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市場調査レポート
商品コード
1561624
ブラックストラップモラセス市場レポート:形態、製品、流通チャネル、用途、地域別、2024年~2032年Blackstrap Molasses Market Report by Form (Liquid, Powder), Product (Organic, Conventional), Distribution Channel (Offline, Online), Application (Industrial Fermentation, Food and Beverages, Pharmaceutical, Animal Feed, and Others), and Region 2024-2032 |
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カスタマイズ可能
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ブラックストラップモラセス市場レポート:形態、製品、流通チャネル、用途、地域別、2024年~2032年 |
出版日: 2024年09月10日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 139 Pages
納期: 2~3営業日
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世界のブラックストラップモラセス市場の市場規模は2023年に132億米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2032年までに202億米ドルに達し、2024年から2032年の間に4.7%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。
ブラックストラップモラセスは生のテンサイ、サトウキビ、ザクロ、ナツメヤシ、キャロブ、ソルガムなどを加工して得られる甘味料です。低カロリーで、通常の糖蜜に比べてカルシウム、カリウム、セレン、マグネシウム、ナイアシンを多く含みます。血液凝固を防ぎ、生理痛を和らげ、子宮の筋肉を健康に保ち、月経前症候群(PMS)の症状を和らげます。また、ストレスや不安との闘い、気分のコントロール、痛み、うつ、疲労の予防にも役立ちます。現在、飲食品(F&B)業界では、焼き菓子に潤いと柔らかさを与え、保存性を高めるために使用されています。
多忙なライフスタイル、可処分所得の増加、個人の健康志向の高まりにより、すぐに食べられる(RTE)製品の消費が急増していることが、市場の成長を促す主な要因の1つとなっています。ブラックストラップモラセスはトースト、オートミール、ポリッジのスプレッドやトッピングとして利用されます。また、マリネ、バーベキューソース、グレーズの調製にも応用され、コクを強め、酸味を抑え、コーヒーの栄養価を高める。さらに、グリセミック指数が低く、耐糖能を高め、炭水化物の代謝を自然に遅らせ、インスリンの分泌を少なくするクロムを多く含みます。これは糖尿病の蔓延と相まって、血糖値を安定させるために世界中でブラックストラップモラセスの需要を喚起しています。さらに、体内のフリーラジカルを減少させる働きもあります。フリーラジカルはガンの主な原因のひとつと考えられています。がんの発症リスクは加齢とともに上昇するため、高齢者人口の増加とブラックストラップモラセスを摂取することの利点に関する個人の意識の高まりが、市場の見通しを明るいものにしています。
The global blackstrap molasses market size reached US$ 13.2 Billion in 2023. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 20.2 Billion by 2032, exhibiting a growth rate (CAGR) of 4.7% during 2024-2032.
Blackstrap molasses is a sweetener obtained from the processing of raw sugar beets, sugarcane, pomegranate, dates, carob, and sorghum. It is low in calories and contains a high amount of calcium, potassium, selenium, magnesium, and niacin as compared to regular molasses. It aids in preventing blood clotting, relieving menstrual cramps, maintaining the health of uterine muscles, and relieving premenstrual syndrome (PMS) symptoms. It also assists in combatting stress and anxiety, controlling mood, and preventing pain, depression, and fatigue. Presently, it is employed in the food and beverage (F&B) industry to provide moisture and tenderness to baked goods and increase their shelf life.
A surge in the consumption of ready-to-eat (RTE) products due to hectic lifestyles, inflating disposable incomes, and the increasing health consciousness among individuals represents one of the primary factors impelling the market growth. Blackstrap molasses is utilized as a spread or topping on toast, oatmeal, and porridges. It also finds application in the preparation of marinades, barbeque sauces, and glazes, and intensifies richness, lowers the acidic taste, and enhances the nutrition value of the coffee. Moreover, it has a low glycemic index and contains a high level of chromium, which increases glucose tolerance and naturally slows the metabolism of carbohydrates, thereby resulting in less insulin production. This, in confluence with the growing prevalence of diabetes, is catalyzing the demand for blackstrap molasses worldwide to stabilize blood sugar levels. Furthermore, it helps reduce free radicals in the body, which are considered one of the primary causes of cancer. As the risk of developing cancer rises with age, the rising geriatric population and the increasing awareness among individuals about the benefits of consuming blackstrap molasses are creating a positive market outlook.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global blackstrap molasses market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2024-2032. Our report has categorized the market based on form, product, distribution channel and application.
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Allied Old English Inc., B&G Foods Inc., Buffalo Molasses LLC, Crosby Molasses Co Ltd., Domino Speciality Ingredients (American Sugar Refining Inc.), E D & F Man Holdings Limited, Louis Dreyfus Company B.V. (Louis Dreyfus Holding B.V.), Malt Products Corporation, Sweet Harvest Foods (Natural American Foods Inc) and Zook Molasses Company.