![]() |
市場調査レポート
商品コード
1468244
タンパク質加水分解物原料の市場レポート:タイプ、製品形態、用途、地域別、2024年~2032年Protein Hydrolysate Ingredient Market Report by Type, Product Form, Application, and Region 2024-2032 |
||||||
カスタマイズ可能
|
タンパク質加水分解物原料の市場レポート:タイプ、製品形態、用途、地域別、2024年~2032年 |
出版日: 2024年04月08日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 135 Pages
納期: 2~3営業日
|
世界のタンパク質加水分解物原料市場規模は、2023年に35億米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2032年までに52億米ドルに達し、2024年から2032年の間に4.3%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。
タンパク質加水分解物原料は、アミノ酸、ペプチド、オリゴペプチドを含む高度に精製されたタンパク質の混合物であり、部分的または完全な加水分解によって圧搾されます。また、分岐鎖アミノ酸、イソロイシン、バリン、ロイシンも含まれており、筋肉の構築と維持に重要な役割を果たしています。牛乳、カゼイン、肉などが一般的な製品タイプです。タンパク質加水分解物成分は、喘息、食物アレルギー、栄養不良、湿疹など、小児科疾患の軽減に役立ちます。また、抗菌作用、降圧作用、抗酸化作用、免疫賦活作用、抗血栓作用、抗糖尿病作用もあります。その結果、これらの成分はスポーツ栄養、乳児用調製粉乳、機能性食品に広く使用されています。
世界中の大衆の健康意識の高まりが、市場に明るい展望をもたらしています。タンパク質の定期的な摂取は、新しい細胞を作り、損傷した組織を修復し、筋肉細胞を発達させるのに役立ちます。さらに、家禽、魚、豚、コンパニオンアニマルの飼料調製にタンパク質加水分解物が広く利用されていることも、動物の全体的な健康増進に役立つため、もう一つの成長促進要因として作用しています。これとは別に、高い栄養価、容易な消化性、迅速な回復、体重管理の補助を提供する乳清タンパク質加水分解物のイントロダクションは、市場成長に弾みをつけています。これに伴い、クリーンな食事、環境への優しさ、持続可能性を促進する、エンドウ豆、米、麻、大豆など、古くからの定番から製造される植物性タンパク質加水分解物に対する需要の増加が、市場の成長を後押ししています。さらに、筋肉の回復と強さを向上させ、激しいトレーニングセッション中に除脂肪体重を維持するスポーツ栄養およびダイエット食品に対する製品需要の増加が、市場成長にプラスの影響を与えています。このほか、子供の乳糖不耐症や胃腸障害が増加していることから、乳児用調製粉乳の製品採用が広がっていることも、市場の成長を支えています。その他、消費者の支出能力の上昇や製品の利点に関する意識の高まりなどが、市場成長を促進すると予想されます。
The global protein hydrolysate ingredient market size reached US$ 3.5 Billion in 2023. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 5.2 Billion by 2032, exhibiting a growth rate (CAGR) of 4.3% during 2024-2032.
Protein hydrolysate ingredients are a mixture of a highly purified form of proteins containing amino acids, peptides, and oligopeptides that are pressed by partial or complete hydrolysis. They also include branched-chain amino acids, isoleucine, valine, and leucine, which play a critical role in building and maintaining muscles. Milk, casein, and meat are some common product types. Protein hydrolysate ingredients assist in reducing several pediatric conditions, such as asthma, food allergies, malnutrition, and eczema. They also exhibit antimicrobial, antihypertensive, antioxidant, immunostimulatory, antithrombotic, and anti-diabetic properties. As a result, these ingredients are widely used in sports nutrition, infant formulas, and functional food products.
The rising health consciousness among the masses across the globe is creating a positive outlook for the market. Regular protein consumption helps build new cells, fix damaged tissues, and develop muscle cells. Additionally, the widespread utilization of protein hydrolysate for preparing diets for poultry, fish, pigs, and companion animals, as they help enhance the overall health of the animal, is acting as another growth-inducing factor. Apart from this, the introduction of whey protein hydrolysates that offer high nutritional value, easy digestibility, faster recovery, and aid in weight management is providing an impetus to the market growth. In line with this, the increasing demand for plant-based protein hydrolysate manufactured from old standbys, including pea, rice, hemp, and soy, that promotes clean eating, environmental friendliness, and sustainability are propelling the market growth. Furthermore, the increasing product demand for sports nutrition and diet food products that improve muscle recovery and strength and maintain lean muscle mass during intense training sessions is positively influencing the market growth. Besides this, the widespread product adoption for infant formulas, due to the increasing lactose intolerance and gastrointestinal disorders in children, is supporting the market growth. Other factors, including the rising expenditure capacities of consumers and the increasing awareness about product benefits, are anticipated to drive the market growth.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global protein hydrolysate ingredient market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2024-2032. Our report has categorized the market based on type, product form and application.
Milk Protein Hydrolysate
Whey
Caesin
Plant Protein Hydrolysate
Soy
Others
Animal Protein Hydrolysate
Powder
Liquid
Bar
Infant Formula
Sports Nutrition
Clinical Nutrition
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being A. Costantino & C. spa, Abbott Laboratories, Agropur Cooperative, AMCO Proteins, Arla Foods amba, Armor Proteines (Savencia Fromage & Dairy), Carbery Group Limited, Fonterra Co-operative Group Limited, Glanbia PLC, Hilmar Ingredients, Kerry Group plc, Milk Specialties Global, Nestle S.A. and Royal FrieslandCampina N.V. (Zuivelcooperatie FrieslandCampina U.A.).