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市場調査レポート
商品コード
1114906
コーンシロップの世界市場規模・シェア・産業動向分析レポート:用途別(飲食品、医薬品)、流通チャネル別(B2C、B2B)、タイプ別、地域別展望・予測、2022年~2028年版Global Corn Syrup Market Size, Share & Industry Trends Analysis Report By Application (Food & Beverages and Pharmaceuticals), By Distribution Channel (B2C and B2B), By Type, By Regional Outlook and Forecast, 2022 - 2028 |
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コーンシロップの世界市場規模・シェア・産業動向分析レポート:用途別(飲食品、医薬品)、流通チャネル別(B2C、B2B)、タイプ別、地域別展望・予測、2022年~2028年版 |
出版日: 2022年07月29日
発行: KBV Research
ページ情報: 英文 175 Pages
納期: 即納可能
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コーンシロップの世界市場規模は、2028年までに111億米ドルに達し、予測期間中にCAGR4.0%の市場成長率で上昇すると予想されています。
コーンスターチが加水分解される場合、2つの方法のいずれかで達成されます。希釈した酸で加熱するか、酵素を添加するかのどちらかです。ジャム、ゼリー、焼き菓子、そして乳製品、菓子、飲料のようないくつかのより多くの食事はすべて、何らかの容量でコーンシロップを採用しています。様々な加工食品における甘味料の需要の増加により、飲食品業界におけるコーンシロップの需要は大幅に増加すると予想されています。コーンシロップは結晶化せず、溶解性が高いという特徴があります。また、砂糖よりもコストが低く、食品や飲料の保存期間を延ばす防腐剤としての役割も果たします。
このように、コーンシロップの飲食品業界における普及は、それに付随する多くの利点によって後押しされているのです。さらに、クイックサービスレストランチェーンやファーストフードチェーンの普及、RTD飲料の消費量の増加、先進国・新興国双方における加工食品の需要増などが、コーンシロップ市場の拡大に寄与しています。
COVID-19の影響分析
COVID-19のパンデミックの発生は、世界経済に大きな打撃を与えています。COVID-19パンデミックは、地方政府によっていくつかの国で封鎖が展開されたため、コーンシロップ市場にも有害な影響を及ぼしました。生産設備の一時的な停止、労働力の不足、原材料の不足、およびサプライチェーンの混乱などの懸念により、市場の見通しが阻害されました。2020年に発生したCOVID-19のパンデミックは、コーンシロップ事業の売上に悪影響を及ぼしました。ウイルスの蔓延を阻止するための政府の封鎖措置は、コーンシロップ業界に悪影響を及ぼし、サプライチェーンの混乱とともに原材料の不足を招きました。
市場の成長要因
飲食品業界における採用の増加
飲食品業界において、コーンシロップの需要が急速に高まっています。コーンシロップには複数の利点があり、そのため飲食品メーカーがこの製品を急速に活用しています。また、現在、市場全体で最も有用な原料のひとつがコーンシロップです。この甘味料は、食事の食感を良くし、色の維持を助け、様々な料理の風味を良くし、品質を向上させる。これらの添加物のコストは、食品製造業に提供される他のどのカロリー甘味料よりも低いことが多く、代替品のように頻繁に価格が不安定になることなく、多くの付加価値を提供することができるのです。
コスト効率と品質
砂糖の生産に比べ、コーンシロップははるかに低いコストで生産されます。また、砂糖や他の甘味料にはない食感やみずみずしさを与えることができます。したがって、HFCSが登場する以前は、飲食品会社は製品の鮮度を保つために追加的なコストを負担しなければならなかったのです。食品メーカーが清涼飲料水の製造に高フルクトースコーンシロップを利用するのは、従来の砂糖では実現できなかったある種の新鮮さを製品に与えるからです。また、顧客はその食感や風味を心地よく感じることでしょう。
市場抑制要因
シロップの過剰摂取によるリスク
コーンシロップを過剰に摂取した場合、体は自然に脂肪に変えてしまいます。果糖は肝臓で消化されるため、肝臓での貯蔵能力に限界があり、貯蔵炭水化物に変換されます。少量の果糖は簡単に燃焼されますが、焼き菓子や甘い炭酸飲料に含まれるような大量の果糖は、すぐに肝臓に負担をかけ、脂肪を多く発生させる原因となります。長期にわたって有害なレベルのコーンシロップにさらされると、肥満、脂肪性肝疾患、2型糖尿病などの大きな健康問題に発展する可能性があります。
タイプの展望
コーンシロップ市場は、タイプ別に、ライトシロップ、ダークシロップ、コーンシロップソリッド、高果糖コーンシロップに区分されます。2021年、ライトコーンシロップセグメントは、コーンシロップ市場において大きな収益シェアを記録しました。このセグメントの成長の高まりは、世界中でライトコーンシロップの人気が高まっていることに起因しています。ライトコーンシロップは色が透明で、コーンスターチから糖分を除去することで製造されます。また、少量のバニラ香料が含まれていることが多いです。キャラメルポップコーン、キャンディー、アイシング、スイートソースのレシピには、すべてこのシロップが使用されています。
アプリケーションの展望
アプリケーション別に、コーンシロップ市場は、食品・飲料と医薬品に二分されます。2021年のコーンシロップ市場では、食品・飲料分野が最も高い売上高シェアを獲得しました。世界人口の需要増に対応するための食品・飲料生産の増加が、食品・飲料業界の成長の主な要因です。飲食品業界では、コーンシロップは増粘剤および甘味料として使用されています。
