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市場調査レポート
商品コード
1541281
機能性炭水化物市場レポート:タイプ、用途、流通チャネル、地域別、2024~2032年Functional Carbohydrates Market Report by Type, Application, Distribution Channel, and Region 2024-2032 |
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カスタマイズ可能
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機能性炭水化物市場レポート:タイプ、用途、流通チャネル、地域別、2024~2032年 |
出版日: 2024年08月10日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 136 Pages
納期: 2~3営業日
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世界の機能性炭水化物市場規模は2023年に47億米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2032年までに69億米ドルに達し、2024~2032年の間に4.3%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。
機能性炭水化物には、食物繊維、多糖類、オリゴ糖、糖アルコール、その他の機能性単糖類が含まれます。これらは、免疫システムの強化、腸内細菌叢の調整、血中脂質レベルの低下を助ける。その上、砂糖のような自然な甘みがあり、発酵に強く、保存期間が長く、吸湿性、色調、温度安定性が低いです。その結果、世界中のスポーツ栄養やその他の機能性食品・飲食品の製造に広く採用されています。
不健康な食事パターン、運動不足、タバコ製品の消費の増加により、個人の肥満、糖尿病、心血管疾患(CVD)の有病率が著しく上昇しています。機能性炭水化物は、バランスの取れた持続的なエネルギー供給、脂肪燃焼の促進、カロリーの低減、代謝の改善、低血糖食のサポートなど、栄養面での利点を提供するため、これが世界の機能性炭水化物の採用にプラスの影響を与える主要要因となっています。これとは別に、個人の健康意識の高まりが、チョコレート、シリアル、焼き菓子などの食品製造における糖質代替物質の需要を刺激しています。このことは、スポーツやその他の身体活動への参入企業の増加とともに、機能性製品や栄養補助食品の採用を促進し、市場の成長に寄与しています。さらに、酵素技術の発展により、炭水化物製品の分離、改質、精製が可能になりました。これにより、潜在的な健康効果を持つ機能性炭水化物の高度な形態の創出が可能になります。これと関連して、農業の繁栄と動物由来と乳製品の消費の増加は、世界中で動物飼料の栄養ソリューションとしての需要をエスカレートさせると予測されます。
The global functional carbohydrates market size reached US$ 4.7 Billion in 2023. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 6.9 Billion by 2032, exhibiting a growth rate (CAGR) of 4.3% during 2024-2032.
Functional carbohydrates include dietary fiber, polysaccharides, oligosaccharides, sugar alcohols, and other functional monosaccharides. They aid in strengthening the immune system, regulating the intestinal flora, and decreasing the level of blood-lipid. Besides this, they create a natural, sugar-like sweetness, resist fermentation, prolong shelf-life, and offer low hygroscopicity, color and temperature stability. As a result, they are widely adopted in the manufacturing of sports nutrition and other functional food and beverages across the globe.
Due to unhealthy dietary patterns, lack of physical activity, and the growing consumption of tobacco products, there is a significant rise in the prevalence of obesity, diabetes, and cardiovascular diseases (CVDs) among individuals. This acts as a major factor positively influencing the adoption of functional carbohydrates worldwide as they provide nutritional benefits, such as balanced and sustained energy supply, promoting fat burning, reducing calories, improving metabolism, and supporting a low glycemic diet. Apart from this, the increasing health consciousness among individuals is catalyzing the demand for sugar replacers in the manufacturing of food items, such as chocolates, cereals, and baked goods. This, along with the growing participation of individuals in sports and other physical activities, is promoting the adoption of functional and nutraceutical products, which is contributing to the growth of the market. In addition, developments in enzyme technology allow carbohydrate products to be isolated, modified, and refined. This enables the creation of advanced forms of functional carbohydrates with potential health benefits. In confluence with this, the thriving agriculture industry and the rising consumption of animal-derived and dairy products are projected to escalate their demand as nutrition solutions for animal feed around the world.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global functional carbohydrates market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2024-2032. Our report has categorized the market based on type, application and distribution channel.
Isomalt
Palatinose
Cyclodextrin
Curdlan
Others
Food and Beverages
Cosmetics and Personal Care
Pharmaceuticals and Nutraceuticals
Others
Online Stores
Specialty Stores
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
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Indonesia
Others
Europe
Germany
France
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Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Cargill Incorporated, Evonik Industries AG, Foodchem International Corporation, Franken Biochem Co. Ltd, Haihang Industry, Roquette Freres, SANXINYUAN FOOD INDUSTRY, Sudzucker AG, Wacker Chemie AG and Zibo Qianhui Biological Technology Co. Ltd.