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市場調査レポート
商品コード
1351053

乳化剤市場の2030年までの予測:製品タイプ別、由来別、化学的性質別、用途別、地域別の世界分析

Emulsifiers Market Forecasts to 2030 - Global Analysis By Product Type, Source, Chemical Nature, Application and By Geography

出版日: | 発行: Stratistics Market Research Consulting | ページ情報: 英文 175+ Pages | 納期: 2~3営業日

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乳化剤市場の2030年までの予測:製品タイプ別、由来別、化学的性質別、用途別、地域別の世界分析
出版日: 2023年09月01日
発行: Stratistics Market Research Consulting
ページ情報: 英文 175+ Pages
納期: 2~3営業日
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  • 概要
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  • 目次
概要

Stratistics MRCによると、乳化剤の世界市場は2023年に99億米ドルを占め、予測期間中にCAGR 9.6%で成長し、2030年には189億米ドルに達すると予想されています。

乳化剤は、食品医薬品局が許可している食品添加物です。乳化剤は、油と水など、混ざらない食品成分を含む商品の混合に役立ちます。乳化剤は人工的に作ることも有機的に作ることもできます。ハイドロコロイドは、現在広く利用されている乳化剤の一種です。増粘剤として働き、様々な食品の構造、食感、風味、保存性を維持します。乳化剤は控えめに使用されていますが、包装食品に非常に多く使用されているため、多くの人が安全かどうか疑問に思っています。

欧州食品乳化剤製造者協会(EFEMA)によると、欧州連合(EU)は常に食品に関する法律に非常に厳しく、欧州の食品産業向けに製造された乳化剤の使用を支援、促進するために協会が設立されました。

料理における乳化剤の使用の増加

乳化剤は、シリアル、調理済み食品、スナック菓子、栄養補助食品など、さまざまな食品に頻繁に使用されています。さらに、工業化や人口の増加が市場の拡大を促進することも予想されます。世界がより近代的になるにつれて、加工された食事がより一般的になっています。保存性の向上が世界の乳化剤市場を刺激する可能性があります。

環境・健康問題の深刻化

乳化剤の健康・環境問題が深刻化し、潜在的な健康リスクのために消費者が乳化剤含有製品を敬遠するようになる可能性があるため、市場は制約を受けると予想されます。食用乳化剤が腸のバリア機能を低下させることで腸の健康に影響を与え、人類の深刻な健康問題であるメタボリックシンドロームや炎症性腸疾患の有病率を高める可能性が高いという具体的な証拠があります。したがって、それに伴う健康問題は、将来的に乳化剤の市場を制限する可能性があります。

植物由来の乳化剤へのニーズの高まり

多くの人々が植物由来の商品の健康と環境に対する利点を認識するようになったため、植物由来の乳化剤の需要が増加しています。食品に含まれる成分への意識が高まるにつれ、顧客は人工的なものを含まない天然成分で作られた商品を求めるようになっています。動物性副産物ではなく、植物性副産物に由来する製品に対する消費者の需要の高まりが、植物性乳化剤の開発・製造の増加につながっています。現在、多種多様な食品に、種子、ナッツ、豆類から作られたものなど、植物由来の乳化剤が使用されており、その人気は高まっています。これらの乳化剤は、従来の乳化剤に代わる、より健康的で環境に優しい乳化剤として頻繁に使用されており、市場成長のための幅広い機会を生み出しています。

原材料の入手と代替物質の入手における大きな障害

乳化剤事業は、原材料の調達において大きな課題に直面しています。乳化剤の原料となる脂肪酸、モノグリセリド、ジグリセリドなどは、主にパーム油、大豆、ヒマワリなどの農産物に由来しています。特定の農産物の価格は需給の変化により変動する可能性があり、生産者のコストを増加させる場合があります。さらに、より自然で健康志向の食品を求める消費者の増加に伴い、従来の乳化剤の代替品の人気が高まっています。乳化剤として使用できる代替化合物には、発酵物質、油脂、界面活性剤、植物由来の乳化剤などがあり、予測期間中の市場の妨げとなっています。

COVID-19の影響:

