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市場調査レポート
商品コード
1444927

メープルシロップ:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024~2029年)

Maple Syrup - Market Share Analysis, Industry Trends & Statistics, Growth Forecasts (2024 - 2029)

出版日: | 発行: Mordor Intelligence | ページ情報: 英文 90 Pages | 納期: 2~3営業日

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メープルシロップ:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024~2029年)
出版日: 2024年02月15日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 90 Pages
納期: 2~3営業日
ご注意事項 :
本レポートは最新情報反映のため適宜更新し、内容構成変更を行う場合があります。ご検討の際はお問い合わせください。
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概要

メープルシロップ市場規模は、2024年に11億6,000万米ドルと推定され、2029年までに16億3,000万米ドルに達すると予測されており、予測期間(2024年から2029年)中に7.17%のCAGRで成長します。

メープルシロップ-マーケット

メープルシロップは、ワッフル、ケーキ、パンケーキ、ロールパン、フレンチトーストなど、さまざまなベーカリー製品のトッピングとして広く使用されています。菓子類、製パン、シリアル、乳製品業界におけるメープルシロップの利用の増加により、メープルシロップの需要が高まる可能性がありますが、天然製品やオーガニック製品に対する消費者の需要の高まりも、予測期間中のメープルシロップの売上を促進すると予想されます。有機メープルシロップのような製品のイントロダクション、世界市場における競合環境が強化されます。さらに、多くの顧客が新しいフレーバーを試す傾向を示しており、メープルは単独でも、他のフレーバーと組み合わせても効果を発揮する独特のフレーバーを持っていると考えられているため、他のフレーバーよりも優れています。新興国では、ユニークな製品や人目を引く独創的なパッケージの継続的な開発により、メープルシロップ製品の需要が高まっています。さらに、小規模および大手の食品製造業者の多くは、風味豊かなドレッシング、マスタード、ソース、スパイスをメープルシロップで味付けしており、これが市場の拡大を促進しています。予測期間中に、主要な市場プレーヤーが広告、プロモーション、ソーシャルメディアマーケティングにより多くの資金を費やすため、市場も成長すると予想されます。

天然および有機甘味料に対する消費者の嗜好の高まりにより、製品の受け入れが増加しており、これが予測期間中に市場の拡大を促進すると予想されます。メープルシロップが砂糖の代替品として受け入れられるようになったさらなる要因は、糖尿病、心血管疾患、肥満などの慢性疾患の有病率の上昇です。この傾向は、予測される数年間続くと予想されます。米国、カナダ、ドイツ、英国、フランスなどの国々では、これらの製品の品質を高く保つために厳しい政府規制が予想されます。公表された連邦規制および推奨事項は、製品が消費のための衛生要件を満たしていることを保証します。しかし、厳しい割当制度やメープル製品の闇マーケティングなどが市場全体の拡大を妨げる要因となっています。

甘味液市場動向

メープルシロップの香料としての利用

メープルシロップ市場は、ワッフル、パンケーキ、コーヒーケーキ、ロールパンなどのベーカリー用途の需要の増加により、大幅な成長を遂げる可能性が最も高いです。この生産量の増加によりメープルシロップ市場全体が牽引され、発展途上地域での需要の高まりに応えています。メープルシロップの多くの生産者は、さまざまな食品の香料としてのメープルシロップの需要に応えて、自社の製品ラインナップを拡大しています。前述の要因は、メープルシロップ市場の成長を促進すると予想されます。消費者の健康意識の高まりとメープルシロップの多くの利点により、メープルシロップは砂糖やコーンシロップに代わる健康的な代替甘味料とみなされ、洗練され消費者の嗜好に変化をもたらし、メープルシロップの消費量が増加しています。砂糖に比べて栄養価が高いです。

「メープル」の風味を持つ特定の物質はまだ確認されていません。しかし、メープルシロップには多種多様な香料が含まれていることが判明しました。これらは主にフェノール、ピラジン、カルボニル化学物質で構成されています。これらの風味物質は、カエデの樹液中の特定の物質(スクロース、還元糖、窒素含有化合物、可溶性リグニンなど)の存在と、樹液をシロップに変えるために使用される高温の両方の結果です。カナダの最も重要でよく知られた輸出品の1つはメープルシロップです。多くのカナダ人が春の到来を連想し、国内外でカナダのアイデンティティの強力なシンボルとして機能しています。この要因は、ここ数十年にわたってこの国の市場を牽引するのに役立ってきました。

市場をリードする北米

ケベック州メープルシロップ生産者連盟とバーモント州メープル砂糖製造者協会は、メープルシロップの大部分を生産する2つの主要なカルテルです。しかし、厳しい割当制度とメープルシロップの闇マーケティングが市場全体の成長を妨げています。健康なカエデの木の入手可能性の増加と、この天然産物に対する消費者の需要の高まりにより、北米のメープルシロップ部門の機会は拡大し続けています。

カナダのメープルシロップは、砂糖の理想的な代替品として、デザートや焼き菓子などさまざまな食品に使用されることが増えています。カナダ政府の報告によると、カナダのメープルシロップ産業は世界のメープルシロップ生産量の約75%を占め、メープル製品の世界有数の生産者です。ケベック州だけでカナダ国内のメープルシロップ製品流通量の89%を占めているが、ノバスコシア州は1%未満、オンタリオ州が4%、ニューブランズウィック州が7%となっています。米国は世界で第2位の生産国であり、世界の生産量の約24%を占めています。バーモント州、ニューヨーク州、メイン州がそれぞれ米国の生産量の45%、19%、14%を占めています。たとえば、バーモント州は2022年に250万ガロン以上のメープルシロップを生産する予定で、米国で最大のメープルシロップを生産する州です。その年のアメリカの生産量のほぼすべてがこれで構成されていました。

スイートリキッド業界の概要

メープルシロップ市場プレーヤーは、市場での競争力を維持するために、イノベーション、価格設定、流通に重点を置いています。この市場は、多くの地域の国内プレーヤーが台頭しているため、競争が激しいです。政府連合であるケベック州メープルシロップ生産者連盟は、世界市場で顕著なシェアを占めています。この連盟には7,300のメープルシロップ生産者が加盟しています。

その他の特典

  • エクセル形式の市場予測(ME)シート
  • 3か月のアナリストサポート

目次

第1章 イントロダクション

  • 調査の前提条件と市場定義
  • 調査範囲

第2章 調査手法

第3章 エグゼクティブサマリー

第4章 市場力学

  • 市場促進要因
  • 市場抑制要因
  • ポーターのファイブフォース分析
    • 新規参入業者の脅威
    • 買い手の交渉力
    • 供給企業の交渉力
    • 代替製品の脅威
    • 競争企業間の敵対関係の激しさ

第5章 市場セグメンテーション

  • カテゴリー
    • オーガニック
    • 従来型
  • タイプ
    • ブラックメープル
    • レッドメープル
    • シュガーメープル
  • 流通チャネル
    • スーパーマーケットとハイパーマーケット
    • コンビニ
    • 専門店
    • オンライン小売店
    • その他の流通チャネル
  • 地域
    • 北米
      • 米国
      • カナダ
      • メキシコ
      • その他北米
    • 欧州
      • ドイツ
      • 英国
      • フランス
      • ロシア
      • スペイン
      • イタリア
      • その他欧州
    • アジア太平洋
      • インド
      • 中国
      • 日本
      • その他アジア太平洋地域
    • 南米
      • ブラジル
      • アルゼンチン
      • その他南米
    • 中東とアフリカ
      • アラブ首長国連邦
      • 南アフリカ
      • その他中東およびアフリカ

第6章 競合情勢

  • 最も採用されている戦略
  • 市場シェア分析
  • 企業プロファイル
    • B&G Foods
    • JM Smucker
    • Federation of Quebec Maple Syrup Producers
    • HJ Heinz Company
    • Bascom family farms
    • Thompsons maple product
    • Vermont Maple sugar maker Association
    • Les Industries Bernard et Fils Ltee
    • LB Maple Treat
    • Bascom Maple Farms Inc

第7章 市場機会と将来の動向

目次
Product Code: 64780

The Maple Syrup Market size is estimated at USD 1.16 billion in 2024, and is expected to reach USD 1.63 billion by 2029, growing at a CAGR of 7.17% during the forecast period (2024-2029).

Maple Syrup - Market

Maple syrup is widely used as a topping for various bakery products, such as waffles, cakes, pancakes, bread rolls, and French toasts. While the increased utilization of maple syrup in the confectionery, bakery, cereal, and dairy industries may likely intensify the demand for maple syrup, growing consumer demand for natural and organic products is also expected to help the sales of maple syrup during the forecast period. The introduction of products like organic maple syrup strengthens the competitive environment in the global market. In addition, numerous customers demonstrate a propensity to try new flavors, and since maple is thought to have a distinctive flavor that works both on its own and when combined with others, maple has an edge over other flavors. In emerging economies, the demand for maple syrup products is driven by the ongoing creation of unique products and eye-catching, inventive packaging. Additionally, a lot of small-scale and giant food producers flavor savory dressings, mustards, sauces, and spices with maple syrup, which promotes the market's expansion. During the projected time period, the market is also expected to grow because major market players will be spending more money on advertising, promotions, and social media marketing.

Consumers' growing preference for natural and organic sweeteners has led to a rise in product acceptance, which is anticipated to fuel market expansion over the course of the projected period. A further factor driving the acceptance of maple syrup as a sugar alternative is the rising prevalence of chronic diseases like diabetes, cardiovascular conditions, and obesity. This trend is expected to continue during the projected years. In nations including the United States, Canada, Germany, the United Kingdom, and France, strict governmental regulations are anticipated to keep these products' quality high. The federal regulations and recommendations that have been made public guarantee that the products meet hygienic requirements for consumption. However, the stringent quota system and the black marketing of maple products are factors impeding the expansion of the market as a whole.

Sweet Liquid Market Trends

Utilization of Maple Syrup as a Flavoring Agent

The maple syrup market is most likely to witness significant growth due to increased demand for bakery applications such as waffles, pancakes, coffee cakes, and bread rolls. This growing production rate has been driving the overall market for maple syrup, thereby catering to the growing demand in developing regions. Many producers of maple syrup are expanding their product offerings owing to the demand for maple syrup as a flavoring agent in an assortment of food products. The aforementioned factors are expected to drive the growth of the maple syrup market. Due to the increase in health awareness among consumers and the numerous benefits of maple syrup, it is considered a healthy alternative sweetener to sugar and corn syrup, which is increasing the consumption of maple syrup as it is sophisticated, brings a change in consumer tastes, and has a high nutritional value when compared with sugar.

No specific substance or substances have yet been identified as possessing the "maple" flavor. However, it has been discovered that maple syrup contains a wide variety of flavorings. These mostly consist of phenolic, pyrazine, and carbonyl chemicals. These flavoring substances are a result of both the presence of certain substances (such as sucrose, reducing sugars, nitrogen-containing compounds, and soluble lignins) in the maple sap and the high temperatures used to transform the sap into syrup. One of Canada's most significant and well-known exports is maple syrup, which many Canadians associate with the arrival of spring and serves as a potent symbol of Canadian identity both at home and abroad. This factor has helped drive the market in the country over recent decades.

North America Leading the Market

The Federation of Quebec Maple Syrup Producers and the Vermont Maple Sugar Makers' Association are the two major cartels producing a major chunk of maple syrup. However, the stringent quota system and black marketing of maple syrup are hindering the overall market's growth. The opportunities in the North American maple syrup sector continue to grow due to the increasing availability of healthy maple trees and growing consumer demand for this natural product.

Canadian maple syrup is increasingly being utilized as an ideal alternative to sugar in a variety of foods, such as desserts and baked goods. According to Government of Canada reports, the Canadian maple syrup industry accounts for approximately 75% of the world's maple syrup production and is the leading global producer of maple products. The province of Quebec alone accounts for 89% of the country's maple syrup product distribution in Canada, while Nova Scotia accounts for less than 1%, 4% from Ontario, and 7% from New Brunswick. The United States is the second-largest producer in the world, contributing to around 24% of global production. Vermont, New York, and Maine contribute 45%, 19%, and 14% of the United States' production, respectively. For instance, Vermont, which will produce more than 2.5 million gallons of maple syrup in 2022, is the top-producing state in the United States. Almost all of the American production during that year was made up of this. Maple trees can have one to three taps to collect sap, depending on the size of the tree, and tapping them is a fairly straightforward process.

Sweet Liquid Industry Overview

The maple syrup market player focuses on innovation, pricing, and distribution to stay competitive in the market. This market is competitive, as many regional domestic players are emerging in it. The Federation of Quebec Maple Syrup Producers, a government federation, occupies a prominent share of the global market. The federation has 7,300 maple syrup producers. The major players in the market are Les Industries Bernard et Fils Ltee, LB Maple Treat, Citadelle Camp, Bascom Maple Farms Inc., Highland Sugarworks, Turkey Hill Sugarbush, the Ontario Maple Syrup Producers Association, B&G Foods, Pinnacle Foods, The J.M. Smucker Company, The Kraft Heinz Company, and American Garden, among others.

Additional Benefits:

  • The market estimate (ME) sheet in Excel format
  • 3 months of analyst support

TABLE OF CONTENTS

1 INTRODUCTION

  • 1.1 Study Assumptions and market definition
  • 1.2 Scope of the Study

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 MARKET DYNAMICS

  • 4.1 Market Drivers
  • 4.2 Market Restraints
  • 4.3 Porter's Five Forces Analysis
    • 4.3.1 Threat of New Entrants
    • 4.3.2 Bargaining Power of Buyers/Consumers
    • 4.3.3 Bargaining Power of Suppliers
    • 4.3.4 Threat of Substitute Products
    • 4.3.5 Intensity of Competitive Rivalry

5 MARKET SEGMENTATION

  • 5.1 Category
    • 5.1.1 Organic
    • 5.1.2 Conventional
  • 5.2 Type
    • 5.2.1 Black Maple
    • 5.2.2 Red Maple
    • 5.2.3 Sugar Maple
  • 5.3 Distribution Channel
    • 5.3.1 Supermarket and Hypermarket
    • 5.3.2 Convenience Store
    • 5.3.3 Specialty Stores
    • 5.3.4 Online Retail Stores
    • 5.3.5 Other Distribution Channels
  • 5.4 Geography
    • 5.4.1 North America
      • 5.4.1.1 United States
      • 5.4.1.2 Canada
      • 5.4.1.3 Mexico
      • 5.4.1.4 Rest of North America
    • 5.4.2 Europe
      • 5.4.2.1 Germany
      • 5.4.2.2 United Kingdom
      • 5.4.2.3 France
      • 5.4.2.4 Russia
      • 5.4.2.5 Spain
      • 5.4.2.6 Italy
      • 5.4.2.7 Rest of Europe
    • 5.4.3 Asia-Pacific
      • 5.4.3.1 India
      • 5.4.3.2 China
      • 5.4.3.3 Japan
      • 5.4.3.4 Rest of Asia-Pacific
    • 5.4.4 South America
      • 5.4.4.1 Brazil
      • 5.4.4.2 Argentina
      • 5.4.4.3 Rest of South America
    • 5.4.5 Middle-East and Africa
      • 5.4.5.1 United Arab Emirates
      • 5.4.5.2 South Africa
      • 5.4.5.3 Rest of Middle-East and Africa

6 COMPETITIVE LANDSCAPE

  • 6.1 Most Adopted Strategies
  • 6.2 Market Share Analysis
  • 6.3 Company Profiles
    • 6.3.1 B&G Foods
    • 6.3.2 J.M Smucker
    • 6.3.3 Federation of Quebec Maple Syrup Producers
    • 6.3.4 HJ Heinz Company
    • 6.3.5 Bascom family farms
    • 6.3.6 Thompsons maple product
    • 6.3.7 Vermont Maple sugar maker Association
    • 6.3.8 Les Industries Bernard et Fils Ltee
    • 6.3.9 LB Maple Treat
    • 6.3.10 Bascom Maple Farms Inc

7 MARKET OPPORTUNITIES AND FUTURE TRENDS