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市場調査レポート
商品コード
1368722
小麦胚芽油の市場規模:最終用途、流通チャネル、由来別、世界予測、2023年~2032年Wheat Germ Oil Market Size - By End-use, Distribution Channel, Nature & Global Forecast, 2023 - 2032 |
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カスタマイズ可能
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小麦胚芽油の市場規模:最終用途、流通チャネル、由来別、世界予測、2023年~2032年 |
出版日: 2023年08月29日
発行: Global Market Insights Inc.
ページ情報: 英文 150 Pages
納期: 2~3営業日
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小麦胚芽油の世界市場規模は、食品、栄養補助食品、化粧品分野での自然志向・健康志向製品の採用急増を背景に、2023年から2032年にかけてCAGR 5.5%を記録する見通しです。
小麦胚芽油は、ビタミンEやオメガ3脂肪酸を含む必須栄養素の天然供給源として人気を集めており、より健康的で持続可能な選択肢を求める消費者動向の高まりに合致しています。全体的な健康とウェルネスを促進する栄養補助食品への関心の高まりも、栄養補助食品市場における小麦胚芽油をベースとする製品の栄養面での利点を高める要因となっています。
性質上、従来型セグメントの市場規模は、より健康的な食品オプションに対する需要の急増に牽引され、2023年から2032年にかけて健全なCAGRを記録する可能性があります。従来の小麦胚芽油は、ビタミンやミネラルの含有量を増やすために、スムージー、ヨーグルト、シリアルなど様々な食品や飲食品への利用が増加しています。ナッツのような風味を提供するため、特にサラダドレッシングやマリネなどの食用油としての採用が増加していることも、このセグメントの成長に有利であることを証明しています。
最終用途別では、医薬品セグメントの小麦胚芽油市場価値が2032年まで拡大すると予想されています。抗炎症作用があり、脂肪酸だけでなく植物化学物質を多く含むため、小麦胚芽油は慢性炎症に関連する症状の管理に有益です。潜在的な創傷治癒特性を提供し、傷跡の外観を制限するために、医薬品への組み込みが増加することも、製品需要を促進します。
地域的には、APACの小麦胚芽油産業規模は、農業を含む様々な産業における持続可能性と環境への関心の高まりにより、2032年まで顕著なCAGRを記録すると予測されています。
栄養補助食品や栄養補助食品の摂取量の増加は、その栄養上の利点から小麦胚芽油の需要を促進しています。化粧品やパーソナルケア製品における抗酸化作用や保湿作用への関心の高まりや、天然成分やオーガニック成分への嗜好の高まりも、この地域の市場成長に拍車をかけると思われます。
Global Wheat Germ Oil Market size is poised to record 5.5% CAGR from 2023-2032, on account of the surging adoption of natural and health-oriented products across the food, nutraceutical, and cosmetics sector. Wheat germ oil has emerged popular as a natural source of essential nutrients, including vitamin E and omega-3 fatty acids as it aligns with the rising consumer trend of seeking healthier and more sustainable options. The growing interest in dietary supplements to promote overall health and wellness is also boosting the preference for wheat germ oil-based products in the nutraceutical market to render nutritional benefits.
The overall wheat germ oil industry is segmented based on nature, end-use, distribution channel, and region.
In terms of nature, the market size from the conventional segment may record healthy CAGR from 2023-2032 driven by the surging demand for healthier food options. Conventional wheat germ oil is witnessing increasing usage in various foods and beverages, such as smoothies, yogurt, or cereal for increasing vitamin and mineral content. Rising adoption as cooking oil, particularly in salad dressings and marinades to offer nutty flavor will also prove favorable for the segment growth.
On the basis of end-use, the wheat germ oil market value from the pharmaceuticals segment is expected to expand up to 2032. Owing to its anti-inflammatory properties and high content of phytochemicals as well as fatty acids, wheat germ oil is beneficial in managing conditions associated with chronic inflammation. Increasing incorporation in pharmaceutical products to render potential wound-healing properties and limit the appearance of scars will also drive the product demand.
Regionally, APAC wheat germ oil industry size is projected to record notable CAGR through 2032 due to the surging sustainability and environmental concerns in various industries, including agriculture.
The rising intake of dietary supplements and nutraceuticals is driving the the demand for wheat germ oil on account of its nutritional benefits. The increasing interest in cosmetic and personal care products to render antioxidant and moisturizing properties along with the growing preference for natural and organic ingredients will also add to the regional market growth.