デフォルト表紙
市場調査レポート
商品コード
1554170

食品用乳化剤の市場規模、シェア、動向分析レポート:製品別、用途別、由来別、地域別、セグメント予測、2024年~2030年

Food Emulsifiers Market Size, Share & Trends Analysis Report By Product, By Application, By Source (Animal, Plant), By Region, And Segment Forecasts, 2024 - 2030


出版日
ページ情報
英文 100 Pages
納期
2~10営業日
カスタマイズ可能
価格
価格表記: USDを日本円(税抜)に換算
本日の銀行送金レート: 1USD=144.06円
食品用乳化剤の市場規模、シェア、動向分析レポート:製品別、用途別、由来別、地域別、セグメント予測、2024年~2030年
出版日: 2024年08月23日
発行: Grand View Research
ページ情報: 英文 100 Pages
納期: 2~10営業日
GIIご利用のメリット
  • 全表示
  • 概要
  • 目次
概要

食品用乳化剤市場の成長と動向:

世界の食品用乳化剤市場規模は、2030年には48億7,000万米ドルに達すると予測され、2024年から2030年までのCAGRは4.3%で成長すると予測されます。

アジア太平洋地域における栄養食品、タンパク質が豊富な製品、すぐに食べられるスナック菓子の需要の高まりが、乳化剤、着色料、酵素、甘味料などの食品原料の需要を牽引すると推定されます。さらに、幅広い消費者層の存在と飲食品セクターの堅調な成長も、製品消費を押し上げる重要な促進要因となっています。

レシチンは動物組織と植物組織の両方に含まれ、多種多様なベーカリー&乳製品の調製に乳化成分として利用されています。

食品用乳化剤市場レポートのハイライト

  • レシチンは無毒性を示し、コロイド系を保湿、均質化、安定化する能力があります。さらに、レシチンは食品のレオロジー特性を改良するのに役立ち、保存性を高める。その多機能性により、この製品の成長は今後2、3年で大きく伸びると予想されています。
  • ロンザグループ、カーギル社、ダニスコA/S、理研ビタミン株式会社、Palsgaard A/S、ベルデム、BASF SE、アダニウィルマー株式会社、アーチャーダニエルズミッドランドカンパニー、ソルベイS.A.、ルーブリゾールコーポレーション、およびステパンカンパニーは、世界の食品用乳化剤市場で動作する主要プレーヤーの一部です。
  • 理研ビタミン株式会社、Palsgaard A/Sなどの著名な市場参入企業は、大幅に研究開発に投資することにより、自社の製品ポートフォリオの拡大に焦点を当てています。

目次

第1章 調査手法と範囲

第2章 エグゼクティブサマリー

第3章 食品用乳化剤市場の変数、動向、範囲

  • 市場イントロダクション/系統展望
  • 市場規模と成長見通し
  • 市場力学
    • 市場促進要因分析
    • 市場抑制要因分析
  • 食品用乳化剤市場分析ツール
    • ポーターの分析
    • PESTEL分析

第4章 食品用乳化剤市場:製品別推定・動向分析

  • セグメントダッシュボード
  • 食品用乳化剤市場:製品分析、2023年および2030年
  • モノ、ジグリセリドおよび誘導体
  • レシチン
  • ステアロイル乳酸
  • ソルビタンエステル
  • その他

第5章 食品用乳化剤市場:用途別推定・動向分析

  • セグメントダッシュボード
  • 食品用乳化剤市場:アプリケーション変動分析、2023年および2030年
  • ベーカリー&菓子類
  • コンビニ食品
  • 肉製品
  • 乳製品
  • その他

第6章 食品用乳化剤市場:由来別推定・動向分析

  • セグメントダッシュボード
  • 食品用乳化剤市場:ソース変動分析、2023年および2030年
  • 動物
  • 植物

第7章 食品用乳化剤市場:地域別推定・動向分析

  • 食品用乳化剤市場シェア、地域別、2023年および2030年
  • 北米
    • 米国
    • カナダ
    • メキシコ
  • 欧州
    • 英国
    • ドイツ
    • フランス
    • イタリア
    • スペイン
  • アジア太平洋
    • 中国
    • 日本
    • インド
    • 韓国
    • オーストラリア
  • ラテンアメリカ
    • ブラジル
  • 中東およびアフリカ
    • サウジアラビア
    • アラブ首長国連邦
    • 南アフリカ