コロナウイルスは壊滅的な被害をもたらしました。COVID-19が世界経済に大打撃を与えているにもかかわらず、乳化剤市場は成長を続けています。このことは、乳化剤の供給側と需要側の両方において、人間の生命に関わる乳化剤の用途開発において、企業やその他の人々が厳しい資金提供を続けることを奨励していると考えられます。食品供給は、COVID-19のストレスに直面しても驚異的な回復力を示しており、消費者は一定の高いレベルの商品に対してより多くの対価を支払うことを望んでいます。各国政府は、生産を拡大し、最終的に利幅を確保するために、革新的な技術を得るために多額の投資を続けています。

モノグリセリドのエステルセグメントは予測期間中最大になると予想される

モノグリセリドのエステルセグメントは有利な成長を遂げると推定されます。モノグリセリドとジグリセリドの酸エステルは、モノグリセリドとジグリセリドを酢酸でエステル化する際に生じる、考え得るすべての副生成物の組み合わせが含まれることがよくあります。その結果、食用脂質から生成される酢酸と脂肪酸がグリセロールと結合し、様々なエステルが生成されます。包装されたり冷凍されたりする食品には、食感や安定性を改善し、油の分離を防ぎ、保存性を高めるために、少量の添加物が加えられることが多いです。

化粧品・パーソナルケアセグメントは予測期間中最も高いCAGRが見込まれる

化粧品・パーソナルケアセグメントは、予測期間中に最も高いCAGRの成長が見込まれます。なぜなら、乳化剤はパーソナルケア市場において、厳格な基準の下で認証を受けたものしか使用できないからです。乳化剤は、穏やかな洗浄作用、良好な起泡性、良好なコンディショナー、スキンケアクリーム、適切な保存性、審美的な美しさなどの特性を備えているため、化粧品やパーソナルケア製品の製造に有用です。パーソナルケア製品には、N-アルキルトリメチルアンモニウムクロライドやN-アルキルイミダゾリンクロライドのような乳化界面活性剤も含まれており、これが市場の成長を後押ししています。

最大のシェアを持つ地域:

アジア太平洋地域の人口増加と生活水準の向上により、予測期間を通じてアジア太平洋地域が最大の市場シェアを占めると予想されます。乳化剤の需要は、中国やインドなどの国々で増加しています。この地域における乳化剤のニーズは、チョコレートや菓子類などの食品に乳化剤、特にレシチンが使用されるようになり、加工中や保存中に数多くの利点があるため、高まると予想されます。乳化剤は、水と油の混合を改善するためにパーソナルケアや化粧品分野で使用されています。乳化剤は、ローションやクリームのような化粧品の均質性を維持するために必要な、油と水の理想的なバランスを達成するために使用され、この地域の市場成長を促進しています。

CAGRが最も高い地域:

この地域は乳化剤製造企業が確立されており、技術の進歩、製品の品質面での近代化、用途開発が主な需要促進要因となっています。北米の人々は、日々のエネルギー補給のために、すぐに食べられるか調理が簡単な加工食品を主に食べています。この地域のペースの速いライフスタイル、栄養への関心の低下、時間を節約する調理技術の重視の高まりはすべて、同地域の加工食品市場の成長に寄与しています。

無料のカスタマイズサービス:

本レポートをご購読のお客様には、以下の無料カスタマイズ・オプションのいずれかをご利用いただけます:

  • 企業プロファイル
    • 追加市場プレイヤーの包括的プロファイリング(3社まで)
    • 主要企業のSWOT分析(3社まで)
  • 地域セグメンテーション
    • 顧客の関心に応じた主要国の市場推計・予測・CAGR(注:フィージビリティチェックによる)
  • 競合ベンチマーキング
    • 製品ポートフォリオ、地理的プレゼンス、戦略的提携に基づく主要企業のベンチマーキング

目次

第1章 エグゼクティブサマリー

第2章 序文

  • 概要
  • ステークホルダー
  • 調査範囲
  • 調査手法
    • データマイニング
    • データ分析
    • データ検証
    • 調査アプローチ
  • 調査ソース
    • 1次調査ソース
    • 2次調査ソース
    • 前提条件

