市場調査レポート
商品コード
1451912
コーングルコース市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、予測、2024-2032年Corn Glucose Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2024-2032 |
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コーングルコース市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、予測、2024-2032年 |
出版日: 2024年03月02日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 149 Pages
納期: 2~3営業日
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世界のコーングルコース市場規模は2023年に23億米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2032年までに31億米ドルに達し、2024年から2032年の間に3.1%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。冷凍食品の消費の増加、さまざまな病状の有病率の上昇、化粧品製造における製品使用の増加は、市場を牽引する主な要因のいくつかです。
グルコースシロップとしても知られるコーングルコースは、マルトース、デキストロース、高級糖類の濃縮精製溶液で、コーンスターチの加水分解によって得られます。炭水化物、カロリー、タンパク質、脂肪、ビタミン、ミネラル、その他の必須栄養素を豊富に含んでいます。食品の全体的な風味を高め、同時に保存期間を延ばすのに役立ちます。また、砂糖の結晶化を防ぎ、様々な食品の見た目を良くする効果もあります。甘味、増粘、保湿効果があるため、粉砂糖や蜂蜜の代用品として広く使われています。また、風味、食感、滑らかさ、保存性を高めるため、様々な料理にも利用されています。
ケーキ、クッキー、パン、キャンディー、ソフトドリンク、アイスクリーム、ヨーグルト、ソース、ジャム、ゼリー、スムージーなど、様々な食品や飲食品の調製において、添加物、甘味料、増粘剤としてコーングルコースの使用が増加しています。これは、飲食品(F&B)セクターの繁栄と相まって、世界の市場成長に寄与する重要な要因の1つとなっています。さらに、急速な都市化、入手の容易さ、個人の多忙なスケジュール、購買力の拡大などを背景に、冷凍食品や調理済み食品(RTE)の消費が増加していることも、市場の成長を後押ししています。さらに、コーングルコースは製薬分野で錠剤やカプセルの製造に賦形剤として使用され、硬度、崩壊性、溶解性などの製剤の物理的特性を向上させています。また、咳止めシロップやその他の液体製剤の粘度を向上させる安定剤としても使用されます。これに加えて、大衆の間でさまざまな病状が急増していることが、市場の成長を強めています。これとは別に、紙の強度と印刷適性を向上させるウェットエンド添加剤としての製紙業界におけるコーングルコースの使用量の増加が、市場にプラスの影響を与えています。さらに、ローション、クリーム、洗顔料、化粧水、口紅、リップクリーム、石鹸、ボディーソープなど、肌の潤いと滑らかさを保つためのパーソナルケアや化粧品の製造におけるコーングルコースの利用が増加していることも、市場に明るい見通しを生み出しています。
The global corn glucose market size reached US$ 2.3 Billion in 2023. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 3.1 Billion by 2032, exhibiting a growth rate (CAGR) of 3.1% during 2024-2032. The increasing consumption of frozen food, rising prevalence of different medical conditions, and the growing product use in the manufacturing of cosmetic products represent some of the key factors driving the market.
Corn glucose, also known as glucose syrup, is a concentrated and refined solution of maltose, dextrose, and higher saccharides, which is obtained through the hydrolysis of corn starch. It is rich in carbohydrates, calories, protein, fats, vitamins, minerals, and other essential nutrients. It helps in enhancing the overall flavor of the food and extending its shelf life at the same time. It also assists in preventing the crystallization of sugar and improving the appearance of different food items. It is widely used as a substitute for powdered sugar or honey due to its sweetening, thickening, and moisture-retention properties. It is also utilized in various food dishes to their enhance flavor, texture, smoothness, and shelf-life.
There is an increase in the use of corn glucose as an additive, sweetener, and thickening agent in the preparation of various food products and beverages, including cakes, cookies, bread, candies, soft drinks, ice cream, yogurt, sauces, jam, jellies, and smoothies. This, coupled with the thriving food and beverage (F&B) sector, represents one of the key factors contributing to the market growth around the world. Moreover, the rising consumption of frozen and ready to eat (RTE) food products on account of rapid urbanization, easy availability, hectic schedules of individuals, and expanding purchasing power is favoring the growth of the market. In addition, corn glucose is employed in the pharmaceutical sector as an excipient in the production of tablets and capsules to improve the physical properties of the drug formulation, such as hardness, disintegration, and dissolution. It can also be used as a stabilizer in the production of cough syrups and other liquid formulations to improve their viscosity. This, along with the surging prevalence of different medical conditions among the masses, is strengthening the growth of the market. Apart from this, the growing usage of corn glucose in the paper industry as a wet-end additive that helps improve paper strength and printability is influencing the market positively. Furthermore, the increasing utilization of corn glucose in the manufacturing of personal care and cosmetics products, such as lotion, creams, facial cleansers, toners, lipstick, lip balms, soaps, and body wash to keep the skin hydrated and smooth is creating a positive outlook for the market.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global corn glucose market report, along with forecasts at the global and regional level from 2024-2032.
China
United States
Europe
Asia Pacific (Excluding China)
Others
The report has also provided a comprehensive analysis of all the major regional markets, which include China, United States, Europe, Asia Pacific (Excluding China), and others. According to the report, the United States was the largest market for corn glucose. Some of the factors driving the United States corn glucose market included increased preference for frozen food, easy availability, product innovations, etc.
The report has also provided a comprehensive analysis of the competitive landscape in the global corn glucose market. Competitive analysis such as market structure, market share by key players, player positioning, top winning strategies, competitive dashboard, and company evaluation quadrant has been covered in the report. Also, detailed profiles of all major companies have been provided. Some of the companies covered include Global Sweeteners Holding Ltd., Roquette Freres, Cargill Inc., Ingredion Inc., Archer Daniels Midland, etc. Kindly note that this only represents a partial list of companies, and the complete list has been provided in the report.