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市場調査レポート
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1553593

グルテンフリーシュガーシロップの市場規模、シェア、動向分析レポート:製品別、用途別、地域別、セグメント予測、2024年~2030年

Gluten Free Sugar Syrup Market Size, Share & Trends Analysis Report By Product, By Application (Industrial, Direct Human Consumption), By Region, And Segment Forecasts, 2024 - 2030


出版日
ページ情報
英文 100 Pages
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2~10営業日
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グルテンフリーシュガーシロップの市場規模、シェア、動向分析レポート:製品別、用途別、地域別、セグメント予測、2024年~2030年
出版日: 2024年08月23日
発行: Grand View Research
ページ情報: 英文 100 Pages
納期: 2~10営業日
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概要

グルテンフリーシュガーシロップ市場の成長と動向:

Grand View Research, Inc.の最新レポートによると、世界のグルテンフリーシュガーシロップ市場規模は、2024年から2030年にかけて6.7%のCAGRを記録し、2030年には18億2,000万米ドルに達すると予測されています。

成長の主な要因は、グルテン不耐性の人々の増加です。健康的なライフスタイルに関する消費者の意識も成長の要因です。人々は、過敏性腸症候群(IBS)やセリアック病などの病気を避けるために、グルテンが豊富な食品を食事から省いています。2018年までに、1億7,000万人以上の世界人口がセリアック病に苦しんでおり、消費者がグルテンフリーの食品や飲食品を選ぶ原動力となっています。

グルコースシロップカテゴリーは、2018年に世界市場の47.21%を占める最大市場と評価されました。甘味のバランスを整え、風味を高め、保存期間を延ばすために使用されます。主なグルコースシロップメーカーには、Cargill, Incorporated、SWEET ADDITIONS, LLC、Tate &Lyleなどがあります。メープルシロップは世界市場で2番目に大きなセグメントです。これは包装食品の材料として、あるいはパンケーキやオートミールにかけるなどして使われます。カナダのケベック州は、その土壌能力から世界のメープル収穫量の71%を占めています。

工業用カテゴリーは、2018年に市場シェアの60%以上を占め、最大の用途と評価されました。グルテンフリー食品に関する消費者の意識の高まりが、グルテンフリーシュガーシロップを原料として使用する企業を後押ししています。企業はこのカテゴリーの製品ラインを拡大しています。例えば、The Coca Cola Companyは、Coke Zero、Diet Coke、Coca-Cola Classic、その他のグルテンフリー製品を発表しています。

人間が直接消費するカテゴリーは、2018年の世界のグルテンフリーシュガーシロップ市場の約37.67%を占めました。様々な料理やカクテルの準備に使用されます。このカテゴリーでは、独立系ヘルスストアのサブカテゴリーが2019年から2025年にかけてCAGR 8.72%で拡大すると予想されています。消費者は、製品の多様性により、この独立系ヘルスストアのカテゴリーを好みます。売上を高めるための従業員研修プログラムは、予測期間にわたって製品需要をさらに促進すると予想されます。米国を拠点とする健康ストアは、例えばThe Better Health Store、The Vitamin Shoppeなど、顧客の需要を満たすためにオンラインとオフラインの市場で営業していることが確認されています。

北米はグルテンフリーの砂糖製品の最大の消費国です。米国を拠点とする約350万人の消費者がグルテン不耐症であり、市場成長を牽引しています。セリアック病に対する消費者の認識と健康的なライフスタイルを送る傾向の高まりが、グルテンフリー食を摂取する人を増やしています。欧州は2019年から2025年までのCAGRが7.29%で、最も急成長する市場になると予想されます。IBSに対する消費者の意識の高まりが、この地域の成長の要因となっています。

市場は大小多数のブランドが存在し、競争が激しいです。主要企業としては、B&G Foods, Inc.、MONIN INCORPORATED、Wholesome Sweeteners, Inc.、CANADIAN ORGANIC MAPLE、Borger GmbH、Skinny Mix、Tereosなどが挙げられます。

グルテンフリーシュガーシロップ市場レポートハイライト

  • 製品分野では、コーンシロップ分野が予測期間中に最も速いCAGRを示すと予想されます。
  • グルコースシロップセグメントが市場を独占し、2023年には47.3%のシェアを占める。
  • 産業セグメントは2023年に最大の市場収益シェアを占めました。
  • 北米地域が2023年に市場を独占し、35.2%の収益シェアを占めました。グルテン不耐性の人口の増加が、この地域の市場成長に影響を与える主な要因です。

