市場調査レポート
商品コード
1390608
アラキドン酸市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2023-2028年予測Arachidonic Acid Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2023-2028 |
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アラキドン酸市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2023-2028年予測 |
出版日: 2023年11月24日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 145 Pages
納期: 2~3営業日
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世界のアラキドン酸市場規模は2022年に2,571億米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2028年までに3,566億米ドルに達し、2022年から2028年の間に5.60%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。
アラキドン酸は、人体が不飽和カルボン酸を合成する際に使用する長鎖必須脂肪酸です。アラキドン酸は通常少量しか摂取されず、鶏肉、卵、魚、獣肉など様々な食品から抽出されます。コケや藻類からも摂取できます。アラキドン酸は一般的に乾燥したものや液体のものがあり、様々な食品、栄養補助食品、乳児用調製粉乳、医薬品に添加されています。アラキドン酸はドコサヘキサエン酸(DHA)と組み合わされ、子供の成長と発達を促し、筋肉が損傷した場合には細胞膜にシグナルを送って適応変化を起こします。アラキドン酸は、錠剤、注射剤、シロップ剤を通じて投与され、大人と子供の両方の栄養所要量を満たします。
大衆の間で子供の栄養に関する意識が高まっていることが、市場の成長を促進する主な要因の一つです。アラキドン酸は、視力、免疫反応、記憶、体内の細胞膜の発達を促進するため、女性用栄養剤やベビーフード製品に添加されています。さらに、栄養補助食品に対する需要の増加につながる生活習慣病の発生率の上昇が、市場の成長を後押ししています。消費者の嗜好は、毎日の栄養所要量を満たし、健康的なライフスタイルを送るために、必須脂肪酸を含むプレミアム品質のオイルベースの栄養補助食品へと急速にシフトしています。これに伴い、大衆の間でスポーツサプリメントの需要が高まっていることも、市場の成長に寄与しています。その他の要因としては、バイオテクノロジー分野における広範な研究開発(R&D)活動や、食生活において十分な栄養を維持することの利点に関する消費者の意識の高まりなどが挙げられ、市場の成長に向けた原動力になると予想されます。
The global arachidonic acid market size reached US$ 257.1 Billion in 2022. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 356.6 Billion by 2028, exhibiting a growth rate (CAGR) of 5.60% during 2022-2028.
Arachidonic acid is a long-chain essential fatty acid used by the human body to synthesize unsaturated carboxylic acids. It is usually consumed in small quantities and is extracted from various food sources, such as poultry, eggs, fish and animal meat. It can also be obtained from mosses and algae. It is commonly available in dry and liquid forms and is added to various food products, dietary supplements, infant formula and pharmaceuticals. Arachidonic acid is combined with docosahexaenoic acid (DHA) to stimulate growth and development in children and send signals to the cell membranes to initiate adaptive changes in case of muscle damage. It is administered through tablets, injections and syrups to meet the nutritional requirements of both adults and children.
The increasing consciousness regarding child nutrition among the masses is one of the key factors creating driving the market growth. Arachidonic acid is added to women's nutrition and baby food products to promote the development of eyesight, immune response, memory and cell membranes in the body. Moreover, the rising incidence of lifestyle-related disorders leading to the increasing demand for dietary supplements is providing a thrust to the market growth. Consumer preference is rapidly shifting toward premium-quality oil-based nutritional supplements containing essential fatty acids to meet the daily nutritional requirements and lead a healthy lifestyle. In line with this, the increasing demand for sports supplements among the masses is also contributing to the growth of the market. Other factors, including extensive research and development (R&D) activities in the field of biotechnology, along with the increasing consumer awareness regarding the benefits of maintaining adequate nutrition in their diet, are anticipated to drive the market toward growth.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global arachidonic acid market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2023-2028. Our report has categorized the market based on source, form and end user.
Animal
Plant
Dry
Liquid
Food and Beverage
Pharmaceuticals
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being BASF SE, Bio-Techne Corporation, Cargill Incorporated, Cayman Chemical Company, Croda International Plc, Kingdomway Nutrition Inc., Koninklijke DSM N.V. and Merck KGaA.