流通経路の展望
流通チャネルに基づき、コーンシロップ市場はB2BとB2Cに分けられます。2021年、B2Bセグメントはコーンシロップ市場の重要な収益シェアを登録しました。このセグメントの急成長は、レストランやその他の食品施設におけるコーンシロップの需要増に起因しています。様々なレストランでは、コーンシロップを増粘剤および保湿剤として使用するために、急速に採用が進んでいます。そのため、同分野の成長率は高まっています。
地域別の概況
地域別に、コーンシロップ市場は北米、欧州、アジア太平洋、LAMEAで分析されています。2021年、北米はコーンシロップ市場の最大の収益シェアを占めています。米国はコーンシロップの消費者だけでなく、トップ生産者の一つであるため、この地域の市場の成長は著しく急増しています。これは、米国全体で調理済み飲料、焼き菓子、菓子、加工食品に対する需要が高いことで説明されます。
List of Figures
The Global Corn Syrup Market size is expected to reach $11.1 billion by 2028, rising at a market growth of 4.0% CAGR during the forecast period.
Corn syrup, also known as maize, is a food syrup derived from the starch of corn. The percentage of maltose and other oligosaccharides in corn syrup varies. For confectioners, corn syrup is also referred as glucose syrup. Food items are cooked with corn syrup to soften the texture, add volume, prevent sugar from crystallizing, and improve flavor. By converting a significant amount of its glucose into fructose with the aid of the enzyme D-xylose isomerase, corn syrup is distinguished from high-fructose corn syrup, which is produced from corn syrup.
Dilute hydrochloric acid and maize starch are combined, and the combination is then heated under pressure to create corn syrup. The main uses for corn syrup in commercially packaged foods include humectant, thickener, and sweetener. It keeps food fresh by absorbing moisture. Commercial corn syrup is offered in two varieties viz. dark corn syrup and light corn syrup.
When cornstarch is hydrolyzed, it can be accomplished in one of two ways. Either by heating it with diluted acid or by adding enzymes. Jams, jellies, baked goods, and several more meals like dairy items, confections, and beverages all employ corn syrup in some capacity. Due to the rise in demand for sweeteners in various processed goods, corn syrup demand in the food and beverage industry is predicted to increase dramatically. Under some circumstances, corn syrup does not crystallize and has a higher solubility. It also costs less than sugar and serves as a preservative to increase the shelf life of foods and beverages.
Thus, corn syrup's widespread use in the food and beverage industries is being boosted by a number of advantages that come with it. Additionally, the proliferation of quick-service restaurant chains and fast-food chains, an increase in consumption of ready-to-drink beverages, and a rise in the demand for processed food in both developed and developing countries all contribute to the corn syrup market's expansion.
