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市場調査レポート
商品コード
1654160

北米の粉チーズ市場規模、シェア、動向分析レポート:製品別、用途別、セグメント予測、2025年~2030年

North America Cheese Powder Market Size, Share & Trends Analysis Report, By Product (Parmesan, Cheddar, Blue Cheese, Romano, Swiss, Others), By Application (Snacks, Bakery & Confectionery, Flavors, Ready-To-Eat), And Segment Forecasts, 2025 - 2030


出版日
ページ情報
英文 80 Pages
納期
2~10営業日
カスタマイズ可能
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北米の粉チーズ市場規模、シェア、動向分析レポート:製品別、用途別、セグメント予測、2025年~2030年
出版日: 2025年01月13日
発行: Grand View Research
ページ情報: 英文 80 Pages
納期: 2~10営業日
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  • 概要
  • 図表
  • 目次
概要

北米の粉チーズ市場の成長と動向

Grand View Research, Inc.の最新レポートによると、北米の粉チーズ市場規模は2030年までに22億4,000万米ドルに達し、2025~2030年のCAGRは4.6%で拡大すると予測されています。

この市場を大きく牽引しているのは、時間に制約のあるライフスタイルに起因するコンビニエンスフードの需要増です。合成食品材料に関連する有害な影響に対する意識の高まりが、この地域における粉チーズなどの天然材料の成長をさらに促進しています。

世界中の消費者は、多忙なライフスタイルに役立ち、栄養要件を簡素化できる便利なソリューションを求めています。レディ・トゥ・イート(RTE)ミールは、人間の生活に欠かせないものになりつつあります。これらの食事は、栄養価の高さ、調理のしやすさ、豊富な品揃えが好まれています。これらの食事は飲食品産業の成長に重要な役割を果たしており、エンドユーザーの間で高い人気を誇っています。

米国のファーストフード産業は、1970年にはわずか60億米ドルの産業であったが、2019年には2,500億米ドルを超えるまでに急成長を遂げました。人々は、食品に使用される原料やフレーバー、その産地にますます注目するようになっています。このような動向の変化は、メーカーが新しく革新的な食材を提供することを後押しし、市場の成長を後押ししています。

フードサービスと小売部門は、世界中でこの製品に大きなビジネス機会を見出しています。ミレニアル世代は、健康的で、高タンパク質で、使いやすく、味の良い製品を好むため、メーカーに既成概念にとらわれない発想を促しています。彼らのニーズは、包装要素を含む製品の製造方法に大きな影響を与えています。

しかし、乳糖不耐症や牛乳アレルギーの増加が、北米における予測期間中の粉チーズ市場の成長を妨げると予想されます。乳糖不耐症は世界のほぼ全域で見られる非常に一般的な特徴であり、世界人口の60%以上が何らかのレベルの牛乳アレルギーを持っています。乳糖不耐症の消費者は、必要なカルシウムとビタミンを食事に取り入れるため、乳糖を含まない植物ベースの代替食品に注目しており、この地域の市場に課題をもたらすと予想されます。

北米のチーズ粉末市場レポートハイライト

  • チェダーチーズ粉末セグメントは、高い生産水準と製品の人気により、2024年には38.6%以上の売上シェアを占めました。
  • チェダーチーズ粉末は同種の製品に比べ低コストであるため、予測期間中の同セグメントの成長を牽引すると期待されます。
  • COVID-19のパンデミックは、202年の北米諸国におけるスナックの消費を押し上げました。
  • 消費者のクリーンラベルや天然材料への嗜好に起因するヨーグルト、プロテインバー、フムスなどの主要スナックの成功は、スナックセグメントにおける製品需要を促進すると予想されます。
  • メーカー各社は、エンドユーザーに注文数量や納期などの面で柔軟性を提供するため、オンラインチャネルを通じた製品の流通に力を入れています。
  • いくつかのメーカーは垂直統合型の事業運営を行っており、原料の十分な供給を低コストで実現しています。

目次

第1章 調査手法と範囲

第2章 エグゼクティブサマリー

第3章 北米のチーズ粉末市場の変数、動向、範囲

  • 市場系統の展望
    • 親市場の展望
    • 関連市場展望
  • 産業バリューチェーン分析
    • 利益率分析(産業レベル)
  • 市場力学
    • 市場促進要因分析
    • 市場抑制要因分析
    • 市場機会
    • 市場課題
  • 産業分析ツール
    • ポーターのファイブフォース分析
  • 市場参入戦略

第4章 消費者行動分析

  • 人口統計分析
  • 消費者の動向と嗜好
  • 購入決定に影響を与える要因
  • 消費者の原料採用
  • 観察と推奨事項

第5章 北米のチーズ粉末市場:製品別、推定・動向分析

  • 北米のチーズ粉末市場、製品別:主要ポイント
  • 製品変動分析と市場シェア、2024年と2030年
  • 製品別、2018~2030年
    • チェダー
    • パルメザン
    • ディップ/ドレッシング/ドライミックス/ソース
    • ブルーチーズ
    • ロマーノ
    • スイス
    • その他