第3章 市場動向分析

  • 促進要因
  • 抑制要因
  • 機会
  • 脅威
  • 製品分析
  • アプリケーション分析
  • 新興市場
  • 新型コロナウイルス感染症(COVID-19)の影響

第4章 ポーターのファイブフォース分析

  • 供給企業の交渉力
  • 買い手の交渉力
  • 代替品の脅威
  • 新規参入業者の脅威
  • 競争企業間の敵対関係

第5章 世界の乳化剤市場:製品タイプ別

  • モノグリセリドのエステル
  • 乳酸エステル
  • レシチン、モノグリセリド、ジグリセリド
  • ポリグリセリンエステル
  • ポリリシノール酸ポリグリセリン
  • ポリソルベート
  • その他

第6章 世界の乳化剤市場:由来別

  • バイオベース
  • 合成
  • 動物

第7章 世界の乳化剤市場:化学的性質別

  • 両性
  • 陽イオン性
  • 非イオン性
  • その他

第8章 世界の乳化剤市場:用途別

  • 食品・飲料
    • ベーカリー・菓子類
    • 飲料
    • 乳製品・冷凍製品
    • 肉・家禽
    • ソース・ドレッシング
    • その他
  • 産業用途
  • パーソナルケア
  • 医薬品
  • 油田用化学品
  • 農薬
  • その他

第9章 世界の乳化剤市場:地域別

  • 北米
    • 米国
    • カナダ
    • メキシコ
  • 欧州
    • ドイツ
    • 英国
    • イタリア
    • フランス
    • スペイン
    • その他欧州
  • アジア太平洋地域
    • 日本
    • 中国
    • インド
    • オーストラリア
    • ニュージーランド
    • 韓国
    • その他アジア太平洋地域
  • 南米
    • アルゼンチン
    • ブラジル
    • チリ
    • その他南米
  • 中東とアフリカ
    • サウジアラビア
    • アラブ首長国連邦
    • カタール
    • 南アフリカ
    • その他中東とアフリカ

第10章 主な発展

  • 契約、パートナーシップ、コラボレーション、合弁事業
  • 買収と合併
  • 新製品の発売
  • 事業拡大
  • その他の主要戦略

第11章 企業プロファイル

  • BASF SE
  • Cargill Incorporated
  • Evonik Industries AG
  • Kerry Group plc
  • Royal DSM
  • International Flavors & Fragrances Inc. IFF
  • Corbion
  • DOW
  • Nouryon
  • CLARIANT
  • Solvay
  • Arkema
  • Eastman Chemical Company
  • Clariant
  • DuPont
  • Akzo Nobel N.V.
  • Lonza
  • Stepan Company
  • Estelle Chemicals Pvt. Ltd.
  • Ingredion Incorporated
図表

