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市場調査レポート
商品コード
1451569
ポリデキストロース市場レポート:形態、用途、地域別、2024-2032Polydextrose Market Report by Form (Powder, Liquid), Application (Bakery and Confectionery, Beverages, Yogurts and Dairy Products, and Others), and Region 2024-2032 |
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カスタマイズ可能
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ポリデキストロース市場レポート:形態、用途、地域別、2024-2032 |
出版日: 2024年03月02日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 144 Pages
納期: 2~3営業日
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世界のポリデキストロース市場規模は2023年に3億220万米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2032年までに4億5,260万米ドルに達し、2024年から2032年の間に4.5%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。
ポリデキストロースは難消化性炭水化物で、水溶性食物繊維であり、様々な食品の繊維含有量を増やすために、テクスチャライザーや低カロリー増量剤として使用されます。D-グルコース、ソルビトール、クエン酸、リン酸から構成されています。ポリデキストロースは、アイスクリームなどの食品において、デンプン、砂糖、脂肪の代替として一般的に利用されています。ポリデキストロースは、血糖値やコレステロール値を下げたり、腸管での排便回数やミネラル吸収を増加させるなど、数多くの健康上の利点をもたらすため、その需要は世界中で拡大しています。
糖尿病や肥満などの慢性疾患の有病率の上昇は、食物繊維が豊富で低カロリーであることから、機能性食品の需要にプラスの影響を与えています。このことが、世界全体のポリデキストロース市場の成長を強化しています。これに加えて、栄養補助食品や栄養食品に対する需要の高まりとともに、個人の健康意識が高まっていることも、市場に明るい展望をもたらしています。さらに、ポリデキストロースはベーカリーや菓子類、飲料、ソース、デザートミックス、ゼラチン、サラダドレッシング、キャンディー、朝食用シリアルなどに幅広く応用されています。また、ヨーグルトなどの安定剤、保湿剤、増粘剤としても使用されています。さらに、ポリデキストロースは低炭水化物、豊富な繊維含有量、低血糖指数であることから、業務用飲食品や医療用食品に広く採用されており、売上をさらに押し上げています。
The global polydextrose market size reached US$ 302.2 Million in 2023. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 452.6 Million by 2032, exhibiting a growth rate (CAGR) of 4.5% during 2024-2032.
Polydextrose is a non-digestible carbohydrate and soluble fiber that is used as a texturizer and low-calorie bulking agent to increase the fiber content of different food products. It is obtained by melting and condensing glucose polymers with sorbitol end groups and comprises D-glucose, sorbitol, citric acid, and phosphoric acid. It is commonly utilized as an alternative to starch, sugar, and fat in food items like ice cream. As polydextrose offers numerous health benefits, such as lowering blood glucose and cholesterol levels and increasing the frequency of bowel movements and mineral absorption in the intestinal tract, its demand is growing around the world.
The rising prevalence of chronic diseases, such as diabetes and obesity, is positively influencing the demand for functional food products on account of their high fiber and low-calorie content. This, in turn, is strengthening the growth of the polydextrose market across the globe. Besides this, the rising health consciousness among individuals, along with the escalating demand for nutritional and dietary supplements, is also creating a positive outlook for the market. Furthermore, polydextrose finds extensive application in bakery and confectionery products, beverages, sauces, dessert mixes, gelatin, salad dressings, candies, and breakfast cereals. It is also employed as a stabilizer, humectant, and thickener in yogurts and other products. Moreover, the widespread adoption of polydextrose in commercial beverages and medical foods due to its low-carb, rich fiber content and low glycemic index are driving the sales further.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global polydextrose market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2024-2032. Our report has categorized the market based on form and application.
Powder
Liquid
Bakery and Confectionery
Beverages
Yogurts and Dairy Products
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Akhil Healthcare Pvt Ltd, Baolingbao Biology Co. Ltd., Cargill Incorporated, Danisco A/S (International Flavors & Fragrances Inc., DuPont de Nemours Inc.), Devson Impex Private Limited, Foodchem International Corporation, Henan Tailijie Biotech Co. Ltd, Rajvi Enterprise Private Limited, Samyang Corporation, Shandong Bailong Chuangyuan Bio-Tech Co. Ltd., Tate & Lyle PLC and Van Wankum Ingredients.