目次

第1章 調査手法と範囲

第2章 エグゼクティブサマリー

第3章 グルテンフリーシュガーシロップ市場の変数、動向、範囲

  • 市場系統の見通し
    • 親市場の見通し
    • 関連市場見通し
  • 業界バリューチェーン分析
    • 販売/小売チャネル分析
    • 利益率分析
  • 市場力学
    • 市場 促進要因分析
    • 市場抑制要因分析
    • 業界の課題
    • 業界の機会
  • 業界分析ツール
    • ポーターのファイブフォース分析
    • 市場参入戦略

第4章 消費者行動分析

  • 人口統計分析
  • 消費者の動向と嗜好
  • 購入決定に影響を与える要因
  • 消費者製品の採用動向
  • 観察と推奨事項

第5章 グルテンフリーシュガーシロップ市場:製品別推定・動向分析

  • 製品変動分析と市場シェア、2023年と2030年
  • 製品別、2018年-2030年
  • グルコースシロップ
  • メープルシロップ
  • コーンシロップ
  • その他

第6章 グルテンフリーシュガーシロップ市場:用途別推定・動向分析

  • 用途変動分析と市場シェア、2023年と2030年
  • 用途別、2018年-2030年
  • 産業
    • ベーカリー製品
    • 飲料
    • 調理済み食品
    • その他
  • 人間の直接消費
    • 食料品店
    • 独立系健康食品店
    • クラブとドラッグストア
    • その他

第7章 グルテンフリーシュガーシロップ市場:地域別推定・動向分析

  • 地域変動分析と市場シェア、2023年と2030年
  • 北米
    • 米国
    • カナダ
    • メキシコ
  • 欧州
    • 英国
    • ドイツ
    • フランス
    • イタリア
    • スペイン
  • アジア太平洋
    • 中国
    • 日本
    • インド
  • ラテンアメリカ
    • ブラジル
    • アルゼンチン
  • 中東およびアフリカ
    • サウジアラビア
    • 南アフリカ

第8章 競合情勢

  • 主要市場参入企業による最近の動向と影響分析
  • 企業分類
  • 企業ヒートマップ/ポジショニング分析
  • 戦略マッピング
  • 企業プロファイル
    • B&G Foods, Inc.
    • Blue Ocean Biotech
    • CANADIAN ORGANIC MAPLE CO. LTD
    • Cargill, Incorporated
    • Gulshan Polyols Ltd.
    • MONIN
    • Skinny Mixes.
    • Tereos
    • Torani
    • Whole Earth Brands(Wholesome Sweeteners, Inc.)
目次
Product Code: GVR-2-68038-895-4

Gluten Free Sugar Syrup Market Growth & Trends:

The global gluten free sugar syrup market size is expected to reach USD 1.82 billion by 2030, registering a CAGR of 6.7% from 2024 to 2030, according to a new report by Grand View Research, Inc. Major factor attributing the growth is the growing number of gluten intolerant people. Consumer awareness regarding healthy living lifestyle is also attributed to the growth. People are omitting gluten rich foods from their diets to avoid diseases like Irritable Bowel Syndrome (IBS) and celiac diseases among others. By 2018, more than 170 million global population was suffering from celiac diseases, driving consumers to opt for gluten free foods and beverages.

Glucose syrup category was valued to be the largest market accounting for 47.21% of the global market in 2018. It is used to help balance sweetness, enhance flavors, and extend shelf life. Some of the key glucose syrup manufacturers are Cargill, Incorporated, SWEET ADDITIONS, LLC, and Tate & Lyle. Maple syrup is the second largest segment in the global market. This is used as an ingredient in a packaged food or poured on pancakes or oatmeal. Quebec, Canada accounted for 71% of the global maple harvest due to its soil capacity.

Industrial category was valued to be the largest application by accounting over 60% of market share in 2018. Growing consumer awareness regarding gluten free foods is driving companies to use gluten free sugar syrup as an ingredient. Companies are expanding their product line for this category. For instance, The Coca Cola Company has introduced Coke Zero, Diet Coke, Coca-Cola Classic, and other gluten free products.

Direct human consumption category accounted for around 37.67% of the global gluten free sugar syrup market in 2018. It is used to prepare different dishes and cocktails. Under this category independent health store sub category is expected to expand at a CAGR of 8.72% from 2019 to 2025. Consumers prefer this independent health store category due to product varieties. Employee training programs to boost sales is anticipated to further drive the product demand over the forecast period. It has been observed that the U.S. base health stores are operating in online and offline markets to meet the customer demand, for instance, The Better Health Store, The Vitamin Shoppe, and others.

