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市場調査レポート
商品コード
1463754
北米のブロメライン:2030年までの市場予測 - 地域分析 - 原料別、用途別North America Bromelain Market Forecast to 2030 - Regional Analysis - by Source (Stem and Fruit) and Application (Food & Beverages, Pharmaceuticals & Nutraceuticals, Personal Care, and Others) |
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北米のブロメライン:2030年までの市場予測 - 地域分析 - 原料別、用途別 |
出版日: 2024年02月07日
発行: The Insight Partners
ページ情報: 英文 54 Pages
納期: 即納可能
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北米のブロメライン市場は2022年に1,588万米ドルと評価され、2030年には2,409万米ドルに達すると予測され、2022年から2030年までのCAGRは5.3%で成長すると予測されています。
食品産業における幅広い応用範囲が北米のブロメライン市場を後押し
食品業界はブロメラインなどの植物由来酵素の役割を認識しています。2006年、米国食品医薬品局(FDA)はブロメラインを食品添加物および一般に安全と認められる物質(GRAS)に分類しました。ブロメラインは医療用途以外にも、肉を柔らかくする、ビールを澄ませる、穀物タンパク質を可溶化する、クッキーを焼くなどの用途に使われてきました。リンゴのフレッシュジュースでは、ブロメラインは酵素による褐変抑制剤として使用されています。食品業界では、効率と不動性が改善された、より新しく持続可能で経済的な植物由来のプロテアーゼを探し続けています。
食肉産業では、主に食肉の軟化、香りの発現、架橋に酵素が使用されています。食肉軟化に使用される市販のプロテアーゼは、ブロメラインやパパインのような植物源から抽出されたものです。風味やジューシーさとは別に、柔らかさは食肉の全体的な食べやすさや受け入れやすさにとっても重要であるため、ブロメラインの需要は食肉・水産物産業で増加しています。食肉を柔らかくする際、ブロメラインは食肉の繊維質を壊すことで軟化を促進します。また、必須アミノ酸含有量を増やすことで肉の栄養価を高める。そのため、ミレニアル世代の間で肉を使ったスナック菓子の人気が高まるにつれて、ブロメラインの需要が伸びています。
ベーカリー業界では、ブロメラインは溶解性を高め、生地の弛緩を改善し、収縮を防ぐため、焼成中に生地が均一に膨らむのを助ける。ブロメラインはまた、果実中のフェノール類のキノン類への酸化を抑制し、褐変防止剤として機能します。タンパク質の安定性を高め、ビールのかすみを防ぐために使用され、酵素は白ワインのタンパク質の安定性を高める。このように、幅広い用途が北米のブロメライン市場の成長を後押ししています。様々な飲食品用途でブロメラインの使用が増加しているため、メーカー各社は顧客の需要に対応するために斬新な製品を開発しています。
北米のブロメライン市場概要
北米はブロメライン市場で顕著な地域の一つです。ブロメラインは飲食品、医薬品・栄養補助食品、パーソナルケア産業など幅広い用途に使用されています。米国食品医薬品局(FDA)はブロメラインを食品添加物および一般に安全と認められる物質(GRAS)に分類しています。飲食品産業が盛んなことから、この地域では必要な食品添加物の需要が高まっています。ブロメラインはパイナップルの果実や茎から抽出される天然酵素のひとつです。ブロメラインは北米全域の飲食品業界で肉を柔らかくする剤として人気があります。ミレニアル世代の間で肉をベースとしたスナック菓子の人気が高まっていることから、北米のブロメライン市場は予測期間中に成長するとみられます。
米国に拠点を置く企業は、研究開発と製品強化に大きく関与しています。ブロメラインのサプリメントは、様々な健康状態、特に慢性炎症のために販売されています。世界保健機関(WHO)によると、米国人口の50%以上が少なくとも1つの慢性疾患を抱えて生活しています。そのため、慢性疾患の増加に伴い、国内の栄養補助食品業界ではブロメラインの需要が増加しています。インフォメーション・リソーシズ・インコーポレイテッド(IRI)の調査によると、アメリカ人の88%近くがセルフケアを積極的に実践しています。このように、北米ではシワ治療、乾燥肌治療、歯のホワイトニングのためのセルフケア製品の使用が増加しているため、ブロメラインの需要は今後数年間、パーソナルケア業界で増加すると予想されます。
さらに、カナダやメキシコなどの国々では、健康維持における栄養補助食品の重要性が認識されているため、栄養補助食品の需要が高く、ブロメラインベンダーの利益につながっています。
北米のブロメライン市場の収益と2030年までの予測(千米ドル)
北米のブロメライン市場セグメンテーション
北米のブロメライン市場は、ソース、アプリケーション、および国にセグメント化されます。
供給源に基づき、北米のブロメライン市場は茎と果実に二分されます。2022年には茎市場セグメントのシェアが大きくなった。
用途別では、北米のブロメライン市場は飲食品、医薬品・栄養補助食品、パーソナルケア、その他に分類されます。医薬品・栄養補助食品セグメントが2022年に最大のシェアを占めました。
国別に見ると、北米のブロメライン市場は米国、カナダ、メキシコに区分されます。米国は2022年に北米のブロメライン市場を独占しました。
Challenge Bioproducts Co Ltd、Creative Enzymes、Enzybel International SA、Medikonda Nutrientsなどが北米のブロメライン市場で事業を展開する大手企業です。
目次
The North America bromelain market was valued at US$ 15.88 million in 2022 and is expected to reach US$ 24.09 million by 2030; it is estimated to grow at a CAGR of 5.3% from 2022 to 2030.
