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市場調査レポート
商品コード
1440119
アスパラガス:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024-2029)Asparagus - Market Share Analysis, Industry Trends & Statistics, Growth Forecasts (2024 - 2029) |
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適宜更新あり
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アスパラガス:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024-2029) |
出版日: 2024年02月15日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 95 Pages
納期: 2~3営業日
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アスパラガス市場規模は、2024年に337億米ドルと推定され、2029年までに407億9,000万米ドルに達すると予測されており、予測期間(2024年から2029年)中に3.89%のCAGRで成長します。
アスパラガスには、いくつかの微量栄養素が含まれているため、多くの健康上の利点があります。アスパラガスにはグルタチオンとルチンが含まれており、それぞれ抗がん作用と血管の強化に役立ちます。
アスパラガスには、インスリンがグルコースを細胞に運ぶのを助けるクロムが含まれており、他の野菜と比較して最も多くの葉酸が含まれています。これを食べると、赤ちゃんの脳(無脳症)や脊椎(二分脊椎症)の重大な先天障害を防ぐことができます。食物繊維も豊富で、体重の減少や体重減少につながります。さらに、アスパラガスは、炒め物、サラダ、オムレツ、アスパラガスのフリッタータ、アスパラガスなど、さまざまな料理に使用できます。茹でる、焼く、蒸す、ロースト、ソテーなど、アスパラガスの調理方法が可能です。
さらに、アスパラガスの需要の増加がアスパラガス市場を牽引すると予想されます。さまざまなアスパラガスの市場は北米と欧州が独占しており、近年これらの地域ではアスパラガスおよびパスタアスパラガスの生産量としての輸入が大幅に増加しています。有機栽培のアスパラガス市場は上昇しているが、世界第2位のアスパラガス生産国であるペルーではアスパラガスは初期段階にあります。ペルーアスパラガス輸入協会によると、ペルーは輸出主導型の有機栽培を着実に増やしています。
さらに、アスパラガスはその莫大な健康効果により需要が大きいため、いくつかの関係者や政府がアスパラガスの生産を増やす取り組みを行っています。たとえば、FAOによると、2019年の世界のアスパラガスの総生産量8,415,420.9メートルトンから増加し、2021年には8,501,442.93メートルトンに達しました。
アスパラガス(シャタバリ)は、この地域で最も需要のある野菜の1つです。シャタバリはアジア太平洋情勢のほとんどの地域で栽培でき、この地域では野菜や薬として使用されています。薬として、アーユルヴェーダではうつ病、下痢、低血糖、咳などの治療に使用されています。アジア太平洋地域は広大な農地が利用可能であるため、調査期間を通じてアスパラガス市場を独占しています。この地域には、世界最大のアスパラガス生産国のいくつかがあります。
世界中のアスパラガス市場は中国が独占しており、世界最大のアスパラガス生産国となっています。中国のアスパラガスの年間平均生産量は700万トン以上で、これは2019年の世界生産量の約87%に相当します。2020年の中国のアスパラガス生産量は約730万トンでした。ITC貿易地図によると、 2020年の中国のアスパラガス輸出額は59万3,000米ドルで、約4.9%増加し、2021年には62万2,000米ドルに達しました。
さらに、消費者の間で冷凍アスパラガスや缶詰アスパラガスに対する需要が高まっていることも、近いうちにアジア太平洋諸国における対象市場の成長を支援すると予想される要因となっています。さらに、この地域の国々でピューレやスープにアスパラガスが使用されていることも、対象市場の成長を支えるもう一つの要因となっています。
The Asparagus Market size is estimated at USD 33.70 billion in 2024, and is expected to reach USD 40.79 billion by 2029, growing at a CAGR of 3.89% during the forecast period (2024-2029).
Asparagus offers many health benefits, mainly because it contains several micronutrients. Asparagus contains glutathione and Rutin, which help as a cancer fighter and to strengthen blood vessels, respectively.
Asparagus contains chromium, which helps insulin carry glucose into cells, and has the most folacin compared to any vegetable. Eating it can help prevent significant congenital disabilities of the baby's brain (anencephaly) and spine (spina bifida). It is also rich in fiber, which is linked to lower body weight and weight loss. Moreover, Asparagus can be used in several dishes like stir-fries, salads, omeletsAsparagus frittatas, and Asparagus. It can be cooked in Asparagus ways, including boiling, grilling, steaming, roasting, and sauteing.
Furthermore, increasing demand for asparagus is expected to drive the Asparagus market. The markets for various asparagus are dominated by North America and Europe, with the regions substantially increasing the import asAsparagusandroductionpastaic asparagus in recent years. Although organically organic asparagus markets are up, asparagus is at its nascent stage in Peru, the second-largest producer of asparagus in the world; the country is steadily raising its export-driven organic cultivation, as per the Peruvian Asparagus Importer's Association.
Moreover, several players and governments are taking initiatives to boost the production of Asparagus as there is a massive demand for Asparagus owing to its immense health benefits. For instance, according to FAO, the total production of Asparagus around the globe in 2019 was 8,415,420.9 metric ton, which increased and reached 8,501,442.93 metric ton in 2021.
Asparagus (Shatavari), is one of the most demanded vegetables in the region. It can be grown in most of the Asia pacific landscape, the Shatavari is used as a vegetable and medicine in the region. As a medicine, it's used to treat depression, Diarrhoea, Low Blood sugar, coughs, and a lot more in Ayurveda. Asia Pacific dominates the Asparagus market over the studied period owing to its vast mass of agricultural land availability. The region has some of the world's largest producing countries of asparagus.
The asparagus market around the globe is dominated by China, being the largest asparagus producing country in the world. China has an average annual asparagus production volume of more than 7.0 million metric tons, which equals approximately 87% of the global production volume in 2019. China produced around 7.3 million metric tons of asparagus in the year 2020. As per the ITC trade map, china's export value of asparagus was USD 593 thousand in 2020, which increased by approximately 4.9% and reached USD 622 thousand in 2021.
Moreover, the rising demand for frozen asparagus and canned asparagus among consumers is also a factor anticipated to support the growth of the target market in countries in the Asia Pacific shortly. Additionally, the use of asparagus in purees and soups in countries in this region is another factor supporting the growth of the target market.