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市場調査レポート
商品コード
1358990
ミルクタンク冷却システムの2030年までの世界市場予測:タイプ別、構成別、容量別、洗浄タイプ別、用途別、エンドユーザー別、地域別分析Milk Tank Cooling System Market Forecasts to 2030 - Global Analysis By Type (Ice Bank Tank, Direct Expansion System Tank and Other Types), Configuration (Closed End and Open End), Capacity, Cleaning Type, Application, End User and By Geography |
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カスタマイズ可能
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ミルクタンク冷却システムの2030年までの世界市場予測:タイプ別、構成別、容量別、洗浄タイプ別、用途別、エンドユーザー別、地域別分析 |
出版日: 2023年10月01日
発行: Stratistics Market Research Consulting
ページ情報: 英文 200+ Pages
納期: 2~3営業日
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Stratistics MRCによると、ミルクタンク冷却システムの世界市場は2023年に6億7,323万米ドルを占め、予測期間中にCAGR 4.5%で成長し、2030年には8億7,245万米ドルに達する見込みです。
ミルクタンク冷却システムは、酪農場や加工施設に不可欠なコンポーネントです。その主な機能は、乳牛から集められた生乳を急速に冷却して保管することです。これにより、加工や流通の準備が整うまで生乳の鮮度と品質を保つことができます。ミルクタンク冷却システムの主な目的は、生乳の温度を素早く下げてバクテリアの繁殖を抑えることです。これにより、牛乳の鮮度と安全性が保たれます。
インドのNational Dairy Development Board(NDDB)によると、2030年には約2億6,650万トンの乳製品の需要が見込まれます。
現在、生乳生産量の急激な増加が、ミルクタンク冷却システムの必要性を高めています。拡大する人口のニーズを満たすため、生産量は世界の人口増加とともに増加しています。汚染を防ぐため、生乳は加工前と加工後の両方で冷却されなければなりません。ミルクファームや生乳を採取する場所では、これらのシステムが広く使用されるようになってきています。これらの冷却装置は、遠隔地の生乳収集ステーションの増加により、生乳輸送にもますます使用されるようになっています。生乳タンク冷却システムの増加は、生乳輸出量の増加によってさらに促進されるはずです。
ミルクタンク冷却システムの市場は、特に酪農産業が確立している地域では、多様化の問題によって大きく制限されています。市場は既存のミルクタンク冷却システムで飽和状態にあり、製品ポートフォリオを拡大する潜在的な顧客もいないため、このような制約が存在します。ミルクタンク冷却システムの市場は、製品の均一性が高いことが特徴で、大半のシステムが同等の機能と特徴を備えています。製品ラインナップの拡大を目指すメーカーは、製品差別化の可能性が限られているため、困難に直面する可能性があります。
人々の健康に対する意識が高まるにつれて、純乳に対する需要は時代とともに高まっています。消費者は保存料を加えた混合物ではなく、純粋な牛乳を好みます。保存に関連する牛乳の取り扱い活動は、新鮮な牛乳の衛生的価値を決定します。牛乳の衛生状態を維持することは、高品質の乳製品を製造するメーカーにとって重要であり、味と風味の保持と長期的な品質につながります。このような要因から、ミルクタンク冷却システムの設置はミルクの保存に不可欠であり、これが需要を促進しています。
ミルクタンク冷却システム市場は、特に酪農業が発展している地域では市場が飽和状態になる可能性があります。この問題は、将来的な成長や拡大の可能性がほとんどなく、酪農生産者など潜在的な顧客のかなりの数がすでに適切なミルクタンク冷却システムを導入している場合に発生します。このようなシステムが既に設置されている場合、酪農家は、現在の装置が古くなったり、故障したり、消耗して交換する必要がない限り、新しい装置に投資する必要性をすぐに感じないかもしれないです。これが市場成長の妨げとなります。
COVID-19の大流行により、世界のミルクタンク冷却システム市場では、主にいくつかの先進国で非常事態が拡大した結果、多くの製品の製造が停止しました。このため、世界のミルクタンク冷却システム市場の成長はかなり鈍化しました。パンデミックは食糧安全保障の重要性を浮き彫りにしました。食品廃棄を防ぎ、乳製品の安定供給を維持するために、ミルクタンク冷却システムのような重要機器が適切に機能することが優先されるようになっています。
1000~5000リットルセグメントは有利な成長を遂げると推定されます。1000~5000リットルの容量を持つミルクタンク冷却システムは、酪農場や加工施設にとって極めて重要です。これらのシステムの貯蔵容量は通常1000~5000リットルで、中小規模の酪農経営に適しています。これらの容量のタンクは、様々な酪農場の規模に対応し、生産ニーズに基づいた拡張性を可能にします。小規模酪農場の増加がこのセグメントの成長を促進しています。
ミルクプロセシングユニット分野は、予測期間中に最も速いCAGR成長が見込まれます。ミルクタンク冷却システムは、生乳が様々な加工段階を経る際に生乳の鮮度と品質を維持することで、生乳加工ユニットにおいて重要な役割を果たしています。この冷却システムは、入荷された生乳の温度を目的の保存温度(通常約4℃)まで素早く下げるために使用されます。生乳処理装置では、生乳タンク冷却システムの効果的な使用は、製品の品質、安全性、規制基準の遵守を維持するために不可欠です。腐敗や汚染のリスクを最小限に抑えます。
予測期間中、アジア太平洋地域が最大の市場シェアを占めると予測されます。アジア太平洋地域の農業は、環境と持続可能性の問題に大きな影響を受けています。環境に優しい冷媒を採用し、冷却プロセスで消費する水を少なくするため、ミルクタンク冷却システムが一般的になりつつあります。さらに、総合的な農業政策の一環として、アジアの一部の国では、エネルギー効率が高く環境に優しいミルクタンク冷却システムへの投資を行うよう、酪農家に財政的インセンティブや補助金を提供しています。
予測期間中、欧州のCAGRが最も高いと予測されます。欧州の酪農家は最先端の技術と農法を用いることで有名です。この地域のミルクタンク冷却システムには、自動温度監視・制御、エネルギー効率の高い冷却機構、遠隔監視機能など、最先端のコンポーネントが頻繁に含まれています。さらに、乳製品、特に牛乳については、欧州諸国は厳しい法律と品質基準を設けています。牛乳の安全で優れた貯蔵を保証するため、牛乳タンク冷却システムはこれらの要件を満たす必要があります。そのため、生乳保管のための特定の温度要件は、これらの法律によって頻繁に指定されています。
Note: Tables for North America, Europe, APAC, South America, and Middle East & Africa Regions are also represented in the same manner as above.
According to Stratistics MRC, the Global Milk Tank Cooling System Market is accounted for $673.23 million in 2023 and is expected to reach $872.45 million by 2030 growing at a CAGR of 4.5% during the forecast period. A milk tank cooling system is a vital component of dairy farms and processing facilities. Its primary function is to rapidly cool and store raw milk after it has been collected from the dairy cows. This helps to preserve the freshness and quality of the milk until it is ready for further processing or distribution. The primary purpose of a milk tank cooling system is to quickly lower the temperature of milk to inhibit bacterial growth. This ensures that the milk remains fresh and safe for consumption.
According to India's National Dairy Development Board (NDDB), demand for around 266.5 million metric tons of dairy products is likely in 2030.
The exponential increase in milk output is presently driving up the need for milk tank cooling systems. To meet the needs of the expanding population, production volume is rising along with global population growth. To prevent contamination, the milk must be chilled both before and after processing. In milk farms or places where raw milk is collected, these systems are becoming more widely used. These cooling devices are increasingly being used in milk transportation due to the increasing number of remote milk collection stations. The rise of milk tank cooling systems should be further aided by a rise in milk export volume.
The market for milk tank cooling systems is severely restricted by diversification issues, particularly in areas with a well-established dairy industry. Due to the market being saturated with existing milk tank cooling systems and the lack of potential clients for product portfolio expansion, this constraint exists. The market for milk tank cooling systems is distinguished by a high level of product uniformity, with the majority of systems providing comparable functionality and features. Manufacturers seeking to expand their product offerings may face difficulties due to the limited potential for product differentiation.
Demand for pure milk is growing with time, as people are becoming more conscious regarding their health. Consumers prefer pure milk instead of any mixture resulting from added preservatives. Milk handling activities related to preservation determine the hygienic value of fresh milk. Maintaining the hygiene of milk is important for the manufacturer of high-quality dairy products, leading to taste and flavor retention and long-term quality. This factor makes the installation of milk tank cooling systems essential for the preservation of milk which is thereby propelling the demand.
The milk tank cooling system market may see market saturation, particularly in areas with developed dairy businesses. This problem happens when there is little chance for future growth or expansion and a sizable number of the potential clients, such as dairy producers, already have adequate milk tank cooling systems in place. If such systems are already in place, dairy producers might not feel the immediate need to invest in new equipment unless their current ones become old, unsuccessful, or need to be changed due to wear and tear. This factors hampers the market growth.
The COVID-19 pandemic has halted the manufacturing of a number of products in the worldwide milk tank cooling system market, primarily as a result of the extended state of emergency in several developed nations. This has considerably slowed the growth of the market for milk tank cooling systems worldwide. The pandemic highlighted the importance of food security. Ensuring the proper functioning of critical equipment like Milk Tank Cooling Systems became a priority to prevent food waste and maintain a stable supply of dairy products.
The 1000 to 5000 litre segment is estimated to have a lucrative growth. Milk tank cooling systems with capacities ranging from 1000 to 5000 liters are crucial for dairy farms and processing facilities. These systems typically have a storage capacity ranging from 1000 to 5000 litres, making them suitable for small to medium-sized dairy operations. These capacity tanks cater to a range of dairy farm sizes, allowing for scalability based on production needs. The rising small scale dairy farms are fuelling the segment growth.
The milk processing unit segment is anticipated to witness the fastest CAGR growth during the forecast period. Milk tank cooling systems play a critical role in milk processing units by maintaining the freshness and quality of raw milk as it moves through various stages of processing. They are used to quickly lower the temperature of the incoming milk to the desired storage temperature, typically around 4°C (39°F). In a milk processing unit, the effective use of milk tank cooling systems is essential for maintaining product quality, safety, and compliance with regulatory standards. It minimizes the risk of spoilage and contamination.
Asia Pacific is projected to hold the largest market share during the forecast period. Agriculture in the Asia Pacific region is heavily influenced by environmental and sustainability issues. In order to employ environmentally friendly refrigerants and consume less water during the cooling process, milk tank cooling systems are becoming more common. Moreover, as part of their overall agricultural policy, certain Asian countries are providing farmers with financial incentives or subsidies to make investments in energy-efficient and environmentally friendly milk tank cooling systems.
Europe is projected to have the highest CAGR over the forecast period. European dairy farmers are well-known for using cutting-edge technologies and farming methods. The region's milk tank cooling systems frequently include cutting-edge components including automatic temperature monitoring and control, energy-efficient cooling mechanisms, and remote monitoring capabilities. Additionally, for dairy products, especially milk, European nations have stringent laws and quality standards. To guarantee the secure and superior storage of milk, milk tank cooling systems must meet these requirements. Hence, specific temperature requirements for milk storage are frequently specified by these laws.
Some of the key players profiled in the Milk Tank Cooling System Market include: Danfoss, GEA Group AG, Dairymaster, Serap Group, Wedholms AB, RØ-KA Indutries A/S, Milkplan, Delaval, Packo Cooling, Fabdec Ltd, Boumatic, Daviesway Pty Ltd., Bel Brands, Marcold Ltd, Wedholms AB, Mueller, Metodika AB, Fullwood Packo SAS, Kilkenny Cooling Systems and Airtech Cooling Process Pvt. Ltd.
In September 2021, Wedholms, a dairy equipment manufacturer based in Sweden launched a CO2 milk-cooling tank. The CO2 used by the tank is a product of recycling from industrial processes. The tank also offers significant energy savings compared to conventional solutions.
In August 2021, Bel Brands USA announced a collaboration with the Dairy Farmers of America (DFA) for launching a sustainable dairy cooling programme. The aim of the collaboration was to keep greenhouse gas emissions in check.