市場調査レポート
商品コード
1262756
キャッサバ葉の世界市場-2023-2030Global Cassava Leaves Market - 2023-2030 |
● お客様のご希望に応じて、既存データの加工や未掲載情報(例:国別セグメント)の追加などの対応が可能です。 詳細はお問い合わせください。
キャッサバ葉の世界市場-2023-2030 |
出版日: 2023年04月21日
発行: DataM Intelligence
ページ情報: 英文 195 Pages
納期: 約2営業日
|
世界のキャッサバ葉市場は、予測期間中(2023-2030年)、CAGR 4.2%で成長しています。
キャッサバの葉は伝統的な薬に使われ、緑黄色野菜として食べられています。また、サカサカのような伝統的なソースの原料としても使用されています。キャッサバの葉は、タンパク質、ビタミンA、ビタミンC、繊維などの栄養素の興味深い供給源です。キャッサバの葉には、がんや心臓発作などの病気のリスクを下げる強力な抗酸化物質であるビタミンCが含まれています。
また、ビタミンB群は代謝、エネルギー、気分転換に有効です。がんを予防し、DNAの損傷を防ぎ修復する強力な抗酸化物質であるベータカロチン。キャッサバの葉の消費に関する消費者の意識の高まりは、予測期間中の市場成長を後押しします。
キャッサバの葉は、早期の老化を防ぐのに役立ちます。キャッサバの葉は、強力な化学物質であるイソフラボンを含むため、脳卒中の治療に有用です。ビタミンCが豊富なため、持久力が向上します。キャッサバの葉を食べることで、多くの病気を取り除き、個人を清潔に保つことができます。
キャッサバの葉には、血圧を下げ、リウマチのリスクをなくすマグネシウムが多く含まれています。キャッサバの葉には葉酸とビタミンCが豊富に含まれており、免疫力を高める効果があります。ビタミンCは、細菌やウイルスを排除する働きがあります。また、キャッサバの葉は骨の健康を維持するのに役立ちます。抗酸化物質は、体内のフリーラジカルを除去するのを助けます。
葉酸は、生命の遺伝物質を補助し、DNAの突然変異を回避することで、細胞の生産を促進するのに役立ちます。キャッサバの葉のこれらの健康上の利点は、予測期間中の市場成長を後押しします。
キャッサバの葉は、サハラ以南のアフリカの少なくとも60%の国で野菜として消費されており、インドネシア、フィリピン、マレーなどの一部のアジア諸国では、キャッサバの葉は様々な食品に使用されています。キャッサバの葉は、様々な種類の薬に使用されています。また、ビスケット製造にも使用されています。乾燥させた葉は、熱処理した飼料に使われます。
豊富なタンパク質源であり、反芻動物の栄養補給に使用されます。家畜の乳量を増加させるのに役立ちます。キャッサバの葉の用途が増えることで、エトセトラの成長が促進されます。キャッサバの葉は、産業界だけでなく、家庭での利用も増加しており、市場の成長を後押ししています。
COVID-19分析では、COVID前シナリオ、COVIDシナリオ、COVID後シナリオに加え、価格力学(パンデミック時やCOVID前シナリオとの比較による価格変動を含む)、需要-供給スペクトラム(取引制限や封鎖、その後の問題による需要と供給のシフト)、政府の取り組み(政府機関による市場、セクター、産業の活性化に関する取り組み)、メーカーの戦略的取り組み(COVID問題を軽減するためのメーカーの取り組み)についても解説しています。
The global cassava leaves market reached US$ XX million in 2022 and is projected to witness lucrative growth by reaching up to US$ XX million by 2030. The market is growing at a CAGR of 4.2% during the forecast period (2023-2030).
Cassava leaves are used in traditional medicines and eaten as green vegetables. They are also used as an ingredient in traditional sauces like saka-saka. Cassava leaves are an interesting source of nutrients such as proteins, vitamin A, vitamin C and fibers. A cassava leaf contains vitamin C, a potent antioxidant that lowers the risk of cancer, heart attacks and other diseases.
B vitamins are also beneficial for metabolism, energy and mood. Beta Carotene which is a powerful antioxidant that prevents cancer and prevents and repairs DNA damage. An increase in consumers' awareness about the consumption of cassava leaves helps to boost the market growth in the forecast period.
Cassava leaves help to prevent premature aging. Because they contain the powerful chemical isoflavone, cassava leaves are useful in the treatment of stroke. High vitamin C levels contribute to improved endurance. The eating of cassava leaves helps to maintain personal cleanliness by removing numerous ailments.
Cassava leaves possess a high amount of magnesium which helps to lower the blood pressure level and eliminates the risk of rheumatic diseases. The cassava leaves are rich in folate and vitamin C, which support a stronger immune system. Vitamin C helps to eliminate bacteria and viruses. The cassava leaves also aid to preserve bone health. The antioxidant aids in the body's elimination of free radicals.
Folate helps to enhance cell production by assisting in the genetic material for life and avoiding DNA mutations. These health benefits of cassava leaves help to boost the market growth in the forecast period.
Cassava leaves are consumed as a vegetable in at least 60% of countries in sub-Saharan Africa and some Asian countries such as Indonesia, the Philippines and MalaysCassavasava leaves are used in a wide range of foods. Cassava leaves are used in various types of medications. It is also used ie biscuit manufacturing. Dried leaves are used in thermal feed.
It is a rich source of protein and can be used in supplements for ruminant nutrition. It helps to increase the milk production of the animals. This increase in the applications of cassava leaves helps to boost mark the et growth. An increase in the applications of cassava leaves in households as well as industries helps to boost the market growth.
The COVID-19 Analysis includes Pre-COVID Scenario, COVID Scenario and Post-COVID Scenario along with Pricing Dynamics (Including pricing change during and post-pandemic comparing it with pre-COVID scenarios), Demand-Supply Spectrum (Shift in demand and supply owing to trading restrictions, lockdown and subsequent issues), Government Initiatives (Initiatives to revive market, sector or Industry by Government Bodies) and Manufacturers Strategic Initiatives (What manufacturers did to mitigate the COVID issues will be covered here).
The global cassava leaves market is segmented based on category, application and region.
Conventional cassava leaves are mostly used in industrial applications. Conventional cassava leaves are used in various industrial applications such as bakery and confectionary, beverages, dairy and frozen desserts, sweet and savory, and animal feed.
Due to the conventional method of the plantation of cassava leaves, there is an increase in production. An increase in product launches by major key players using cassava leaves helps to boost segment growth in the forecast period.
North American region accounted largest market share due to the increase in disposable income of the consumers. The United States and Canada are major shareholding countries in the region due to the increase in the health benefit awareness of using cassava leaves.
An increase in the import of cassava leaves helps to boost regional growth. Some of the major importers in the region are A & S Distributors, International Food Distribution Inc, Bofas Business Enterprise, L & J General International Co, L & J General International Corp, V W Asian Food Co Lt, Jkubllc International Foods And Golden Fortune Import & Export Corp among others.
The major global players include ADM, Grain Millers, Inc., Venus Starch Suppliers, Ottos Naturals, Woodland Foods, Roquette Freres, American Key Food Products Inc., Agrideco Vietnam Co.Ltd., Parchem Fine & Specialty Chemicals, and Mhogo Foods Ltd.
The global cassava leaves market report would provide approximately 53 tables, 79 figures and 195 pages.