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市場調査レポート
商品コード
1807115
食品漂白剤市場の成長・規模・動向分析:形態・タイプ・用途別 - 地域別の展望・競合戦略・セグメント予測 (~2034年)Food Bleaching Agent Market Growth, Size, Trends Analysis - By Form, By Type, By Application - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034 |
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食品漂白剤市場の成長・規模・動向分析:形態・タイプ・用途別 - 地域別の展望・競合戦略・セグメント予測 (~2034年) |
出版日: 2025年07月16日
発行: SPER Market Research Pvt. Ltd.
ページ情報: 英文 221 Pages
納期: 即日から翌営業日
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世界の食品漂白剤の市場規模は、2034年にかけてCAGR 6.47%で推移し、1億7,655万米ドルの規模に達すると予測されています。
食品の色を明るくしたり白くしたりするために食品加工で使用される化学物質は、食品漂白剤と呼ばれます。これらの添加物は、小麦粉、砂糖、乳製品、飲料などの外観、均一性、品質を高めるために頻繁に使用されます。食品漂白剤は、天然色素を分解したり、変色の原因となる不純物を除去したりすることで機能します。代表的な食品漂白剤には、過酸化ベンゾイル、過酸化水素、二酸化塩素があります。
制約要因:食品漂白化学品の市場は、消費者による天然由来製品やクリーンラベル製品への需要の高まりによって制約を受けています。健康志向の消費者が食品表示における透明性をより強く求める中で、化学的漂白剤やその他の合成化学物質は人気が低下しています。このような消費者行動の変化により、製造業者は法的要件と消費者要件の双方を満たす天然代替品を見つけることを迫られています。
当レポートでは、世界の食品漂白剤の市場を調査し、市場概要、市場影響因子および市場機会の分析、市場規模の推移・予測、各種区分・地域/主要国別の詳細分析、競合情勢、主要企業のプロファイルなどをまとめています。
Food Bleaching Agent Market Introduction and Overview
According to SPER market research, 'Global Food Bleaching Agent Market Size- By Form, By Type, By Application - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034' state that the Global Food Bleaching Agent is predicted to reach 176.55 million by 2034 with a CAGR of 6.47%.
A chemical used in food processing to lighten or whiten the colour of food items is called a food bleaching agent. These additives are frequently used to enhance the appearance, consistency, and quality of products like flour, sugar, dairy, and drinks. They function by dissolving natural pigments or eliminating contaminants that result in discolouration. Benzoyl peroxide, hydrogen peroxide, and chlorine dioxide are common food bleaching agents.
Restraints: The market for food bleaching chemicals is being constrained by consumers increasing demand for natural and clean-label products. Chemical bleaching agents and other synthetic chemicals are becoming less popular as health-conscious customers demand more openness in food labelling. Manufacturers are under pressure to identify natural substitutes that satisfy both legal and consumer requirements as a result of this change in consumer behaviour.
Scope of the report:
Report Metric Details
Market size available for years 2021-2034
Base year considered 2024
Forecast period 2025-2034
Segments covered By Form, By Type, By Application
Regions covered North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, and Middle East & Africa
Companies Covered American Elements, Arkema, DSM, Evonik Industries, Gujarat Alkalies and Chemicals, Ineos, Kemira, Loba Chemie, Nouryon, Solvay, United Initiators.
Global Food Bleaching Agent Segmentation:
By Form: Based on the Form, Global Food Bleaching Agent is segmented as; Liquid, Powder.
By Type: Based on the Type, Global Food Bleaching Agent is segmented as; Azodicarbonamide, Hydrogen peroxide, Ascorbic acid, Acetone peroxide, Chlorine dioxide, Others.
By Application: Based on the Application, Global Food Bleaching Agent is segmented as; Bakery products, Flour, Cheese, Others.
By Region: This research also includes data for North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, Middle East & Africa.