Broad Application Scope in the Food Industry Fuels the North America Bromelain Market
The food industry is aware of the role of plant-derived enzymes such as bromelain. In 2006, the US Food and Drug Administration (FDA) categorized bromelain as a food additive and a Generally Recognized as Safe (GRAS) substance. In addition to its medical applications, bromelain has been in use for tenderizing meat, clarifying beer, solubilizing grain proteins, and baking cookies. In fresh apple juices, bromelain is used as an enzymatic browning inhibitor. The food industry continuously looks out for newer, sustainable, and economical plant-based proteases with improved efficiency and immobility.
The meat industry uses enzymes mainly for meat tenderization, aroma development, and cross-linking. Commercial proteases used for meat tenderization are extracted from plant sources, such as bromelain and papain. Apart from flavor and juiciness, tenderness is also crucial for the overall palatability and acceptance of meat; thus, the demand for bromelain is increasing in the meat and seafood industry. During meat tenderization, bromelain facilitates softening by breaking the fibrous material in the meat. It also increases meat's nutritional value by increasing its essential amino acid content. Thus, the demand for bromelain is growing with the rising popularity of meat-based snacks among millennials.
In the bakery industry, bromelain aids in enhancing solubility, improving dough relaxation, and preventing shrinkage, thus allowing the dough to rise evenly during baking. Bromelain also inhibits the oxidation of phenols to quinones in fruits, thus serving as an anti-browning agent. It is used to enhance the stability of proteins and prevent haziness in beer; the enzyme enhances the steadiness of white-wine proteins. Thus, a broad range of applications bolsters the growth of the North America bromelain market. With the increasing uses of bromelain in various food and beverage applications, manufacturers are developing novel products to address customers' demands.
North America Bromelain Market Overview
North America is one of the prominent regions in the bromelain market. Bromelain has wide-ranging applications in the food & beverages, pharmaceutical & nutraceutical, and personal care industries, among others. The US Food and Drug Administration (FDA) has categorized bromelain as a food additive and a Generally Recognized as Safe (GRAS) substance. The flourishing food & beverages industry fuels the demand for necessary food additives in the region. Bromelain is one of the natural enzymes extracted from pineapple fruit and stem. Bromelain is popular as a meat tenderizing agent in the food & beverages industry across North America. The increasing popularity of meat-based snacks among millennials is likely to favor the North America bromelain market growth in the region during the forecast period.
Companies based in the US are highly involved in R&D and product enhancement. Bromelain supplements are marketed for various health conditions, especially chronic inflammation. According to the World Health Organization (WHO), more than 50% of the US population is living with at least one chronic illness. Thus, with rising cases of chronic illnesses, the demand for bromelain is increasing in the nutraceutical industry in the country. According to the Information Resources, Incorporated (IRI) survey, nearly 88% of Americans actively practice self-care. Thus, with the increasing use of self-care products for wrinkle treatment, dry skin treatment, and teeth whitening in North America, the demand for bromelain is expected to rise in the personal care industry in the coming years.
Moreover, people in countries such as Canada and Mexico know the importance of dietary supplements in maintaining good health, which results in a high demand for dietary supplements, in turn, benefiting bromelain vendors.
North America Bromelain Market Revenue and Forecast to 2030 (US$ Thousand)
North America Bromelain Market Segmentation
The North America bromelain market is segmented into source, application, and country.
Based on source, the North America bromelain market is bifurcated stem and fruit. The stem market segment held a larger share in 2022.
In terms of application, the North America bromelain market is categorized into food & beverages, pharmaceuticals & nutraceuticals, personal care, and others. The pharmaceuticals & nutraceuticals segment held the largest share in 2022.
Based on country, the North America bromelain market is segmented the US, Canada, and Mexico. The US dominated the North America bromelain market in 2022.
Challenge Bioproducts Co Ltd, Creative Enzymes, Enzybel International SA, and Medikonda Nutrients are some of the leading companies operating in the North America bromelain market.
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