まっていることが、世界の食品押出機市場の主な発展要因の1つとなっています。さらに、メーカーは市場への浸透を高めるために新製品の開発にますます注力しており、これが予測期間中の世界の食品押出機市場の成長を促進すると予想されます。

本レポートの詳細な分析により、成長の可能性、今後の動向、世界の食品押出機市場に関する情報を提供します。また、総市場規模の予測を促進する要因も明らかにしています。当レポートは、世界の食品押出機市場における最近の技術動向や業界考察を提供し、意思決定者が健全な戦略的意思決定を行えるよう支援することをお約束します。さらに、市場の成長促進要因・課題・競争力学についても分析しています。

目次

第1章 調査の枠組み

第2章 エグゼクティブサマリー

第3章 世界の食品押出機市場に関する洞察

  • 業界のバリューチェーン分析
  • DROC分析
    • 成長促進要因
      • 加工食品の需要の拡大
      • 人口の増加
    • 抑制要因
      • 高額な初期投資
      • 政府の厳しい規制
    • 機会
      • 新しい市場への拡大
      • 新製品の開発
    • 課題
      • 原材料費の高騰
      • 環境への懸念
  • 技術の進歩/最近の開発
  • 規制の枠組み
  • ポーターのファイブフォース分析

第4章 世界の食品押出機市場概要

  • 市場規模と予測、2019~2029年
    • 金額別
  • 市場シェアと予測
    • 押出機別
      • 単ネジ
      • ツインスクリュー
      • コントラツインスクリュー
    • プロセス別
      • 熱い
      • 寒い
    • 製品タイプ別
      • 朝食用シリアル
      • セイボリースナック
      • 小麦粉とでんぷん
      • パン
      • テクスチャードプロテイン
      • その他
    • 地域別
      • 北米
      • 欧州
      • アジア太平洋(APAC)
      • ラテンアメリカ(LATAM)
      • 中東およびアフリカ(MEA)

第5章 北米食品押出機市場

  • 市場規模と予測、2019~2029年
    • 金額別
  • 市場シェアと予測
    • 押出機別
    • プロセス別
    • 製品タイプ別
    • 国別
      • 米国
      • カナダ

第6章 欧州の食品押出機市場

  • 市場規模と予測、2019~2029年
    • 金額別
  • 市場シェアと予測
    • 押出機別
    • プロセス別
    • 製品タイプ別
    • 国別
      • ドイツ
      • 英国
      • イタリア
      • フランス
      • スペイン
      • ベルギー
      • ロシア
      • オランダ
      • その他欧州

第7章 アジア太平洋の食品押出機市場

  • 市場規模と予測、2019~2029年
    • 金額別
  • 市場シェアと予測
    • 押出機別
    • プロセス別
    • 製品タイプ別
    • 国別
      • 中国
      • インド
      • 日本
      • 韓国
      • オーストラリアとニュージーランド
      • インドネシア
      • マレーシア
      • シンガポール
      • ベトナム
      • APACのその他諸国

第8章 ラテンアメリカの食品押出機市場

  • 市場規模と予測、2019~2029年
    • 金額別
  • 市場シェアと予測
    • 押出機別
    • プロセス別
    • 製品タイプ別
    • 国別
      • ブラジル
      • メキシコ
      • アルゼンチン
      • ペルー
      • 中南米の残りの地域

第9章 中東およびアフリカの食品押出機市場

  • 市場規模と予測、2019~2029年
    • 金額別
  • 市場シェアと予測
    • 押出機別
    • プロセス別
    • 製品タイプ別
    • 国別
      • サウジアラビア
      • アラブ首長国連邦
      • カタール
      • クウェート
      • 南アフリカ
      • ナイジェリア
      • アルジェリア
      • MEAの残りの部分

第10章 競合情勢

  • 主要企業とその製品のリスト
  • 世界の食品押出機市場シェア分析、2022年
  • 経営パラメータによる競合ベンチマーキング
  • 主要な戦略的展開(合併、買収、パートナーシップなど)

