市場調査レポート
商品コード
1390727
ホイップクリーム市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2023~2028年予測Whipping Cream Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2023-2028 |
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ホイップクリーム市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2023~2028年予測 |
出版日: 2023年11月24日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 141 Pages
納期: 2~3営業日
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世界のホイップクリーム市場規模は2022年に33億米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2028年までに39億米ドルに達し、2022年から2028年にかけて2.82%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。
ホイップクリームは、様々な焼き食品の材料として使用される軽くてふわふわした食用クリームです。ハンド・ミキサーや電動泡立て器を使って生クリームを泡立て、液体に空気を十分に含ませ、脂肪分を均一に分散させて泡を作る。乳製品と非乳製品があり、プレーン、バニラ、コーヒー、チョコレート、パイナップル、ストロベリー、オレンジなど様々なフレーバーがあります。ホイップクリームは、ペストリー、パイ、ケーキ、タルト、ワッフル、飲料などのトッピングやフィリングとして加えられ、料理の食感や見た目を良くします。クリームは通常、微生物や酵素を中和するために低温殺菌され、製品の風味と保存性を高めるために様々な添加物や甘味料で強化されます。
世界中の飲食品産業が大きく成長していることが、市場の見通しを明るくしている主な要因の1つです。さらに、カップケーキ、アイスクリーム、サンデー、ホットチョコレート、ミルクセーキ、プリンの消費が、特にミレニアル世代を中心に増加していることが、市場の成長を後押ししています。これに伴い、カスタマイズされた複雑なデザインのケーキやペストリーを提供する高級ベーカリーや菓子類ブティックの出現も市場の成長に寄与しています。ホイップクリームは、様々な珍味、テーマデザート、特徴的な菓子類の装飾材料として広く使用されています。さらに、ローズ、シナモン、マンゴーといった斬新なフレーバーの砂糖不使用、オーガニック、ヴィーガンのホイップクリームを発売するなど、さまざまな製品革新が市場の成長を後押ししています。消費者の支出能力の増加や、オンライン小売チャネルを通じた製品の利便性など、その他の要因も市場の成長を後押しすると予想されます。
The global whipping cream market size reached US$ 3.3 Billion in 2022. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 3.9 Billion by 2028, exhibiting a growth rate (CAGR) of 2.82% during 2022-2028.
Whipping cream is a light and fluffy edible cream used as an ingredient in various baked food products. It is produced by whipping heavy cream using a hand mixer or electric whisk until sufficient air is incorporated into the liquid and the fat is evenly distributed to create foam. It is commonly available in dairy and non-dairy variants and in various flavors, such as plain, vanilla, coffee, chocolate, pineapple, strawberry and orange. Whipping cream is added as a topping or filling in pastries, pies, cakes, tarts, waffles and beverages to improve the texture and appearance of the dish. The cream is usually pasteurized to neutralize microorganisms and enzymes and fortified with various additives and sweeteners to enhance the flavor and shelf life of the product.
Significant growth in the food and beverage industry across the globe is one of the key factors creating a positive outlook for the market. Moreover, the increasing consumption of cupcakes, ice creams, sundaes, hot chocolate, milkshakes and puddings, especially among millennials, is providing a thrust to the market growth. In line with this, the advent of premium bakeries and confectionery boutiques offering customized and intricately designed cakes and pastries is also contributing to the growth of the market. Whipping cream is widely used as a decorative ingredient in various delicacies, themed desserts and signature confectioneries. Additionally, various product innovations, such as the launch of sugar-free, organic and vegan whipping creams in novel flavors, such as rose, cinnamon and mango, are favoring the growth of the market. Other factors, including the increasing expenditure capacities of the consumers, along with the convenient product availability through online retail channels, are anticipated to drive the market toward growth.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global whipping cream market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2023-2028. Our report has categorized the market based on product, application and distribution channel.
Dairy
Light Whipping Cream
Heavy Whipping Cream
Others
Non-Dairy
B2B
B2C
Supermarkets and Hypermarkets
Convenience Stores
Specialist Retailer
Online Stores
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Arla Foods amba, Borden Dairy Company, Cabot Creamery (Agri-Mark Inc), Conagra Brands, Fonterra Co-operative Group Limited, Gay Lea Foods Co-operative Ltd., GCMMF, Granarolo S.p.A, Gruenewald Manufacturing Company Inc., Hanan Products Co. Inc., Lactalis International and The Kraft Heinz Company.