第8章 競合情勢

  • 主要市場参入企業による最近の動向と影響分析
  • 企業分類
  • 企業ヒートマップ分析
  • 企業プロファイル
    • Cargill, Incorporated.
    • Palsgaard
    • Ingredion
    • Ricken Vitamin
    • Corbion
    • ADM
    • Kerry Group
    • BASF SE
    • DuPont
目次
Product Code: 978-1-68038-372-0

Food Emulsifiers Market Growth & Trends:

The global food emulsifiers market size is expected to reach USD 4.87 billion in 2030 and is projected to grow at a CAGR of 4.3% from 2024 to 2030. Growing requirements of nutritional foods, protein-rich products, and ready-to-eat snacks in Asia Pacific is estimated to drive the demand for food ingredients, including emulsifying agents, colorants, enzymes, and sweeteners. Furthermore, the presence of a broad consumer base coupled with the robust growth of the food & beverage sector is another critical driving factor that is likely to boost product consumption.

Lecithin is found in both animal and plant tissues and is utilized as an emulsification ingredient for the preparation of a wide variety of bakery & dairy products.

Food Emulsifiers Market Report Highlights:

  • Lecithin exhibits nontoxicity and has the ability to moisturize, homogenize, and stabilize the colloidal systems. Moreover, it helps in modifying the rheological properties of victuals and also enhances their shelf life. Owing to its multifunctionality, the growth of the products is anticipated to propel significantly over the next couple of years.
  • Lonza Group, Cargill, Inc., Danisco A/S, Riken Vitamin Co., Ltd., Palsgaard A/S, Beldem, BASF SE, Adani Wilmar Ltd., Archer Daniels Midland Company, Solvay S.A. Lubrizol Corporation, and Stepan Company are some of the key players operating in the global food emulsifiers market.
  • The prominent market participants such as Riken Vitamins Co., Ltd., and Palsgaard A/S are focusing on the expansion of their product portfolio by significantly investing in research & development.

Table of Contents

Chapter 1. Methodology and Scope

  • 1.1. Market Segmentation and Scope
  • 1.2. Market Definitions
  • 1.3. Research Methodology
    • 1.3.1. Information Procurement
    • 1.3.2. Information or Data Analysis
    • 1.3.3. Market Formulation & Data Visualization
    • 1.3.4. Data Validation & Publishing
  • 1.4. Research Scope and Assumptions
    • 1.4.1. List of Data Sources

Chapter 2. Executive Summary

  • 2.1. Market Outlook
  • 2.2. Segment Outlook
  • 2.3. Competitive Insights

Chapter 3. Food Emulsifiers Market Variables, Trends, & Scope

  • 3.1. Market Introduction/Lineage Outlook
  • 3.2. Market Size and Growth Prospects (USD Million)
  • 3.3. Market Dynamics
    • 3.3.1. Market Drivers Analysis
    • 3.3.2. Market Restraints Analysis
  • 3.4. Food Emulsifiers Market Analysis Tools
    • 3.4.1. Porter's Analysis
      • 3.4.1.1. Bargaining power of the suppliers
      • 3.4.1.2. Bargaining power of the buyers
      • 3.4.1.3. Threats of substitution
      • 3.4.1.4. Threats from new entrants
      • 3.4.1.5. Competitive rivalry
    • 3.4.2. PESTEL Analysis
      • 3.4.2.1. Political landscape
      • 3.4.2.2. Economic and Social landscape
      • 3.4.2.3. Technological landscape
      • 3.4.2.4. Environmental landscape
      • 3.4.2.5. Legal landscape

Chapter 4. Food Emulsifiers Market: Product Estimates & Trend Analysis

  • 4.1. Segment Dashboard
  • 4.2. Food Emulsifiers Market: Product Analysis, 2023 & 2030 (USD Million)
  • 4.3. Mono, Di-Glycerides & Derivatives
    • 4.3.1. Mono, Di-Glycerides & Derivatives Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 4.4. Lecithin
    • 4.4.1. Lecithin Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 4.5. Stearoyl Lactylates
    • 4.5.1. Stearoyl Lactylates Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 4.6. Sorbitan Esters
    • 4.6.1. Sorbitan Esters Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 4.7. Others
    • 4.7.1. Others Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 5. Food Emulsifiers Market: Application Estimates & Trend Analysis

