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市場調査レポート
商品コード
1443985
ブドウ:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024~2029年)Grapes - Market Share Analysis, Industry Trends & Statistics, Growth Forecasts (2024 - 2029) |
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適宜更新あり
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ブドウ:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024~2029年) |
出版日: 2024年02月15日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 98 Pages
納期: 2~3営業日
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ブドウ市場規模は2024年に2,151億7,000万米ドルと推定され、2029年までに3,032億米ドルに達すると予測されており、予測期間(2024年から2029年)中に7.10%のCAGRで成長します。
国際市場におけるブドウの主な輸出国には、チリ、中国、イタリア、ペルーなどがあります。 2021年、ブドウ輸入上位3カ国(米国、ドイツ、オランダ)は、世界で取引されたブドウの約32%を輸入しました。欧州地域のほとんどの国は生食用ブドウを輸入していますが、イタリアのような国ではワイン生産用に広大な面積のブドウ畑があります。世界の最高品質のワインのほとんどは欧州諸国で生産されています。
ブドウはワインの生産に使用されますが、ワインの需要の増加に伴い、ブドウの需要も増加しています。米国、イタリア、中国、フランスは人口が多いため、ワイン全体としては最大の市場を持っています。
欧州では、ワイン産業には計り知れない需要と潜在力があります。イタリアは世界最古のワイン生産国の一つです。この国には計り知れないほど豊富な経験、多様性(2,000以上のブドウ品種とヴィンテージ)、そして世界最高級のワインがいくつかあります。フランスには約400品種があり、そのうち大規模に栽培されている品種は100品種もありません。その一方で、多くの生産者が気候変動と戦うために忘れ去られた品種の栽培を模索しています。ここ数十年、イタリアとフランスのワインサプライチェーンは、国内市場と海外市場の両方で収益性と業績の面で好調を維持してきました。製品、価格、消費状況の点で細分化されており、特にスケールメリットを最大限に活用できない組織の特徴があるにもかかわらず、業界の競争力は非常に高く、今後の可能性が高まっています。観光と付加価値を高める一方で、成長する市場にサービスを提供するために最高品質のワインを追求しています。
メキシコは依然として北米最大のブドウの供給国であり、国内で生産されたブドウのほとんどは米国とカナダに出荷されています。北米に輸入されるブドウの大部分はワインの製造に使用されます。さまざまなブドウ品種があり、それぞれの形態、成長、さまざまな気候や地域への適合性、ワイン造りの特徴などの点で独自の特徴を持っています。一般的にワインに使用される品種には、シャルドネ、ソーヴィニヨン・ブラン、リースリング、マスカット、マルベック、ピノ・ノワールなどがあります。
米国は世界最大のブドウ輸入国です。米国がブドウを輸入している主な国にはチリ、メキシコ、ペルーがあり、これらを合わせて米国のブドウ輸入量のほぼ99%を占めています。カナダでもブドウの生産量は限られているため、生食用ブドウのほとんどは米国、メキシコ、チリから輸入されています。ワイン製造はカナダで最も付加価値の高い農産物の1つであり、国内に670以上のワイナリーがあり、高品質のワインと大きな経済的利点を生み出しています。
米国はワインの成長市場であり、国内需要が国内のワイン生産量を上回っています。米国のほぼすべての50州がワインを生産しています。ただし、カリフォルニアとワシントンは国内のワインの大部分を生産しています。米国の地質学的および気候的条件は、高地の大陸性気候や沿岸の霧が多い地域など、これらの州にブドウ栽培に有利な条件を提供しており、これらが市場を牽引すると予想されています。
The Grapes Market size is estimated at USD 215.17 billion in 2024, and is expected to reach USD 303.20 billion by 2029, growing at a CAGR of 7.10% during the forecast period (2024-2029).
The major exporters of grapes in the international market include Chile, China, Italy, and Peru. In 2021, the top three grape-importing countries-the United States, Germany, and the Netherlands-imported around 32% of the grapes traded globally. Most countries in the European region import table grapes, while countries like Italy have huge acreage under vineyards for the production of wine. Most of the world's finest-quality wines are produced in European countries.
Grapes are used for wine production, and with the increasing demand for wine, the demand for grapes is also increasing. Because they have more people, the United States, Italy, China, and France have the largest markets for wine as a whole.
In Europe, the wine industries have immense demand as well as potential. Italy is one of the world's oldest wine-producing countries. The country has an immense wealth of experience, diversity (over 2,000 grape varieties and vintages), and some of the world's finest wines. France has approximately 400 varieties, of which hardly 100 are grown extensively, while many growers are looking to grow forgotten varieties to combat climate change. In recent decades, the Italian and French wine supply chains have performed well in terms of profitability and performance in both home and foreign markets. Even though it is fragmented in terms of products, prices, and consumption context, and, in particular, even though it is characterized by an organization that prevents full utilization of economies of scale, it has made the industry highly competitive, increasing the potential for tourism and value addition while also pushing for the best quality of wines to serve the growing market.
Mexico remains the largest supplier of grapes in North America, and most of the production in the country gets shipped to the United States and Canada. The majority of the imported grapes in North America are used for manufacturing wines. There are many different grape varieties, each with its own unique characteristics in terms of form, growth, suitability for different climates and regions, and winemaking features. Some of the varieties typically used for wines are Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling, Muscat, Malbec, Pinot Noir, etc.
The United States is the largest importer of grapes in the world. The major countries from which the United States imports grapes include Chile, Mexico, and Peru, which together account for almost 99% of American grape imports. In Canada as well, grape production is limited, so most of the fresh table grapes are imported from the United States, Mexico, and Chile. Winemaking is one of Canada's highest value-added agricultural products, as it has more than 670 wineries in the country, generating high-quality wines and major economic advantages.
The United States is a growing market for wines, with domestic demand exceeding wine production in the country. Almost all 50 states in the United States produce wine; however, California and Washington produce the majority of the country's wine. The United States' geological and climatic conditions have provided these states with favorable grape-growing conditions, such as higher altitude continental climes or coastal fog-laden areas, which are expected to drive the market.