North America is the largest consumer of gluten free sugar product. Around 3.5 million U.S. based consumers are gluten intolerant, driving the market growth. Consumer awareness about celiac disease and the rising trend of leading a healthy lifestyle is driving more people to consume gluten-free diet. Europe is expected to be the fastest growing market with a CAGR of 7.29% from 2019 to 2025. Growing consumer awareness about IBS is attributed to the regional growth.

The market is competitive in nature with the presence of many small and large brands. Some of the major companies are B&G Foods, Inc.; MONIN INCORPORATED; Wholesome Sweeteners, Inc.; CANADIAN ORGANIC MAPLE; Borger GmbH; Skinny Mix; Tereos; and others.

Gluten Free Sugar Syrup Market Report Highlights:

  • In product segment, the corn syrup segment is expected to witness the fastest CAGR over the forecast period
  • Glucose syrup segment dominated the market and accounted for a share of 47.3% in 2023
  • The industrial segment accounted for the largest market revenue share in 2023.
  • The North America region dominated the market in 2023 with a revenue share of 35.2%. The rising population of people intolerant to gluten is the primary factor influencing the market's growth in this region.

Table of Contents

Chapter 1. Methodology and Scope

  • 1.1. Market Segmentation& Scope
  • 1.2. Market Definition
  • 1.3. Information Procurement
    • 1.3.1. Purchased Database
    • 1.3.2. GVR's Internal Database
    • 1.3.3. Secondary Sources & Third-Party Perspectives
    • 1.3.4. Primary Research
  • 1.4. Information Analysis
    • 1.4.1. Data Analysis Models
  • 1.5. Market Formulation & Data Visualization
    • 1.5.1. Data Validation & Publishing

Chapter 2. Executive Summary

  • 2.1. Market Snapshot
  • 2.2. Segment Snapshot
  • 2.3. Competitive Landscape Snapshot

Chapter 3. Gluten Free Sugar Syrup Market Variables, Trends, & Scope

  • 3.1. Market Lineage Outlook
    • 3.1.1. Parent Market Outlook
    • 3.1.2. Related Market Outlook
  • 3.2. Industry Value Chain Analysis
    • 3.2.1. Sales/Retail Channel Analysis
    • 3.2.2. Profit Margin Analysis
  • 3.3. Market Dynamics
    • 3.3.1. Market Driver Analysis
    • 3.3.2. Market Restraint Analysis
    • 3.3.3. Industry Challenges
    • 3.3.4. Industry Opportunities
  • 3.4. Industry Analysis Tools
    • 3.4.1. Porter's Five Forces Analysis
    • 3.4.2. Market Entry Strategies

Chapter 4. Consumer Behavior Analysis

  • 4.1. Demographic Analysis
  • 4.2. Consumer Trends & Preferences
  • 4.3. Factors Influencing Buying Decisions
  • 4.4. Consumer Product Adoption Trends
  • 4.5. Observations & Recommendations

Chapter 5. Gluten Free Sugar Syrup Market: Product Estimates & Trend Analysis

  • 5.1. Product Movement Analysis & Market Share, 2023 & 2030
  • 5.2. Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates & Forecast, By Product, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 5.3. Glucose Syrup
    • 5.3.1. Glucose Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 5.4. Maple Syrup
    • 5.4.1. Maple Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 5.5. Corn Syrup
    • 5.5.1. Corn Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 5.6. Others
    • 5.6.1. Other Products Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 6. Gluten Free Sugar Syrup Market: Application Estimates & Trend Analysis

  • 6.1. Application Movement Analysis & Market Share, 2023 & 2030
  • 6.2. Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates & Forecast, By Application, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 6.3. Industrial
    • 6.3.1. Industrial Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 6.3.2. Bakery Products
      • 6.3.2.1. Bakery Products Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 6.3.3. Beverages
      • 6.3.3.1. Beverages Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 6.3.4. Prepared Foods
      • 6.3.4.1. Prepared Foods Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 6.3.5. Others
      • 6.3.5.1. Other Industrial Application Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 6.4. Direct Human Consumption
    • 6.4.1. Direct Human Consumption Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 6.4.2. Grocery Store
      • 6.4.2.1. Grocery Store Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 6.4.3. Independent Health Stores
      • 6.4.3.1. Independent Health Stores Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 6.4.4. Clubs and Drugstores
      • 6.4.4.1. Clubs and Drugstores Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 6.4.5. Others
      • 6.4.5.1. Other Direct Human Consumption Application Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 7. Gluten Free Sugar Syrup Market: Regional Estimates & Trend Analysis