List of Tables

  • Table 1 Global Emulsifiers Market Outlook, By Region (2021-2030) ($MN)
  • Table 2 Global Emulsifiers Market Outlook, By Product Type (2021-2030) ($MN)
  • Table 3 Global Emulsifiers Market Outlook, By Esters of Monoglycerides (2021-2030) ($MN)
  • Table 4 Global Emulsifiers Market Outlook, By Lactic Esters (2021-2030) ($MN)
  • Table 5 Global Emulsifiers Market Outlook, By Lecithins, Mono & Di-Glycerides (2021-2030) ($MN)
  • Table 6 Global Emulsifiers Market Outlook, By Polyglycerol Esters (2021-2030) ($MN)
  • Table 7 Global Emulsifiers Market Outlook, By Polyglycerol Polyricinoleate (2021-2030) ($MN)
  • Table 8 Global Emulsifiers Market Outlook, By Polysorbates (2021-2030) ($MN)
  • Table 9 Global Emulsifiers Market Outlook, By Other Product Types (2021-2030) ($MN)
  • Table 10 Global Emulsifiers Market Outlook, By Source (2021-2030) ($MN)
  • Table 11 Global Emulsifiers Market Outlook, By Bio-Based (2021-2030) ($MN)
  • Table 12 Global Emulsifiers Market Outlook, By Synthetic (2021-2030) ($MN)
  • Table 13 Global Emulsifiers Market Outlook, By Animal (2021-2030) ($MN)
  • Table 14 Global Emulsifiers Market Outlook, By Chemical Nature (2021-2030) ($MN)
  • Table 15 Global Emulsifiers Market Outlook, By Amphoteric (2021-2030) ($MN)
  • Table 16 Global Emulsifiers Market Outlook, By Cationic (2021-2030) ($MN)
  • Table 17 Global Emulsifiers Market Outlook, By Non-Ionics (2021-2030) ($MN)
  • Table 18 Global Emulsifiers Market Outlook, By Other Chemical Natures (2021-2030) ($MN)
  • Table 19 Global Emulsifiers Market Outlook, By Application (2021-2030) ($MN)
  • Table 20 Global Emulsifiers Market Outlook, By Food & Beverage (2021-2030) ($MN)
  • Table 21 Global Emulsifiers Market Outlook, By Bakery & Confectionery (2021-2030) ($MN)
  • Table 22 Global Emulsifiers Market Outlook, By Beverages (2021-2030) ($MN)
  • Table 23 Global Emulsifiers Market Outlook, By Dairy & Frozen Products (2021-2030) ($MN)
  • Table 24 Global Emulsifiers Market Outlook, By Meat & Poultry (2021-2030) ($MN)
  • Table 25 Global Emulsifiers Market Outlook, By Sauces & Dressings (2021-2030) ($MN)
  • Table 26 Global Emulsifiers Market Outlook, By Other Food & Beverages (2021-2030) ($MN)
  • Table 27 Global Emulsifiers Market Outlook, By Industrial Applications (2021-2030) ($MN)
  • Table 28 Global Emulsifiers Market Outlook, By Personal Care (2021-2030) ($MN)
  • Table 29 Global Emulsifiers Market Outlook, By Pharmaceuticals (2021-2030) ($MN)
  • Table 30 Global Emulsifiers Market Outlook, By Oilfields Chemicals (2021-2030) ($MN)
  • Table 31 Global Emulsifiers Market Outlook, By Agrochemicals (2021-2030) ($MN)
  • Table 32 Global Emulsifiers Market Outlook, By Other Applications (2021-2030) ($MN)

Note: Tables for North America, Europe, APAC, South America, and Middle East & Africa Regions are also represented in the same manner as above.

目次
Product Code: SMRC23740

According to Stratistics MRC, the Global Emulsifiers Market is accounted for $9.9 billion in 2023 and is expected to reach $18.9 billion by 2030 growing at a CAGR of 9.6% during the forecast period. Emulsifiers are food additives that the Food and Drug Administration has allowed. They aid in the blending of goods that contain immiscible food ingredients, such as oil and water. Emulsifiers can be created artificially or organically. Hydrocolloids are a class of emulsifiers that are widely utilized nowadays. They act as thickening agents and maintain the structure, texture, flavour, and shelf life of a variety of food products. Emulsifiers are used sparingly, but because they are so prevalent in packaged foods, many people wonder if they are safe.

According to the European Food Emulsifier Manufacturers Association (EFEMA) the European Union has always been very stringent with its food laws and associations were formed to support and promote the use of emulsifiers produced for the European food industry.

Market Dynamics:

Driver:

Increasing use of emulsifiers in culinary goods

Emulsifiers are used more frequently in a variety of food products, such as cereals, quick ready-to-eat meals, snacks, and rapid nutritional products. Additionally, it would be expected that industrialization and growing populations would foster market expansion. As the world has become more modern, packaged meals have become more popular. Enhancing shelf life may stimulate the global emulsifier market. Fires are used in the pharmaceutical business for emergencies in creams, jails, tablets, and syrups due to the non-toxicity of the compounds and the prolonged shelf life of the product thus propelling the market growth.

Restraint:

Environmental and health issues are getting worse

The market is expected to be constrained by emulsifiers' growing health and environmental difficulties, and consumers may become wary of emulsifier-containing products due to the potential health risks. There is concrete evidence that dietary emulsifiers affect gut health by compromising intestinal barrier functions, likely increasing the prevalence of metabolic syndrome and inflammatory bowel disease, which are serious health issues for the human race. Therefore, the accompanying health issues may in the future limit the market for emulsifiers.

