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市場調査レポート
商品コード
1444172
ブドウのバリューチェーン分析:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024-2029年)Grapes Value Chain Analysis - Market Share Analysis, Industry Trends & Statistics, Growth Forecasts (2024 - 2029) |
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適宜更新あり
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ブドウのバリューチェーン分析:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024-2029年) |
出版日: 2024年02月15日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 70 Pages
納期: 2~3営業日
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ブドウ市場規模は2024年に2,073億1,000万米ドルと推定され、2029年までに3,060億3,000万米ドルに達すると予測されており、予測期間(2024年から2029年)中に8.10%のCAGRで成長します。
ブドウの消費に伴う健康上の利点に対する消費者の意識の高まりにより、主要生産国は消費者の需要の高まりに応えるために生産量を年々増加させています。ブドウに含まれる栄養素には、抗炎症効果があることが示されています。新鮮なブドウを摂取することも血圧の調整に役立ちます。
慢性疾患の治療に役立つ高レベルの抗酸化物質、ビタミンC、Kなどのブドウの栄養上の利点により、需要が増加しています。その後、生のブドウの生産量が増加しました。たとえば、FAOによると、インドのブドウ生産量は2018年の2,920,000ヘクタールから2021年には3,358,000ヘクタールに増加しており、将来のブドウ市場の潜在的な成長を示しています。
カリフォルニア生食用ブドウ委員会によると、ブドウには食用の日焼け止めとして機能するポリフェノールなどの天然化合物が含まれているため、毎日約2~2.25カップの新鮮なブドウを摂取すると、紫外線によって引き起こされる病気から皮膚を守ることができます。その後、消費者のブドウに対する需要が増加し、全体の消費量が急増しています。
さらに、FAOが公開したデータベースによると、中国やトルコなどの国々がブドウの主要生産国であり、2021年のブドウ生産量はそれぞれ1,126万9,900トンと367万トンを占めています。さらに、ブラジル、米国などの国も、州とウズベキスタンも世界的にブドウの主要生産国であると考えられています。
カリフォルニア生食用ブドウ委員会によると、2020年、米国の重要な買い物客の46%が生のブドウを家庭の必需品と認識しており、2019年の32%から増加しました。また、別の35%はブドウが家庭で頻繁に購入されていると主張しています。これは、国内のブドウの消費者が増加していることを示しており、この地域でのビーガン傾向の高まりにより、今後数年間でさらに増加すると予想されています。
したがって、健康志向の高まりにより、世界中でブドウの消費量が増加すると予想され、それによって予測期間中に市場が急増すると予想されます。
中国は世界のブドウ生産量を独占しています。中国は約1,130万トンのブドウを生産し、2021年も引き続きアジア太平洋および世界最大のブドウ生産国であり、2021年に世界中で生産されたブドウ総量の約15.3%を占めました。
この国の生産は主に新疆、河北、山東、クラウド南、河南、遼寧などの地域に集中しています。中国の多くの農家は伝統的なブドウ品種を、より収益性の高い品種に置き換えています。巨峰、レッドグローブ、マスカットが依然として主要な品種ですが、サマーブラック、シャインマスカット、ジャンボマスカット、ゴールドフィンガー、クリムゾンシードレスなどの他の品種の栽培も国内で盛んになっています。
さらに、ブドウはワインの生産に使用される主要な果物であるため、国内のワイン産業は年々拡大しており、ブドウの生産にプラスの影響を与えています。中国南部では、ブドウ生産者は果実の品質を向上させたり、供給期間を延長したりするために、生産設備へのさらなる投資に積極的です。温室ブドウ畑または雨よけ施設を備えたブドウ畑は、ブドウ総面積の約25%を占め、成長していると推定されています。したがって、投資の増加はブドウの生産量の増加をもたらし、その結果、予測期間中に調査された市場の全体的な成長につながります。
The Grapes Market size is estimated at USD 207.31 billion in 2024, and is expected to reach USD 306.03 billion by 2029, growing at a CAGR of 8.10% during the forecast period (2024-2029).
The increased awareness among consumers regarding the health benefits associated with the consumption of grapes has led major producing countries to increase their production year-on-year to meet the rising consumer demand. Nutrients found in grapes have been shown to have anti-inflammatory benefits. Consuming fresh grapes can also help regulate blood pressure.
Due to the nutritional benefits of grapes, such as higher levels of antioxidants, vitamin C, K, etc., that help cure chronic diseases, the demand is increasing. Subsequently, the production of fresh grapes increased. For instance, according to FAO, the production of grapes in India increased from 2,920,000 hectares in 2018 to 3,358,000 hectares in 2021, indicating the potential growth of the grapes market in the future.
According to the California Table Grape Commission, consuming about 2-2.25 cups of fresh grapes daily can protect the skin against diseases caused by ultraviolet rays, as grapes contain natural compounds such as polyphenols that act as edible sunscreen. Subsequently, the demand for grapes among consumers is increasing, thereby spiraling the overall consumption.
Furthermore, according to the database published by FAO, countries such as China and Turkey are the primary producers of grapes, accounting for 11,269,900 metric ton and 3,670,000 metric ton of grapes production, respectively, in 2021. Moreover, countries such as Brazil, the United States, and Uzbekistan are also considered to be the primary producers of grapes globally.
As per California Table Grape Commission, in 2020, 46% of significant shoppers in the United States perceived fresh grapes to be a staple in their household, rising from 32% in 2019. Another 35% claim grapes are frequently purchased in their homes. This points out that grapes consumers in the country are growing, which is further expected to increase in the coming years due to the rising veganism trend in the region.
Therefore, due to rising health consciousness, the consumption of grapes around the globe is expected to increase, thereby surging the market during the forecast period.
China dominates the production of grapes in the world. China produced approximately 11.3 million metric ton of grapes and remained the largest grape-producing country in Asia-Pacific and the world in 2021, comprising approximately 15.3% of the total volume of grapes produced around the globe in 2021.
The country has its production mainly concentrated in regions such as Xinjiang, Hebei, Shandong, Yunnan, Henan, and Liaoning, among others. Many farmers in China have been replacing traditional grape varieties with more profitable cultivars. Although kyoho, red globe, and muscat remain the dominant varieties, the cultivation of other varieties such as summer black, shine muscat, jumbo muscat, gold finger, and crimson seedless is also gaining momentum in the country.
Furthermore, the wine industry expanding year on year in the country positively impacts the production of grapes as grapes are the primary fruits used in the production of wines. In Southern China, Grape producers are willing to invest more in production facilities to improve fruit quality or lengthen the supply season. It is estimated that greenhouse vineyards or vineyards with rain shield facilities account for around 25% of total grape acreage and are growing. Therefore, Rising investment results in increased production of grapes which results in the overall growth of the market studied during the forecast period.