第11章 世界の食品押出機市場に対するCOVID-19の影響

12:企業プロファイル(会社概要、財務マトリックス、競合情勢、主要人材、主要競合、連絡先住所、戦略的展望、 SWOT分析)

  • Buhler
  • Kett Manufacturing
  • Clextral
  • DSM
  • Farell
  • Brabender
  • Leistritz Extrudertechnik
  • Baker Perkins
  • SPX Flow Technology
  • Haas &Sohn
  • Niro Soavi
  • Molinex
  • EREMA
  • Shennong Machinery
  • Andritz
  • その他の主要企業

第13章 主要な戦略的推奨事項

第14章 調査手法

目次
Product Code: BWC23820

Global Food Extruder Market Size Expands at Steady CAGR of 6% to Touch USD 109 Billion by 2029.

Global food extruder market is gaining traction because of the growing demand for processed foods and development of new products.

BlueWeave Consulting, a leading strategic consulting and market research firm, in its recent study, estimated the global food extruder market size at USD 77.09 billion in 2022. During the forecast period between 2023 and 2029, BlueWeave expects the global food extruder market size to grow at a CAGR of 5.92% reaching a value of USD 108.86 billion by 2029. As growing consumer demand for processed and convenience foods as a result of changing lifestyles and increased disposable incomes is one of the major development reasons for the global food extruder market. Additionally, manufacturers are increasingly focused on developing new products in order to increase their market penetration, which is anticipated to drive the global food extruder market growth during the forecast period.

Global Food Extruder Market - Overview:

The food extruder is a compact bioreactor that allows continuous conversion of raw materials into a variety of finished goods. An extruder is the device that pushes the mixture through the die, and the mixture is referred to as the extrudate. It is mostly used to make pasta and dough. Raw materials are thermomechanically transformed by hot extrusion under pressure in a brief, high-temperature process. The primary purpose of this form of extrusion is to heat raw ingredients to create textured food and feed products.

Global Food Extruder Market

Segmental Information:

Global Food Extruder Market - By Product Type

Based on product type, the global food extruder market is segmented into breakfast cereals, savory snacks, flours & starches, bread, textured protein, and others. The savory snacks segment accounts for the highest market share. Extrusion technology enables food producers to create new product forms, sizes, and textures, enabling them to generate a variety of goods and broaden their product line to increase market revenue. Additionally, the ease of obtaining raw materials for savory snacks plays a crucial role in boosting its share in the market.

Impact of COVID-19 on the Global Food Extruder Market

The COVID-19 pandemic brought immense growth opportunities to the global food extruder market. The demand for convenience and ready-to-eat packed food products witnessed a huge spike in their demand due to consumers' panic buying during the lockdown. Furthermore, the adoption of remote working and the closure of gyms directly influenced the demand for healthy and convenient packaged food products. As a result, the food manufacturers expanded their production capacities and improved their supply chains and logistics to meet the growing demand, which directly boosted the demand for food extruders in the market.

Competitive Landscape:

Major players operating in the global food extruder market include: Buhler, Kett Manufacturing, Clextral, DSM, Farell, Brabender, Leistritz Extrudertechnik, Baker Perkins, SPX Flow Technology, Haas & Sohn, Niro Soavi, Molinex, EREMA, Shennong Machinery, and Andritz. To further enhance their market share, these companies employ various strategies, including mergers and acquisitions, partnerships, joint ventures, license agreements, and new product launches.

The in-depth analysis of the report provides information about growth potential, upcoming trends, and the Global Food Extruder Market. It also highlights the factors driving forecasts of total market size. The report promises to provide recent technology trends in the Global Food Extruder Market and industry insights to help decision-makers make sound strategic decisions. Furthermore, the report also analyzes the growth drivers, challenges, and competitive dynamics of the market.