  • 5.1. Segment Dashboard
  • 5.2. Food Emulsifiers Market: Application Movement Analysis, 2023 & 2030 (USD Million)
  • 5.3. Bakery & Confectionery
    • 5.3.1. Bakery & Confectionery Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 5.4. Convenience Foods
    • 5.4.1. Convenience Foods Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 5.5. Meat Products
    • 5.5.1. Meat Products Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 5.6. Dairy Products
    • 5.6.1. Dairy Products Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 5.7. Others
    • 5.7.1. Dairy Products Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 6. Food Emulsifiers Market: Source Estimates & Trend Analysis

  • 6.1. Segment Dashboard
  • 6.2. Food Emulsifiers Market: Source Movement Analysis, 2023 & 2030 (USD Million)
  • 6.3. Animal
    • 6.3.1. Animal Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 6.4. Plant
    • 6.4.1. Plant Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 7. Food Emulsifiers Market: Regional Estimates & Trend Analysis

  • 7.1. Food Emulsifiers Market Share, By Region, 2023 & 2030 (USD Million)
  • 7.2. North America
    • 7.2.1. North America Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.2.2. U.S.
      • 7.2.2.1. U.S. Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.2.3. Canada
      • 7.2.3.1. Canada Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.2.4. Mexico
      • 7.2.4.1. Mexico Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 7.3. Europe
    • 7.3.1. Europe Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.2. U.K.
      • 7.3.2.1. U.K. Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.3. Germany
      • 7.3.3.1. Germany Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.4. France
      • 7.3.4.1. France Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.5. Italy
      • 7.3.5.1. Italy Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.6. Spain
      • 7.3.4.1. Spain Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 7.4. Asia Pacific
    • 7.4.1. Asia Pacific Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.2. China
      • 7.4.2.1. China Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.3. Japan
      • 7.4.3.1. Japan Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.4. India
      • 7.4.4.1. India Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.5. South Korea
      • 7.4.5.1. South Korea Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.6. Australia
      • 7.4.6.1. Australia Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 7.5. Latin America
    • 7.5.1. Latin America Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.5.2. Brazil
      • 7.5.2.1. Brazil Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 7.6. Middle East and Africa
    • 7.6.1. Middle East and Africa Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.6.2. Saudi Arabia
      • 7.6.2.1. Saudi Arabia Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.6.3. UAE
      • 7.6.3.1. UAE Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.6.4. South Africa
      • 7.6.4.1. South Africa Food Emulsifiers Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 8. Competitive Landscape

  • 8.1. Recent Developments & Impact Analysis by Key Market Participants
  • 8.2. Company Categorization
  • 8.3. Company Heat Map Analysis
  • 8.4. Company Profiles
    • 8.4.1. Cargill, Incorporated.
      • 8.4.1.1. Participant's Overview
      • 8.4.1.2. Financial Performance
      • 8.4.1.3. Product Benchmarking
      • 8.4.1.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.2. Palsgaard
      • 8.4.2.1. Participant's Overview
      • 8.4.2.2. Financial Performance
      • 8.4.2.3. Product Benchmarking
      • 8.4.2.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.3. Ingredion
      • 8.4.3.1. Participant's Overview
      • 8.4.3.2. Financial Performance
      • 8.4.3.3. Product Benchmarking
      • 8.4.3.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.4. Ricken Vitamin
      • 8.4.4.1. Participant's Overview
      • 8.4.4.2. Financial Performance
      • 8.4.4.3. Product Benchmarking
      • 8.4.4.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.5. Corbion
      • 8.4.5.1. Participant's Overview
      • 8.4.5.2. Financial Performance
      • 8.4.5.3. Product Benchmarking
      • 8.4.5.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.6. ADM
      • 8.4.6.1. Participant's Overview
      • 8.4.6.2. Financial Performance
      • 8.4.6.3. Product Benchmarking
      • 8.4.6.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.7. Kerry Group
      • 8.4.7.1. Participant's Overview
      • 8.4.7.2. Financial Performance
      • 8.4.7.3. Product Benchmarking
      • 8.4.7.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.8. BASF SE
      • 8.4.8.1. Participant's Overview
      • 8.4.8.2. Financial Performance
      • 8.4.8.3. Product Benchmarking
      • 8.4.8.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.9. DuPont
      • 8.4.9.1. Participant's Overview
      • 8.4.9.2. Financial Performance
      • 8.4.9.3. Product Benchmarking
      • 8.4.9.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives