表紙:食品取扱施設向け防除の米国市場:分析と機会(2023年)
市場調査レポート
商品コード
1623566

食品取扱施設向け防除の米国市場:分析と機会(2023年)

Pest Control for Food Handling Establishments: U.S. Analysis and Opportunities 2023


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英文 167 Pages
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食品取扱施設向け防除の米国市場:分析と機会(2023年)
出版日: 2024年06月01日
発行: Kline & Company, Inc.
ページ情報: 英文 167 Pages
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概要

当レポートでは、米国の食品取扱施設向け防除市場について調査分析し、市場規模や機会に関する情報を提供しています。

目次

イントロダクション

エグゼクティブサマリー

  • レポートの調査結果の概要、市場の5年間の見通し

市場構造

  • レポートは4つのセクションに分かれています。
    • レストラン(ファストフード、フルサービス)
    • 施設(学校、刑務所、病院など)
    • 食品倉庫
    • 食品加工

見通し

4つのセクションにはそれぞれ次の内容が含まれます。

  • 産業の構造
  • 防除市場
    • 市場の特徴
    • 売上:市場セグメント別、害虫タイプ別、ブランド別、製剤タイプ別、サプライヤー別
    • 有効成分と容量
    • 処理技術
  • 防除の実践
    • 利用責任(社内従業員 vs. 契約防除企業)
    • 外部の防除業者への指示
    • 主な防除方法
  • 捕獲・モニタリングデバイスの使用
  • 産業・機関市場
    • 市場の特徴
    • サプライヤーの売上の推計
目次
Product Code: Y585F

A comprehensive analysis of the different pest controltreatments methods used in various food handlingestablishments, this study focuses on the size of the marketand business opportunities. This report is based on hundredsof structured surveys of pest control operators and thoseresponsible for pest control in food handling establishments.

Scope

  • The market is segmented into four main end uses:
    • Restaurants (fastfood and fullservice)
    • Institutional facilities (schools, prisons, hospitals, etc.)
    • Food warehouses
    • Food processing
  • Each segment provides insights into:
    • Pesticide applications and controls by inhouse staff and pest control companies.
    • Current and future product trends
    • The near-term impact of new products
    • Cultural and nonchemical practices used to control insects
    • Unmet needs of food handling establishments and the pest-control companies servicing them

Regional Coverage: North America (United States).

Table of Contents

Introduction

Executive Summary

  • An overview of the report findings plus a five-year outlook for this market

Market Structure

  • The report is split into four sections:
    • Restaurants (fast-food and full-service)
    • Institutional facilities (schools, prisons, hospitals, etc.)
    • Food warehouses
    • Food processing

Outlook

Each of the four sections includes:

  • Structure of the industry
  • Pest-control market
    • Market characteristics
    • Sales by market segment, pest type, brand, formulation type, and supplier
    • Active ingredients and volume
    • Treatment techniques
  • Pest-control practices
    • Application responsibility (inhouse employee vs. contracted pest-control companies)
    • Directions given to outside pest-management firms
    • Key pest-treatment methods
  • Use of trapping and monitoring devices
  • Industrial and institutional market
    • Market characteristics
    • Supplier sales estimates