Opportunity:

Growing need for emulsifiers made from plants

Since more people are becoming aware of the health and environmental advantages of plant-based goods, there has been an increase in the demand for plant-based emulsifiers. Customers are searching for items made with natural, artificial-free ingredients as they become more conscious of the ingredients in their food. The growing consumer demand for items derived from plant-based byproducts rather than animal byproducts has led to a rise in the development and production of plant-based emulsifiers. A wide variety of food products now include plant-based emulsifiers, such as those made from seeds, nuts, and legumes, which are growing more popular. These emulsifiers are frequently seen as healthier and more environmentally friendly substitutes for conventional emulsifiers creating wide range of opportunities for the growth of the market.

Threat:

Substantial obstacles in getting raw materials and availability of alternative substances

The emulsifier business faces major challenges when procuring raw materials. Fatty acids, mono- and diglycerides, as well as other raw materials used to make emulsifiers, are primarily derived from agricultural goods including palm oil, soybeans, and sunflowers. Certain commodities' prices may fluctuate due to changes in supply and demand, increasing the costs for producers. In addition alternatives to traditional emulsifiers are gaining popularity as a result of growing customer desire for more natural and health-conscious food options. Alternative compounds that can be used as emulsifiers include fermented substances, fats and oils, surfactants, and plant-based emulsifiers which are hampering the market during the forecast period.

COVID-19 Impact:

The coronavirus has caused devastation. Even though COVID-19 is wrecking havoc on the world's economies, the emulsifiers market is still growing. This is considered as encouraging businesses and others to continue funding severely in the developing application of emulsifiers touching the lives of humans on both the supply and demand sides. The food supply has demonstrated incredible resilience in the face of COVID-19 stress, and consumers are willing to pay more for commodities of a certain high level. Governments continue to make significant investments in obtaining innovative technologies in order to expand production and eventually reach profit margins.

The esters of monoglycerides segment is expected to be the largest during the forecast period

The ester of monoglycerides segment is estimated to have a lucrative growth. Acid esters of mono- and diglycerides often contain a combination of all conceivable byproducts of the esterification of mono- and diglycerides with acetic acid. As a result, acetic acid and fatty acids produced from edible dietary lipids will combine with glycerol to produce a variety of esters. Foods that are packaged or frozen frequently have small amounts of additives added to them to improve the texture and stability, stop the oil from separating, and increase shelf life.

The cosmetics & personal care segment is expected to have the highest CAGR during the forecast period

The cosmetics & personal care segment is anticipated to witness the highest CAGR growth during the forecast period, because Emulsifiers can only be used in the personal care market if they have received certification under strict standards. They are useful for making cosmetics and personal care products because they contain qualities including mild detergency activities, good foaming properties, good conditioners, skin care creams, adequate preservation properties, and are aesthetically pleasing. Personal care products can also contain emulsifying surfactants like N-alkyltrimethylammonium chloride or N-alkylimidazoline chloride which boosts the growth of the market.

Region with largest share:

Asia Pacific's expanding population and rising standard of living, Asia Pacific is expected to hold the largest market share throughout the forecast period. Demand for emulsifiers has been increasing in countries like China and India. The need for emulsifiers in the area is anticipated to rise due to the growing use of emulsifiers, specifically lecithin, in food goods like chocolate and confectionery items, which offers numerous benefits during processing and storage. Emulsifiers are used in the personal care and cosmetics sector to improve the mixing of water and oil. Emulsifiers are used to achieve the ideal balance between oil and water, which is necessary to maintain the homogeneity of cosmetic goods like lotions and creams which is enhancing the regions market growth.

Region with highest CAGR:

Due to the region's established emulsifier manufacturing enterprises, technological advancements, product modernization in terms of product quality, and application development are the main demand drivers; North America is predicted to have the highest CAGR throughout the projection period. To receive their daily energy supply, people in North America primarily eat processed food that is either ready-to-eat or simple to prepare. This region's fast-paced lifestyle, decreased attention on nutrition, and increased emphasis on time-saving food preparation techniques have all contributed to the growth of the processed food market there.