第6章 チーズ粉末市場:用途別、推定・動向分析

  • 定義と範囲
  • 北米のチーズ粉末市場:用途変動分析、2018年と2025年
    • スナック
    • ベーカリー&菓子類
    • ディップ/ドレッシング/ドライミックス/ソース
    • フレーバー
    • レディトゥイート
    • その他

第7章 北米のチーズ粉末市場:国推定・動向分析

  • 市場シェア分析2018年と2030年
  • 米国
    • 製品別、2018~2030年
    • 用途別、2018~2030年
  • カナダ
    • 製品別、2018~2030年
    • 用途別、2018~2030年
  • メキシコ
    • 製品別、2018~2030年
    • 用途別、2018~2030年

第8章 北米のチーズ粉末市場:競合分析

  • 主要市場参入企業による最近の動向と影響分析
  • 企業分類
  • 参入企業概要
  • 原料ベンチマーク
  • 企業ヒートマップ分析
  • 戦略マッピング
  • 企業プロファイル
    • Kerry Group plc.
    • Cargill, Incorporated
    • Land O'Lakes, Inc.
    • dsm-firmenich
    • Fonterra Co-operative Group Limited
    • Tate &Lyle
    • The California Milk Advisory Board(Real California Cheese)
    • FrieslandCampina
    • CREMEITALIA
    • ADM
図表

List of Tables

  • Table 1. North America cheese powder market: Key market driver analysis
  • Table 2. North America cheese powder market: Key market restraint analysis
  • Table 3. North America cheese powder market estimates & forecast, by product (Tons) (USD Million)
  • Table 4. North America cheese powder market estimates & forecast, by application (Tons) (USD Million)
  • Table 5. North America cheese powder market estimates & forecast, by country (Tons) (USD Million)
  • Table 6. USA cheese powder market estimates and forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Table 7. USA cheese powder market estimates and forecasts, by product, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Table 8. USA cheese powder market estimates and forecasts, by application, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Table 9. Canada cheese powder market estimates and forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Table 10. Canada cheese powder market estimates and forecasts, by product, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Table 11. Canada cheese powder market estimates and forecasts, by application, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Table 12. Mexico cheese powder market estimates and forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Table 13. Mexico cheese powder market estimates and forecasts, by product, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Table 14. Mexico cheese powder market estimates and forecasts, by application, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Table 15. Recent developments & impact analysis, by key market participants
  • Table 16. Company heat map analysis, 2024
  • Table 17. Companies implementing key strategies

List of Figures

  • Fig. 1 North America cheese powder market segmentation
  • Fig. 2 Information procurement
  • Fig. 3 Primary research pattern
  • Fig. 4 Primary research approaches
  • Fig. 5 Primary research process
  • Fig. 6 Market snapshot
  • Fig. 7 Segment snapshot
  • Fig. 8 Regional snapshot
  • Fig. 9 Competitive landscape snapshot
  • Fig. 10 parent industry and North America cheese powder market size (Tons) (USD Million)
  • Fig. 11 North America cheese powder market size, 2018 to 2030 (Tons) (USD Million)
  • Fig. 12 North America cheese powder market: Penetration & growth prospect mapping
  • Fig. 13 North America cheese powder market: Value chain analysis
  • Fig. 14 North America cheese powder market: Dynamics
  • Fig. 15 North America cheese powder market: Porter's five forces analysis
  • Fig. 16 North America cheese powder market estimates & forecast, by product (Tons) (USD Million)
  • Fig. 17 North America cheddar market estimates & forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Fig. 18 North America parmesan market estimates & forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Fig. 19 North America blue cheese market estimates & forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Fig. 20 North America romano market estimates & forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Fig. 21 North America swiss market estimates & forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Fig. 22 North America others market estimates & forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Fig. 23 North America cheese powder market estimates & forecast, by application (Tons) (USD Million)
  • Fig. 24 North America snacks market estimates & forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Fig. 25 North America bakery & confectionery market estimates & forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Fig. 26 North America dips/dressings/dry mix/sauces market estimates & forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Fig. 27 North America flavors market estimates & forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Fig. 28 North America ready to eat market estimates & forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Fig. 29 North America others market estimates & forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • Fig. 30 Key company categorization
  • Fig. 31 Strategic framework of North America cheese powder
目次
Product Code: GVR-4-68039-428-0

North America Cheese Powder Market Growth & Trends:

The North America cheese powder market size is expected to reach USD 2.24 billion by 2030, according to a new report by Grand View Research, Inc., expanding at a CAGR of 4.6% from 2025 to 2030. The market is majorly driven by the increasing demand for convenience foods owing to a time-constrained lifestyle. The increasing awareness about the harmful effects associated with synthetic food ingredients is further driving the growth of natural ingredients, such as cheese powders, in the region.