Table of Contents

1. Research Framework

  • 1.1. Research Objective
  • 1.2. Product Overview
  • 1.3. Market Segmentation

2. Executive Summary

3. Global Food Extruder Market Insights

  • 3.1. Industry Value Chain Analysis
  • 3.2. DROC Analysis
    • 3.2.1. Growth Drivers
      • 3.2.1.1. Growing Demand for Processed Foods
      • 3.2.1.2. Increasing Population
    • 3.2.2. Restraints
      • 3.2.2.1. High Initial Investment
      • 3.2.2.2. Stringent Government Regulations
    • 3.2.3. Opportunities
      • 3.2.3.1. Expansion into New Markets
      • 3.2.3.2. Development of New Products
    • 3.2.4. Challenges
      • 3.2.4.1. Rising Raw Material Costs
      • 3.2.4.2. Environmental Concerns
  • 3.3. Technological Advancements/Recent Developments
  • 3.4. Regulatory Framework
  • 3.5. Porter's Five Forces Analysis
    • 3.5.1. Bargaining Power of Suppliers
    • 3.5.2. Bargaining Power of Buyers
    • 3.5.3. Threat of New Entrants
    • 3.5.4. Threat of Substitutes
    • 3.5.5. Intensity of Rivalry

4. Global Food Extruder Market Overview

  • 4.1. Market Size & Forecast, 2019-2029
    • 4.1.1. By Value (USD Billion)
  • 4.2. Market Share and Forecast
    • 4.2.1. By Extruder
      • 4.2.1.1. Single Screw
      • 4.2.1.2. Twin Screw
      • 4.2.1.3. Contra Twin Screw
    • 4.2.2. By Process
      • 4.2.2.1. Hot
      • 4.2.2.2. Cold
    • 4.2.3. By Product Type
      • 4.2.3.1. Breakfast Cereals
      • 4.2.3.2. Savory Snacks
      • 4.2.3.3. Flours and Starches
      • 4.2.3.4. Bread
      • 4.2.3.5. Textured Protein
      • 4.2.3.6. Others
    • 4.2.4. By Region
      • 4.2.4.1. North America
      • 4.2.4.2. Europe
      • 4.2.4.3. Asia Pacific (APAC)
      • 4.2.4.4. Latin America (LATAM)
      • 4.2.4.5. Middle East and Africa (MEA)

5. North America Food Extruder Market

  • 5.1. Market Size & Forecast, 2019-2029
    • 5.1.1. By Value (USD Billion)
  • 5.2. Market Share & Forecast
    • 5.2.1. By Extruder
    • 5.2.2. By Process
    • 5.2.3. By Product Type
    • 5.2.4. By Country
      • 5.2.4.1. United States
      • 5.2.4.1.1. By Extruder
      • 5.2.4.1.2. By Process
      • 5.2.4.1.3. By Product Type
      • 5.2.4.2. Canada
      • 5.2.4.2.1. By Extruder
      • 5.2.4.2.2. By Process
      • 5.2.4.2.3. By Product Type