  • 7.1. G Regional Movement Analysis & Market Share, 2023 & 2030
  • 7.2. North America
    • 7.2.1. North America Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.2.2. U.S.
      • 7.2.2.1. Key Country Dynamics
      • 7.2.2.2. U.S. Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.2.3. Canada
      • 7.2.3.1. Key Country Dynamics
      • 7.2.3.2. Canada Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.2.4. Mexico
      • 7.2.4.1. Key Country Dynamics
      • 7.2.4.2. Mexico Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 7.3. Europe
    • 7.3.1. Europe Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.2. U.K.
      • 7.3.2.1. Key Country Dynamics
      • 7.3.2.2. U.K. Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.3. Germany
      • 7.3.3.1. Key Country Dynamics
      • 7.3.3.2. Germany Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.4. France
      • 7.3.4.1. Key Country Dynamics
      • 7.3.4.2. France Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.5. Italy
      • 7.3.5.1. Key Country Dynamics
      • 7.3.5.2. Italy Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.6. Spain
      • 7.3.6.1. Key Country Dynamics
      • 7.3.6.2. Spain Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 7.4. Asia Pacific
    • 7.4.1. Asia Pacific Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.2. China
      • 7.4.2.1. Key Country Dynamics
      • 7.4.2.2. China Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.3. Japan
      • 7.4.3.1. Key Country Dynamics
      • 7.4.3.2. Japan Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.4. India
      • 7.4.4.1. Key Country Dynamics
      • 7.4.4.2. India Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 7.5. Latin America
    • 7.5.1. Latin America Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.5.2. Brazil
      • 7.5.2.1. Key Country Dynamics
      • 7.5.2.2. Brazil Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.5.3. Argentina
      • 7.5.3.1. Key Country Dynamics
      • 7.5.3.2. Argentina Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 7.6. Middle East and Africa
    • 7.6.1. Middle East and Africa Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.6.2. Saudi Arabia
      • 7.6.2.1. Key Country Dynamics
      • 7.6.2.2. Saudi Arabia Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.6.3. South Africa
      • 7.6.3.1. Key Country Dynamics
      • 7.6.3.2. South Africa Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 8. Competitive Landscape

  • 8.1. Recent Developments & Impact Analysis by Key Market Participants
  • 8.2. Company Categorization
  • 8.3. Company Heat Map/ Positioning Analysis
  • 8.4. Strategy Mapping
  • 8.5. Company Profiles
    • 8.5.1. B&G Foods, Inc.
      • 8.5.1.1. Company Overview
      • 8.5.1.2. Financial Performance
      • 8.5.1.3. Product Benchmarking
      • 8.5.1.4. Strategic Initiatives
    • 8.5.2. Blue Ocean Biotech
      • 8.5.2.1. Company Overview
      • 8.5.2.2. Financial Performance
      • 8.5.2.3. Product Benchmarking
      • 8.5.2.4. Strategic Initiatives
    • 8.5.3. CANADIAN ORGANIC MAPLE CO. LTD
      • 8.5.3.1. Company Overview
      • 8.5.3.2. Financial Performance
      • 8.5.3.3. Product Benchmarking
      • 8.5.3.4. Strategic Initiatives
    • 8.5.4. Cargill, Incorporated
      • 8.5.4.1. Company Overview
      • 8.5.4.2. Financial Performance
      • 8.5.4.3. Product Benchmarking
      • 8.5.4.4. Strategic Initiatives
    • 8.5.5. Gulshan Polyols Ltd.
      • 8.5.5.1. Company Overview
      • 8.5.5.2. Financial Performance
      • 8.5.5.3. Product Benchmarking
      • 8.5.5.4. Strategic Initiatives
    • 8.5.6. MONIN
      • 8.5.6.1. Company Overview
      • 8.5.6.2. Financial Performance
      • 8.5.6.3. Product Benchmarking
      • 8.5.6.4. Strategic Initiatives
    • 8.5.7. Skinny Mixes.
      • 8.5.7.1. Company Overview
      • 8.5.7.2. Financial Performance
      • 8.5.7.3. Product Benchmarking
      • 8.5.7.4. Strategic Initiatives
    • 8.5.8. Tereos
      • 8.5.8.1. Company Overview
      • 8.5.8.2. Financial Performance
      • 8.5.8.3. Product Benchmarking
      • 8.5.8.4. Strategic Initiatives
    • 8.5.9. Torani
      • 8.5.9.1. Company Overview
      • 8.5.9.2. Financial Performance
      • 8.5.9.3. Product Benchmarking
      • 8.5.9.4. Strategic Initiatives
    • 8.5.10. Whole Earth Brands (Wholesome Sweeteners, Inc.)
      • 8.5.10.1. Company Overview
      • 8.5.10.2. Financial Performance
      • 8.5.10.3. Product Benchmarking
      • 8.5.10.4. Strategic Initiatives