Key players in the market:

Some of the key players profiled in the Emulsifiers Market include: BASF SE, Cargill Incorporated, Evonik Industries AG, Kerry Group plc, Royal DSM, International Flavors & Fragrances Inc. IFF, Corbion, DOW, Nouryon, CLARIANT, Solvay, Arkema, Eastman Chemical Company, Clariant, DuPont, Akzo Nobel N.V., Lonza, Stepan Company, Estelle Chemicals Pvt. Ltd. and Ingredion Incorporated

Key Developments:

In September 2022, BASF SE and US technology start-up RiKarbon Inc. Announce an innovation partnership on emollients derived from bio-waste. By this, the partnership company has widened its product portfolio and moving towards sustainability.

In September 2022, Evonik Industries AG is increasing the capacities of two additive product groups for architectural paints: TEGO Phobe hydrophobic agents and TEGO Viscoplus polyurethane thickeners. This is done due to the increased demand for additives for architectural paints in Europe.

In May 2022, Kerry Group plc opened the largest and most advanced taste manufacturing facility in KwaZulu-Natal, South Africa. The company has invested USD 38.83 million in the 10,000 m2 facility.

Product Types Covered:

  • Esters of Monoglycerides
  • Lactic Esters
  • Lecithins, Mono & Di-Glycerides
  • Polyglycerol Esters
  • Polyglycerol Polyricinoleate
  • Polysorbates
  • Other Product Types

Sources Covered:

  • Bio-Based
  • Synthetic
  • Animal

Chemical Natures Covered:

  • Cationic
  • Non- Ionics
  • Other Chemical Natures

Applications Covered:

  • Food & Beverage
  • Industrial Applications
  • Personal Care
  • Pharmaceuticals
  • Oilfields Chemicals
  • Agrochemicals
  • Other Applications

Regions Covered:

  • North America
    • US
    • Canada
    • Mexico
  • Europe
    • Germany
    • UK
    • Italy
    • France
    • Spain
    • Rest of Europe
  • Asia Pacific
    • Japan
    • China
    • India
    • Australia
    • New Zealand
    • South Korea
    • Rest of Asia Pacific
  • South America
    • Argentina
    • Brazil
    • Chile
    • Rest of South America
  • Middle East & Africa
    • Saudi Arabia
    • UAE
    • Qatar
    • South Africa
    • Rest of Middle East & Africa

What our report offers:

  • Market share assessments for the regional and country-level segments
  • Strategic recommendations for the new entrants
  • Covers Market data for the years 2021, 2022, 2023, 2026, and 2030
  • Market Trends (Drivers, Constraints, Opportunities, Threats, Challenges, Investment Opportunities, and recommendations)
  • Strategic recommendations in key business segments based on the market estimations
  • Competitive landscaping mapping the key common trends
  • Company profiling with detailed strategies, financials, and recent developments
  • Supply chain trends mapping the latest technological advancements

Free Customization Offerings:

All the customers of this report will be entitled to receive one of the following free customization options:

  • Company Profiling
    • Comprehensive profiling of additional market players (up to 3)
    • SWOT Analysis of key players (up to 3)
  • Regional Segmentation
    • Market estimations, Forecasts and CAGR of any prominent country as per the client's interest (Note: Depends on feasibility check)
  • Competitive Benchmarking
    • Benchmarking of key players based on product portfolio, geographical presence, and strategic alliances

Table of Contents

1 Executive Summary

2 Preface

  • 2.1 Abstract
  • 2.2 Stake Holders
  • 2.3 Research Scope
  • 2.4 Research Methodology
    • 2.4.1 Data Mining
    • 2.4.2 Data Analysis
    • 2.4.3 Data Validation
    • 2.4.4 Research Approach
  • 2.5 Research Sources
    • 2.5.1 Primary Research Sources
    • 2.5.2 Secondary Research Sources
    • 2.5.3 Assumptions

3 Market Trend Analysis

  • 3.1 Introduction
  • 3.2 Drivers
  • 3.3 Restraints
  • 3.4 Opportunities
  • 3.5 Threats
  • 3.6 Product Analysis
  • 3.7 Application Analysis
  • 3.8 Emerging Markets
  • 3.9 Impact of Covid-19

4 Porters Five Force Analysis

  • 4.1 Bargaining power of suppliers
  • 4.2 Bargaining power of buyers
  • 4.3 Threat of substitutes
  • 4.4 Threat of new entrants
  • 4.5 Competitive rivalry

5 Global Emulsifiers Market, By Product Type

  • 5.1 Introduction
  • 5.2 Esters of Monoglycerides
  • 5.3 Lactic Esters
  • 5.4 Lecithins, Mono & Di-Glycerides
  • 5.5 Polyglycerol Esters
  • 5.6 Polyglycerol Polyricinoleate
  • 5.7 Polysorbates
  • 5.8 Other Product Types

6 Global Emulsifiers Market, By Source

  • 6.1 Introduction
  • 6.2 Bio-Based
  • 6.3 Synthetic
  • 6.4 Animal

7 Global Emulsifiers Market, By Chemical Nature

  • 7.1 Introduction
  • 7.2 Amphoteric
  • 7.3 Cationic
  • 7.4 Non- Ionics
  • 7.5 Other Chemical Natures

8 Global Emulsifiers Market, By Application

  • 8.1 Introduction
  • 8.2 Food & Beverage
    • 8.2.1 Bakery & Confectionery
    • 8.2.2 Beverages
    • 8.2.3 Dairy & Frozen Products
    • 8.2.4 Meat & Poultry
    • 8.2.5 Sauces & Dressings
    • 8.2.5 Other Food & Beverages
  • 8.3 Industrial Applications
  • 8.4 Personal Care
  • 8.5 Pharmaceuticals
  • 8.6 Oilfields Chemicals
  • 8.8 Agrochemicals
  • 8.8 Other Applications

9 Global Emulsifiers Market, By Geography

  • 9.1 Introduction
  • 9.2 North America
    • 9.2.1 US
    • 9.2.2 Canada
    • 9.2.3 Mexico
  • 9.3 Europe
    • 9.3.1 Germany
    • 9.3.2 UK
    • 9.3.3 Italy
    • 9.3.4 France
    • 9.3.5 Spain
    • 9.3.6 Rest of Europe
  • 9.4 Asia Pacific
    • 9.4.1 Japan
    • 9.4.2 China
    • 9.4.3 India
    • 9.4.4 Australia
    • 9.4.5 New Zealand
    • 9.4.6 South Korea
    • 9.4.7 Rest of Asia Pacific
  • 9.5 South America
    • 9.5.1 Argentina
    • 9.5.2 Brazil
    • 9.5.3 Chile
    • 9.5.4 Rest of South America
  • 9.6 Middle East & Africa
    • 9.6.1 Saudi Arabia
    • 9.6.2 UAE
    • 9.6.3 Qatar
    • 9.6.4 South Africa
    • 9.6.5 Rest of Middle East & Africa

10 Key Developments

  • 10.1 Agreements, Partnerships, Collaborations and Joint Ventures
  • 10.2 Acquisitions & Mergers
  • 10.3 New Product Launch
  • 10.4 Expansions
  • 10.5 Other Key Strategies

11 Company Profiling

  • 11.1 BASF SE
  • 11.2 Cargill Incorporated
  • 11.3 Evonik Industries AG
  • 11.4 Kerry Group plc
  • 11.5 Royal DSM
  • 11.6 International Flavors & Fragrances Inc. IFF
  • 11.7 Corbion
  • 11.8 DOW
  • 11.9 Nouryon
  • 11.10 CLARIANT
  • 11.11 Solvay
  • 11.12 Arkema
  • 11.13 Eastman Chemical Company
  • 11.14 Clariant
  • 11.15 DuPont
  • 11.16 Akzo Nobel N.V.
  • 11.17 Lonza
  • 11.18 Stepan Company
  • 11.19 Estelle Chemicals Pvt. Ltd.
  • 11.20 Ingredion Incorporated