COVID-19 Impact Analysis
The outbreak of the COVID-19 pandemic has been significantly harmful to the worldwide economy. The COVID-19 pandemic also had a detrimental impact on the corn syrup market due to the deployment of the lockdown in several countries by the local governments. Market prospects were impeded by concerns like the temporary shutdown of production facilities, a workforce shortage, a lack of raw materials, as well as supply chain disruptions. The COVID-19 pandemic outbreak in 2020 had a detrimental effect on corn syrup business sales. The government's lockdown measures to stop the virus's spread had a negative effect on the corn syrup industry, leading to a shortage of raw materials along with supply chain disruptions.
Market Growth Factors
Increasing Adoption Throughout The Food And Beverages Industry
The demand for corn syrup in the food and beverages industry is rapidly rising. There are multiple advantages of corn syrup, due to which food and beverage manufacturers are rapidly utilizing this product. In addition, one of the most useful ingredients across the market nowadays is corn syrup. The sweetener gives meals more texture, aids in maintaining their color, improves the flavor of various dishes, and aids in quality. The cost of each of these additions is often lower than that of any other caloric sweetener offered to the food production business, allowing it to offer a number of value-added features without as frequently experiencing price instability as its alternative goods.
Cost-Efficiency And High Quality
Compared to the production of sugar, corn syrup is produced at a much lower cost. In a manner that sugar as well as other sweeteners cannot, corn syrup also gives products a texture and a freshness that they lack. Therefore, before HFCS, food and beverage firms typically had to incur additional costs in order to keep their products fresh. Food producers utilize high-fructose corn syrup in the creation of soft drinks because it gives the finished product a certain freshness that conventional sugars are unable to achieve. Customers would also find the textures and flavors pleasant.
Market Restraining Factors
Risks Related To The Excess Communication Of Syrup
The body would naturally turn too much corn syrup into fat when consumed in excess amounts. Fructose will be converted into stored carbohydrates with a limited storage capacity by the liver because of how it is digested by the liver. Smaller amounts of fructose are easily burned off, but larger amounts, such as those found in baked goods and sugary carbonated beverages, can quickly overload the liver and cause it to generate more fat. Long-term exposure to corn syrup at harmful levels can result in major health problems like obesity, fatty liver disease, and type 2 diabetes.
Type Outlook
On the basis of Type, the Corn Syrup Market is segmented into Light Syrup, Dark Syrup, Corn Syrup Solids, and High Fructose Corn Syrup. In 2021, the light corn syrup segment recorded a significant revenue share of the corn syrup market. The rising growth of the segment is owing to the increasing popularity of light corn syrup all over the world. Light corn syrup is clear in color and is produced by removing the sugars from cornstarch. It frequently has a small amount of vanilla flavoring. Recipes for caramel popcorn, candy, icing, and sweet sauces all list it as an ingredient.
Application Outlook
By the Application, the Corn Syrup Market is bifurcated into Food and Beverages and Pharmaceuticals. In 2021, the food and beverage segment procured the highest revenue share of the corn syrup market. The increase in food and beverage production to meet the rising demand of the world's population is primarily responsible for the growth of the food and beverage industry. In the food and beverage industry, corn syrup is used as a thickening and sweetening agent.
Distribution Channel Outlook
Based on the Distribution Channel, the Corn Syrup Market is divided into B2B and B2C. In 2021, the B2B segment registered a significant revenue share of the corn syrup market. The rapidly rising growth of the segment is owing to the increasing demand for corn syrup in restaurants and other food facilities. Various restaurants are rapidly adopting corn syrup in order to use it as a thickening and moisturizing agent. Therefore, the growth of the segment is increasing.
Regional Outlook
Region-Wise, the Corn Syrup Market is analyzed across North America, Europe, Asia-Pacific, and LAMEA. In 2021, North America accounted for the largest revenue share of the corn syrup market. The growth of the regional market is significantly surging because the United States is one of the top producers as well as consumers of the corn syrup. This is explained by the high demand for prepared beverages, baked goods, confections, and processed foods across the United States.
The market research report covers the analysis of key stake holders of the market. Key companies profiled in the report include ACH Food Companies, Inc. (Karo), Grain Processing Corporation (Kent Corporation), Global Sweetners Holdings Ltd., Archer Daniels Midland Company, Cargill Corporation, Ingredion, Incorporated, Tate & Lyle PLC, and COFCO Corporation.
Market Segments covered in the Report:
By Application
By Distribution Channel
By Type
By Geography
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