Consumers around the world are demanding convenient solutions that can help with their busy lifestyles and simplify nutritional requirements. Ready-To-Eat (RTE) meals are becoming an essential part of human life. These meals are preferred due to their nutritional values, ease of preparation, and availability of a wide selection. These meals have played a significant role in the growth of the food & beverage industry and are highly popular among end-users.

The U.S. fast-food industry has witnessed tremendous growth from being a mere USD 6 billion industry in 1970 to more than USD 250 billion in 2019. People have been increasingly focusing on the ingredients and flavors used in the food products along with their origin. This changing trend has pushed manufacturers to offer new and innovative ingredients, helping the growth of the market.

The foodservice and retail sectors are finding major opportunities for the product across the globe. Millennials are pushing manufacturers to think out of the box as this generation prefers products that are healthy, high in proteins, easy-to-use, and taste good. Their needs have a huge impact on the way products are manufactured, including the packaging elements.

However, the increasing occurrence of lactose intolerance and milk allergies is expected to hinder the growth of the cheese powder market over the forecast period in North America. Lactose intolerance is a very common trait found across almost every part of the world and over 60% of the global population has some levels of milk allergies. Consumers with lactose intolerance are turning their focus toward lactose-free plant-based alternatives to incorporate the necessary calcium and vitamins in their diet, which is expected to create challenges for the market in the region.

North America Cheese Powder Market Report Highlights:

  • The cheddar cheese powder segment accounted for a revenue share of over 38.6% in 2024 owing to high production levels and product popularity
  • The lower cost of cheddar powder as compared to its counterparts is expected to drive the segment growth over the forecast period
  • The Covid-19 pandemic has boosted the consumption of snacks in North American countries in 202
  • The success of key snacks like yogurts, protein bars, hummus, and others, owing to consumer preferences for clean labels and natural ingredients, is anticipated to drive the product demand in the snacks segment
  • Manufacturers are focusing more on distributing products through online channels to provide flexibility to the end users, in terms of order quantity and delivery time
  • Several manufacturers have vertically integrated business operations, which ensures the adequate supply of raw materials at lower costs

Table of Contents

Chapter 1. Methodology and Scope

  • 1.1. Market Segmentation & Scope
  • 1.2. Market Definition
  • 1.3. Information Procurement
    • 1.3.1. Purchased Database
    • 1.3.2. GVR's Internal Database
    • 1.3.3. Secondary Sources & Third-Party Perspectives
    • 1.3.4. Primary Research
  • 1.4. Information Analysis
    • 1.4.1. Data Analysis Models
  • 1.5. Market Formulation & Data Visualization
  • 1.6. Data Validation & Publishing

Chapter 2. Executive Summary

  • 2.1. Market Snapshot
  • 2.2. Segment Snapshot
  • 2.3. Competitive Landscape Snapshot

Chapter 3. North America Cheese Powder Market Variables, Trends & Scope

  • 3.1. Market Lineage Outlook
    • 3.1.1. Parent Market Outlook
    • 3.1.2. Related Market Outlook
  • 3.2. Industry Value Chain Analysis
    • 3.2.1. Profit Margin Analysis (Industry-level)
  • 3.3. Market Dynamics
    • 3.3.1. Market Driver Analysis
    • 3.3.2. Market Restraint Analysis
    • 3.3.3. Market Opportunities
    • 3.3.4. Market Challenges
  • 3.4. Industry Analysis Tools
    • 3.4.1. Porter's Five Forces Analysis
  • 3.5. Market Entry Strategies

Chapter 4. Consumer Behavior Analysis

  • 4.1. Demographic Analysis
  • 4.2. Consumer Trends and Preferences
  • 4.3. Factors Affecting Buying Decision
  • 4.4. Consumer Ingredient Adoption
  • 4.5. Observations & Recommendations

Chapter 5. North America Cheese Powder Market: Product Estimates & Trend Analysis

  • 5.1. North America Cheese Powder Market, by Product: Key Takeaways
  • 5.2. Product Movement Analysis & Market Share, 2024 & 2030
  • 5.3. Market Estimates & Forecasts, by Product, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 5.3.1. Cheddar
      • 5.3.1.1. Market Estimates and Forecast, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 5.3.2. Parmesan
      • 5.3.2.1. Market Estimates and Forecast, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 5.3.3. Dips/Dressings/Dry Mix/Sauces
      • 5.3.3.1. Market Estimates and Forecast, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 5.3.4. Blue Cheese
      • 5.3.4.1. Market Estimates and Forecast, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 5.3.5. Romano
      • 5.3.5.1. Market Estimates and Forecast, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 5.3.6. Swiss
      • 5.3.6.1. Market Estimates and Forecast, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 5.3.7. Others
      • 5.3.7.1. Market Estimates and Forecast, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)

Chapter 6. Cheese Powder Market: Application Estimates & Trend Analysis

  • 6.1. Definition & Scope
  • 6.2. North America Cheese Powder Market: Application movement analysis, 2018 & 2025
    • 6.2.1. Snacks
      • 6.2.1.1. Market Estimates and Forecast, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 6.2.2. Bakery & Confectionery
      • 6.2.2.1. Market Estimates and Forecast, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 6.2.3. Dips/Dressings/Dry Mix/Sauces
      • 6.2.3.1. Market Estimates and Forecast, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 6.2.4. Flavors
      • 6.2.4.1. Market Estimates and Forecast, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 6.2.5. Ready to Eat
      • 6.2.5.1. Market Estimates and Forecast, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 6.2.6. Others
      • 6.2.6.1. Market Estimates and Forecast, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)

Chapter 7. North America Cheese Powder Market: Country Estimates & Trend Analysis

  • 7.1. Market Share Analysis 2018 & 2030
  • 7.2. The U.S.
    • 7.2.1. Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 7.2.2. Market Estimates and Forecasts, by Product, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 7.2.3. Market Estimates and Forecasts, by Application, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • 7.3. Canada
    • 7.3.1. Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 7.3.2. Market Estimates and Forecasts, by Product, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 7.3.3. Market Estimates and Forecasts, by Application, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
  • 7.4. Mexico
    • 7.4.1. Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 7.4.2. Market Estimates and Forecasts, by Product, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)
    • 7.4.3. Market Estimates and Forecasts, by Application, 2018 - 2030 (Tons) (USD Million)

Chapter 8. North America Cheese Powder Market: Competitive Analysis

  • 8.1. Recent Developments & Impact Analysis, by Key Market Participants
  • 8.2. Company Categorization
  • 8.3. Participant's Overview
  • 8.4. Financial Performance
  • 8.5. Ingredient Benchmarking
  • 8.6. Company Heat Map Analysis
  • 8.7. Strategy Mapping
  • 8.8. Company Profiles
    • 8.8.1. Kerry Group plc.
      • 8.8.1.1. Company Overview
      • 8.8.1.2. Financial Performance
      • 8.8.1.3. Ingredient Portfolios
      • 8.8.1.4. Strategic Initiatives
    • 8.8.2. Cargill, Incorporated
      • 8.8.2.1. Company Overview
      • 8.8.2.2. Financial Performance
      • 8.8.2.3. Ingredient Portfolios
      • 8.8.2.4. Strategic Initiatives
    • 8.8.3. Land O'Lakes, Inc.
      • 8.8.3.1. Company Overview
      • 8.8.3.2. Financial Performance
      • 8.8.3.3. Ingredient Portfolios
      • 8.8.3.4. Strategic Initiatives
    • 8.8.4. dsm-firmenich
      • 8.8.4.1. Company Overview
      • 8.8.4.2. Financial Performance
      • 8.8.4.3. Ingredient Portfolios
      • 8.8.4.4. Strategic Initiatives
    • 8.8.5. Fonterra Co-operative Group Limited
      • 8.8.5.1. Company Overview
      • 8.8.5.2. Financial Performance
      • 8.8.5.3. Ingredient Portfolios
      • 8.8.5.4. Strategic Initiatives
    • 8.8.6. Tate & Lyle
      • 8.8.6.1. Company Overview
      • 8.8.6.2. Financial Performance
      • 8.8.6.3. Ingredient Portfolios
      • 8.8.6.4. Strategic Initiatives
    • 8.8.7. The California Milk Advisory Board (Real California Cheese)
      • 8.8.7.1. Company Overview
      • 8.8.7.2. Financial Performance
      • 8.8.7.3. Ingredient Portfolios
      • 8.8.7.4. Strategic Initiatives
    • 8.8.8. FrieslandCampina
      • 8.8.8.1. Company Overview
      • 8.8.8.2. Financial Performance
      • 8.8.8.3. Ingredient Portfolios
      • 8.8.8.4. Strategic Initiatives
    • 8.8.9. CREMEITALIA
      • 8.8.9.1. Company Overview
      • 8.8.9.2. Financial Performance
      • 8.8.9.3. Ingredient Portfolios
      • 8.8.9.4. Strategic Initiatives
    • 8.8.10. ADM
      • 8.8.10.1. Company Overview
      • 8.8.10.2. Financial Performance
      • 8.8.10.3. Ingredient Portfolios
      • 8.8.10.4. Strategic Initiatives