市場調査レポート
商品コード
1291575
ベーコン市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長機会、2023-2028年予測Bacon Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2023-2028 |
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ベーコン市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長機会、2023-2028年予測 |
出版日: 2023年05月29日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 143 Pages
納期: 2~3営業日
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世界のベーコン市場規模は、2022年に685億米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、2023年から2028年の間に3.6%の成長率(CAGR)を示し、2028年までに866億米ドルに達すると予測しています。
ベーコンとは、豚肉の一種で、通常、豚の脇腹のスペアリブを取り除いて熟成・燻製にしたものを指します。一般的には、副菜として食べたり、味付けやアクセントとして加えたり、サラダやサンドイッチ、スープ、メープルベーコンアイスクリームなどのスイーツなど、多くの食品に使用されています。また、スラブ、レギュラースライス、シンスライス、厚切り、エンド&ピースなど、様々なバリエーションで広く販売されています。その結果、ベーコンは、その独特のスモーキーな風味と長い保存期間により、あらゆる年齢層の人々に広く消費されています。
労働人口の増加、多忙なライフスタイル、食生活の変化に伴い、すぐに食べられる(RTE)、すぐに調理できる(RTC)食品への需要が高まっていることが、市場の成長を促す主な要因となっています。また、味、品質、保存性を高めた便利な肉製品に対する消費者の意識の高まりと受容が、ベーコンの需要を高めています。さらに、さまざまな外食産業がメニューの選択肢を増やし、より多くの消費者を惹きつけるために、さまざまなベーコン製品を提供しています。また、健康やフィットネスに関心の高い消費者の間で、パレオやケトのダイエットプランの一環としてベーコンなどの肉製品の消費が増加していることも、市場の成長を後押ししています。さらに、いくつかの大手企業は、製品ポートフォリオを拡大し、市場での競争力を維持するために、低カロリーやグルテンフリーのベーコンなど、革新的な製品バリエーションを発売しています。また、環境問題への関心が高まっていることから、魅力的で持続可能なパッケージング・ソリューションへの投資も活発化しています。その他、肉用タンパク質の需要の増加、健康的で栄養価の高い食品への嗜好の変化、消費者支出の増加、異文化間の食事パターンの影響力の高まりなどが、市場の見通しを良好なものにしていると考えられます。
The global bacon market size reached US$ 68.5 Billion in 2022. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 86.6 Billion by 2028, exhibiting a growth rate (CAGR) of 3.6% during 2023-2028.
Bacon refers to a type of pork, usually made from the side of a pig that is cured and smoked after removing the spare ribs. It is typically consumed as a side dish, added as a flavoring agent or accent, and used in numerous foods, such as salads, sandwiches, soups, and sweets like maple bacon ice cream. It is widely available in different variants, including slabs, regular sliced, thin-sliced, thick-sliced, and ends and pieces. As a result, bacon is popularly consumed by individuals of all age groups due to its unique, smoky flavor and longer shelf life.
The escalating demand for ready-to-eat (RTE) and ready-to-cook (RTC) food due to the expanding working population, hectic lifestyles, and changing dietary habits represents the primary factor driving the market growth. Besides this, the growing consumer awareness and acceptance of convenience meat products with enhanced taste, quality, and shelf life is augmenting the demand for bacon. Additionally, various foodservice outlets are offering a wide variety of bacon products to increase their menu options and attract more consumers. Along with this, the rising consumption of meat products like bacon as a part of paleo and keto diet plans among health- and fitness-conscious consumers is propelling the market growth. Furthermore, several leading players are launching innovative product variants, such as low-calorie and gluten-free bacon, to expand their product portfolio and maintain a competitive edge in the market. They are also making heavy investments in attractive and sustainable packaging solutions due to the growing environmental concerns among the masses. Other factors, including the increasing demand for meat protein, shifting preferences toward healthy and nutritious food items, inflating consumer expenditure capacities, and the rising influence of cross-culture dietary patterns, are also creating a positive market outlook.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global bacon market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2023-2028. Our report has categorized the market based on type, product type, source, nature and distribution channel.
Dry Cured
Immersion Cured
Pumped Bacon
Others
Standard Bacon
Ready-To-Eat Bacon
Pork
Beef
Turkey
Chicken
Organic
Conventional
Institutional Sales (HoReCa)
Supermarkets and Hypermarkets
Independent Retailers
Specialist Retailers
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Foster Farms, Fresh Mark Inc., Great British Meat Company, Hormel Foods Corporation, Karro Foods Group Limited, Maple Leaf Foods Inc., OSI Group, Seaboard Corporation, Smithfield Foods Inc. (WH Group Limited), The Kraft Heinz Company, True Story Foods and Tyson Foods Inc.
Key Questions Answered in This Report
1. What was the size of the global bacon market in 2022?
2. What is the expected growth rate of the global bacon market during 2023-2028?
3. What has been the impact of COVID-19 on the global bacon market?
4. What are the key factors driving the global bacon market?
5. What is the breakup of the global bacon market based on the product type?
6. What are the key regions in the global bacon market?
7. Who are the key players/companies in the global bacon market?