6. Europe Food Extruder Market

  • 6.1. Market Size & Forecast, 2019-2029
    • 6.1.1. By Value (USD Billion)
  • 6.2. Market Share & Forecast
    • 6.2.1. By Extruder
    • 6.2.2. By Process
    • 6.2.3. By Product Type
    • 6.2.4. By Country
      • 6.2.4.1. Germany
      • 6.2.4.1.1. By Extruder
      • 6.2.4.1.2. By Process
      • 6.2.4.1.3. By Product Type
      • 6.2.4.2. United Kingdom
      • 6.2.4.2.1. By Extruder
      • 6.2.4.2.2. By Process
      • 6.2.4.2.3. By Product Type
      • 6.2.4.3. Italy
      • 6.2.4.3.1. By Extruder
      • 6.2.4.3.2. By Process
      • 6.2.4.3.3. By Product Type
      • 6.2.4.4. France
      • 6.2.4.4.1. By Extruder
      • 6.2.4.4.2. By Process
      • 6.2.4.4.3. By Product Type
      • 6.2.4.5. Spain
      • 6.2.4.5.1. By Extruder
      • 6.2.4.5.2. By Process
      • 6.2.4.5.3. By Product Type
      • 6.2.4.6. Belgium
      • 6.2.4.6.1. By Extruder
      • 6.2.4.6.2. By Process
      • 6.2.4.6.3. By Product Type
      • 6.2.4.7. Russia
      • 6.2.4.7.1. By Extruder
      • 6.2.4.7.2. By Process
      • 6.2.4.7.3. By Product Type
      • 6.2.4.8. The Netherlands
      • 6.2.4.8.1. By Extruder
      • 6.2.4.8.2. By Process
      • 6.2.4.8.3. By Product Type
      • 6.2.4.9. Rest of Europe
      • 6.2.4.9.1. By Extruder
      • 6.2.4.9.2. By Process
      • 6.2.4.9.3. By Product Type

7. Asia-Pacific Food Extruder Market

  • 7.1. Market Size & Forecast, 2019-2029
    • 7.1.1. By Value (USD Billion)
  • 7.2. Market Share & Forecast
    • 7.2.1. By Extruder
    • 7.2.2. By Process
    • 7.2.3. By Product Type
    • 7.2.4. By Country
      • 7.2.4.1. China
      • 7.2.4.1.1. By Extruder
      • 7.2.4.1.2. By Process
      • 7.2.4.1.3. By Product Type
      • 7.2.4.2. India
      • 7.2.4.2.1. By Extruder
      • 7.2.4.2.2. By Process
      • 7.2.4.2.3. By Product Type
      • 7.2.4.3. Japan
      • 7.2.4.3.1. By Extruder
      • 7.2.4.3.2. By Process
      • 7.2.4.3.3. By Product Type
      • 7.2.4.4. South Korea
      • 7.2.4.4.1. By Extruder
      • 7.2.4.4.2. By Process
      • 7.2.4.4.3. By Product Type
      • 7.2.4.5. Australia & New Zealand
      • 7.2.4.5.1. By Extruder
      • 7.2.4.5.2. By Process
      • 7.2.4.5.3. By Product Type
      • 7.2.4.6. Indonesia
      • 7.2.4.6.1. By Extruder
      • 7.2.4.6.2. By Process
      • 7.2.4.6.3. By Product Type
      • 7.2.4.7. Malaysia
      • 7.2.4.7.1. By Extruder
      • 7.2.4.7.2. By Process
      • 7.2.4.7.3. By Product Type
      • 7.2.4.8. Singapore
      • 7.2.4.8.1. By Extruder
      • 7.2.4.8.2. By Process
      • 7.2.4.8.3. By Product Type
      • 7.2.4.9. Vietnam
      • 7.2.4.9.1. By Extruder
      • 7.2.4.9.2. By Process
      • 7.2.4.9.3. By Product Type
      • 7.2.4.10. Rest of APAC
      • 7.2.4.10.1. By Extruder
      • 7.2.4.10.2. By Process
      • 7.2.4.10.3. By Product Type

8. Latin America Food Extruder Market

  • 8.1. Market Size & Forecast, 2019-2029
    • 8.1.1. By Value (USD Billion)
  • 8.2. Market Share & Forecast
    • 8.2.1. By Extruder
    • 8.2.2. By Process
    • 8.2.3. By Product Type
    • 8.2.4. By Country
      • 8.2.4.1. Brazil
      • 8.2.4.1.1. By Extruder
      • 8.2.4.1.2. By Process
      • 8.2.4.1.3. By Product Type
      • 8.2.4.2. Mexico
      • 8.2.4.2.1. By Extruder
      • 8.2.4.2.2. By Process
      • 8.2.4.2.3. By Product Type
      • 8.2.4.3. Argentina
      • 8.2.4.3.1. By Extruder
      • 8.2.4.3.2. By Process
      • 8.2.4.3.3. By Product Type
      • 8.2.4.4. Peru
      • 8.2.4.4.1. By Extruder
      • 8.2.4.4.2. By Process
      • 8.2.4.4.3. By Product Type
      • 8.2.4.5. Rest of LATAM
      • 8.2.4.5.1. By Extruder
      • 8.2.4.5.2. By Process
      • 8.2.4.5.3. By Product Type

9. Middle East & Africa Food Extruder Market

  • 9.1. Market Size & Forecast, 2019-2029
    • 9.1.1. By Value (USD Billion)
  • 9.2. Market Share & Forecast
    • 9.2.1. By Extruder
    • 9.2.2. By Process
    • 9.2.3. By Product Type
    • 9.2.4. By Country
      • 9.2.4.1. Saudi Arabia
      • 9.2.4.1.1. By Extruder
      • 9.2.4.1.2. By Process
      • 9.2.4.1.3. By Product Type
      • 9.2.4.2. UAE
      • 9.2.4.2.1. By Extruder
      • 9.2.4.2.2. By Process
      • 9.2.4.2.3. By Product Type
      • 9.2.4.3. Qatar
      • 9.2.4.3.1. By Extruder
      • 9.2.4.3.2. By Process
      • 9.2.4.3.3. By Product Type
      • 9.2.4.4. Kuwait
      • 9.2.4.4.1. By Extruder
      • 9.2.4.4.2. By Process
      • 9.2.4.4.3. By Product Type
      • 9.2.4.5. South Africa
      • 9.2.4.5.1. By Extruder
      • 9.2.4.5.2. By Process
      • 9.2.4.5.3. By Product Type
      • 9.2.4.6. Nigeria
      • 9.2.4.6.1. By Extruder
      • 9.2.4.6.2. By Process
      • 9.2.4.6.3. By Product Type
      • 9.2.4.7. Algeria
      • 9.2.4.7.1. By Extruder
      • 9.2.4.7.2. By Process
      • 9.2.4.7.3. By Product Type
      • 9.2.4.8. Rest of MEA
      • 9.2.4.8.1. By Extruder
      • 9.2.4.8.2. By Process
      • 9.2.4.8.3. By Product Type

10. Competitive Landscape

  • 10.1. List of Key Players and Their Offerings
  • 10.2. Global Food Extruder Market Share Analysis, 2022
  • 10.3. Competitive Benchmarking, By Operating Parameters
  • 10.4. Key Strategic Developments (Mergers, Acquisitions, Partnerships, etc.)

11. Impact of Covid-19 on Global Food Extruder Market

12. Company Profile (Company Overview, Financial Matrix, Competitive Landscape, Key Personnel, Key Competitors, Contact Address, Strategic Outlook, SWOT Analysis)

  • 12.1. Buhler
  • 12.2. Kett Manufacturing
  • 12.3. Clextral
  • 12.4. DSM
  • 12.5. Farell
  • 12.6. Brabender
  • 12.7. Leistritz Extrudertechnik
  • 12.8. Baker Perkins
  • 12.9. SPX Flow Technology
  • 12.10. Haas & Sohn
  • 12.11. Niro Soavi
  • 12.12. Molinex
  • 12.13. EREMA
  • 12.14. Shennong Machinery
  • 12.15. Andritz
  • 12.16. Other Prominent Players

13. Key Strategic Recommendations

14. Research Methodology

  • 14.1. Qualitative Research
    • 14.1.1. Primary & Secondary Research
  • 14.2. Quantitative Research
  • 14.3. Market Breakdown & Data Triangulation
    • 14.3.1. Secondary Research
    • 14.3.2. Primary Research
  • 14.4. Breakdown of Primary Research Respondents, By Region
  • 14.5. Assumptions & Limitations